Connect with us
Hirdetés

FIBA Europe Cup

“A kiesés fáj, de büszke vagyok az egész csapatra”

Lóránt Péter szerint a fiatalok is jól szálltak be a Holon ellen. Háromból hármat nyerne az alapszakasz hátralévő részén.:

:

Nem sok hiányzott ahhoz, hogy csodát tegyen az Alba Fehérvár a FIBA Europe Cupban. A fehérváriak 33 pontos hátrányt szedtek össze az izraeli UNET Holon otthonában, ám nagy meglepetésre ezt sikerült ledolgoznia a rendes játékidőben. Az utolsó kosár még hiányzott a továbbjutáshoz, így következhetett a hosszabbítás. Ebben a szakaszban azonban a vendégek tudtak annyit újítani, hogy végül csak 27 ponttal kapjanak ki, ami elegendőnek bizonyult számukra.

– A kiesés természetesen fáj, ugyanakkor nagyon büszke vagyok az egész csapatra – közölte Lóránt Péter csapatkapitány a csapat honlapjával. – A keddi visszavágón remekül teljesítettünk, nagyon közel voltunk a továbbjutáshoz. Az első mérkőzés eredménye után aligha gondolhatta bárki, hogy 33 pontos különbséggel megverjük a Holont. Fiataljaink jól szálltak be, Peringer Balázs, Lukács Norbert és Takács Milán is megtette a magáét, hasznos perceket töltöttek a pályán. Egészen kis dolgokon múlt, végül nem mi örülhettünk. A folytatásban a bajnokságra koncentrálunk. Három meccs van az alapszakaszból, mindegyiket szeretnénk megnyerni. Vasárnap este a Sopront fogadjuk, egyértelműen a győzelem a célunk.

Fotó: fiba.basketball

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés