Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A lengyel élvonalból érkezik az Alba új centere

Az utóbbi időszakban az olasz Olimpia Milano csapatával edzett.:

:

Miután Brandon Walters nem ment át az orvosi vizsgálaton, új center után kellett néznie az Alba Fehérvár csapatának, akit sikerült is megtalálni az amerikai Adam Kemp személyében – tájékoztat az albakosar.hu.

A 31 éves, 208 centiméter magas, 107 kg súlyú, tengerentúli sportoló New York államban, Sherill városában látta meg a napvilágot, 1990. december 20-án. Középiskolás évei során előbb a Vernon-Verona-Sherrill csapatában játszott, majd a Winchendon gárdájában. Egyetemi évei során a Marist Red Foxes együttesében szerepelt az NCAA-ben, 2010-től 2014-ig, majd Európába szerződött. Játszott Észak-Macedóniában, Kazahsztánban, Belgiumban, Bulgáriában, Görögországban. Az elmúlt négy évet Lengyelországban töltötte, sorrendben a Polpharma Starogard Gdanski, az Astoria Bydgoszcz, a Start Lublin, legutóbb pedig a Legia Warszawa volt a munkáltatója. Az utóbbi időszakban az olasz Olimpia Milano csapatával edzett, majd elfogadta a fehérváriak ajánlatát.

A tervek szerint szerdán érkezik Fehérvárra és az orvosi vizsgálatok után edzésbe áll. A csütörtökön kezdődő Nagy Gábor Emléktornán vélhetően még nem lép pályára, de a folytatásban már – Szabó Zsolt kivételével – teljes kerettel tud készülni a közelgő bajnoki rajtra a csapat.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés