Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

A Hegedűs-házaspár célkeresztjében a család és a sport áll

“Nagyon hálásak vagyunk, hogy ebben a közösségben dolgozhatunk.”:

:

A sport szeretete, egymás megbecsülése széttéphetetlen kötést jelent a kosárlabdázó Hegedűs-házaspár életében. Gergely Budapestről, Vivien Kiskunfélegyházáról érkezett a hírös városba, ahol egymásra találtak – írja a interjújában a hiros.hu. Sok házaspár életében a meglátni és megszeretni egy pillanat műve, esetükben azonban nem így történt, mert három évvel találkozásuk után találtak egymásra. Mindketten aktív játékosként is Kecskeméten játszottak, majd egy veszprémi és oroszlányi kitérő után már edzőként tértek vissza Kecskemétre.

Azért mentünk el Kecskemétről, mert szerettem volna még pár évet játszani. A rövid kitérő jót tett mindkettőnknek, de tudtuk, hogy visszajövünk. Tudtuk azt, hogy Sztojan és Timi is visszavár minket. Az egész edzősködést Sztojan Ivkovics indíttatására, unszolására kezdtem el, és nagyon hálás vagyok ezért neki. Felesége, Béres Tímea már aktív játékosként is felkért edzőnek az akkor megalakult Kecskeméti Kosárlabda Akadémiába. Játékospályafutásom befejezése után azonnal visszajöttünk Kecskemétre és feleségemmel edzőként dolgozunk. Nagyon hálásak vagyunk, hogy ebben a közösségben dolgozhatunk. Otthonra találtunk, itt minden olyan, mint egy nagy családban, ahol bármikor, bármiféle problémával fordulhatunk hozzájuk és számíthatunk rájuk – indokolta Gergely azt, hogy miért Kecskemétet választották további életük helyszínéül.

Vivien és Gergely Kecskeméten, egy edzőtovábbképzésen találkozott először egymással.

– 18 éves voltam, amikor megismerkedtünk. Egy edző továbbképzőn láttam meg. Én már akkor kiszemeltem magamnak. Azt gondoltam magamban: Gergely egy jó kis férj lenne nekem. Gergely akkor még kapcsolatban volt, de amikor az a kapcsolat véget ért, gyorsan összejöttünk. Türelmes voltam, három évet vártam rá – emlékezett vissza Vivien megismerkedésükre.

A házasságkötés 2020. szeptember 11-én történt. Nem voltak nászúton, hiszen sportolóknál ez nem ilyen egyszerű.

– Pénteki napon volt az esküvőnk, másnap már indultunk a csapat után Szombathelyre, mivel a KTE – Duna Aszfalt másodedzője is vagyok, és a csapat egy felkészítési tornán volt – mondta Gergely, aki azonban bízik abban, hogy a nászút csak késik, nincs elfeledve és ha lesz idejük, akkor szívesen el fognak menni egy szép tengerparti üdülőhelyre.

A sport hozta össze őket, munkájukat ma is és a jövőben is a sport területén képzelik el.

– Szerencsés dolog egy olyan társsal együtt élni, aki szintén ugyanabból a környezetből jön és ő is sportolt. Szinte minden érdeklődési körünk megegyezik. Mi együtt nézzük otthon a meccseket, együtt megyünk edzeni. Együtt járunk konditerembe, együtt megyünk a kutyussal is futni. A családi program középpontjában a sport a mozgás, a kerékpározás van. Szinte az élet minden területén hasonlóan gondolkodunk és ez nagyban megkönnyíti a közös életünket – hangsúlyozta Gergely.

A teljes interjút ide kattintva lehet elolvasni.

Fotó: hiros.hu

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
skarpskytt Recent comment authors
skarpskytt
Olvasó

Szimpatikusak, sok boldogságot!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés