Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

A horvátok még nem foglalkoznak velünk

Egy szó sem esett a tegnapi sajtótájékoztatójukon a mieink elleni mérkőzésről.:

:

A mieinknél is csekélyebb esélye van a horvát válogatottnak arra, hogy a hátralévő két vb-selejtezőn kivívja szereplését a jövő évi kínai tornára. Déli szomszédaink, akik jelenleg négy győzelemmel és hat vereséggel ötödikek a J-csoportban, előbb Lengyelország ellen játszanak hazai pályán, majd Szombathelyen fejezik be a kvalifikációt.

Tegnap a varasdi városházán tartottak sajtótájékoztatót.

Dražen Anzulović szövetségi kapitány elmondta, hogy Milan Bilan és Darko Planinić megérkezése után teljes lesz a horvát válogatott kerete, amely így 15 játékossal rendelkezik:

– Azok, akiket meghívtunk, és itt vannak, a horvát válogatott legjobb játékosai. Biztos vagyok benne, hogy mindent kiadnak magukból a fiúk a lengyelek ellen, de szükségünk lesz a közönség támogatására is. Arra kérek minden varasdi sportrajongót, nemcsak kosárlabda-szurkolót, hogy lehetőségük szerint minél többen támogassák a horvát válogatottat.

Hrvoje Perić csapatkapitány is megszólalt:

– Lengyelország nagyon kellemetlen ellenfél, szeptemberben úgy kaptunk ki tőlük, hogy NBA és Euroliga-játékosaink is ott voltak, ráadásul most önbizalommal telve, egy pozitív sorozat után érkeznek hozzánk. Azonban hazai pályán játszunk, a csapatunk nagyon motivált, és számítunk a szurkolóink támogatására. Harcolni fogunk, kiadjuk magunkból a legjobbat, és csak remélni tudjuk a legjobbakat.

Egyébként a pénteki lesz az első alkalom, hogy a horvát válogatott hivatalos mérkőzést játszik Varasdon. A jegyek jól fogynak, nagy részüket már eladták, de a szervezők rengeteg ingyen-belépőt is szétosztottak az iskolák között, hiszen szeretnék, ha kedvenceik telt ház előtt játszanának.

A magyar-horvát vb-selejtező – amiről a tegnapi sajtótájékoztatón nem esett szó – hétfőn Szombathelyen lesz, 18:30-tól az Aréna Savariában.

Fotó: hks-cbf.hr

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Hubie BrownMásikVégétFújdMeg Recent comment authors
Hubie Brown
Olvasó

A horvát csapat keretét megtudhatnánk?

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Emlékszem, amikor hétfőn matekdolgozatot írtunk,előtte hétvégén kevésbé mozgatta a fantáziámat a csütörtöki ének-zene feleltetés. 😀 😉
SZERETLEK titeket!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés