Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A csapatok támogatják Ivkovicsot, ha a későbbiekben munkát vállal valamelyik klubnál

Sztojan Ivkovicsot ebbéli szándékában mindegyik A-csoportos klub támogatásáról biztosította.:

:

Korábban beszámoltunk róla, hogy kedden és szerdán értekezletet tartott a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége a női és férfi A, valamint a férfi B csoportos csapatok számára. A csapatokkal a szövetség elnökén, Szalay Ferencen és Bodnár Péter főtitkáron kívül a két szövetségi kapitány, Székely Norbert és Sztojan Ivkovics is találkozott.

Az értekezleten Sztojan Ivkovics a férfi válogatott világbajnoki selejtezőben mutatott teljesítményét értékelve elmondta, ő 2021-ig, a következő Európa-bajnokság végéig szeretne maradni posztján.

A férfi válogatott szakmai vezetője kikérte a klubok véleményét arról is: mit szólnának ahhoz, ha ő későbbiekben újra szerepet vállalna valamelyik magyar klub munkájában. Sztojan Ivkovicsot ebbéli szándékában mindegyik A-csoportos klub támogatásáról biztosította.

Kiemelt fotó: MKOSZ

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
SetbacksztogramTom67JokicJ.R.Benitez Recent comment authors
Setback
Vendég
Setback

Én azt úgy hívnám, hogy engedélyt kért, hogy újra edző legyen. Nem igazán értem, hogy mit jelent a támogatás a csapatok részéről. Nem nézik majd rossz szemmel? Vagy mit jelent? Ha valamelyik csapat igazol egy edzőt aki még nem volt Mo-on sincs körkérdés, hogy jöhet-e vagy lesz-e támogatás.
Úgy tűnik Ivko sokkal lelkizőbb, mint azt gondolná az ember elsőre.

sztogram
Olvasó

Pécsre megy, ezt állítólag már Csirke is tudja.
Kaposvárra Pór megy, biztos info.

Tom67
Olvasó

Már régen eldöntött dolog, hogy jövőre a Pécs vezetőedzője lesz. Csak azt nem értem a klubok miért támogatják ezt! Elég kárt csinált már a válogatottnál is, most Pécs következik.

Bezse
Olvasó

Kaposban már “kinevezték” városi sporttanácsadónak . Azt nem hiszem , hogy így pécsen lenne edző …. de hát ki tudja ? Zegen Baszkival hosszabbítottak .

derryl
Olvasó

Valahol pénz állt a házhoz, a szimata nem csal.

J.R.Benitez
Olvasó

Szó szerint… Apróért nem megy el. Akárhol köt ki, biztos lesz konfliktusa az őt utálókkal. Talán a legmegosztóbb figura aki remélem viszi magához tőlünk Tóth Norbit…. Amúgy simán kinézem belőle azt is hogy esze ágában sincs klubnál dolgozni, csak hergeli a népet.

pbask
Vendég
pbask

Felkészül Kaposvár 😀 .

bippa1
Olvasó

Picit odébb,de csak egy picit.

pbask
Vendég
pbask

Akkor Fehérvár. Már régebben is mondták Simike nagyon odaakarja vinni 😀

Jokic
Vendég
Jokic

Pécs?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés