Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A mai napig fáj a Berény győzelme Debrecenben

Polyák László szerint a JKSE a bajnokság meglepetés csapata.:

:

Vasárnap tovább folytatta kitűnő hazai szereplését a DEAC. Ugyan nem volt könnyű, de egy végletekig kiélezett meccsen 89-86-ra legyőzte közvetlen riválisát, a Kecskemétet. Azon a találkozón a hazaiak dolgát nehezítette, hogy centerük, Daniel Amigo sérülés miatt nem játszhatott.

– Természetesen számított, hogy nem léphetett pályára Amigo – mondta Polyák László, a DEAC hátvédje a BB1.hu-nak. – Egész héten arra készültünk, hogy az ő távollétében milyen védekezésbeli felállásokat alkalmazzunk és hogyan tegyük azt igazán hatékonnyá. Én úgy gondolom, hogy ezt sikerült jól megoldanunk. Felkészültünk alaposan a KTE játékaiból. Tudtuk, hogy nehéz lesz, de hazai pályán mindenképpen szerettük volna megőrizni a jó sorozatunkat.

Szeretné már azonban idegenben is megízlelni a győzelem ízét a DEAC. Erre legközelebb szombaton, a Jászberény ellen lesz lehetősége. A feladat már csak azért is különösen nehéznek ígérkezik, mert a JKSE jó formában van, és sorozatban szállítja a győzelmeket. A debrecenieket viszont a revans vágya is fűtheti, hiszen hazai környezetben egyetlen vereségüket éppen a jászságiak ellen szenvedték el.

– A mai napig egy fájó vereségnek számít, amikor hazai pályán kikaptunk a Jászberénytől – folytatta a játékos. – Szeretnénk ezért visszavágni, de ehhez mindenkinek maximálisan oda kell tennie magát. Nehéz lesz, mert ellenfelünk jó formában van. Mi úgy gondoljuk, hogy egyértelműen az övék a bajnokság meglepetés csapata. Idővel nagyon jól összeálltak. Az ő kis termükben minden csapat megszenved, de én bízom benne, hogy meglephetjük őket. Jobban kell fókuszálnunk, koncentrálnunk az első perctől kezdve, mint az előző idegenbeli találkozókon. Ez hazai pályán valamiért jobban megvan a csapatnál. Nem engedhetjük meg azt a luxust, hogy rövidzárlataink legyenek, mert azt az ellenfél mindig kihasználja.

Fotó: DEAC Facebook oldala

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Borbély LajosSárgaPárnaTamásjaszberenyikse Recent comment authors
SárgaPárna
Olvasó

Szerintem a Jászberény ötben lesz, a Deac pedig nagyon fog küzdeni a nyolcért…

Tamás
Olvasó

Valóban, a Berény igazi meglepetéscsapat idén, mindig jó látni, ha újabb és újabb csapatok kavarják fel az állóvizet.Kívanom nekik, hogy folytassák tovabb a menetelest, de csak egy hétvegi zakó után! Laci! Igy van, el kell kezdeni idegenben pontokat szerezni, mert különben necces lesz a felsőház az otthoni tündöklés ellenére is! DEAC!!?

Borbély Lajos
Olvasó

Így van, de ez csak azért van, mert ez a lutribajnokság csak arról szól, hogy kinek hogyan sikerül a légiósválasztás. Ez elsülhet jól és rosszul is. Berénynek most jól sikerült, de ez nem mindig lesz így. A felháborító az, hogy ez közpénzen történik, a spirál egyre nagyobb lesz, s persze a klubboknál semmiféle számonkérés nincsen, mert a helyi politikának érdeke a jó szereplés. De persze így tapsikolhatunk a valóban ügyes amcsiknak, és mindenféle szlávoknak. Hurrá.

jaszberenyikse
Olvasó

Úgy gondolom,hogy Debrecenben azért tudtunk nyerni mert Borisovot sikerült kivennünk a játékból. Ez az ami a többi csapatnak eddig nem igazán sikerült és ez az ami szombaton is a siker titka lehet.
Hajrá JKSE!!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés