Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A következő szezonban már rájátszásba jutna a Paks

Gulyás Róbert: Csirke Ferenc reményeim szerint hosszútávú megoldást jelent az edzői posztra.:

:

Mint beszámoltunk róla, az Atomerőmű SE sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Csirke Ferenc veszi át a csapat irányítását. Az eseményt követően a klub honlapja készített interjút Gulyás Róbert szakosztályelnökkkel.

Hogyan jött képbe az új vezetőedző?

– Már szezon közben megfogalmazódott a gondolat a fejemben, hogy hazai edzőt kellene találnunk, mert véleményem szerint a külföldi szakemberek többsége csak rövidtávon gondolkodik, kevés az olyan, aki a klub hosszútávú érdekeit is figyelembe veszi. Csirke Ferit játékos kora óta ismerem, edzői munkásságát is figyelemmel követtem, akkor is, amikor nem voltam a kosárlabda közelében. Olyan szakembernek gondolom, aki tud azonosulni az ASE filozófiájával és reményeim szerint hosszútávú megoldást jelent az edzői posztra.

Milyen változások történtek még az edzői stábot illetően?

– A vezetőedző személye mellett a másodedzői pozíciót is új szakember fogja betölteni, Szentendrei Áronnal Csirke Ferenc már régóta együtt dolgozik. Jan Pavlík B csoportos csapatunk, az Atomerőmű KSE Bonyhád vezetőedzője lesz.

Milyen koncepció szerint fog elkezdődni a munka?

– Szeretnénk a már meglévő játékosaink mellé olyan légiósokat igazolni, akik nem csak játéktudásban, hanem emberileg is példaképek lehetnek. Próbálunk fiatal játékosokat szerződtetni, ami nem egyszerű, hiszen a piac nagyon szűk. Remélem, hogy az A csoportos csapat mellett lévő B csoportos gárdánk csábító lehet számukra.

Mik a hosszú- és rövidtávú tervek?

– Hosszútávon szeretnénk visszatérni a magyar kosárlabdázás élvonalába, de tisztában kell lennünk a lehetőségeinkkel éppen ezért fokozatosan egyre nagyobb célokat fogunk kitűzni magunk elé. Rövidtávon a következő szezonban szeretnénk bekerülni a rájátszásba, amiről azt gondolom, hogy megfelelő szakmai munkával és jó légióskiválasztással minden esélyünk meg lehet.

A játékosok kiválasztásai milyen szempontok alapján fognak történni?

– Első sorban olyan játékosokat szeretnénk igazolni, akik illeszkednek az edzői filozófiába és a már meglévő magyar játékosainkkal kiegészülve nagy betűs CSAPATOT tudnak alkotni.

HIRDETÉS
1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
ldd Recent comment authors
ldd
Olvasó

Gratulálok!
Szerintem jó választás Fecsó.
Jó a kiválasztása, megbízhatóan hozza az eredményeket.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés