Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A görög első osztályból igazolt irányítót a ZTE

A lehető legjobb megoldást találták meg – írják.

  •   :

:

Tyreek Duren lesz a Zalakerámia ZTE KK irányítója, vele pedig teljes a csapat kerete – írja a klub honlapja.

A 180 cm magas új irányító az amerikai La Salle University (NCAA) elvégzése után a ciprusi AEK Larnaca csapatában kezdte európai karrierjét, ezt követően megfordult a lengyel Trefl Sopot (Poland-TBL), a francia Boulogne (France-ProB), a görög Kolossos (Greece-A1) gárdájában is, Zalegerszegre a görög első osztályú Panionios-tól érkezik.

Utolsó szezonjában 11,9 pontot, 2,3 lepattanót, 1,8 gólpasszt átlagolt, ahol a 2 pontos dobásokat 56,2%-al, a triplákat 39%-al, a büntetőket pedig 80%-al értékesítette!

Ő volt a lehető legjobb megoldás az összes olyan játékos közül, akit az irányító posztra kiszemeltünk. Tyreek egy jó szellemiségű, igazi irányító típus, aki tudja, hogyan kell kezelni a nehezebb helyzeteket is a pályán

– nyilatkozta róla Ante Nazor vezetőedző.

  •   
25 hozzászólás

25
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
17 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
19 Comment authors
*Z*T*E*crazybasketkentinGCkosarmedzsiktom Recent comment authors
*Z*T*E*
Olvasó

Tudnám mi értelme van statisztika alapján megítélni játékosokat? Ha 10 gólpasszt átlagolt volna akkor előrébb lennénk? Inkább örüljünk annak h megvan a csapat és bízzunk benne h szezon közben nem kell keresgélni. Ráadásul ez a srác még bőven jó is lehet…

Hubie Brown
Olvasó

Mi más alapján akarod megítélni őket? Arra való a statisztika, hogy összehasonlítsuk őket.

GCkosar
Olvasó

Még valami: jó lenne, ha erre a két-három évre is kezdenének még valamit a sportcsarnok szellőzőrendszerével, mert iszonyú levegőtlen volt a meccseken, főleg, amikor több néző volt..

crazybasket
Olvasó

Jogos! Meg ugyan ez a Tiszaligeti csarnokban is jó lenne, az még brutál ha tele van és az idő is olyan..

Pbask
Olvasó

Aki minuszolt téged gondolom fétise van a fulladozásra 🤔

kentin
Olvasó

Smallball…

GCkosar
Olvasó

Jó érzéseim vannak az új csapattal kapcsolatban.
Remélem, egyáltalán lesz bajnokság ősztől és nézők is lehetnek majd a meccseken!
Hajrá ZTE!!!

Cole
Vendég
Cole

Srácok, azért ennek az irányító gyereknek a játékát elnézve, szerintem a célok elérése nem rajta fog elmenni (ha elmegy), bár lehet, hogy bajnokságot azért nem lehetne vele nyerni.

DoktorMVP
Olvasó

Az 1,8 gólpassz félrevezető, ugyanis az összes korábbi szezonjában jóval több asszisztja volt.

Ebből én sokkal inkább következtetnék arra, hogy tavaly más lehetett a szerepköre (inkább “Iverson”, mint “Kidd”), mint hogy ne tudna irányítani. De pontdobóra is nagy szüksége van a ZTE-nek.

Speciel így látatlanban nem ezt az igazolást kritizálnám, hanem azt, hogy nem lesz ötödik légiós ilyen gyengécske magyar állomány mellett…

ZTE1920
Olvasó

Egyetértek! Tavalyi szezonban a cseréje egy másik amerikai irányító volt, és ezeket a számokat 24 perc alatt hozta. Nálunk minden meccsen meglesz a 30 perce legalább. Francia2-be 4,5 gólpassz 14 pont 94% büntető már nem fest rosszul.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

A gólpasszátlaga hihetetlenül alacsony, főleg a posztját tekintve… Ez valóban különös. Ezzel együtt – a ZTE-szurkolók helyében – én azért nem fikáznék és “középszerűznék” le egy a közvetlenül a görög első osztályból érkező, ott 12 pontos átlagot hozó, korábban is nagynevű csapatoknál megforduló légióst…
Lehet azért, hogy – gyenge gólpasszátlag ide,vagy oda – én inkább örülnék annak, hogy érkezik végre egy jó légiós Zegre!

medzsiktom
Olvasó

Nem vele van a baj, hanem a többivel. A magyar magból a fiatalok B-csoport szintűek, az “öregek” pedig vagy 2 pontosak vagy tényleg öregek. A légiósaink teszkósok és az még finom elnevezés. Ezek mellé nem extra, hanem FULL EXTRA irányító kellett volna, de ő csak átlagos. Az ára is. De mint fentről tudjuk, Zala megyében annyira tombolt a vírus, hogy még a bankjegyeket is szétrágta! És azt is a felső mindenhatóktól tudjuk,az amerikai játékosoknak nem csak az érkezése, de már az elindulása is bizonytalan a speciálisan csak megyénkre irányuló vírus miatt!
Hát még mindig nem értitek???
Zalai vírus,vírus és vírus mindenütt!

Hubie Brown
Olvasó

Egyébként 4-5 gólpasszra is lehet tőle számítani a korábbi évek alapján.

Hubie Brown
Olvasó

Helyesen (nyelvtanilag): ahol a 2 pontos dobásokat 56,2%-kal, a triplákat 39%-kal, a büntetőket pedig 80%-kal értékesítette!

Pbask
Olvasó

Ez Playout. Berény Szeged is jobban igazolt. Irányitotól kevesebb mint 2 gólpassz? Szűzanyamáriám..

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Valszeg a Larnaca, Trefl Sopot, Boulogne, a görög Kolossos és Panionios is mind-mind benézték. Én azért még adnék rá egy hangyaszellentésnyi esélyt, hátha jobb lesz kicsivel, mint nektek volt Hooker az idén…
Meglátjuk.

Cibona5
Olvasó

Még le sem ütötték labdát az új játékosok, de már mindenki ítélkezik, hogy ki milyen gyenge, vagy jó lesz a következő szezonban. Én óvatosabb lennék. Majd az első bajnokikon kiderül sok minden. Az már tavaly is látható volt, hogy Nazor fanatizmusa sok játékosból többet hozott ki, mint amennyit előzőleg gondoltunk volna.

Abbas
Vendég
Abbas

Nem tudom mi folyik a klubnál,de ez a többi csapat erősítéseihez képest édeskevés lesz.Nagy léptékkel halad a Stárics és Vének tanácsa osztag a play out felé.Kérdés,hogy megint az edzővel lesz elvitetve a balhé,mint januárban?Bencze Tamás hibás volt nem jöttek az eremények ez tény,de akkor nem csak neki kellett volna menni.Mások abból a bukásból száraz lábbal léptek ki,pedig abban ők is nyakig benne voltak.Nem fog beleférni még egy sz*r szezon nálunk szurkolóknál kedves ZTE vezetés…

Downtown
Vendég
Downtown

Torcida tegnap egy jót büdösvasizott, ma már jött is egy bejelentés. 😃😃😃

viccen kivül, kitartas a zalai szurkoloknak. Nemigazan vágom, mi megy Zegen, nem is az én dolgom, de a kommentekből itelve, valami nem kerek.

KovàcsIstvàn
Olvasó

Meglepetés csapat lesz a Zte!! Meglepődnék ha nem esne ki!!

Nagy Többség
Vendég
Nagy Többség

A lombha,statikus légiósok mellé plusz Szöszi egy néha 2 gólpasszt adó írányító.A 4 légiós 50pont körüli átlaggal jön a bűngyenge máshol nem igazán kellő Magyar mag mellé…STARix és a Vének Tanácsa szakmaisága Ismét play out közeli állapotokat teremtett!Köszönjük, hogy vagytok nekünk, de jobb lenne nélkületek!Érdeklődnék, hogy az első ankéton megint a Nicknevek lesz a Téma?

hopehely
Olvasó

“Gyengécske” magyar mag mellé “közepeske” 4 légiós.
Nazor minden idők leggyengébb ZTE-jét építi! Vagy csak lenézi a magyar A-csoportot?

SárgaPárna
Olvasó

Ez aztán nagy fogás….
hahaha….

calamites
Olvasó

1,8 gólpassz?
Kicsit kevésnek érzem.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Nem lehet mindenki Turner. 🙁

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés