Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A Krka Novo Mesto lemondta, változik a Horváth Zoltán Emléktorna programja

Nehéz helyzetbe kerültek a sárga-feketék, de sikerült megoldani a szituációt.:

:

Módosul XIII. Horváth Zoltán Emléktorna a torna a programja, erről a falcokc.com tájékoztatta a szurkolóit.

Sajnálattal közöljük, hogy az utolsó pillanatban a Krka Novo Mesto csapata sérülésekre hivatkozva lemondta az emléktornát. Annak érdekében, hogy az eredeti lebonyolítás szerint tudjuk megrendezni a tornát, mindenképpen szükség volt egy 4. együttesre. Mivel a csapatoknak a felkészülési programja már hetekkel ezelőtt végleges volt és 24 órán belül kellett ellenfelet találnunk, nagyon nehéz helyzetbe kerültünk. Klubunk vezetősége annak érdekében, hogy ne 3 csapattal kelljen megrendezni a tornát, minden követ megmozgatott, s az utolsó pillanatban a BBC Nord Dragonz Eisenstadt csapata elfogadta meghívásunkat, akiknek ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy vállalják a részvételt – írják.

Így a XIII. Horváth Zoltán Emléktorna programja az alábbiak szerint alakul:

Péntek:
17:00 MKK Spartak Office Shoes – BC GGMT Vienna
19:00 Megemlékezés, megnyitó
19:45 Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – BBC Nord Dragonz Eisenstadt

Szombat:
16:00 Mérkőzés a 3. helyért
18:30 Döntő

HIRDETÉS

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
csocsaPetike97JonbakibaPbask Recent comment authors
bakiba
Olvasó

Elnézést, nem ide tartozik, de a Soproni női csapatáról szóló cikknél nem lehet kommentelni. Kérdésem: miért sorsol a szövetség egy napra minden budapesti nő csapatot azonos időpontra? Holnap 3 női meccs van Budapesten, mindhárom 6kor. Ez normális? Így is alig van néző ezeken. Ez is mutatja, hogy kb milyen a piaci hozzáállás jelenléte a magyar sportban. Bravó!

Jon
Olvasó

A “Szalay Ferenc folytatná a munkát…” c. cikknél sem lehet, pedig biztos lenne rá igény. 😉

csocsa
Olvasó

Jogos.
Sajnos itt nem lehet hozzászólni a csajokhoz, nem tudom a miértjét.

Pbask
Olvasó

Eredeti felállásban is komolytalan lett volna a torna.
Az eddigi edzőmeccsek csapatai szánalmas szint. A ZTE volt a legkomolyabb ellenfél.
Legjobb nyolcra készülünk vagy mi a f**? Milos?
Fizessen erre a szarra 4000 forintot az,akinek két anyja van.

Jon
Olvasó

Ez jogos. De szerintem kicsit jó is van benne, de nyilván részben rossz is. A válogatott meccsek miatt elég későn lett teljes a csapat és lehet, hogy jobb volt kicsit lazább meccseket játszani (mint már most ki-ki meccseket), nem baj, ha Perlék nem fáradnak ki teljesen már a szezon előtt.
A hátrányai/lehetséges hátrányai nyilvánvalóak. Az Alba pl. folyamatosan “verette magát” a felkészülés alatt. Kiderül, melyik lesz kifizetődőbb.

Petike97
Olvasó

Oké értelek,de így hogy fogunk felpörögni a két hét múlva kezdődő BL-re?Ezek inkább hátrányok.Ja ezt az “elfáradnak” dumát pedig el se kezdjük…Egyébként sem az a célunk feltétlenül,hogy komoly csapatok ellen meghaljunk a pályán,hanem hogy tanuljunk tőlük,lássuk milyen iramban,hogyan dolgoznak.

Jon
Olvasó

Pedig a válogatott játékosok esetében szerintem jogos. Mert aztán meg megjelennek pár hónap múlva a fáradásos sérülések és a gyenge egyéni teljesítményeket látva akkor meg azt lehet találgatni, hogy “vajon mi van mögötte?” “Edzőkérdés?” “Személyi problémák?” És lehet, hogy csak valami alattomos/fáradásos sérülés. Én az inkorrekt BL-t már elengedtem, elegem lett belőle az elmúlt években, szurkolóként megtehetem, nyilván a csapat nem teheti meg. A félreértés elkerülése végett nem arról van szó, hogy nem szurkolok nekik a sikerért. A válogatott meccsek viszont egyáltalán nem érdekelnek már azóta, amióta a politika teljesen eggyé vált a sporttal, de attól még Perléknek szinte semmi… Olvass tovább »

Petike97
Olvasó

Teljesen jogos sajnos.Nem tudom mit akarunk ilyen bohóc csapatok ellen,persze hozzánk képest azok.5.dikén megyünk Strasbourgba közben meg ilyen Eisenstadtokkal bohóckodunk.vicc

Gézuka
Olvasó

Einsatzgruppe?

JólnézünkMIKI
Olvasó

A Falco egyáltalán játszott komoly ellenféllel a felkészülés alatt?
BL-re vagy a Burgenland Championhsipre gyúrnak?
A vezetőségnek nyilván jár a gratuláció a gyors reagálásért, megoldották a szituációt!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés