Connect with us
Hirdetés

Utánpótlás

A kecskeméti akadémisták is teljesítették a Jerusalema-kihívást

Videó.:

:

Vidám videót töltött fel a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia YouTube csatornája. A fiatal növendékek is teljesítették az idén nagy népszerűségnek örvendő Jerusalema örömtáncot. A mozgalom a világjárvány alatt kezdett el tarolni az interneten, különböző népszerű szervezetek, egyesületek is beálltak a sorba. Nem egyszer a járványban különösen fontos szerepet betöltő szakmai közösségek, például egészségügyi dolgozók, tűzoltók, rendőrök készítettek virális videókat.

Maga a kihívás arról szól, hogy az együttlétet, a közösség érzést népszerűsítse.

A Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia tagjaiként úgy éreztük, hogy az idei különleges, kihívásokkal nehezített, de annál eredményesebb szezont jó lenne egy közös örömtánccal megünnepelni.

Így csatlakoztunk a világban terjedő “Jerusalema dance-challenge” kihíváshoz ezzel is kifejezve összetartozásunkat, a sportoló gyerekek által közvetített közösségi erőt, de legfőképpen a kosárlabda játék örömét. Ennek az évadnak minden napja reményt adott a 22 versenyző csapatunk számára, mosolyt csalt a 405 játékengedéllyel rendelkező sportolónk arcára kicsiktől a nagyobbakig és élményt nyújtott fekvőtámasztól a kosárradobásig egyaránt.

Hálásak vagyunk!

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés