Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A harmadik negyedben döntött a Falco Kaposváron

A második félidőben hamar eldőlt a mérkőzés.

Kometa Kaposvári KK – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 61-86 (24-25, 19-22, 11-29, 7-10)

Bajnokság 15. forduló
Kaposvár, Kaposvár Aréna
V.: Benczur Tamás, Tóth Cecília, Balog György Attila (Dernei Gábor)

Kaposvár: I. Brown 17/6, Aris 8/6, Puska 4, Gabric 16/12, Hughes 12. Cserék: Halmai 4, Paár -, Hendlein -, Antalics -.

Szombathely: Pot 13/6, Z. Brown 3/3, Kovács 5/3, Tiby 14/3, Keller 7/3. Cserék: Perl 24/3, Cowels 6/6, Verasztó 3/3, Barac 5, Krivacsevics 6, Sövegjártó -, Takács -.

Kovács közelijével indult a mérkőzés, majd Gabric tett vissza egy támadólepattanót a hazaiaknál, ám Tiby azonnal válaszolt (2-4). Brown is feliratkozott a pontszerzők közé, kosár kosarat követett az első percekben (6-6). Gabric szerzett labdája és Brown középtávolija után a találkozón először vezetéshez jutott a Kaposvár, de Keller és Tiby révén gyorsan fordított a Falco (8-10). Elsősorban Tiby és Isiah Brown pontpárbaja határozta meg a mérkőzést, melléjük kezdett felzárkózni Perl és Hughes, de a két csapat közti távolság gyakorlatilag minimális maradt. 24-25.

Puska találatával kezdődött a második etap, ezzel újra előnyhoz jutottak a somogyiak, ám erre Perl egy triplával reagált. Isiah Brown csak az egyik büntetőjét értékesítette, majd a vendégetől Verasztó is hármassal jelentkezett, elment néggyel a Falco, de Brown ezúttal mindkét egypontosát a helyére küldte, majd egy trojkát is bevágott (32-31). Kovács eladta a játékszert, a gyorsindítást pedig Puska fejezte be, kénytelen volt időt kérni Milos Konakov (34-31). Továbbra is lendületben maradtak a hazaiak, Gabric is távolról jelentkezett, de erre már válaszolni tudtak a sárga-feketék, Keller zsákolt. Mindkét oldalon elkezdett több hiba csúszni a játékba, Ivan Rudez időkérése után Gabric szakított meg egy rossz szériát, amire Zachary Brown trojkája érkezett (39-36). A triplavonalon túlról remek szériát kaptak el a vendégek, így rövid időn belül meg is tudták fordítani az eredményt, újra időt kért Ivan Rudez (41-44). A félidő vége előtt Hughes tett vissza egy támadólepattanót, de erre is hármassal válaszolt a Szombathely. 43-47.

A második félidőt a vendégek indították jobban, Perl vezérletével egy 6-2-es futást repesztettek (45-53). Gabric bravúros triplát dobott, de Pot azonnal válaszolt, majd Tiby büntetőzött, ezzel meglett a közte tíz (48-58). Kapkodóssá vált a hazaiak játéka, sorra jöttek a hibák a somogyiaktól a támadóoldalon, így egyelőre nem sikerült közelebb férkőzniük a vasiakhoz (48-61). Hiába kért időt Ivan Rudez, továbbra sem tudott gyűrűbe találni a hazai együttes. Keller kapott az orrához egy ütközés után, le is kellett cserélni. Ez sem törte meg a szombathelyiek lendületét, továbbra is ugyanazon a hőfokon játszottak, Cowels triplája hullott be ezúttal (48-66). Perl középtávolija után már a húsz is meg lett közte, majd Barac vitt végig egy gyorsindítást, újfent időt kért Rudez vezetőedző (49-72). A későbbiekben sem javult a KKK játéka, közel húsz ponttal nyerte ezt a negyedet a Szombathely. 54-76.

A záró felvonás is szombathelyi pontokkal kezdődött, olyannyira, hogy már a harmincat súrolta alulról a differencia, sőt, kisvártatva el is érte azt, hiszen négy és fél percen keresztül nem szereztek kosarat a hazaiak (54-84). Nagy fordulat már nem történt a továbbiakban, mindkét oldalon lehetőséghez jutottak azok a játékosok, akik a szezon eddigi részében kevesebbet játszottak, hiszen a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely magabiztos győzelme nem forgott veszélyben. 61-86.

HIRDETÉS

37 hozzászólás

37
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
16 Comment threads
21 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
19 Comment authors
Hubie BrownCibuláre BucimbungaMike21KDp.borisz Recent comment authors
Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

A Mindigfos annak ellenére, hogy extra pénzt kért azért (is), hogy átvegye a Kapos TV közvetítését; nem közvetített, így külföldről most sem nézhettem élőben. Most utólag igen, a Kaposon felvételről. Sajnos katasztrofális volt. Az hogy a Falco ilyen erős, azt tudjuk, gratulálok is a győzelmükhöz! De hogy mi ennyire kevesek vagyunk, az elfogadhatatlan! Se edzőnk, se irányítónk! Se elképzelés, se játék! Mit akarunk? Már mazohizmus, amit a szurkolóink bemutatnak. Borzasztó! Nem hazudok, higyjétek el, a meccset nézve, egy mellettem ülő szerb kolléga -nem cikizésből!- megkérdezte, hogy ez valami iskolai bajnokság? Szégyenkezve vallottam meg az igazat…

Mike21
Olvasó

Gratulálok a Falconak a tegnapi győzelemhez! A sérülteknek, hiányzóknak mielőbbi felépülést, gyógyulást! Az 1. félidőben magunkhoz képest erősen felülteljesítettünk, a 2. félidőben alul, mind a 4 légiós hullámzó meccsen belül, egyikük sem játszott extrán, nem lépett elő vezérré, fiatalok meg hibáznak, de ez benne van, ami nagyobb baj, hogy a pálya mellett Iván, bár előzetesben elmondta se taktikailag se, technikailag nem tudtunk fejlődni, sőt taktikailag pl. Antalics Dani a triplánál áll, kissé tanácstalanul, keresi a helyét, nem csodálom, mikor Mike és Toma mellé behoztuk a 3. negyedben, de ő nem Mike cseréje lenne, magasként, mit keres triplavonalon? Technikailag, hazai pályán… Olvass tovább »

KD
Olvasó

Grat a csapatnak, föleg a második félidöért, persze várható volt, hogy az elsö félidöben 18 percet játszó kaposvári légiósok el fognak fáradni. Jól jártak azok, akik nem döltek be a mindigonak, mert a tegnapi napon még egy kamu linket is felrakrak, hogy lesz közvetités. A kaposváriaknak inkább a közvetités megoldásával kellene foglalkozni, nem pedig azzal, hogy milyen a szurkolás. Jöjjenek el egy Zte vagy Körmend meccsre, vagy Szolnok-Falcora a kis mimózalelküek ( utobbin még közápor is lesz bonuszként) A statisztikát látva a lepattanózást nyertük 49-32-re, de közben eladtunk 17 labdát. A ketteseket 50, a triplát 38 %-al dobtuk, ami elfogadható.… Olvass tovább »

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Az igaz, hogy szarok voltunk, de neked meg túl nagy a pofád!

AllenIverson
Olvasó

Grat a falconak.
Úgy értem az első 2 negyedre lehetne építeni.Tetszetős intenzív helyenként látvanyos volt a játékunk.Aztán jött a szünet és visszatértünk a fájó valóságba.Rudez hozta a tőle szokásosat,a csapatunk teljesen szétesett,ziccereket rontottunk,eladtuk a labdákat,egy oldalbedobást nem tudtunk normálisan megoldani
A falco szurkolókról meg inkább nem nyilatkozom,csak annyit hogy balesetmentes utat hazának.
Folytatás paks ellen.
Hajrá

agyas
Olvasó

Remélem, a Kaposvár lesz a kieső. Kkk.. és blackhair szintű hsz-ek, nem telik egy nyomorult kamera állványra, az egész méltatlan egy kétszeres bajnokcsapathoz.

HajraKapos
Olvasó

a “kopf” fejet jelent, nem pedig hajat, te agyas…
ha már próbálsz vicces lenni, akkor legalább tudás legyen mögötte…

AllenIverson
Olvasó

hagyjad,biztos angolos volt…nem tudhat mindenki németül

agyas
Olvasó

Wirklich. Ich bin an der Österreichgrenze geboren. Jeztz – Gott sei Dank – lebe ich in Burgenland. Ich wünsche viel Glück meinen Freunden im Somogyer Land, besonders Bierliebhabern.

SzhelY
Olvasó

pilzner oder lagerbier getrunken?

p.borisz
Olvasó

SzhelY
Nyelvtanilag hibás a mondatod…
Hast du pilzner oder lager bier getrunken?
Szívesen😉

SzhelY
Olvasó

köszi osztrákul megy németül nem

KKK72
Olvasó

Bár nem kosárlabda téma de nem tudok szó nélkül elmenni a büfé árak emelkedése mellett. Kihasználva a káoszt a büfé vezetője arcátlanúl meccsenként emeli az árakat. A KKKK vezetősége talán tudna oda hatni, hogy ezt megakadályozza mert nem csak miliomosok járnak meccsre. Sok nyugdíjas, minimálbérből élő és diák is látogaja a mérkőzéseket. Bevinni semmilyen üdítőt sem lehet ergo akkor ez a csopoport vagy ne menjen meccsre vagy ha megy hát bírja ki azt a két órát ivászat nélkül szendvicsre egyébre ne is gondoljon.

Hubie Brown
Olvasó

Milyen árak vannak arra? Mennyi egy jegy, egy sör, egy szendvics?

Kaposkosár KKK
Olvasó

Nem ma kellett nyerni nyerjünk szombatban Pakson!

KKK72
Olvasó

Az nagyon jó lenne, de ezt Te sem gondolod komolyan ugye ?

KKK72
Olvasó

Tudom kapni fogom a minuszokat de nem vagyok Rulez párti előre bocsátom ! A helyzeteket, ziccereket, büntetőket nem Ruleznek kell bedobni. Hughes 5/13 két pontos, 2/8 büntető és még ezzel a gyenge teljesítménnyel is ő volt a csapat legjobbja 27-e Val szerint. Petersen 1/6 kétpontos, 2/9 trojka. Puska ne válaljon dobást ha nem megy neki mert rossz volt nézni amit ma produkált, Halmai meg legyen bátrabb mert jobb keze van mint Puskának ne féljen ha Puskát elviselik ilyen dobószázalékkal akkor Ő király lehet. Ennek a meccsnek a második félidejében sanszunk sem volt még a tisztes vereséghez sem. A szombathelyi szurkerek… Olvass tovább »

WSreborn
Olvasó

Jók vagytok Pbask baszod…
grat

Rubik75
Olvasó

Ez nagyon gyenge volt.A második félidőben dobott 18 ponttal egy női csapatot sem lehet megverni.

KPSVRKK
Olvasó

Két tizenéves, Roli, Gabric, Brown. Ilyen ötösök mentek a 3. negyedben a legerősebb kerettel száguldó Falco ellen. Gratulálok mester, nyomd a gázt!
Brown, nem irányít, 0 assziszt, igazából alacsony bedobót játszik.
Kaptunk egy magasabb intenzitású védekezést és gyakorlatilag semmit nem tudtunk bedobni 1-2 perc elég, hogy fejben szétessen a csapat, továbbra sem lép elő vezér. Hughes idegrendszere a dobószázalékán, büntetőzésén meglátszik.
A 190 alatti srác, aki a kispadon ült, érkezett 4-5 posztra?!

Gratulálok a Falcónak!
Rudez out!

Mary
Olvasó

Ennek az embernek nincs önkritikája, nem fog szerintem magától felállni.

KPSVRKK
Olvasó

Egyetértünk!

Schwarzkopf
Olvasó

Azért kurvavicces volt,mikor ez a csürhe filkó tábor elkezdett ria-ria hungáriázni,meg hogy istáló-istáló.
Idióták,van ám egy Arénánk is.Meg arra verni magatokat hogy egy 4 légiósból,egy majdhogynem tolószékes Roncából +4 ifistából álló csapatot sikerült megvernetek,hát gratulálok.Keller is mi a fasznak magyaráz,a szurkolóknak??A válogatottba vitézkedj kispofám,ja hogy ott nem megy?🤣🤣
Ocsmány ahogy szurkoltatok ma!
Valaki mondja már meg hogy Mike meg Brown minek volt fent az utolsó 3 percbe a pályan amikor már kb a 3. negyedbe eldőlt a meccs
Továbbra is #rudezout!!!

KKK72
Olvasó

Gratulálok a Falconak a győzelemhez ami alapból várható volt.Viszont hiába minuszoltok a Kaposváron megjelent szurkolóitokban több volt a sör mint a realitás. Röviden bunkók voltak !

Schwarzkopf
Olvasó

-41 Mivan filkó,faj az igazság???🤣🤣🤣
Fajjon is
Istálóról még annyit.Milyen tornatermetek is volt a Savaria elött.800 fő állva max.Szal én inkább kussolnék a helyetekbe.
KUPAVESZTESEK 🤣🤣🤣🤣

SzhelY
Olvasó

…. megismerni a falcot bunkótáborárol

donnarumma
Olvasó

Azért oda még csak nem pisiltek a srácok😉

p.borisz
Olvasó

Vinnyogj a csapatod cikke alatt, van miért te 🤡

SzhelY
Olvasó

hát egerszegen leégtünk rendesen

HajraKapos
Olvasó

Nüanszokon múlt csak a győzelmünk (irónia), gratulálok a Falconak!
Folytassa Mester! 🙂

Mary
Olvasó

Még az első félidő után sajnáltam, hogy nem mentem el. Aztán jött az az ominózus 3.negyed, ami meggyőzött, hogy jól döntöttem.

Azt a főcímet vártam, hogy ” Már nem Rudez a Kaposvár vezetőedzője”.

donnarumma
Olvasó

Nyertünk, gratulálok!
Sok sikert és kitartást Kaposvárra.

KKKfanta
Olvasó

Kitartás, az van! 🙂

Kaposkosár KKK
Olvasó

Neked????

KKKfanta
Olvasó

Nekem már rég nincs!

Xero
Olvasó

Gratulálok! 💛🖤
Mondanék véleményt, de ugye az túl nagy kérés a XXI. században, hogy közvetítsenek egy első osztályú meccset…

KKK72
Olvasó

Az a véleményem, ha a Mindigo pofátlanul beszedi a pénzt, hogy biztosítja a közvetítést teremtse meg a lehetőséget is.
Valaki remélem nemsokára bepereli őket.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés