Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A körmendi vezetőség kiáll Antonisz Konsztantinidesz mellett

Igazságos és mindenre kiterjedő vizsgálatot szeretnének.:

:

Pontgazdag, látványos mérkőzésen győzte le az MVM-OSE Lions az Egis Körmendet a bajnokság első fordulójában. A mérkőzést követő sajtótájékoztatón a vendégek edzője, Antonisz Konsztantinidesz szokatlan hangvételű nyilatkozatot adott, melyben Papp Péter játékvezető munkáját kritizálta élesen. Ahogy arról pedig beszámoltunk, a vezetőedzőre fegyelemi tárgyalás vár, ami miatt pénzbüntetés és/vagy eltiltást kaphat.

Erre reagált most az EGIS Körmend vezetősége, a csapat Facebook-oldalán megjelenő írást változtatás nélkül közöljük:

“A hétvégi, oroszlányi mérkőzést követő értékelésnél vezetőedzőnk Antonisz Konsztantinidesz kemény kritikával illette Papp Péter játékvezető teljesítményét. Bár a mérkőzés után, felfokozott hangulatban adott interjú stílusa hagy kívánni valót maga után, ugyanakkor annak tartalma és mondanivalója egyértelmű és világos. Véleményünk szerint Papp Péter játékvezető sorozatos hibái és játékvezetőktől szokatlan stílusa nagymértékben tehet arról, hogy ez az eset idáig fajult. Éppen ezért azt szeretnénk, ha nem csak Konsztantinidesz edző nyilatkozatát vizsgálná meg az MKOSZ, hanem az érintett játékvezető ténykedését is.

Aki ismeri a ciprusi szakembert az tisztában van vele, hogy rajong ezért a sportért és szenvedélyesen szereti a csapatát. Éppen ezért nem volt kérdés, hogy az Egis Körmend egyesülete egy emberként kiáll vezetőedzője mellett. Munkatársaink egy összefoglaló anyagot készítenek az MKOSZ részére, melyben nem csak az Oroszlány elleni, hanem a tavalyi döntőben Papp Péter által vezetett mérkőzések véleményes esetei is helyet fognak kapni. Igazságos és mindenre kiterjedő vizsgálatot szeretnénk, ahol nem csak a következményeket vizsgálnák meg, hanem az azt kiváltó okokat is! Bízunk a tisztességes eljárásban!”

 

82 hozzászólás

82
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
32 Comment threads
50 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
47 Comment authors
Piros TakaróBöcskey AttilaKovacsPiros PàlKPSVRKK Recent comment authors
Böcskey Attila
Olvasó

Éljen sárga retek! És anyád hogy van te gyáva tetű?

Piros Pàl
Olvasó

Kedves Párni! Úgy döntöttem tegezlek, a világért sem akarnék veled szemtelenkedni, hiszen te az erkölcs bajnoka vagy/merthogy másnak nem?/. Számomra névtelen vagy és arctalan, ezért bátorkodtam megtenni ezt a lépést! Pedig kíváncsi lennék, hogy a költő kit rejt, mert az írásaidból kiolvasható a zavartság. Ugyan mi okozza ezt nálad KisPárni? Talán egy jól fizető pozíció elvesztése? Viszonzatlan szerelem? A kettő nem zárja ki egymást! ? Vajon túl csúnya vagy? Vagy túl szép? Mert valami nem úgy sült el a kezed alatt, ahogyan te azt eltervezted, ebben biztos vagyok…. Mi történt KisPárni, hogy az életed meghatározó eleme az, hogy egy portál… Olvass tovább »

Rolex
Olvasó

Vágjátok már be légyszi azt is,mikor a sárga retkekkel iszogattak egy benzinkútón..
Szintén egy döntő után..
?
❤️?

Mendez
Olvasó

Arra a döntőre gondolsz buckásgeci, amikor 20-al oboáztatok az istállótokban és a magadfajta tetűrágók úgy rángatóztak kínjukban, mint egy csípőficamos giliszta?
🙂 🙂 🙂

Traktoros
Olvasó

Az megvan , hogy elötte amikor Ti lettetek bajnokok Szombathelyen akkor meg a piros retkekkel iszogatott meccs után a benzinkúton?
Szerencsétlen bohóc…

Kovacs
Olvasó

Nyilván a szurkolók kedvéért elfújta a meccset. ????

SárgaPárna
Olvasó

Éljen Papp Peti, éljen Papp Peti, éljen Papp Peti

Knézy Ernő
Olvasó

Te ennyire unatkozol ?

Rolex
Olvasó

Szopd le petit,köcsög?
❤️?

SzhelY
Olvasó

azért az életed nem sokat változott épp olyan sivár mint eddig ezért kár levegőt elszívnod más elöl fotelnyuszi

SPARTAN
Olvasó

Nem győzöm számolni hány klub csatlakozott, fejezte ki egyetértést Pappal kapcsolatban( nem a nyilatkozat stílusáról beszélek).
Lapít mindenki…

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Némi adalék: Igazából minek van a komisszár? Hogy segítse a zsűriasztal és a játékvezetők munkáját a mérkőzés zavartalan lebonyolítása érdekében (lásd szabálykönyv 4.par.3.). Ehhez-véleményem szerint- az is hozzátartozik, hogy legalább a szarvas hibákra felhívja a sporik figyelmét, hiszen ha ezek miatt “elszabadul a pokol”, akkor már nem zavartalanul zajlik a mérkőzés. Így hát kedves komisszár urak, önöknek is van felelössége! Nem csak paprikajancsiként kell nézegetni a meccset és jópofizgatni ide-oda, meg fölmarkolni a zsét! Joviális, pirospozsgás, pocakos, mosolygósan pislogó öregurak, ÖNÖKNEK IS DOLGA VAN! Ébresztő!

Jon
Olvasó

Papptól függetlenül 2 dolog visszatetsző: – Egyrészt a körmendi klub ezzel a nyilatkozattal kiáll a primitív, sportpályára nem való megnyilatkozás mellett (a nem megfelelő stílusra való minimális utalás felesleges, ha kiállnak mellette), ezzel magukénak is érezve azt és magukat is azonosítva vele. – Másrészt októberben “döntőzni” kicsinyes és szánalmas. Óvoda. Ha a döntő után adtak volna be óvást, vagy bármit, egy szót nem szólnék. Vagy igazat adnak nekik, vagy elutasítják, de joguk van hozzá. Ennyi. Ha most kulturált panaszt tettek volna, a döntő megemlítése nélkül, szintén egy szót nem szólnék, szintén az előbbi ok miatt. De ez után a 2… Olvass tovább »

Motoros
Olvasó

Jól van okostojás, senki sem kíváncsi rád, úgyhogy told el a bringát????

Emőkefan
Olvasó

Nem a szivem csücske a Körmend, de ha elolvasod mégegyszer akkor olvashatod, hogy a klub a nyílatkozat tartalma és mondanivalója miatt áll ki az edző mellett nem a stílusa miatt.Nagyon helyesen a kiváltó okot is vizsgáltatná!

Redbid
Olvasó

A tények nem érdeklik, csak ami a szemellenzőjében van!!

Traktoros
Olvasó

Ahol úgy gondolják hogy nekik szabad:
– szétverni a wc t
– megdobálni a tános lányokat
– maguk alá hugyozni
– elnokkent felallni es bemutatni 1200 embernek
– csk ként ciganyozni es qrvaanyazni
– ezt elnokkent tamogatni
– edzőként jv t fenyegetni
– ezt is tamogatni

Nyilván jogában áll mindenkinek hülyének lenni, de ezzel a joggal jelenleg többszörösen visszaélnek a faluban.

???emmtéjje???

Traktoros????

Motoros
Olvasó

Közöd hozzá?!

SzhelY
Olvasó

pontosan akár a nagytiszteletű falco

Bezse
Olvasó

Ez az !!! Fel kell csatolni a tököket és képviselni a jogos érdekeket !

p.borisz
Olvasó

Isten látja lelkemet, igazat is adok,Pappot végre tüntessék már el, egy igazi gyökér. Minden meccsen azt adja elő, hogy róla szól…
Viszont tavalyi döntőzni…? Ne már. Ez gáz. Miért nem azt írták, hogy elég sok meccsen ,minden csapatnak belesz@rt a munkájába?A Falco megnyert meccsei nem egy-egy bírói döntésen múltak, amikor nyertünk, meggyőző előnnyel tettük…Peace

piros-fekete
Olvasó

Természetesen nem ez miatt nem mi lettünk a bajnokok, de azért van erről is szó mert ott is kritikus hibákat vétett Papp és, hogy egy döntőbe is vezethet ő meccset. Ami sajnos még is látszott.

p.borisz
Olvasó

Persze,Papp elég régóta genya dolgokat művel mindenfelé(???), de akkor írhatott volna a klubvezetés más meccset is, sőt más csapat meccseit is akár, mert ez így inkább tűnik szánalmasnak, mint az igazukat hajtó sportdiplomaták kiállásának…?

Redbid
Olvasó

Vagy van egy másik verzió, mégpedig az, hogy esetleg ott mégiscsak lehettek érdekes dolgok is?
Egyes pletykák szerint Konstantinides kit v. kiket is zavart v. akart kizavarni a vendégöltözőből, vagy a folyosói traccspartiról?
Ami után aztán lett egy érdekes
7-22es harmadik negyed, hirtelen a semmiből oda, váratlan megtáltosodásokkal, és elvesző teljesítményekkel.
Hát fura volt na!

Mendez
Olvasó

Csak a lényeget nem írtad le.
Kitől vagy kiktől táltosodott meg a Falco?
Amúgy ez már így elsőre is elég megmosolyogtatóan hangzik…

Namár
Olvasó

A tavaszi play-off során, amikor az Ose Körmenden simán nyert, akkor a körmendi csoportok összefogtak és együtt ELLENSÉGNEK kiáltották ki az oroszlányiakat, mert volt egy falco-videó, ahol együtt énekeltek. Úgy emlékszem az írásokból, hogy az Ose minden szurkolói táborral énekelt együtt. Senkire sem ellenségként tekintettek. A mostani meccs elején jószívvel gratuláltak a körmendieknek bajnoki ezüstért. Cserébe kapták a mutogatást és anyázást. Külön megkérdeztem, állítólag nem volt “indul a busz” rigmus, hanem balesetmentes utat kívántak a körmendi szurkolóknak. Akik ugyanúgy középső ujjukkal mutogattak vissza. Csak annyit akarok mondani, hogy nem véletlen, ha ez a szurkolókból fakadó mérgező és ellenséges stílus hamar… Olvass tovább »

Motoros
Olvasó

??????

Mendez
Olvasó

Látom homokos eléggé beszűkült a szókincsed.
Úgy nagyjából 3-ról nullára.

Xero
Olvasó

Akkor most bárki kikap utána nyomhatja a kiválasztott jv ellen a nyilvános vendettát?
Azzal egyet értek, hogy ellenőrizzék jobban a jv-k tevékenységét. Sőt akár legyen egy egzakt pontozási rendszer a hibáikról. Aki meg egy bizonyos szint alá megy, az retorziót kap. De ez a sajtóharc így egy vicc. Főleg azzal együtt, hogy ha tetszik, ha nem, a 4. meccset rohadtul nem Papp miatt veszítette el a Körmend..

Redbid
Olvasó

Tehát akkor egyetértesz a Körmenddel!
Csak mert ez a harc most pont azért megy, hogy igen legyen végre ilyen, vagy legalább jól működtessék azt ami van!
Jó lenne érteni, hogy ez minden csapat érdeke, mert ha marad minden, akkor ma mi, holnap meg más fog szívni!

Xero
Olvasó

Szerintem nem ugyanazt a közleményt olvastuk.. Én úgy látom, hogy a Körmend azért cirkuszol, hogy egy játékvezetőt pellengérre állítsanak..
Én meg egy kollektív dologról beszéltem, ami minden jv-re ugyanúgy vonatkozik..

jozsi67
Olvasó

Alapvetően igaza van a körmendi vezetésnek. Azonban az edzőnk stílusa vállalhatatlan szerintem, konkrétan megfenyegette a játékvezetőt. Még akkor is ez a tény, ha az a bíró egy tróger. Valamint lehet taktikai és sportdiplomáciai hiba volt a csapatvezetés részéről ez a nyilatkozat. Nem tudom ki, kivel egyeztet a háttérben, de ha ilyesmi nem történt meg és úgy adtuk ki ezt a nyilatkozatot, akkor lehet a szezonunkat elintéztük. Próbálom hinni hogy mégsem, de majd kiderül. MTE !

Sajka
Olvasó

“A gyermekeimre esküszöm, ha ez harmadjára is megtörténik, nem tudom, mi fog történni.”
Ebben hol látod, hogy konkrétan megfenyegette a bírót? Csak arra esküdött, hogy nem tudja mi történik…?

Sesylle
Olvasó

Az a baj hogy folymatosan csinálja a fesztivált ès nem csak fèrfiak meccseien.Nekem egyszer egy èszrevètelemre amikor megírtam neki hogy fújtak azt felelte ès le is írta: nem így terveztük a meccsett.Ezek szerint előre eltervezik hogy fognak fújni,ki fog nyerni?
De ugyan ezt műveli a női meccseien.Vegye már èszre a cirkusz a Városligetben van nem a kosárpályán.Bohócnak menjen oda.
Szègyen amit művel ès sajnos vannak követői is.
Egyszer vègre pèldát kell statuálni ès igen is elővenni a hülyesègei miatt ès viselje a következmènyet a döntèseinek.

PirosTakaró
Olvasó

MTE❤️?

Lightbringer
Olvasó

Papp a tavalyi bajnoki döntőt megelőzően még rendesen fújt? Vagy miért mindig kizárólag az az esemény van pluszban megemlítve. Csak nem valami más sérelem van a háttérben?

wiley
Olvasó

Csak fóbia…

YoWassupFam
Olvasó

Érdekes. Egyből botránnyal indul a szezon ráadásul spori botránnyal. Remélem lesz valami impaktja mert ez így nem mehet tovább. Még UP-ban elmegy de az élvonalban már nem kéne. Ferencz Csabi esetét felhozni nem teljesen korrekt. Jogos, hogy ott elmaradt a számonkérés de jelen szituáció picit jobban érinti a csapatokat akik hétről hétre a komplexusos bírói tevékenység elszenvedői. Változás kell.

QQRIQ
Olvasó

Hozzátok nyilvánosságra az video öszzeállítást és közösen fellépve véget kell vetni bizonyos bírók gusztustalan tevékenységének!

SárgaPárna
Olvasó

Meg véget kell vetni a folyamatos körmendi hisztinek!

SzhelY
Olvasó

meg annak ,hogy ilyen faxkalapok szótkapjanak a bb1 en fotelhuszár

Piros Takaró
Olvasó

Annak is véget lehetne vetni, hogy csak provokálni jársz ide:)
Talán akkor lehetne normális kommenteket is olvasni ezen a trágya fórumon

Csippa
Olvasó

Sztem meg a körmendi klubnak össze kéne vágni egy videót ezekből a meghozott v elmaradt ítéletekkel és kitenni youtubera, Papp összes gesztusával együtt. Ehhez joguk van minden kommentár nélkül, azt tegyék meg, akik megnézik… Mint egy mérkőzés összefoglalót, abba biztosan nem lehet belekötni.. 😉

Ellenív
Olvasó

De akkor mindegyik klub csináljon egy-egy videót a sérelmeiről és a végén azt is lehetne pontozni.A szövetségi ellenörnek és a csapatvezetőknek a mérkőzések után pontozni osztályozni kellene a játékvezetőket.

Csippa
Olvasó

Mindjárt lenne felelősség is a világon 😉

panzer
Olvasó

A tavalyi döntőben volt amikor 2 körmendi légiós összefutott és Váradi kapott személyi hibát?

Soós Sándor
Olvasó

Így van és Papp fújta Falco faultnak ??‍♂️

Heindrich
Olvasó

Tippmixemet is elvitte ☹️

Buborka
Olvasó

Én az egész játékvezetést megreformálnám. Nyilvánosságra hoznám a játékvezetői értékeléseket is, az elmarasztalásokkal, a konkrét esetek elemzéseivel. Az edzők, a játékosok és a szurkolók is sokkal könnyebben dolgoznák fel az eseményeket, ha látnák a következményeket.

neszojjabele
Olvasó

asztán a már látott fer play szellemében az edzők fújnák a síppot a második fordulótól mert minden bíró el van tiltva?
kéthete még az ebn fújó bírókat fikázta mindenki 2 hónapja az nbaben fújókat. soha senki nem lesz elég jó.

Kendeffy Botond
Olvasó

A gyengébbek kedvéért. Fair play.

outsider
Olvasó

És ha a Kecsó elleni 5. mérkőzést is megnéznétek, kiderülne, hogy Falco-Kecskemét döntő lett volna… Szánalmas amit műveltek!

Pbask
Olvasó

Ezért írtam, hogy ne múltazzunk, próbáljunk egységesen kiállni, hogy ilyen bírók meg se fordulhassanak az A csoportban. Erre egy ilyen gyerekes közlemény kijön, ahol másra terelődik a dolog, pedig minden csapat elmondhatná magáról:( Kétségem sincs, kinek a tollából ered ez, de néha gondolkodhatna is.

vasipasi
Olvasó

Valaki árulja el nekem, mi ezzel a célunk? Ez a nyilatkozat attól a mondattól kezdve, hogy habzó szájjal esküdözve fenyegeti az edzőnk a játékvezetőt teljesen védhetetlen.
Itt nem arról volt szó, hogy kiállt és azt mondta Papp Péter csalt, elvette a bajnoki aranyunk, folyamatosan ellenünk fúj.
Elsőként kellett volna megbüntetnünk az edzőnket és egyben kérni az MKOSZ-t Papp Péter munkájának kivizsgálására és leiratkozni róla.

Pbask
Olvasó

Egyetértek, de… A közlemény második feléből sül az a fajta fóbia, amit Zollner is hozott a Falco ellen, és megint a döntőnél lyukadunk ki. Ha nincs Delas, ha nincs Papp..Konkrétan ezt az MKOSZ is kiröhögi keresztben,és a Körmend is bohócot csinál magából, mert inkább ez megint a Falco elleni viaskodásról szól, mint az említett sporttárs tevékenykedésétől. Fepu viselkedése után ez még inkább meghatványozódik szvsz. Egyszerűbb lett volna a döntőben, vagy a tavalyi szezonból olyan bíráskodásokat összevágni, ami minket is sújtott (volt nem 1), illetve ami a többi klubot is érintette. Értem a célt, jogos is, de úgy érzem a valódi… Olvass tovább »

Jon
Olvasó

A Falcosoktól egyáltalán nem érdemlik meg, hogy bármiben kiálljunk mellettük. Még a BÍRÓKKAL SZEMBEN SEM! Mert a döntőzés miatt ez az egész már egyre inkább nem Papp ellen szól, pláne nem a normális bíráskodásért, hanem a Falco ellen!
Hiányzik, hogy a barátilag nyújtott kézbe sokadszor beleharapjanak?!? Nekem nem. Ferencz vastapsot kapott a Falcosoktól és minden körmendi itt is meg a klubnál is lényegében egyetértett a szidalmaival. Még bocsánatot sem kért azóta sem senki, ha jól tudom, uh ennyi.

KPSVRKK
Olvasó

Mr Papp.
Rajtam nem fog múlni, ott leszek!

Knézy Ernő
Olvasó

Jó Körmendi Dózsa…

SárgaPárna
Olvasó

Továbbra is azt gondolom, hogy az MKOSZ ehhez az ügyhöz hasonlóan vizsgálatot kellett volna indítson a cigányozó, kurvaanyázó ferencz senki csaba ellen és el kellett volna tiltania…

Nusy
Olvasó

Figyelj te farokharapó!Gondolom,hogy életedben sem jártál kosárlabda mérkőzésen,és azt is tudom,hogy otthonról sem mozdultál még ki soha!Úgyhogy vedd elő a helyesírási szótárt,keresd ki hogy mit írunk nagy betűvel,aztán ülj vissza a fullos számítógéped elé és csapd ki a zsepidbe!

CSAK AZ MTE
Olvasó

Sztem meg egy büdös, senkiházi gyökér vagy! Mellé egy gyáva szarházi alak, aki csak itt mer írogatni! Még a Falco szurkolóktól is rettegsz, egyszer sem mertél kiállni eléjük, hogy itt vagyok, én vagyok beszarisárgarohadékpárna! Többször felajánlottam, hogy gyere és ugass nekünk szemtől-szembe! Gondolom a pelenkád tele lenne… Csak írogass, de vigyázz mert szorul a hurok… nézz hátra mindig, ha egyedül járkálsz!

SopronKCfan
Olvasó

Végre valaki kimondta az igazságot. Megfogalmazás hagy némi kívánni valót maga után, de teljesen igaza van. Azt hiszem 2 éve volt, hogy Körmend ellen játszottunk hazai pályán. Említett sporttárs fújta a meccset, annyira “jól” hogy az utolsó 1 percben repültek a sörös poharak a pályára.
Nálunk Sabálit kiállította, büntetés a klubnak.
Mr. pedig már fújt a kövi meccsen.
Fel kell lépni ezek ellen! Együtt sikerülhet!

zetomee
Olvasó

Igen az a meccs egy gyöngyszem volt Mr. Papp ténykedésében. Van egy képem erről a pillanatról, Stefi fogja le Sabit, Mr. Papp pedig pöffeszkedve vigyorog.
Azóta is ezzel zrikálom Sabit.

RigoJancse
Olvasó

Sőt, javaslom játszák újra a 21/22-es bajnoki döntőt, másik játékvezetővel.??

piros-fekete
Olvasó

Itt nem erről van szó te madár. Nem tudod értelmezni a leírtakat? Sorozatosan óriási hibákat követ el Papp és nem csak a Körmend ellen hanem az egész kosárlabdában és ez felháborító. Igenis vizsgálják ki, de senki nem mondta, hogy a döntő ez miatt ment el de kritikus hibákat vétett és vét.

RigoJancse
Olvasó

Javaslom máskor kommentelés előtt vegyél be egy nyugtatót és várd meg amíg elkezd hatni…
Abszolút egyetértek azzal, hogy Papp sorozatosan óriási hibákat követ el és mellé még arrogáns is, viszont a körmendi közleményből süt a frusztráció az elveszített bajnoki döntő miatt.

SárgaPárna
Olvasó

Azok után, hogy a klub a cigányozó és kurvaanyázó ferencz senki csaba mellett is kiállt (sőt a polgármester szerint ez belefér a sportba), miért is ne állna ki az asztalt csapkodva játékvezetőt fenyegető edzője mellett…

Nusy
Olvasó

KURVA ANYÁD!!!!csak így simán!

SárgaPárna
Olvasó

Már várom, hogy Pista közleményben álljon ki melletted! 🙂

Nusy
Olvasó

Amúgy anyád tudja,hogy folyton beleköhögsz a felnőttek dolgába,vagy az hogy sexuális életet élsz vele,szerinted feljogosít erre?

SzhelY
Olvasó

melletted meg a szopóálarcod

Redbid
Olvasó

De legalább ne akik mnden eggyes megszólalásukal csak a gyűlöletet keltik, ne ezek reklamálnának elsőként, erkölcsről papolva nem?!

SárgaPárna
Olvasó

Az, hogy elmondom mindenkinek, kik vagytok, hogy gondolkodtok az nem gyűlöletkeltés. Cigányozó, kurvaanyázó, játékvezetőket fenyegető senkik…
Tudom, hogy fáj, mert rólatok nem lehet rosszat mondani…

Redbid
Olvasó

Nem kell a mellébeszélés, te még itt jót nem tudtál mondani, senkiről, semmiről, azt is kivétel nélkül nagy arccal, állandó gyűlöletkeltéssel!
És még van a pofádon bőr neked reklamálni!

SzhelY
Olvasó

fú te majdén megmondom emberke ennyire szar az életed, miért nem olvasol inkább gyerekkönyveket vagy veszel magadnak duplót ,hogy azzal játsz kisgyerek

Kendeffy Botond
Olvasó

Nyugodj meg, és beszélgess Magaddal! Legalább igazad lesz. Peace.

Motoros
Olvasó

“Mert egy vérből valók vagyunk…”

#mrpappout#

GaborZ
Olvasó

Ha Dellas játszik… Ha nem Papp Péter a bíró…
Ez kezd szánalmas lenni, nagyon gáz…

Motoros
Olvasó

Delas helyesen, ?.

GaborZ
Olvasó

Rendben motofos ??

Motoros
Olvasó

Szívesen segitek máskor is fogyi????

Kovacs
Olvasó

Ha Delas fújja a tavalyi döntőt, akkor sem nyernek. ???

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés