Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

A mai játékvezetők egyik csapatnak sem hoztak eddig szerencsét

Az Alba Fehérvárnak viszont jó emlék a svájci “spori”.:

:

Ma este fél héttől a magyar férfi kosárlabda-válogatott Horvátország ellen zárja a vb-selejtező sorozatot. A találkozón a 37 éves francia Yohan Rosso, a 41 éves ukrán Szergij Zascsuk és a 46 éves svájci Markos Michaelides fújja a sípot.

Ő lesz a francia, Yohan Rosso (fotó: BeBasket)

Egyikük sem lesz ismeretlen számunkra, Rosso vezette a magyar-litván (50-73) mérkőzést, illetve a lengyel-horvát (79-74) találkozót is.
Zascsukkal csak mi találkoztunk, Klaipedában, ahol 80-75-re nyertek a litvánok.
Michaelides dirigált a magyar-litván és a holland-horvát (50-73) összecsapáson is, az Alba Fehérvárnak viszont jó emlék lehet, hiszen a FIBA-kupában a kék-fehérek “vele” győzték le az olasz Varesét hazai pályán, 85-77-re.

HIRDETÉS

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Borbély Lajospiros710321Koops Recent comment authors
Koops
Olvasó

Nem azzal kell törődni, hogy kik lesznek a játékvezetők! Inkább azzal, hogy nyerjék meg a meccset! Veszítünk, akkor Ivkovics mondjon le és messzire kerülje el a válogatottat!
Hajrá Magyarország!

piros710321
Olvasó

Nem vagyok Ivko fan, de miért is mondjon le? Mert nem jutunk ki a VBre? Ugyan már! Most hirtelen mindenki elhitte, hogy kijutunk? Az EB után meg mi volt? Így Ivko, meg úgy Ivko ( lehet, hogy Te nem, de ez volt az általános )!
Sztem meg egyszer végre valaki folytassa amit elkezdett hosszabb ideig! Aztán majd alakul! Hajra Magyarok!

Borbély Lajos
Olvasó

A sportágnak nincsenek meg a masszív alapjai, jó ha 2-3 évente kinevel az egész szakma EGY DARAB válogatott szintű játékost. A válogatott cserejátékosai gyakorlatilag csak perememberek a saját klubjaikban. Ilyen gyenge kínálatból senki sem tudna többet kihozni-erről meg vagyok győződve (nem vagyok Ivko fan). Ez pedig messze nem Ivko hibája.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés