Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A Körmend felmutatta a stop táblát a Falcónak

A hazai szurkolók már a meccs előtt tudták, hogy megszakad a bajnok huszonhárom meccse tartó győzelmi sorozata.

Egis Körmend – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 83-70 (27–22, 23–24, 19–8, 14–16)

Bajnokság, 10. forduló
Körmend, Városi Sportcsarnok, 2002 néző
V.: Benczur T., Tóth C., Török R. (Gorka Sz.)

Körmend: Turner 13, Edwards 8, Ferencz 10/6, Varnado 16/12, Taylor 18. Csere: Kastrati 15/6, Durázi 2, Takács -.

Falco: Váradi 8/6, Curry 7, Benke 15/12, Washington 5/3, Reddic 6. Csere: Hooker 3/3, Filipovity 6/3, Perl 18/3, Lake 2.

Többek között Krivacsevics Dragoljub és Samir Mujanovic is a helyszínről tekintette meg a szezon első vasi rangadóját.

A vendégek stábja arra panaszkodott a kezdés előtt, hogy nyitott ablakok és kihűlt öltöző fogadta őket Körmenden.

„Ott kísértünk a rémálmaitokban!” felirat mellett egy Vas Népe címlapot feszített ki a hazai B-közép, melynek az alábbi címet adták: „Elvérzett a címvédő”.

Bár előzetesen nem fogyott el minden jegy, még a mérkőzés napján is kinyitottak a pénztárak, a kezdésre telt ház fogadta a csapatokat.

Edwards egy büntetőjével indult a mérkőzés, majd egy ziccert is értékesített az amerikai. Taylor húzott be egy alley oopot, majd visszapöcizett egy kimaradt hármast, két és fél perc után 7-0. Váradi köszönt be először a vendégektől, hármat ért a távoli dobása. Nem sokkal később már 10-11 állt az eredményjelzőn. Benke belelendült, az első tizennégy szombathelyi pontból kilencet ő vállalt. Rendkívül jól védekezett a Körmend, amely ismét meglépett, 24-17-re. Az első etap 27-22-vel ért véget.

Varnadóék megállították a Falcót (fotó: ugytudjuk.hu/Vágvölgyi Bálint)

Edwards és Durázi növelték a különbséget, utóbbi ráadásul egy 2+1-es akciót hozott össze, 32-22-nél zúgott is a „Tíz! Tíz! Tíz!” rigmus. Alig volt kivédekezett akciója a bajnoknak, nem csoda, hogy a tizenharmadik percben, 35-25-nél Okorn kérte ki a meccs első idejét. Perl kezdte elkapni a fonalat, 42-35-nél már Zollnernek kellett felmutatnia a T-betűt. Amikor Váradi félpályás kísérlete a félidő végén elakadt a tetőszerkezetben, a vendég szurkolók kezdték el hergelni a másik tábort az „Istálló! Istálló!” rigmussal. 50-46-os körmendi előnnyel fordultak a csapatok.

Turner ziccere nyitotta a második játékrészt. Washington sportszerűtlen faultját követően időt kért Okorn. Ferencz is rátett két büntetőt, újra tíz lett közte (56-46). Tizenkettő volt a legnagyobb különbség, közel öt percig nem talált be a Falco. A harmadik negyed hajrájában Kastrati hármasával és Turner ziccerével ezt is sikerült megfejelniük az extázisban játszó piros-feketéknek (69-54).

Perl ziccert rontott, Taylor viszont betalált, a kontrából pedig Reddic volt eredményes. Hiába volt esélye a felzárkózásra a Falcónak, a tiszta ziccereket is elrontották a szombathelyiek. A harmincnyolcadik percben, 76-64-nél Ferencz vágott be egy triplát szemből, majd egyértelmű karjelzéssel mutatta a hazai közönség felé, hogy a mérkőzést lezártnak tekinthetjük. Egy gyors rohammal még tízre visszajöttek Benkéék (79-69), 1:50-nel a vége előtt időt kért Zollner. Nem volt már fordulat a hátralévő időben, az MTE okosan menedzselte le az előnyét.

Ezzel tehát megszakadt a Falco huszonhárom mérkőzés óta tartó győzelmi sorozata (legutóbb is éppen a körmendiek tudtak nyerni a sárga-feketék ellen), nincs már veretlen magyar csapat a 2019/20-as szezonban.

Fotó: ugytudjuk.hu/Vágvölgyi Bálint

HIRDETÉS

286 hozzászólás

286
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
109 Comment threads
177 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
108 Comment authors
DrazsenBöcskey AttilaLightbringerRedbidCole Recent comment authors
Drazsen
Olvasó

Hát esküszöm engem valami babona kísért. Az elmúlt egy évben háromszor néztem anyósoméknál Falco-meccset
– A kupadöntőt februárban ( azt ugye mindenki ismeri)
– Húsvét vasárnap a Körmend ellen ( az volt szombatig az utolsó vereségünk magyar csapttól)
– na és most szombaton !!

Hát többet nem nézek ott Falco-meccset.

RRichieG
Olvasó

Szerintem a kupadöntőket eddig teljesen mindegy volt hol nézted 😂😂😂

Böcskey Attila
Olvasó

“Szeretem” sárga párna bejegyzéseit. Amennyiben falusizás, parasztozás, primitívezés jön tőle, akkor kikapott a filkó vagy szokásos agyatlankodás jön tőle ! Sajnálom a normális falkó szurkolókat, akik nem kevés számban a kosárlabdával foglalkoztak ellentétben ezzel az emberhez hasonló pondróval ! Vélhetően nem érted, de azért leírom hogy barátkozz a tényekkel. Bármit is eszel vagy iszol a vizet kivéve(ha azt innád, nem lennél ilyen tahó)ahhoz szükségeltetik a paraszt és a mezőgazdaság . Lehetsz vega vagy húsevő, annak az alapanyagot a mezőgazdaság állítja elő. Amennyiben a történelmet ismernéd, akkor tudhatnád, hogy a háborúk és a világégések alkalmával inkább a városokban éheztek és haltak… Olvass tovább »

egismte1
Olvasó

Természetesen a Kelleres cikkhez nem lehet hozzászólni! 100%,hogy ilyen kevés idő alatt csak szándékosan lehet kipontozódni!! Nem egyenes az a sztori sem

basketbull
Olvasó

Nem igaz nem lesz meg a 300…Szerkesztők dobjatok már be valami csontot, már csak 23 hsz kell!

Marillion
Olvasó

Ezt a vereséget inkább elcseréltem volna akár a Kecskeméti vagy Debreceni győzelmünkért és akkor most nem bőven 200 fölötti a hozzászólás…. a hazai csapat vért ivott a győzelemért,mi meg átruccantunk a szomszédba egyet kirándulni….

RRichieG
Olvasó

Ennyire futotta abból a töméntelen sok közpénzből, Mészáros köcsögei?

Csakaszombathely
Olvasó

A töméntelen sok pénz nálatok volt, hosszú évekig.

Lightbringer
Olvasó

Nem volt, van.

Bozic
Olvasó

Toronymagasan vezetjuk a tabellat, bl-ben tovabb tudunk jutni. Mi kell meg?

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Ricsikerúzs! A közpénz kiràlyai örökké ti lesztek!

Gézuka
Olvasó

Mi Orbán köcsögei meg Simicska köcsögei voltunk hosszú éveken át Nyergesnek (Közgép) köszönhetően. Szerintem ezek után, gusztustalan amit műveltek. Plusz pumpálták a pénzt a vízilabdába – tele volt olimpiai és világbajnok játékosokkal a Dózsa – meg a kosárlabdába. Hánynom kell tőletek, hiába vagytok vagy nevezitek magatokat Olaj szurkolónak. Fordult a kocka, és? Inkább örmöködjünk hogy elvertük a paksifüleseket bmeg, és talán megindulunk felfelé! Jött egy új játékos, jött egy új edző. F@szé kell a falkóval foglalkozni. Beteges.

2lee14
Olvasó

Aki hülye az hülye is marad. Mint te értelmes Szolnoki szurkoló ezen nem tudsz változtatni. Neki orvosi segítség kell és ha ezt magától nem látja be. Hát akkor így járt.

Marillion
Olvasó

RESPEKT!!!! Te vagy és a hozzád hasonlóan gondolkodók az igazi Olajbányász szurkolók! Jól látod…megérkeztetek a bajnokságba….!

RRichieG
Olvasó

Szombathelyi troll 😂
Szerintem a pénzemért foglalkozhatok a Falcoval…

CSAK AZ MTE
Olvasó

Szeretném kérni, hogy az ilyen és hasonló alpári megnyilvánulásaidat ne a Körmendi cikkekhez írd be! Ha bajod van a Falcoval, akkor keresd meg az USB srácait! Velük intézd ezt el!
Nincs szükségünk az ilyen “támogatókra”, provokátorokra!
Természetesen, ha nem tetszik a felkérés, személyesen is megbeszélhetjük! Várlak ekkor Körmenden a vasútállomáson lévő vendéglátó egységben! Keress nyugodtan!
Csak az MTE!!!

RRichieG
Olvasó

Oh a fórum önkéntes rendőre 😂😂
Mindenhol van egy…
Most jön majd a megtalálunk, ip cím blabla. És akkor mi lesz? Folytasd kérlek. Részletezd a legrosszabb eshetőséget.

CSAK AZ MTE
Olvasó

Természetesen, ha nem tetszik a felkérés, személyesen is megbeszélhetjük! Várlak ekkor Körmenden a vasútállomáson lévő vendéglátó egységben! Keress nyugodtan! Én nem bújok el mint te. Nagy szád van így ismeretlenül!
Csak az MTE!!!

RRichieG
Olvasó

Van egy apró bökkenő. Sem rád, sem a véleményedre nem vagyok kiváncsi 😂😂😂
Szerintem jogom van hozzá, mint ahogy a szabad vélemény nyilvánításhoz is. Mint ahogy itt bárkinek, bármilyen cikknél. Ha ez neked nem tetszik, beszéld meg magaddal a resti wcjében…

CSAK AZ MTE
Olvasó

Vedd észre, hogy rád sem kíváncsi senki! Nem kellesz te a Körmend tábornak, az biztos!
Arra azért vigyázz, hogy ne írj többet olyat, ami személyeskedő, mert ha nem tiltanak ki az oldalról, akkor én leszek aki feljelent. Apuci meg mélyen a zsebébe nyúlhat! Aztán fogjuk tudni ki vagy! Az USB meg majd megbeszéli veled a többit!

RRichieG
Olvasó

Az önkéntes rendőr recskázhat egyedül a resti wcjében, és ezért feljelent 😂😂😂
Tegyél rendet! Fegyelmet!
Senki nem írhat többet semmit.
Mi lesz a vád?
Odaírt a Körmend cikkjéhez?
Vagy lezozózta Perl Zoltánt?
Vagy Gyuribának kevés közpénzt adott?
Esetleg elvette Zozónak a körmendi hűtőmágnesét?
Garantált lesz a röhögés a körzeti megbízottnál 😂😂😂

CSAK AZ MTE
Olvasó

Majd meglátjuk kisfiú! Nem te leszel az első! Na fuss, aztán ránthatsz a cerkán egyet, ha annyira ez foglalkoztat!

RRichieG
Olvasó

Köszi, de kihagynám, késő van már Körmendre indulni 😂😂😂
Csak találsz ott egy belevaló vasi legényt 😂😂😂
Gondolom ő sem az első lesz. Na pá butafiú. Aztán a mutter kiváncsiságát se felejtsd el kielégiteni éjszaka 😂😂😂

Rouge
Olvasó

Te, igazad van, szerintem is fel kellene jelenteni ezt a Ricsifiút. Itt közpénzezik össze-vissza; ez most vagy jogos vagy nem… oké persze, biztos adózik mint az állat, de onnantól kezdve az a pénz már nem az övé, az az államé…. és Ricsifiúnak onnantól kezdve nincs semmi, de semmi köze ahhoz, hogy mi történik a pénzével… amúgy is, Matolcsy megmondta, hogy idővel a közpénz elveszíti a közpénz jellegét. Ja, hogy ez nem így működik egy fejlett demokráciában? Ki a faszt érdekel, költözzön ki Ricsifiú nyugatra, oszt ott okoskodjon. Szóval fel kell jelenteni, erre biztos ráharapna az ügyészség, biztos kivizsgálná, hogy akkor… Olvass tovább »

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Ricsikerúzs te bohóc! Véded a kamunickedet? 😂 Szánalmas a vergődésed kamukiràly! 😂

Rouge
Olvasó

Dehogy védem, fel kell jelenteni!

Csakaszombathely
Olvasó

Mivel csak 5 éven túl van elévülés, szerintem kezdjék a Szolnoknál, Nyerges farzsebéből talán még most is kilóg pár milla közpénz.

Csakaszombathely
Olvasó

Szerintem engedd el…. Ő csak álmodozik arról, hogy egyszer megint hasonló meccseket tudnak játszani, mint a tegnapi Körmend – Falco.

Rouge
Olvasó

Hasonló meccset tudnánk-e játszani?

Ez azt jelenti, hogy olyan jók lennénk,
mint most a Körmend volt,
vagy olyan szarok,
mint a közpénzzel kitömött Falco?

Cole
Vendég
Cole

Hát akkor ennyit a sima Falco-győzelemről. Én megmondtam, hogy nem szabad előre beírni a győzelmet, de azért nem pont erre gondoltam.

bigiboy
Olvasó

Az itt sokat szidott körmendi játékosok tegnap nem tudtak hibázni,nagyon ment nekik a játék.Ezért írtam tegnap, egy vasi derbi mindig más, semmilyen papírforma nem játszik.A Falco enerváltan,körülményesen játszott,ez most nagyon kevés volt.Majd itthon megnézzük a visszavágót.😉Addig is gratulálok a Körmendnek,hajrá Vas megye,de csak a 💛🖤🏀.

Cole
Vendég
Cole

Igen, nekem is eszembe jutott. Legalább 3 körmendi nagyon minőségi légiós benyomását keltette tegnap.

Dudi
Olvasó

Jó meccs volt, több ilyen közvetítés kellene.
A Körmend jobban pörgött, jobban bejöttek a dolgai. Grat nekik!
Örülök, hogy két ilyen csapata van Vas megyének. Mekkora nagy lenne, ha újra döntőznénk….!!!
Falco

Kulipintyo1
Olvasó

Korrekt

Kendeffy Botond
Olvasó

Körmendnek szurkolok. Nem szeretem a Falco-t, de elismerem az eredményeit és a nemzetközi győzelmeit. Tegnap mi nyertünk, aminek persze nagyon örülök, de messze a bajnokság vége és a tabella világos – tavaly mi nyertük az alapszakaszt, de nem a bajnokságot…

Van egy-két gyökér itt, akik persze hozzák a kattintásokat, de mérgezik a levegőt. Vegyetek példát az edzőinkről/játékosainkról a meccs utáni sajtótájékoztatót.

Nem kell szeretni egymást, de tisztelni igen. Végül is kicsi Vas megye két csapata áll a tabella élén…

Szerintem!

Mindörökké MTE!

Cole
Vendég
Cole

“Van egy-két gyökér itt, akik persze hozzák a kattintásokat, de mérgezik a levegőt.” – És az a legnagyobb hányinger a dologban, ahogy akadnak köztük, akinek semmi közük a 2 csapathoz (sem).

mte7
Olvasó

A derbi legszebb jelenete….amikor Kastrati sapkát ad beninek a zakójához…

derryl
Olvasó

Az valóban gyönyörű volt, a művész úr azt sem tudta mi történt.

Marillion
Olvasó

Végig ott volt a nyakán Beninek az lett volna a csoda ha nem burázza be….A búra után a közeli kameraképen néztem Beni arcát….meg sem rezdült…sem mosoly sem düh sem semmi…..ez mindent elárult a Falcot illetően az egész mérkőzésből…

donnarumma
Olvasó

Én úgy emlékszem 2 támadással később meg Beni visszaadta neki 😉 szóval a sapka Kastratinál

Kendeffy Botond
Olvasó

Csak a korrekség kedvéért a mi jó albánunk Perl Zolit is rendesen betakarta, csak a sporik a hírnévre fújták be a faultot. Érdemes vissza nézni.

Marillion
Olvasó

A Falcot mint csapatot burázták be….közöny a köbön….

2lee14
Olvasó

MVP MVP MVP.

SárgaPárna
Olvasó

Falunaaaaaaaaaaap!
Remélem az összes szombathelyi, aki a körmendiek seggét nyalta, most látja, hogy az agyhalottak, buták, primitívek, hogy viselkednek, ha véletlenül felcsípnek egy morzsát…
Ők kedden Palai Bendzsinek mondják fel a matek házit ( bár ezt Németh Ákosnál megnézném 🙂 🙂 🙂 ), mi meg BL (ahol ők soha nem jártak) továbbjutásért nyomjuk….

nick19
Olvasó

nem bonyolítom …………kurva anyád!

Keller Ákos Cicája
Olvasó

Nézz utána Magyarországon ki is vívta ki elsőként a nemzetközi színtérre való lépést 😉 Segítek 1987 BEK Kupa, Körmend. Ha okos akarsz lenni akkor először nézz utána 🙂

Redbid
Olvasó

Igen, és ha nem lenne ilyen fiatal takony, akkor azt is tudná, hogy az első fordulóban továbbjutás kettős győzelemmel, talán az AEK Limasol ellen, majd a másodikban jött az akkor bombaerős Partizan Belgrád a csapatban a nem sokkal később NBA karriert is befutó Dino Radja és Vlade Divac!!
Bár gondolom azt sem tudja kik ők 🙂

mte7
Olvasó

Jó a buli a falunaaaaaaaaaaaapon…
Tisztelt lefosott párna…
KÖRMEND volt,van és lesz…de neked nem sok jövőt jósolnak

Cole
Vendég
Cole

mte7! “KÖRMEND volt,van és lesz” – Nagyon bátor kijelentés egy ilyen kicsi város csapatára a mai, gyorsan változó világban, de legyen igazad. (Falcosként)

Downtown
Vendég
Downtown

Felébredtél….vagy kijozanodtal? 😃😃😃😃😃😃

Downtown
Vendég
Downtown

Megis a falu meccseire akarsz féláron bejonni 😂😂😂😂😂😂😂😂

kormendinekjo
Olvasó

Tegnap jobb volt a Körmend, legyőzte a Falco csapatát. A kizárólag negatív tartalmakat író kommentelő, a meccsektől függetlenül, a másikat folyamatosan minősítő hozzászólásai alapján, nem szereti ezt a játékot, kommentjei nem ezt mutatják.
A csapatok költségvetései, támogatása sok mindent meghatároz, de ettől egyik csapatnak szurkoló sem lesz jobb vagy rosszabb ember. Persze, mindenki azt ír, amit akar.
Mindenki szurkoljon a csapatának, továbbra sem az határozza meg, hogy milyenek vagyunk, hogy melyik csapatnak szurkolunk.
Hajrá Körmend!
Hajrá MTE!
Hajrá magyar kosárlabda!

nick19
Olvasó

Aki egy kicsit is ért a kosárlabdához tudta, hogy nyerünk. Vereség a ZTE’től, vereség a kupában, ezután csak győzelem jöhet. Szóval több kérdés nincs. ENNYI

Gatei
Olvasó

Gratulálok a Körmendnek! Ma jobbak voltak.

Légiós
Olvasó

Vissza kellett néznem újra. Ez az a meccs,amit bármikor….
Hatalmas teljesítmény. De csak egy pillanatra. Minden elismerésem a Falconak is. A BL-ben nyújtott teljesítményhez. Csak így tovább!!! S ami minket illet. Fergeteges meccs, brutál védekezés. Élőben ennyire nem láttam, mint most vissza nézve. Ebből még lehet valami!!!

rekord bajnok
Olvasó

Gartulálok a körmendieknek a falco nagy arcal érkezett körmendre a reddic és a curry hozzáállása egyenlő volt a nullával
Remélem a paks azért nem fog meglepetest okozni

davek
Olvasó

Németh Ákos idei legjobbját nyújtotta, nem lett mínusz val-ja :😂😂😂

piros710321
Olvasó

Mekkora tahó vagy! De böfögj csak, böfögj még!

davek
Olvasó

Igazságos vagyok nem tahó 🙂

pontaz
Vendég
pontaz

Kedves bb1! Hamár stojanos és Kelleres cikk alá nem lehet írni,akkor némelyik iq bajnok miért sérthet bárkit? És itt omlik össze a kattintásvadászat… nyugodtan bevallhatjátok hogy ti saját magátok hergelitek a népet senki más..

Csakaszombathely
Olvasó

Hááát……., ez a rémálom féle molinó nekem nagyon erőltetettnek tűnik.
Mégis, mi a nagyobb rémálom: az, hogy a Falco mindkét bajnoki címét a Körmend ellen szerezte, mindkét bajnoki címét a Körmend csarnokában, körmendi szurkolók előtt nyerte; vagy az, hogy az idei bajnokság egyik fordulójában a Körmend legyőzte a Falcot.

pontaz
Vendég
pontaz

Mi is vissza gondolhatnánk évekre,mikor kb 20szor vertünk titeket zsinórba.. de ugye ez a múlt és a jelennek kell élni vagy hogyis mondjátok….

Zvezda
Olvasó

Mire szeretnél visszagolndolni?
Időtlen idők óta nem sikerült letenni az asztalra szoros bajnoki döntőt sem, két seprű azért a PO-ban összejött.
Múltat akkor dobjuk, iagazad van. Pillantást vess a táblázatra. Ti vezetitek?

pontaz
Vendég
pontaz

Csak 1 kupát.. de azt ti is megnézhetitek hogy kinek mekkora költségvetése volt.. nekünk sajnos az önkormányzat nem tudott 100 miliókat utánunk dobni…. elismerem jók vagytok most és valamiért szurkolok is nektek a blben. Csak némely szombathelyi szimpatizáns kurvára magasan ül azon a lóvon. Anno elfogadtam hogy Pakson,Fehérváron,Szolnokon volt úgy pénz ezzel semmi baj most nálatok. De az hogy akár kétszer lettettek itt bajnokok és csak a söprükkel jöttök…. ahogy mondjátok múlt elmúlt,jelen mi nyertünk…. örülök hogy két ilyen csapat van a megyében és annak még jobban ha megint mi játszuk a döntőt akár söprésel… Lehet mi a múltba élünk… Olvass tovább »

Zvezda
Olvasó

Újra elmondom, mert nem jött át Neked:
Jelen _ Tabella _ Nem Ti vezetitek, hanem mi.
Kupagyőzelem nem éppen annyit ér, mint egy bajnoki cím.
Hogy szurkolsz nekünk BL-ben az Ok.
Az én arcom nem nő, mert nem nagyon tetszik, hogy már a kosárlabdában Nálunk is a politika lett az úr. (Nálatok már régóta).
Két csapat van Vas Megyében, de a mienk a nagyobb. Pont.

pontaz
Vendég
pontaz

Szerintem nálatok régebbóta a politika az úr lásd hiánypótlás.. és akkor most visszavezetem kollégád a múltal jött.. és te is azzal kezdted akkor ki él ott? 🙂

Zvezda
Olvasó

Nagyjából Ti!
Nyertetek, megérdemelten.
Nálunk régebb óta ott a politika? A Ti városvezetőtők mióta pofázik bele a klub minden döntésébe? A meccs előtt gondolkodtam azon, hogy Zollner ezt hogy bírja, ja és hogy még meddig?
Hogy csak a meccsnél maradjak, azt éreztem, hogy nyerhettek, de azt nem hogy ennyire simán. Kiváncsi vagyok, hogy most hogyan tovább Nektek. Mert arról még ezután is meg vagyok győződve, hogy mi leszünk a bajnokok idén is. Ebbéli hitem egy vesztes meccs miatt nem inog meg. Kár, hogy nem sikerült új rekord felállítása, de ki üssön el minket ettől, ha nem Ti.

pontaz
Vendég
pontaz

Ha nem ti lesztek a bajnokok akkor el is bújhattok. Tavaly az olaj volt a toronymagas esélyes és ha most nálatok lenne akkora pech ti akkor is feltudtok állitani még egy olyan csapatot.. nagyjából mi igen azért kezdte a kollégád és te is a múltat feszíteni… igen sajnos nálunk csak belepofázik nálatok akár jobbos akkár balos vezetés újévkor mindig tolta az x milliós hiánypótlást akkor miről beszélünk? …

SárgaPárna
Olvasó

igen nálunk a politika hozza a pénzt, nálatok meg üzleti alapon működik
bruhahahaaaaaa

Downtown
Vendég
Downtown

Parnika….a te sírásod szebb mint egy hangverseny 😂😂😂😂😂

pontaz
Vendég
pontaz

Ezt ki mondta? Látom megy az értő olvasás….

Cole
Vendég
Cole

Pedig ez benne van mindig a pakliban, elég csak arra gondolni, hogy a Körmend SOHA nem nyert még bajnokságot úgy, hogy megnyerte az alapszakaszt. De visszatérve a tavalyi helyzetre, előtte évekig semmi gondja nem volt az Olajnak, eléggé SŐT. Úgyhogy összességében nem panaszkodhatnak. A tavalyi évről csak annyit, hogy Okorn tavaszra csinált csapatot. Ha nagyon muszáj lenne idén is talán meg tudná tenni, akár pótlólagos játékosokkal is, csak akkor nem építgetne fél évig ilyen Washington-féle játékosokat, hanem lapát és jönne az előző években az olajnál megszokott lehető legjobb légiós “pénz nem számít” alapon. Ha meg nem tudna jönni…hát akkor végre… Olvass tovább »

Zvezda
Olvasó

Brávó Körmend!
Gratula a győzelemhez! Pont ennyivel volttatok jobbak ma!
Nincs mit magyarázni ezen.
A vasi kosárlabda erejét mutatja, hogy a Körmend tud csak nyerni a Falco ellen.

Hajrá Falco!

Zvezda
Olvasó

Mi a fos-hugyért kellett ez a hozzászólást dislikekolni??
Ennek a fórumnak tényleg sok-sok agyhalott tagja van. 🙁

RRichieG
Olvasó

Ne is mondd, én 130cakat kapok, ennyi agyhalottat 😂😂😂

Zvezda
Olvasó

Te durván rá is szolgálsz.

Cole
Vendég
Cole

Vajon mi az a “130cakat”? 😀

baltazar
Olvasó

Szegény sárgarépa! Pedig hogy várta a mai napot…
Most meg csak egy “falunap” böffentés…
Nagyon szűkszavú vagy sárgarépa!
Jah, bocsánat a tévedésemért! Nem is sárgarépa, hanem sárgapárna.
Mentségemre szóljon, hogy nagyon megtévesztő a hasonlóság: gyökér-gyökér

derryl
Olvasó

Óriási gratuláció Körmendre! Simán levédekezték a zászlóshajót, és megtalálták a siker receptjét is : nyitott öltözőablak! Mily egyszerű! Ja, hogy ott volt a pályán egy csapat is, a fiókcsapat, amelyik cumiztatta őket, az mellékes! Lehet magyarázkodni, de a tények makacs dolgok, a tradíció, a hagyomány ismét bizonyított: egy csapat van Vas megyében!

Leklibajsza
Olvasó

Milyen összefüggés van a tradíció és a mai meccs között?

Downtown
Vendég
Downtown

🤙👌😃

Marillion
Olvasó

Érdekes meglátás és bizonyítás arra hogy hány csapat is van a megyében? Az összképet tekintve mindkét csapat a térképen Vas megyében van bejelölve…és a férfi kosárlabda legmagasabb osztályában a tabellán is ott virít mindkét csapat neve ráadásul feltűnően előkelő pozíciókban ! Ennél kell több nekünk ? Nem hiszem! A tradició meg hagyomány hát persze még ha egy időben alakult volna a két klub akkor lenne jogos kinek melyikből hányszor meg mennyi?! zrika az zrika…..

derryl
Olvasó

Te legalább veszed a lapot!! 👍

Cole
Vendég
Cole

Marillion! Nekem más kifejezések jutottak eszembe, ez bőven túlmegy a zrikán. Nem elfogadható (ha ironikusnak volt szánva, akkor sem). Az ilyenek (és a rúzs-alternatívák mellett) nem csodálkozom a Sárgapárna-jellegű írásokon.

royalka
Olvasó

Ugyanezt megírtam már én is az elsők között délután, tökéletesen egyetértünk ebben.

Leklibajsza
Olvasó

Milyen összefüggés van a tradíció és a mai meccs között?

Gézuka
Olvasó

Szép volt Körmend! Gratulálok! Vissza lehet nézni valahol?

FALCO1980
Olvasó

Nem olyan nehéz.TE vagy szánalmas.

Tomika2
Vendég
Tomika2

Nehéz eldönteni hogy a Falco vagy a bb1 a szánalmasabb…

derryl
Olvasó

Nem olyan nehéz!

Heindrich
Olvasó

Kipukkant a lufi.

Kék-Fehér
Olvasó

kis filkónak rémálma volt Körmenden.

FALCO1980
Olvasó

Azért nem szartunk be faszikám.Kinyalhatod.😂

FALCO1980
Olvasó

Tavaly 0-3 as rémálommal milyen éjszakád volt?

SárgaPárna
Olvasó

Falunap!

Kovács Gábor
Olvasó

Kedves adminok,vagy kiadjátok a tulaj nevét és elérhetőségét,vagy külsősöket fogunk igénybe venni. Ha külsős segítség kell,akkor nagyobb területen kell majd tisztogatnotok.De rendszergazdaként ez nem vet sok jó fényt rátok…rendőrségnek adjátok át az adatokat és akkor könnyebb lesz minden.

vasipasi
Olvasó

Tisztában vagy vele, hogy ez a beírásod netto büncselekmény, amit letöltendő börtönbüntetéssel sújthat a jog. Ügyvéd vagyok, hidd el nekem, akkor jársz legjobban, ha felhívod a szerkesztőséget, elnézést kérsz, és kéred, hogy töröljék.
Mi a FASZT foglalkoztok ezzel a hülyével? Beírja falunap, te meg az oldal meghekkelésével fenyegetőzöl, és személyes adatok kiadásával?
Megéri ez neked???
Ha szerinted az, hogy valaki beírja, hogy falunap büncselekmény jelentsd fel, rendőrségi megkeresésre kénytelenek kiadni az adatait.
Örüljünk inkább a csapat győzelmének!!! Nagy siker volt ez!

derryl
Olvasó

Ez az egyik szerkesztő, ez a feladata, csak generálni a kommenteket! Jól fizet a Bb1-nék.

nazol
Olvasó

Mutass nekem 1 db precedens ügyet, ahol letöltendő börtönre ítéltek valakit olyanért Magyarországon, hogy meghekkelt egy oldalt és az ott regisztrált 1 db felhasználó adatait kiadta másoknak.
Ne ríkass már meg… Egy a jog, és más a lófasz, amit a bíróságok képviselnek ma.

Dudi
Olvasó

Respect!!!!!

basketbull
Olvasó

Eddig tartott, mire kisírtad magad? 😀 😀 😀 😀

pontaz
Vendég
pontaz

Elég sokká értél haza majom… vagy rosz vonatra száltál?

Downtown
Vendég
Downtown

Várta a felaru jegyet bejaratnal 😂😂😂😂

Parancsikon
Olvasó

Végre!!! Grat Körmendre!

Marillion
Olvasó

Hol van Sárgapárna???? Nyugtassatok meg hogy nem csak nekem nem hiányzik!

Tomika2
Vendég
Tomika2

Hajléktalan. Még nem ért haza a szállóra. Körmend gyalog azért messze van.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Ez,vagy tészta problèma volt (1986Mexico) vagy jetlag. Gratulálok az MTE-nek.

Modus operandi
Olvasó

Szép volt! Gratulálok a Körmendnek!

HAJRÁ PIROS-FEKETÉK!

Kovács Gábor
Olvasó

Varnado és Edwards nagyon jó teljesítményt nyújt,nagyon megkedveltem őket,ahogy hondolom több élcsapat is.Mikor lesz arra esély,hogy egy magyar bajnokságban játszó csapat meg tudja tartani a játékosait? Kedves TV közvetítők,legyen több meccs a világ elé tárva,ne egy mindigfos csatornán keresztül…talán akkor ezt a szép sportágat is tudnánk olyannak tekinteni,amiben jók vagyunk és meg tudjuk mutatni a világnak!

JászaiMari
Olvasó

A KÖRMENDI SZÍV legyőzte a zsoldosokat!

pbask
Vendég
pbask

idióta.

2lee14
Olvasó

Te már csak tudod. Közöd nincs semmihez.

tortajanos
Olvasó

Az eredmény alakulása
https://ibb.co/RDXnRPH
U20
https://ibb.co/RjrP8Nb

apasas
Olvasó

“Ez jó mulatság, férfimunka volt…”
Kastratit nem csesztetni, alakul….
Forever MTE 🏀

Cadillac Eldorado Brougham
Olvasó

Egyetértek a pali hatalmas szívvel lélekkel nyomta ,jó volt nézni

Kovács Gábor
Olvasó

Egyébként semmi bajom nem volt a játékvezető Hölggyel,azon kívül,hogy nem merte egyértelműen fújni az észrevételeit,mindig a társakra nézett.. Kis határozottságot,kisasszony és minden rendben lesz! Ne az mkosz uralja a meccseket!

Downtown
Vendég
Downtown

En pont ugy lattam, hogy Ő fujt be be olyat, amit a 2 tarsa nem mert….

Kovács Gábor
Olvasó

Lehet,bár őszintén szólva nem annyira a bírókkal voltam elfoglalva (hál’isten),de néha feltűnt,hogy nem mert ítélni. De elkezdtem visszanézni a meccset,majd ítélkezem később 🙂 Jó meccs volt! MTE!

Downtown
Vendég
Downtown

Mar vissszanezheto 😃

derryl
Olvasó

Egy viszont tény:a kisasszonynak jó feneke van!

Bozic
Olvasó

Nem az, hogy jo feneke van, hanem kurva extra! 😀

derryl
Olvasó

Nem akartam ennyire vulgáris lenni, akkor eleve segget írtam volna!

JACK
Olvasó

Szerintem a Tóth Cecília a legjobb és legkorrektebb játévezető az egész társaságban.
Ja és nem csak azért, mert Hölgy!
No de a feneke……. 😛

Ju1
Olvasó

Gratula Körmendre! Szerintem ez nem oszt nem szoroz bajnoki cím sorsáról de azért egy ilyen rangadót mindig rossz elveszíteni.Fel a fejjel hajrá Falco!!

Keller Ákos Cicája
Olvasó

Túl nagy volt az arc….
Megint bebizonyosodott, hogy a falco “tábor” csak akkor tud szurkolni ha vezetnek. Második félidőben csak a nézegetés és mutogatás ment. Ennyit rólatok 😉

CSAK AZ MTE
Olvasó

Vártunk te nyomorék szarházi lefosott párna! Kész volt a süteményed! Nyelted volna mint kacsa a nokedlit!
Tudtam, tudtuk, hogy egy gyáva beszari fotelhuszár vagy!
Kerestek a Falcos barátaink is! Tudod ők meccsre járnak és szurkolnak, a verességet is normálisan viselik!
Köszönöm NEKIK a kulturált viselkedést még a veresség után is!
Ne feledd, már két tábor keres! És megfogunk találni!
Csak az MTE!!!

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Figyi,szerintem ez mèg VAS megyében se járt,nemhogy kosármeccsen…
Grat a győzelemért! Tavasszal visszavágunk!

CSAK AZ MTE
Olvasó

Köszi a gratulációt!
Sajnos sztem a megyében él az a pöcs, de gyáva volt nálam jelentkezni!

Titi
Olvasó

Nagy, nagy gratula a Körmendnek!!! Szép volt fiúk!

Rouge
Olvasó

GRATULA Körmendre, óriásiak vagytok!

Hát a Falcótól viszont ez kurva gyenge volt,
nem ezért a szarért
kaptok annyi közpénzt,
ennél még
Cecília és Timike is jobban teljesít.

Vegyetek példát róluk…talán nektek is keményebben kéne edzeni…
ha már ti is a mi pénzünkből éltek.

comment image

Marillion
Olvasó

A Szolnok meg a mi pénzünkből élt….Aztán majd a igy megy tovább jön a következő…csapat utánunk is…

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Vergődj bohóc! 😂 A közpénz királyai mindig is ti lesztek…

2lee14
Olvasó

Mekkora egy ökör vagy. Fáj mi hogy 10 év után nem folyik belétek a világ összes pénze mi? Bohóc vagy nem több!

Lacataylor
Olvasó

Ma szopnokon oktatófilmet forgatnak ,a lányokat majd BÁNÉ kűldi!

Rouge
Olvasó

Az oktatófilmet leforgattuk,
a lányokkal mi van?

2lee14
Olvasó

Neked kell tudnod te küldözgeted a képeket.

pontaz
Vendég
pontaz

Szép volt fiúk!!!! Mi van párnácska késik a vonat?

Pablo Escobar
Olvasó

Gratulalok a Kormendnek Szombathelyről Hajra Falco hajra Vas megye

Bazinga
Olvasó

Falco csak a mezt vitte ki a pályára, ebből ennyire tellett. Nagyot melózott ma a Körmend.
Ahogy a YOUTH-os srácok is a koreóval, látványos volt és bejött. Grat mindenkinek!
MTE

Downtown
Vendég
Downtown

Lefosottparna tegnap:

“holnap eljön az igazság pillanata!
Kiderül, hol tart a Körmend hozzánk képest, és ez az ő szurkolóiknak is jó visszajelzés lesz, mert annyira
nincsenek tisztában saját magukkal, hogy hangosan felröhögök, amikor a falukönyvbe megállapítják a dolgokat. 🙂”

😂😂😂😂😂

Párnika,élsz még? Vagy a Perintbe dobtad magad? 😂😂😂😂

Kovács Gábor
Olvasó

párnika azt is írta,hogy gratulál a kupameccs után..az ilyeneket nem lehet megtalálni,mert még az anyuka szemébe is hazudik,aki eltartja.sajnos. MTE!

mte01
Olvasó

Sárga párni hol vagy?? Máskor tiéd az első komment most meg még sehol nem vagy 🙁
MTE!!!

Bazinga
Olvasó

Lehet eltörték mindkét kezét a csirkefogónak, ezért most lábbal próbál bejelentkezni. Segítsetek már szegény embernek. 😔

Ev.Ok.
Olvasó

Sajnos nem találtam meg… USB

Bazinga
Olvasó

Látod, te kis rosszcsont milyen népszerű lettél, már keresnek. És aki keres, az előbb vagy utóbb, de talál. 🙂

egismte1
Olvasó

Ááá, hol lenne! Kétszóval eret vágnak magukon inkább, minthogy egy grat elhagyja a szájukat, mint a normális Falco szurkolóknak

CSAK AZ MTE
Olvasó

Most vár egy ideig, hogy elmondhassa, hogy ott szurkolt a vendégszektorban! Múltkor túl gyorsan reagált!
De nem volt ott! Nem mert nálam se jelentkezni! Egy gyáva szar!

JACK
Olvasó

Gratula Körmendre!
Nem hittem volna, de bíztam benne, hogy felàllnak az ellenünk elszenvedett vereség után.
Jó mérkőzés volt és nagyon úgyis tűnt, hogy a Falco csak az arcot vitte magával Körmendre.

Downtown
Vendég
Downtown

Nincs még 200 komment?
Na visszajovok kesobb 😂😂😂😂

mte7
Olvasó

Nagy gratula…!!!!!😁😁😁

pbask
Vendég
pbask

Neked is gratulálok,remélem vasi döntő lesz. Még nagyobb izgalmak érdekében jó lenne elcsípnétek Kellert vagy Golománt..Kraft az van ebben csapatban dögivel,szerintem ez a két csapat védekezik legjobban,akkor is ha mi ennek csak töredékét mutattuk ma..

mte7
Olvasó

Köszi…Ma jobbak voltunk…Zollner ma jó meccselt,a legjobb hét játékosunkat foglalkoztatta…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés