Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

A Kecskemét ellen zárta le rossz sorozatát a Paks

A Paks a 12., a KTE a 13. helyről várja a folytatást.

Atomerőmű SE - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét 90-78 (21-18, 24-27, 20-14, 25-19)

Bajnokság, 26. forduló
Paks, Atomerőmű Sportegyesület Sportcsarnok, szombat 18:00.
Játékvezetők: Makrai Márton, Minár László Balázs, Jankovics Viktor Zsolt (Téczely Tamás)

Paks: Ihring 22/9, Kucsora 11/9, Géringer 6/6, Nicholson 26, Knowles 5. Csere: Sövegjártó 6/6, Kovács 11/9, Dorogi 3/3, Arnold -, Kékesi -, Radics -, Pajor -.

Kecskemét: Sinik 13/9, Ivkovic 4, Wittmann 12/6, Lukovics 5, Karahodzsics 8. Csere: Bouges 23/6, Dramicsanin 10, Tóth Bar. -, Tóth Bal. -, Tóth P. -, Kucsera 3/3.

Egy perc elteltével Sinik szerezte meg egy triplával a találkozó első pontjait, Nicholson tört be remekül, Knwoles pedig már fordított. Ivkovic zsákolt, Kucsera egy triplát dobott be, Dramicsanin pedig egy tempót. Bouges 2+1-es akcióját Géringer egy hármassal egyenlítette ki, majd megint a Kecskemét légiósa villant, erre Nicholson válaszolt (12-12). Bouges nem hűlt ki ettől, de Sövegjátó hármasával és Knowles kettesével ismét a Paks vezetett, Ivkovic értékesítette büntetőit, Knwoles csak az egyiket. A negyedet Dramicsanin kettese és Kovács hármasa zárta 21-18.

Úgy kezdődött a második negyed, ahol az első abba maradt – Kovács triplájával -, Lukovics Siniket találta meg, majd az irányító két büntetőt dobott be. Kovács megint nem hibázott kintről, de Bouges ezt azonnal visszadobta, Ihring folytatta a tripla-fesztivált, Karahodzsics zsákolt (30-29). Ihring háromból két büntetőt dobott be, Karahodzsics zsákolt ismét, Nicholson verte meg szépen az emberét. Sinik triplájára Ihring felelt egy ketessel, Bouges egy pontot a vonalon hagyott, de Sinik hármasával a KTE állt jobban (36-38). Nem tartott ez sokáig, az ASE hamar fordított, Sztojan Ivkovics pedig időt kért. A negyed hátralévő részében fej-fej mellett haladtak a csapatok, olyannyira, hogy a félidőre döntetlen állásnál vonultak öltözőbe a felek. 45-45

A harmadik negyed elején ez folytatódott, egyik csapat sem tudott elszakadni a másiktól. Aztán Kovács és Nicholson révén kicsit levegőhöz jutott a Paks, Sztojan Ivkovics 9 pontos hátrányban kért ismét időt (60-51). Dramicsanin kettese után Sövegjártó már 10 pontra növelte a differenciát, Bouges tört be, aminek 2+1 lett a vége. A negyed végén Nicholson egy kettest, Wittmann pedig egy hármast rámolt be, így a dudaszó pillanatában 6 pont volt a paksi előny. 65-59

A záró etap elejét megnyomta a Kecskemét Karahodzsics és Wittmann pontjaival egy pontra jött fel a vendég gárda. Sebastjan Krasovec időkérése után Ihring dobott egy hármast, majd megtette ezt Géringer is, Kucsora közelije után megint a Kecskemét kényszerült időt kérni (73-64). Kucsora újabb triplát süllyesztett el, Bouges ezt azonnal visszadobta, Nicjolson zsákolt. Az utolsó öt percben már nem volt a Kecskemétnek ereje a zárkózásra, így az ASE az utolsó fordulóban megelőzte riválisát. 90-78

20 hozzászólás

20
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
9 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
ZombipeszamaArtur DokiYoWassupFamredmiller Recent comment authors
peszama
Olvasó

Továbbra is hajrá Kecskemét

Artur Doki
Olvasó

Szerintem a mostani szezon legbotrányosabb,legrosszabb játékvezetését láthattuk ma Pakson…
Gyakorlatilag a B csoportos csapat játszott,kiegészülve 3 légióssal meg egy sérült Kacsával,akinek nagy tisztelet,hogy így is vállalta( négyen nem vállalták)

Ezzel a győzelemmel sikerült szereznünk 3 pontot a playoutos rajthoz,egy kis levegővételhez jutva így…
Nem lesz fáklyásmenet ez 10 meccs.

Hajrá ASE ????????❤️

redmiller
Olvasó

Stojan is egy tetves győzelem után okított, a tartalékos ASE meg hazavágott bennünket…
Biztos a kritikáim miatt romlottak össze a játékosok, igaz Stole???
A haverjaiddal AMATŐRÖK vagytok, ha a kritikákat nem tudjátok elviselni…

Nem megsértődni, hanem meghalni kellene a pályán!
Ilyen pocsék idegenbeli játékokkal, hullámvölgyekkel esélyünk se lesz bentmaradni… Ja, jóemberek! Nem jónak kellene lenni, hanem harapni és megdöglemi a pályán! Ja megdöglünk, mert öreg a csapat magja….
Rasa “face to face” védekezése megint szart nem ért!

peszama
Olvasó

Elég ha Kecskeméten nyernek.

peszama
Olvasó

Kárörvendésnek most nincs ideje, ha kiesik a Kecskemet, akkor jopar evig max focira tudtok menni tapsolgatni.

Mios
Olvasó

ha kecskeméti lennék, azt mondanám: atyaég ez mi volt? 4 negyed elején 1 perc alatt visszajött 9 pontos hátrányból 1 pontra, de utána milyen játék volt. A Paks nagyrészt az eddigi cseréivel és az U23-as csapattal állt fel, fontos meccsen még így sem tudta felszívni magát a KTE

Parus major
Olvasó

Még jó hogy kitúrta a Maestro Forrait, vele a kiesés fenyegette a csapatot. Ja, hogy most is? Nem baj, meg lesz magyarázva, ebben biztos vagyok. Lehet, hogy Kecskemét el fog bukni, de Ivkovics nyerni fog.

peszama
Olvasó

6 csapatot is kiesés fenyeget

KTEpurplewhite
Olvasó

Sztojan Ivkovics extra második kört futott! Ja NEM!!
13 meccs 9 azaz KILENC vereség! 4 győzelem! Ez szégyenteljes!

Eddiee Irwine
Olvasó

Remélem a NAV eltakarítja a szélhámost! Durva, ami Kméten megy, láthatja mindenki legalább mi megy itt, erre mindenki bologat. Hogy lehet teljesítmény nélkül az A csoportban játszani. Ime Milán továbbra is döbbenet, minek dob hármast, esélye sincs, ami durva bemelegítésnél sem dob üresen 40% teljesítménnyel.

Honlapon továbbra sem nyilatkozik vereség után, mert neki fontos dolga van. Ki adja a pénzt neki, a város… Itt eltűrik, ha ki kell esni a megtisztuláshoz, tegyük… Maestro köszönjük 0 más is tud, válogatott szégyen.

Számolgasd a százalékot, írtózatos gyenge vagy a gyermekeddel együtt, csak a zsebedet tömöd, és a város szégyene lettél!

Eddiee Irwine
Olvasó

Rúgj a szurkolókba mert ehhez értesz, ők a hibásak, véletlenül sem te. Vedd észre a csapat is utál téged, és várják, hogy elfáradj. Brutális vastag bőr rajta, játékosok is utálják… de nyomja a süket dumát. Hajrá Stojan légy bohoc… napról-napra megsemmisül… egy ország csodálhatja… Stojan csináld a cirkuszt!

KTEpurplewhite
Olvasó

Ivkovics azt hiszi hogy szeretik. Pedig a magyar nyelvben a szeretet meg a félelem nem ugyan az. Félnek tőle ez a helyes megfogalmazás. Pedig egy kiherélt, ótvar szar paksi csapattól kaptunk ma ki(2 légiós plusz E.J. nem játszott).

YoWassupFam
Olvasó

Ivko elég rég csinálja a szerencséjét nálatok hol kisebb hol nagyobb szerencsével kb lofasz budgettel. Ezt az évet nagyon elbaszták , hogy neki ugrottak mégegyszer a régi garnitúrával de ettől függetlenül nem kis eredmények születtek váratlanul Kecson. Lásd 2 éve a legjobb 4, tavaly a rájátszás sőt ez utóbbi az elmúlt 10évben csak 4x nem sikerült ezzel az évvel együtt.

peszama
Olvasó

Lehetett tudni előre, hogy nem ő lesz a sajtotajekoztaton a Kaposvári meccs után is nyilatkozta hogy nem tiszteletlnsegbol de lekötött program miatt nem tud jelen lenni. Sok rosszindulat van benned és káröŕöm, ha kiesik a Kecskemét az lesz mint máshol évekig semmi…

ReddTardált
Olvasó

Igazi roncsderbi volt a javából , annak lehet örülni h tettünk egy lépést a bentmaradás irányába és magyar játékosaink jó játékának, de ezen kívűl sok örömre továbbra sincs ok .
Maradjunk bent …de aztán huzzunk egy vonalat mert ez így nem mehet tovább …!
A hírek szerint ha bentmaradunk marad Krasovec..teljes nonszensz lenne , főleg h az igazi megtisztulás a teljes vezetés távozása lenne , tudom sokan mondjak akkor megkapjuk Ivkót nyakunkba, nagyon nem kedvelem palit és finom voltam , de elegem van az alsóházakból és félek ettől a vezetéstől ez a max .

tormentor
Olvasó

Azért marad, mert még egy ilyen barmot úgyse találnának, aki hajlandó Gulyással együtt dolgozni. Mindenki menekülne legszivesebben a közeléből. Játékos úgyse fog idejönni, amíg ő itt van…

Zombi
Olvasó

Baszkit nem bírta! Szavatok sem lehet. Robika ezek szerint kevésbé vállalhatatlan!

Jurgilas
Olvasó

3 légiós nálunk, 5 a Kecsónál. Magyar pontok: 37-19, ezzel nyertünk. Külön öröm, hogy a Maestrónak nem jött össze az alapszakasz 50%-os eredménye sem, hiába adta a szokásos bohóckodást. Hajrá ASE!

Zombi
Olvasó

Hol van a Svéd klasszis?

Artur Doki
Olvasó

Ő tegnap palyaedzői szerepkört töltött be…
Szerencsére mire startol a playout,addigra véget ér a ramadán.
Bár ez nekünk nem biztos hogy jó….

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés