Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

A második kalapból várja a BL-sorsolást a Falco

A sorsolásra szerdán 11 órakor kerül sor.:

:

A vasi klub hatodik alkalommal lesz ott a BL csoportkörében, és már korábban eldőlt, hogy nem vesz részt a 24 csapatos selejtezőben, hanem az elitmezőnyben kezd. A nemzetközi szövetség (FIBA) keddi tájékoztatása szerint a főtáblán egyelőre 28 együttes kapott helyet, és hozzájuk csatlakozik a négy kvalifikációs torna győztese.

Az már biztos, hogy a Falco nem találkozhat a szintén a második kalapban helyet kapott görög Periszterivel és Patrasszal, belga Oostendével, török Karsiyakával, bosnyák Igokeával, lett Rigával és olasz Tortonával.

A sorsolásra szerdán 11 órakor kerül sor a FIBA svájci központjában.

Legutóbb a szombathelyiek 2/4-es győzelmi mérleggel nem jutottak tovább a csoportkörből a 16 közé. A 2022/23-as idényben a sárga-feketék szintén a csoportkör végén búcsúztak, egy szezonnal korábban pedig továbbjutottak az alapszakaszból a középdöntőbe, ahol hat meccsükből egyet tudtak megnyerni.

A BL 2024/25-ös idényének a csoportköre október 1-jén rajtol.

Forrás: MTI

Főkép: Bálizs Zsuzsa

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
nyolcmegnyolczterulezmilanka487Vulcano Recent comment authors
nyolcmegnyolc
Olvasó

Nem követtem eddig a BL-t. A Falco eredményeire azért ránéztem. Remélem idén megtudnak egyezni valamelyik sport csatornával. Mi az álom és mi rémálom sorsolás?

milanka487
Olvasó

Azért ha a Paks itt tényleg nagy téttel beszáll, nagy csaták lehetnek az elkövetkezendő bajnokságokban, amibe remélem azért mi és az Alba is betud majd csatlakozni!

zterulez
Olvasó

A pénz még önmagában nem csinál eredményes kosárlabdacsapatot. Ha úgy lenne, akkor pl. a Deacnak évek óta döntőzni kellene már. Amúgy valószínűleg igazad van, kb. én is ezt a 4 csapatot várom az elkövetkezendő bajnokságok domináns csapatainak.

Vulcano
Olvasó

Szerintem hatodszor leszünk a csoportkörben:

2019-20
2020-21
2021-22
2022-23
2023-24
2024-25

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés