Connect with us
Hirdetés

Női bajnokság

A legjobb négyre hajt a PEAC

Gémes-Sarok Nikolett örült annak, hogy sikerült a ZTE-t idegenben is legyőzni.:

:

Fontos rangadót nyert a női kosárlabda bajnokság 18. fordulójában a PEAC-Pécs. A közvetlen riválisnak számító ZTE-t sikerült legyőzniük idegenben a baranyaiaknak (81-91). Ezzel a tabellán is megelőzték a zalai együttest, és felléptek a negyedik helyre. Gémes-Sarok Nikolett szerint kezd összeállni a csapat, így nem csoda, hogy jönnek az eredmények.

– Szerintem egy nagyon jó mérkőzést játszottunk a Zalaegerszeg ellen – mondta Gémes-Sarok Nikolett, a PEAC-Pécs bedobója a BB1.hu-nak. – Magas színvonalú, jó meccs volt és nagyon örültünk annak, hogy sikerült idegenben nyernünk. Otthon is legyőztük a ZTE-t, így oda-vissza jobbak vagyunk náluk az alapszakasz során. Annak köszönhető szerintem ez, hogy nincsen a csapatban sérült és elkezdtünk összeállni. A sikerünkhöz hozzájárult az is, hogy jól dobtunk ezen az estén.

Előzetesen egy kiélezett találkozóra számítottam, ami csak a végén dől majd el. Nagyjából így is történt, de azért végig sikerült kontroll alatt tartanunk a mérkőzést. Éreztem, hogy van keresnivalónk, és örömmel tölt el, hogy végül össze is jött a győzelem.

A PEAC jelenleg a negyedik helyen áll, de vajon reális-e ez a helyezése, és meddig juthat a bajnokság végén?

– A sok sérülés és játékoscsere miatt sokáig nem láttuk, hogy mikor tudunk végre jó edzéseket tartani, és végre teljes csapattal kiállni – folytatta a játékos. – Annak köszönhető a jobb formánk, hogy ez most sikerült, de arra nem tudok válaszolni, hogy mi lehet a reális pozíciónk, mert sok meglepetés születik ebben a bajnokságban.

Annyit tudok mondani, hogy mindenképpen szeretnénk a legjobb négy között végezni.

Egyik nehéz meccs után következik a másik, legközelebb szombaton a Sopron Basket ellen lépnek pályára hazai környezetben a pécsiek.

– Ez sport, bármi előfordulhat a Sopron ellen is. Először is szeretnénk egy jó meccset játszani, aztán majd meglátjuk, hogy a végén mi sül ki ebből. A sportban minden lehetséges, de tudjuk, hogy mi a realitás – zárta szavait Gémes-Sarok Nikolett.

Kiemelt kép: PEAC Pécs Facebook oldal

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés