Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

„A körmendi közönség a legnagyobb az országban, ők a legkirályabbak”

Lajsz Gergely azt mondta, a Sopron elleni utolsó tizenöt percből egy jó U20-as mérkőzést csináltak.:

:

Az Egis Körmend könnyedén vette a Sopron elleni első akadályt a negyeddöntőben, miután hazai pályán 104-72-re nyert. Lajsz Gergely 15 perc alatt 4 ponttal és 6 lepattanóval vette ki a részét a vasiak sikeréből, az MTE TV-nek azt mondta, a keddi vélhetően nehezebb mérkőzés lesz.

– Sikerült hazai pályán, húsz-huszonöt perc után pontot tenni nagyon gyorsan az ügy végére. Én személy szerint meg is lepődtem, mert azt hittem, hogy egy kicsit szorosabb mérkőzés lesz, nyerünk, de szorosabb lesz. Aztán az utolsó tizenöt percben egy jó U20-as mérkőzést csináltunk belőle. Örülünk, hogy mindenki pályára tudott lépni, illetve a kulcsjátékosokat tudtuk pihentetni a többi meccsre. Biztos vagyok benne, hogy a Sopron hazai pályán sokkal erősebb annál, mint ahogyan itt szombaton játszottak, de szeretnénk mindenféleképpen nyerni.

És hogy mi kell ahhoz, hogy újra a Körmend nyerjen?

– Nem is tudom, mennyi lett a pontkülönbség, de nem szabad elszállni. Új mérkőzés, idegenben leszünk, azért idegenben a magyar bajnokságban elég nehéz nyerni idén. Null-nullról indul, nyernünk kell.

A hétköznapi késői időpont ellenére is úgy tűnik, hogy közel kétszáz vendég szurkoló ott lesz Sopronban.

– A körmendi közönség a legnagyobb szerintem az országban, hatodik ember, odaadom nekik a címet, legkirályabbak. Remélem, hogy leszakad mögöttünk az egész minden. Jól esik, hogy tüzelnek minket, felpörgetnek, ha egy kicsit bealszunk, akkor adnak egy kis hangot, és akkor úgy könnyebb.

17 hozzászólás

17
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
benettred-black01krumplifejdavekSetback Recent comment authors
krumplifej
Olvasó

Érdekes, hogy a körmendnél MINDEN meccs előtt készül ilyen videó. És ami nem arról szól, hogy “odakellfigyelniavédekezésre-reméljüknyerünk” azt egyből ki kell tenni, keltsünk már egy kis feszültséget egy mondatot kiragadva mert ugyis olyan nyugodtak a kedélyek mostanában. Ha valaki ugyan azt az 5 mondatot nyilatkozza (jó meccs volt, erős ez az xy dejó, hogy nyerunk blablablablabla) akkor az a baj, ha nem ezt, akkor pedig szétszeditek, mert egyébirant HÁLISTENNEK mindannyiótok sztársportoló ofkorsz. (Bár nem tudom mit várok egy szhelyi oldaltól, egynémelyik a saját nevét nem képes koncentráció nélkül leírni olyan ostoba) Akkor lenne nagyképű, ha végig játszott volna 38 percet… Olvass tovább »

benett
Olvasó

A legjobb pedig az,hogy minden Körmend cikkhez először idehányók naffalko drukkerek.Szakmunkásagyúak,ha jól emlékszem Benczére. Olyanok fikázzák a Lajszit,akik 3 műszakban szopnak a gyárban. Csak így tovább bohócok.

donnarumma
Olvasó

nem Ő lett fikázva,hanem amit és ahogy mondta..és nem azért mert Körmenden játszik, hanem mert gáz amit nyilatkozik.
Az agyról meg elég csak annyit, ha elolvasod az első mondatodat…:-)
Az alapján örülnél Te annak a szakmunkás bizonyítványnak…

benett
Olvasó

Nagyítóval kell keresni azt a Körmend cikket akova te nem írtál. Nagyon untatsz minket. Közben kihagyhatnál néhányat. Meg szólj a nununak is.

donnarumma
Olvasó

Rossz a nagyítód, segítek utolsó 10-ből 2…
Különbség köztünk, én a cikkhez reagálok…Te meg Nekünk…
Lenézed a gyári munkásokat?ejjj..mindjárt jönnek a “falusi” jelző védői és nagyon kikapsz…
Nagy rajongóm lehetsz,ha mindig olvasol;-)
A “minket” többesszámra rá sem merek kérdezni…(Te hat Ökörn vagy?)
A Lajsz nyilatkozata meg gáz!(ha gyári munkás olvassa, ha olyan értelmiségi, mint Te akkor is)

HajráKörmendHajráVas
Olvasó

Igen, tény hogy nem egy világklasszis.
Igen, tény hogy nem válogatott szintű.
Igen, tény hogy kiegészítő embernek hoztuk, és Ő ezt elfogadta. Tudja jól ezeket.
De! Legalább van alázat benne, és élvezi ezt a sportot. Megél belőle, szerintem bármelyikünk lenne a helyében… Minden csapatban vannak ilyen emberek. Az, hogy Instán sokat posztol,látni hogy milyen aktív. Segít pihentetni a kulcsjátékosokat, ez is sokat dob egy csapat eredményességén. Aki sportolt már valaha, ezt tudja.

Setback
Vendég
Setback

Alázat? Szerintem volt ebben egy “kis” nagyképűség. “Aztán az utolsó tizenöt percben egy jó U20-as mérkőzést csináltunk belőle”. Ez nagyon aljas egy mondat. Sokszor megvédem a Körmendet ezért vagy azért. De azért ami sok az sok. Ilyet nem illik mondani.

davek
Olvasó

Illik vagy nem illik, de az lett belőle és ez a tényen nem változtat, az igazságot kimondani nem szégyen, még akkor is ha valakinek ez nem tetszik!

red-black01
Olvasó

Ez ugye tipikusan a “mire gondolt a költő” esete.
Ő mondott valamit, mások meg megmondják mire gondolt.
Kb. 8 U20-as volt fenn, erre gondolt.
Most jobb?

Setback
Vendég
Setback

Hol írtam, hogy mit gondolt? Azt írtam aljas mondat volt. Próbáld meg többször elolvasni amit írok. Hátha menni fog. Kurvára senkit nem érdekel mire gondolt. Az a lényeg, hogy mit mondott. És hogy ezzel bánt-e vagy sért-e embereket. Tök mindegy jót akart vagy nem akart rosszat. Meg kell tanulni beszélni. Főleg sportolóként, főleg az ellenfélről, pláne győzelem esetén. Mindig tisztelettel kellene.

HajráKörmendHajráVas
Olvasó

Arra gondolt h volt fent egyszerre 7-8 ifi. Most jobb akkor?

Horváth Sándor
Olvasó

Lajsz= Fizetett néző
Minden meccset végig néz és még pénzt is kap érte. Plusz még direkt trollkodik, hogy debreceni haverjai rajta röhögjenek 😀

MrB1G
Vendég
MrB1G

Ohh te buta …
Ezzel a magassággal, ennyi év kosárlabdával rég előrébb kellene járjon
Még egyszer ifiként Tiszaujvárosban láttam, sokkal több lehetne benne…
De 1×1

donnarumma
Olvasó

“csináltunk”??? A többiek csináltak,hogy Te is játszhass..
“nem is tudom,mennyi lett a pontkülönbség”…itt nem is tudom,hogy a butaság,vagy a nagyképűség a rosszabb???

pbask
Vendég
pbask

Azért az Olaj-Falco tábor se kutya Lajszibajszi
Zetét meg ugye nem irom láthatjuk mekkora volt idén a szurkolás,divatszurkolók ,fociról leszakadt agysebészek tömege,mehetnek vissza az nb1be

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Igen, kiváló a Falco és az Olaj tábora is – de az szerintem teljesen természetes, hogy egy körmendi játékosnak a körmendi tábor a legnagyobb, legjobb, legkirályabb. Fura is lenne, ha nem így lenne. Egy szombathelyi spílernek nyilván a Falco tábor a legjobb, egy szolnokinak a szolnoki. Nincs gond szerintem a nyilatkozat ezen részével.

kinemugral
Olvasó

Terminátor megszólalt 😀
EGY ÁLLAT! (pozitív értelemben)

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés