Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A következő évadban is Nikola Lazics irányítja a Kaposvárt

A szakember decemberben vette át a csapat vezetőedzői posztját.:

:

A 2021/2022-es idényben Nikola Lazics marad a Kaposvári KK vezetőedzője – számolt be a hírről a delfinek.hu.

A szerb-magyar szakember 2020. december 15-én vette át a Kaposvár vezetőedzői posztját és irányításával az alapszakaszban 9-7-es mérleget mutatott fel a somogyi gárda.

– Már decemberi szerződtetésekor is hosszabb távú együttműködésben gondolkodtunk, melyre Nikola hasonlóképpen nyitott volt – fogalmazott az oldalnak Puska Zoltán, a Kaposvári Kosárlabda Klub ügyvezetője. – A következő idény tervezésének elsődleges szempontja mindig a vezetőedző személye, így törekedtünk a mielőbbi megállapodásra.

A vezetőedző kiléte tehát eldőlt, ennek megfelelően a 2021/2022-es idény játékoskeretének kialakítása a klub anyagi kondícióinak figyelembevételével Nikola Lazics vezetőedző elképzelései szerint fog megvalósulni. Az érintettekkel kapcsolatos tárgyalások folyamatban vannak – írja a honlap.

A 60. születésnapját márciusban ünneplő Nikola Lazics hazájában a Vojvodina csapatában kosárlabdázott, majd 1993-ban került Magyarországra, ahol előbb játékosként, majd vezetőedzőként szerepelt Zalaegerszegen. Később edzősködött a Vojvodina, a Falco, a Szeged, a Jászberény és a Veszprém csapatánál is, mielőtt átvette a kétszeres bajnok Kaposvári KK irányítását.

Fotó: delfinek.hu

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Kaposbasketgulyasszabolcs00PlayerKPSVRKKHajraKapos Recent comment authors
Kaposbasket
Olvasó

Hurrá, szuper hír!

Bízzunk abban, hogy Lazics a megfelelő játékosokat itt tudja tartani / ide tudja csábítani.

Én azt mondom, ráférne a magyar keretünkre egy kis vérfrissítés, még a szűkös lehetőségeink mellett is.

Az idei légiósok közül, már akikkel befejeztük az alapszakaszt, mindet elfogadnám jövőre is, bár tudom, ez szinte lehetetlennek tűnik.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Sok sikert itt is, Mesti! ?

Player
Olvasó

A lepes kezenfekvo volt! Szerencsere a donteshozok is igy gondoltak es leptek.
Most mar ” csak” csapatot kell epiteni a keze ala, ami persze nelkule, az elkepzelesei nelkul nem johet letre.
Kerdes, hogy ezek mik lesznek es mennyire szab gatat esetleg a budzse realitasa. Mindenesetre a dontes jo, a szakmaisag adott, az egyeb feltetelek talan tamogatoak lehetnek.
Uj ideny, uj remenyek! Hajra KKK!

KPSVRKK
Olvasó

Köszi, feldobtátok az estém!
Tényleg nagyon örülök!

KKK72
Olvasó

Végre valami kézzelfogható és biztató bejelentés a jövőre nézve.Talán nem lesz igaz,hogy Révész és Miliszavljevics a zetéhez készül és meg tudják tartani őket jövőre és Boriszt is mert én a többiek szerződtetésében nem nagyon bízok.

HajraKapos
Olvasó

Borisznak élő szerződése van. Szerintem Roli (ha nem vonul vissza) és Beni is maradni fognak. Egyébként örülök Lazic-nak, remélem jövőre sem csalódunk benne. Hajrá Kaposvár!

KKKfanta
Olvasó

Ennek örülök. Építhetne már valamit Kaposváron. Puska meg lőhetne már kis plussz pénzt nem csak az önkormányzatot lehúzni. DE ha már önkormányzat, akkor igazán adhatna egy kicsit több pénzt, s nem a focit nyomatni akik lassan megyeosztályig csúsznak vissza!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés