Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“A klub olyan eredmények birtokában van és a jövőben olyan eredményeket szeretne elérni, amihez szükséges ez a támogatás”

A ZTE egy szponzor segítségével öt külföldivel vág neki a szezonnak. Szeretnék visszacsábítani a nézőket, emellett a felsőházba jutnának.:

:

Az, hogy idén öt légióssal vág neki a szezonnak a Zalakerámia ZTE KK, már előre vetítette azt a fajta pozitív elmozdulást, amit Zalaegerszeg város, mint az egyik fő tulajdonos és a klub vezetése szeretne. Ennek az útnak az egyik jelentős állomása volt a városházán bejelentett hosszú távú reklámszerződés a Szabadics Zrt.-vel. Elsőként Balaicz Zoltán polgármester beszélt a város és a klub szempontjából is fontos együttműködésről:

– Két fontos érték talált egymásra. Az egyik oldalról a Szabadics Zrt., egy olyan megbízható zalai cég, amely az elmúlt években bizonyította, hogy nem csak a szakértelmére számíthatunk, hanem társadalmi felelősségvállalásból is jól vizsgázott, rendezvények, programok támogatásával. Most egy jelentősebb lépésre szánta el magát a cég és hosszú távú szponzori szerződést köt a ZTE KK-val, ami egy másik fontos értéke városunknak. A klub olyan eredmények birtokában van és a jövőben olyan eredményeket szeretne elérni, amihez szükséges ez a támogatás.

Stárics Kornél ügyvezetőnk a megállapodás részleteiről beszélt:

– Három évet átölelő reklámszerződést kötöttünk, melynek két legnagyobb megjelenési formája a játékosok nadrágján és a 30 méteres Led falon való folyamatos szereplés. A mai kosárlabdában elég nehéz több éves szerződéseket megkötni játékosokkal, akár szponzorokkal. Próbálunk ez irányba nyitni. Ezek a reklámszerződések az anyagi helyzetünket stabilizálják és így történetünk során először öt külföldivel vághatunk neki a szezonnak. Szeretnénk visszacsábítani a nézőinket a mérkőzésekre, akiknek a száma az elmúlt év sikertelensége miatt némileg visszaesett. Szeretnénk minél több mérkőzést játszani, ennek elérésére a nyolcba és a felsőházi rájátszásba szeretnénk jutni. Jövőre lesz 100 éves a Zalaegerszegi Torna Egylet, 30 éves jubileuma lesz az 1990-es és 10 éves a 2010-es bajnokcsapatunknak. Ezért is, a városért, a szurkolóinkért is szeretnénk egy jó idényt futni. Legfőképpen szeretnénk saját magunknak megmutatni, hogy sokkal többre vagyunk képesek, mint az elmúlt szezonban.

Zárásként Dr. Gyimesi Endre társadalmi elnök is szólt:

– Amikor a csapatunk az első sikereit érte el (88’, 90’.92’), akkor alakult Zalakaroson, hat fővel a Szabadics Zrt. Örülök, hogy annak idején nekem volt szerencsém először beengedni városunkba a céget, akikkel azóta is remek a kapcsolatunk. Fontos ez a támogatás a klub és az utánpótlás fejlődésében, és abban, hogy stabil háttérrel, játékosokkal megerősítve magasabb célokért küzdhessünk.

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a közeljövőben a klub megerősítésének és minél jobb szereplésének érdekében további támogatók bejelentése is várható – írta a ztekosar.hu.

fotó: ztekosar.hu

9 hozzászólás

9
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Tomika2derrylMásikVégétFújdMegbakibaKovàcsIstvàn Recent comment authors
derryl
Olvasó

Megy a TAO vándor útra, egyik zsebből a másikba!

Tomika2
Vendég
Tomika2

Ebben és az egyéb (kerülő) úton történő pénz szerzésben a Körmend és a Szolnok a legjobb, meg persze Gyuri bácsi.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Na mármost, ez akkor kackac-kukac, nemdebár??? 😀 😀

bakiba
Vendég
bakiba

Ne lepődjünk meg. jönnek az önkormányzati választások, hamarosan biztos lesz valami fejleszteni való a városban, amit komoly tenderen ez a cég fog megnyerni. et gyakorlatilag egy burkolt támogatás. csak máshova könyvelik. Senki nem hiheti komolyan, hogy egy szabadics zrt (közműépítés, ingatlanok, mélyépítés, stb) bármilyen szinten is profitál a reklámszerződésből. Konkrétan nem abból. De lehet, hogy ők építenek majd új csarnokot a városban? Vagy kaptak egy telket valahol? És ne értsétek félre, nincs ezzel gond. ez mindenhol így megy. Kivéve a fővárosban, ahol egyik klub sem tud rendes önkormányzati támogatást kapni, még így burkoltan sem. Nehéz csak piaci alapon versenyezni.

ldd
Olvasó

Amúgy, aki él- mozog megemlítve név szerint… kivéve a Szabadics Zrt képviselőjét.
Igy kell ezt …

KovàcsIstvàn
Olvasó

Nagyon örülök,hogy Zalàban talàlnak a kosárlabda mellé újabb szponzorokat még így is,hogy most a foci ott elég sok pénzt “elszív”!! HajràZTE, Hajrà Szeged!!

ldd
Olvasó

Oszt mennyit ér a “fiúk” feneke ?
A TAO-t ígérte oda,vagy ad másik pénzt is?

royalka
Olvasó

” meghízható zalai cég” Javítsátok, köszi.

Lightbringer
Olvasó

Freudi elszólás…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés