Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A hangulattal nem lesz gond Oroszlányban

Garamvölgyi Ákos állítja, Körmenden sem voltak megilletődve.:

:

Mint megírtuk, a hosszú évek után újra az élvonalban induló OSE Lions csapata vereséget szenvedett a Körmend otthonában. A csapat egyik új nyári szerzeménye, Garamvölgyi Ákos  a BB1.hu-nak arról beszélt, miként élte meg az összecsapást.

– A hangulat már csak akkor lett volna jobb, ha hazai pályán kezdtük volna a szezont a szurkolóink miatt, akik így is nagyon sokan elkísértek minket, amit ezúton is köszönünk. Körmenden nem kell magyarázni, hogy mennyire szeretik a kosárlabdát az emberek, teljesen mindegy, hogy az alapszakasz első, vagy utolsó találkozójáról van szó, az ottani fanatikusok mindig kitesznek magukért – mondta, majd elemezte a mérkőzést is.

Készültünk az ellenfelünkből és nem is gondolom azt, hogy taktikailag ne tudtuk volna megvalósítani azt, amit akarunk, hanem sok támadólepattanót engedtünk nekik, a védekezésünk nem működött úgy, ahogy kellett volna. Támadásban pedig a gyenge dobóforma volt az, ami leginkább eredményezhette ezt a huszonegy pontos vereséget. Az, hogy mindössze négy hármast tudtunk értékesíteni és a büntetővonalról sem találtunk be olyan százalékban, mint ahogy illett volna, megpecsételte a sorsunkat. Nem hinném azt, hogy a megilletődöttség számlájára írható a vereség, inkább az előbb említett dolgok egyvelege okozta a vesztünket. 

Az OSE pénteken a DEAC gárdáját látja vendégül 18:00 órakor, a Krajnyik “Akác” András Sportcsarnokban. 

A Debrecennek évről évre erősebb csapata van. Védekezésben, lepattanózásban és dobószázalékban is javulnunk kell, ha győztesen akarjuk elhagyni a pályát. Ezután beszélhetünk majd csak taktikai dolgokról. Folyamatosan készülünk belőlük, videózunk, feltérképezzük a játékaikat. Mindig jó hangulat van Oroszlányban, szóval ezzel nem lesz gond. Minden meccsnek úgy futunk neki, hogy nyerni szeretnénk. Tudjuk, hogy újoncok vagyunk, de nem ezzel törődünk, hogy papíron melyik a jobb csapat, hanem azzal, hogy a lehető legjobb játékunkat nyújtsuk és akkor lehet keresnivalónk

– mondta Garamvölgyi.

Fotó: OSE Lions Facebook

12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
bányászderrylOroszlanyi BanyaszLaposvárFenyő Recent comment authors
Laposvár
Olvasó

Azért a DEAC ellen kevés lesz csupán taktikailag felkészülni. Komoly MMA elemekből is készülni kell!

Fenyő
Vendég
Fenyő

Lófaszt nem voltatok megilletődve..ne haragudjatok azt sem tudtátok hol vagytok!30év után első nb1-es meccs ráadásul Körmenden.Gondolom a 21/1 hármasmutatató is a véletlen műve volt,amit 3.negyed végéig csináltatok.Ilyen szarul dobni művészet.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Sajnos jogos. Megvolt a szüzesség elvesztése, pénteken bele kell állni rendesen a meccsbe.

bányász
Vendég
bányász

Szerintem is remegtek a kezek és a lábak. Ezt simán be lehet vállalni. Statisztikák bőven alátámasztják. Lehet jobb, hogy olyannal kezdtünk idegenben, akiktől akkor is kikapnánk, ha már felvettük az Nb1A légkörét.

ldd
Olvasó

Amúgy …
A mindenkori újoncnak kijárna a hazai kezdés.
Ez sport diplomácia.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Ezt már más is írta, de én nem értek ezzel egyet. Ennyi erővel lehetne gesztus az is, hogy a mindenkori regnáló bajnok otthon kezdhessen a saját közönsége előtt. Meg a kupagyőztes. Teljesen rendben volt így, hogy idegenben kezdtünk. Aki ott akart lenni a vendégben, az ott volt. Akinek meg nem ér ennyit a csapat, vagy valami miatt nem tudta bevállalni az utazást, az kivárja az első hazait.

piros710321
Olvasó

Hajrá OSE!

Marillion
Olvasó

Várom az első OSE tv-debütálást….a beígért atmoszférát…Sok sikert Oroszlányiak…személy szerint engem nem lepett meg a közös ünneplés a Körmendiekkel,de nincs is ezzel semmi gond….most már három piros fekete alakulat van….Nekem meg itt van a sárga fekete…de nem cserélném le semmivel!

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Köszi!
Jól is teszed. Kocsit, nőt, házat cserélhet az ember, csapatot soha.

piros710321
Olvasó

🙂

derryl
Olvasó

Hidd el, mi is vagyunk egy páran, akik nem cserélnének sárga feketére! Soha!

szurkoló
Olvasó

A katlan forrni fog!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés