Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

“A kijutásnak a valós értékét ilyenkor láthatjuk, amikor világklasszis válogatottakkal sorsolnak össze bennünket”

Szalay Ferenc szerint az esélyekről még korai beszélni.:

:

Ma a FIBA elkészítette a 2022-es Európa-bajnokság csoportbeosztását. A magyar válogatott halálcsoportba került, a szövetség honlapja az MKOSZ elnökét, Szalay Ferencet kérdezte a sorsolás után.

A férfi kosárlabda válogatott ismét ott lehet az Európa-bajnokságon. Ennek a nagyszerű sikernek a valós értékét ilyenkor láthatjuk, amikor világklasszis válogatottakkal sorsolnak össze bennünket egy csoportba. Nagyszerű ellenfelekkel, remek játékosokkal találkozhatunk. Emlékezzünk, négy éve Kolozsvárott szintén nem mi voltunk az esélyesek, de mégis tovább tudtunk lépni a csoportunkból

– mondta az MKOSZ elnöke.

Szalay Ferenc azt is hozzátette, hogy szerinte a konkrét esélyekről beszélni még nagyon korai, hiszen több mint egy esztendő van hátra a kontinenstornáig.

“Alighanem a sportág valamennyi rajongója nagyon várja már a tornát, innentől a célunk az, hogy a lehető legjobban felkészített csapat képviselje a magyar kosárlabdát Kölnben. Számomra Sztojan Ivkovics személye a garancia arra, hogy egy kellően motivált, taktikailag és fizikálisan felkészült válogatott száll harcba a továbbjutásért.” – vélekedett a szövetség elnöke.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés