Connect with us

Magyar válogatott

A magyar válogatottnak el kell hagynia a szlovéniai buborékot

Túl sok a fertőzött.:

:

Az osztrák szövetség honlapja szerint – a FIBA döntésének értelmében – a magyar válogatottnak el kell hagynia a szlovéniai buborékot.

Azt írják, a magyar válogatottban hat fertőzöttet találtak, ezért kellett meghozni ezt a drasztikus döntést.

A nemzeti csapat nem bukja el a Szlovénia és Ausztria elleni mérkőzését, hanem a februári ablakban négy találkozót kell játszania.

A hírt időközben az MKOSZ is megerősítette.

22 hozzászólás

22
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
16 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
MAFCdrukkeragyasin_vitroMarosiSenki Recent comment authors
MAFCdrukker
Olvasó

Belegondoltatok, mi zajlik tulajdonképpen körülöttünk? Itt van ez a vírus, amely bizonyára létezik, és tenni kell ellene valamit. A döntések alapjául a napi és aktív fertőzöttek, a halottak és a gyógyultak számát veszik alapul. Ugyanakkor azt ma már mindenki elismeri, hogy sem egyik, sem másik teszt nem 100%-ban megbízható. Most például a szlovén tesztek mutattak nehezen hihető eredményeket, de kishazánkban is megesett már nem egy furcsaság a mintákkal. Márpedig a négy fontos adatból három függ a megbízhatatlan tesztektől. A negyedik számot, a halálozást pedig – amint azt egy másik cikknél is írtam, de szerintem köztudott – hamisítják M.o.-on, és ne… Olvass tovább »

agyas
Olvasó

Az lett volna a csoda, ha nem ez történik. Az utolsó 3 hét adatai alapján a lakosság számához viszonyított fertőzöttek aránya Európában kiemelkedően Magyarországon a legnagyobb. Ha hozzátesszük, hogy az itteni tesztelés módja, és az eredmények közlése is elég zavaros, én ezt jó hírként élem meg. Később egy egészséges társasággal simán elérjük a továbbjutást.

in_vitro
Olvasó

Kész csoda, hogy ilyen jó kedvükben találtuk a nemzetközi szövetséget. Az igazat megvallva ez sokkal rosszabbul is elsülhetett volna (ismerve a honi sportdiplomácia szintjét)…
Kaptunk haladékot, de ha élni is akarunk vele, akkor be kellene szereznünk EU szinvonalú teszteket is!
Egyébként – Boldog Hálaadás napot!

Senki
Olvasó

Covid 0,001es odds magyar válogatott 95-odds lassan már erre is lehetne nyomni.. amúgy miért csak nagyjából velünk fordul elő és nagyjából miért csak kosárban?

Bezse
Olvasó

Hát azért a kézilabda sem piskóta

Bezse
Olvasó

Kihullik a hajam ….

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Akkor ennyit a bubiról, meg a pcr tesztek megbízhatóságáról. Meg arról, hogy a korábban pozitív játékosok játszhattak volna az EB-n, de amúgy hat -nyolc hét sportorvosi bevonva.

royalka
Olvasó

Ha megnézzük, milyen kerettel kellett volna kiállnunk, jobb ez így…

Sajka
Olvasó

A körülményeket nézve lehet, hogy számunkra ez a legjobb most. Februárra talán ez a vírushelyzet is mérséklődik, és számíthatunk Vojvoda, Hanga, Golomán, Allen játékára is. Bevallom egy kicsit tartottam a mostani meccsektől.

redmiller
Olvasó

Az a baj, hogy akinek enyhe tünetei voltak, azok az orvosi tapasztalatok szerint újrafertőzödhetnek…. 🙁

Godemperor
Olvasó

Aha, és csak azok fertőződnek meg, akik már átestek rajt. Senki más. Sőt, másnap reggelre már meg is gyógyulnak. Na hagyjál!

redmiller
Olvasó

nem tudjuk hogyan tesztelték őket!
Azt meg nem én szopom ki az ujjamból, hogy ki fertőzödhet újra…. Orvosi körök ezt mondják, én csak leírtam!
Azt se mondják a azonkívül a médiában, hogy van gép meg ágy, hogy az orvosok, ápolók egy jelentős része beteg, így kevesen vannal és túl vannak terhelve…. Ezért is küldték a katonaság egy részét az egészségügybe segíteni

Miskolcon a három gyerekes gyerekorvos ismerőst is átirányították a Covidosokhoz, ennyire nincs ember…. 🙁

Godemperor
Olvasó

Ökrök! Esetleg kérdezzenek meg egy járványügyist mielőtt cselekszenek. Az valszeg elmondaná, hogy fals tesztekről van szó, nem pedig fertőző emberekről.

2lee14
Olvasó

Erre már tényleg nem lehet mit mondani….

MagyarFerenc
Olvasó

komédia az egész.

Buborka
Olvasó

Azért így, hogy nem buktuk el a meccseket, még lehet, hogy jobban is jártunk

2lee14
Olvasó

Édes jó istenem…..

Pbask
Olvasó

Ez a teszt semmire se jó,nekem nyílvánvalóvá vált.
Ez egy vicc, Covid nyílván nem,van róla tapasztalatom, de ez a pcr teszt kb szar cukrozva eladva édességként kategória.

Marosi
Olvasó

Mert értesz hozzá. A vírus illetve részecskék szakaszosan ürülék, így negatív teszt után több pozitív is lehet. Jelen tudásunk szerint 21 nap után nagy eséllyel nem fertőznek. A teszt pontos, mert az örökítőanyaga ott van… Arra viszont 100%-os garancia nincs, hogy a hat eset mindegyike abszolút nem fertőz. Pbask ezen véleményed jó lenne, ha megtartanád magadnak, mert ez ennél sokkal komolyabb dolog.

Godemperor
Olvasó

Akkor áruld el nekem, hogy miért 10 napos a karantén az egész Földön? Mert ha igaz lenne amit írsz, akkor potenciálisan fertőző embereket direkt engednénk vissza a többi ember közé. Ezt te sem gondolhatod komolyan. Akkor értelmetlen lenne az egész karanténosdi, meg tesztelés. A PCR nem képes különbséget tenni az “élő”, meg a “döglött” vírus között (eleve nem is a vírust mutatja ki). Ez tény. Persze lehet ezt a biztos ami biztos módszert alkalmazni, de ilyen alapon mindenkin ezt kéne. Na az szép lenne.

Buborka
Olvasó

Ez egyre jobb

Pbask
Olvasó

Na ha most az összes meccsünkhöz 0-20-t írnak,akkor…
Ma meg 6 fertőzöttet találtak? 😀 Mi a tök ez,barchoba?
Persze független teszthez nem járultak hozzá…

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés