Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“A magyar bajnokság versenyképesebb, mint az eddig állomáshelyeim voltak”

Rashun Davisnek nagyon bejött a pörkölt.:

:

Remekül sikerült a hazai bemutatkozása a Kaposvári Kosárlabda Klub új irányítójának, az amerikai Rashun Davisnek, hiszen őt választották meg az MTOK IX. Orosz László Emléktorna MVP-jének. A játékos a kaposvári tornát követően, de még a paksi Morgen Ferdinánd Emléktorna előtt nyilatkozott a delfinek.hu-nak.

Davis immár negyedik évét kezdi meg Európában, Losonc után két szezont húzott le Szlovéniában, mielőtt Kaposvárra került.

– Tetszik az európai életstílus, amúgy is könnyedén alkalmazkodó ember vagyok. Azokról a helyekről, ahol eddig voltam szintén nagyon jó tapasztalataim vannak Európában. Mindenhol segítettek megérteni, hogy hogyan működnek itt a dolgok, barátságosan, szeretettel fogadtak és külföldiként ez nagy dolog számomra.

A magyar bajnokság ugyan még újdonság az irányítónak, de azért igyekezett információkat begyűjteni:

– Nem sokat tudtam a bajnokságról, de többen is azt mondták, hogy ez egy folyamatosan fejlődő pontvadászat és jó hely lesz nekem. Egy jó barátom, Donte Clark (a TF-Budapest játékosa volt) pedig tavaly itt játszott és versenyképesnek tartotta – tette hozzá Davis, aki eddigi tapasztalatait is megosztotta: – Eddig úgy érzem, a magyar bajnokság valóban versenyképesebb, mint az eddig állomáshelyeim voltak. Ez pedig nagyon tetszik, mivel rendkívül élvezem a versenyzést. Izgatottan várom a szezon tapasztalatait a csapattársaimmal, az edzőkkel és igyekszünk a szurkolóinkat boldoggá tenni.

Davis lett a IX. Orosz László Emléktorna legjobb játékosa. Fotó: delfinek.hu

A monotonitást kiválóan törte meg a múlt hétvégi torna, amelyen a legjobb játékosnak választották meg Rashunt.

– Nagyon tetszik a csapatunk, ahogy együtt tudunk játszani és ahogy együtt tudunk harcolni egymásért! Nagyon jó srácokból állunk össze, akikkel a pályán és azon kívül is jó együtt lenni. Izgatottan várom, hogy mit tartogat számunkra a szezon – a szombati döntőt követően ráadásul a szurkolók is meglepték a csapatot egy vacsorával: – Nagyon jólesett, szeretem az atmoszférát, amelyet a szurkolóink teremtenek. És ahogyan szeretik a kosárlabdát, ahogyan jómagam is. A pörkölt pedig nagyszerű volt, legszívesebben az egész fazékkal hazavittem volna!

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés