Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A következő szezonban rájátszásba jutna a Kaposvár

Fekete Ádám többek között azt is elmondta, hogy négy légióssal terveznek Somogyban.

  •   :

:

Eddig három érkezőt jelentett be a Kaposvár, hiszen Révész Ádám, Morris Curry és C.J. Aiken is a somogyi megyeszékhelyen folytatja a pályafutását a következő szezonban, emellett pedig a magyar magot is sikerült egyben tartani. A kék-fehérek vezetőedzője, Fekete Ádám a BB1.hu-nak mondta el a csapat körüli fejleményeket.

– Nyilván, mint minden évben, a lehetőségeinkhez mérten kell válogatnunk. Az első körben az egyes és az ötös posztra kerestünk mindenképpen két játékost, akik meghatározó szerepet tudnak betölteni. Ritka egybeesés, hogy két olyan légióst sikerült leigazolnunk a meglévő magyar keretünk mellé, akik korábban már Magyarországon szerepeltek és mellette fekszik is az a játékstílus amit ők játszanak és amit mi is szeretnénk játszani.

A szakember arra is kitért, hogy milyen posztra terveznek még külföldit igazolni.

– Ez abszolút a piactól függ, meglátjuk. Még egy olyan kettes posztos kosarast keresünk, aki képes irányítani is, illetve egy hármast szeretnénk még. Voltak már jelöltjeink, nem jöttek össze, viszont vannak most is kiszemeltjeink, de még nincs meg az a kiválasztott, aki megoldaná ezeket a feladatokat.

Egyre jobban körvonalazódnak a keretek, így természetesen szóba került az is, hogy milyen célért küzdhet a Kaposvár a következő idényben.

– Erről nagyon korai még beszélni. Reálisan lehet már látni nagyjából, hogy az eleje hogyan körvonalazódik a bajnokságnak. Nagyon sok fog azon is múlni, hogy milyen légiósokat tudunk még igazolni, de az látszik, hogy csak négy külföldink lesz, ami nyilván nem előny, de azt gondolom, hogy ezzel az új szabállyal nem is akkora hátrány. Van néhány jó U23-as fiatalunk, ha nem lesznek sérülések akkor ebből mi jól jöhetünk ki. Mindenképpen a tavalyi céloknak megfelelően nagyon közel szeretnénk lenni a rájátszáshoz. Minden évben nekünk a személyes célunk – és most nem a realitásról beszélek – az teljesen egyértelmű, hogy play off résztvevők szeretnénk lenni, de ez nem feltétlenül tükrözi a valóságot, sőt…

Fotó: delfinek.hu

  •   
1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Kareem Abdul-Jabbar Recent comment authors
Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

“a lehetőségeinkhez mérten kell válogatnunk”
Még egy igazán jó bedobó, az lenne még a lehetőség, de azt meg is kéne fizetni. Még két légiós csak úgy férne be a költségvetésbe, ha két közepes kvalitású játékost vennénk, aminek én túlzottan nem látom az értelmét. Egyébként, az utóbbi szezonban, ha jól tudom 5 légiósunk volt, mégis a kiesés szélén táncoltunk. Helyezzünk már több hangsúlyt a magyarjainkra. Fekete úr, csináljuk meg végre !!!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés