Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A kecskeméti fiatalok is helytálltak a Temesvár ellen

Újabb edzőmeccset játszott a KTE.:

:

Vasárnap újra a Temesvárral edzőmeccselt a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét. Az U23-as játékosok most az átlagosnál sokkal több játéklehetőséget kaptak, és tisztesen helytálltak – tájékoztat a klub honlapja.

– Ahogyan azt már korábban is nyilatkoztam, ma a fiatalok kaptak több lehetőséget – nyilatkozta az oldalnak Forray Gábor vezetőedző. – A szombati első mérkőzésen, amire kíváncsi voltam, azt láttam. Az első félidőben a rutinos kosárlabdázók mellett több szerepet kaptak a fiatalok, és egyenrangú ellenfeli voltunk a Temesvárnak. A harmadik felvonás végét és a negyedik negyedet teljes egészében az U23-asok játszották, és úgy gondolom, hogy bátran, jól kosárlabdáztak. Nagyon fontos, hogy érezzék, milyen a profi kosárlabda testközelből, ahol komoly fizikális ütközetek vannak. Úgy gondolom, hogy sokat tudnak ezekből a játékpercekből profitálni. Jövő héten pénteken és szombaton az OSE Bányász Kupáján folytatjuk felkészülésünket a bajnokságra.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Temesvár 59-78 (19-20, 12-16, 16-26, 12-16)

KTE pontszerzők: Townes 4, Klobucar 10/3, Borisov 4, Kucsera 4/3, Dramicanin 1, Wittmann 13/9, Karahodzics 2, Ivkovic 2, Tóth Barna 2, Kiss Dávid 6, Botka 6, Egeljic 3, Tóth Patrik 2.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés