Connect with us
Hirdetés

Légiósok

A litván bajnoki nyitányon már pályára lépne Váradi Benedek

Megérkezett Vilniusba az Eb-n megsérülő irányító. Interjú.:

:

Pár napja megérkezett Litvániába a magyar válogatott irányítója, Váradi Benedek, aki még ismerkedik a környezetével és a beilleszkedését az sem segíti, hogy az Európa-bajnokságon ujjsérülést szenvedett. A hátvéd viszont bizakodó abban a tekintetben, hogy a jövő vasárnapi bajnoki nyitányon már pályára léphet.

Először is talán az egyik legfontosabb kérdés: hogy van az ujjad, mit szóltak a Rytus Vilniusnál hozzá? Nem mindig örülnek a klubcsapatok a válogatottban összeszedett sérülésekért…

– Ez most sem volt másképp, természetesen nem örültek neki. Nem is azért, mert a válogatottnál szedtem össze, hanem mert egy teljesen szerencsétlen szituációban sérültem meg. A klub nagyon segítőkész és mindent megtesz azért, hogy minél előbb meggyógyuljon az ujjam. Bízom abban, hogy jövő héten már labdás edzéseket is tudok végezni. Voltam orvosnál itt is, szerencsére a sínt már többször levehetem, kétóránként kell tornagyakorlatokat végeznem. Ezen felül futás, illetve törzsizom-erősítő gyakorlatokat végzek. Szerencsére nincs fájdalmam, kedden, miután levehettem a sínt majd meglátjuk, hogy hogyan reagál az ujjam a labdavezetésre, passzolásra, dobásra. Ezután az orvosi stábbal és a csapattal közösen meghozzuk majd a döntést, hogy mikor tudok teljes értékű munkát végezni és mérkőzést is játszani. Jövő héten már kezdődik nekünk a bajnokság, bizakodó vagyok, hogy ott már pályára tudok lépni, de majd meglátjuk, hogy ez összejön-e.

Pár napja már kint vagy Litvániában, hogyan érzed magad, hogy halad a beilleszkedés?

– Nyilván egy új közösségbe kerültem, így az első pár nap arról szólt, hogy hogyan jutok el a csarnokba, vagy a konditerembe. Ismerkedem a várossal, egyelőre még csak a lakóhelyem környezetével. Egy több, mint félmilliós településről beszélünk, Vilnius nagyon szép. A csapattársak, az edzők és a klub körül dolgozók egyaránt pozitívan fogadtak és segítenek mindenben, amiben kell. A lakást is kezdem belakni, a csarnokkal is ismerkedem, bízom benne, hogy minél előbb a csapattal együtt tudok majd edzeni, mert az még jobban megkönnyítené a beilleszkedést.

Kenguru korosztálytól végig a Falco színeiben kosárlabdáztál eddig. Mennyire lesz furcsa a sárga-feketét vörös-feketére cserélni?

– Nem tudom még, biztosan furcsa lesz, de nem fog ezen járni az eszem. Profi sportoló vagyok, tudom, hogy az élsport mivel jár. Mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy a Rytasszal jó eredményeket érjünk el.

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
HeindrichCsakegyfannyolcmegnyolcSzhelYMendez Recent comment authors
Heindrich
Olvasó

Sok sikert, remélem többet nem látjuk itthon fetrengeni a parkettán.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Perl játszik a nyitányon?
Fepu játszik a nyitányon?
Voja játszik a nyitányon?…
Sajnos velük senki sem foglalkozik.

Csakegyfan
Olvasó

Melyik sérült meg?

SzhelY
Olvasó

na ő is Kőrmendi szinekbe öltözik

Mendez
Olvasó

Hajrá Beni!
Sok sikert az új csapatoddal!
Szombathelyiek vagyunk mi f@sza gyerekek… ???

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés