Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A fordulás után robbantott, kiharcolta az ötödik meccset a Falco

A harmadik felvonásban mindössze hét pontot szereztek a körmendiek.

Egis Körmend – Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely 62-77 (22-21, 15-19, 7-22, 18-15)

Rájátszás, döntő, 4. mérkőzés
Körmend, Városi Sportcsarnok
V.: Benczur Tamás, Földházi Tamás Péter, Papp Péter (Dernei Gábor)

Körmend: Stokes 9/3, White 17/3, Takács 11, Szavics 2, Gordon 12. Cserék: Kiss -, Ferencz 7/6, Durázi 2, Henry 2.

Szombathely: Váradi 15/6, Somogyi 5, Benke 10/6, Golomán -, Keller 12/3. Cserék: Perl 15/6, Clark -, Kovács 3/3, Barac 17.

A bajnoki aranyérem megszerzésének reményében lépett pályára az Egis Körmend, míg a Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely csapata próbálta kiharcolni az ötödik mérkőzést a fináléban.

Több hibával kezdtek a felek, végül Takács szerezte meg a mérkőzés első pontjait Gordon blokkja után (2-0). Váradi csak egy büntetőt dobott be a kettőből, majd Gordon osztott ki egy újabb nagy blokkot. Többször is eladta a labdát a hazai alakulat az első pár percben, de ezeket a lehetőségeket nem használta ki jól a Szombathely, végül Benke sarokhármasa a fordítást jelentette (2-4). Takács újfent bátran tette fel a labdát, majd Keller állhatott a vonal mögé (4-5). Váradi ezúttal nem hibázott, míg White 50%-kal célzott (5-7). Benke védekezett jól, majd újfent faultoltak a hazaiak, de Váradi most csak a másodikat értékesítette (5-8). White maradt üresen a festékben, feljött egyre a Körmend, amikor jött Váradi triplája (7-11). Ferencz egyből egy hármassal szállt be a kispadról, majd erre jött még zsinórban négy pont a hazaiaktól, fordított az Egis Körmend (14-11). Barac középtávolija ért célt, de White egy távolit is a helyére küldött (17-13). Kovács tudott válaszolni középről, de White ezekben a percekben tarthatatlannak bizonyult (19-16). Mindkét oldalon jöttek a kosarak a végjátékban is, bár csökkent, megmaradt a hazai előny. 22-21.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

Takács továbbra is jól kosárlabdázott, ő tudott válaszolni Barac közelijére, kisvártatva pedig Milos Konakov kapott technikai hibát, Ferencz Csaba büntetett (25-23). Perl egy triplával tudta átvenni a vezetést az övéinek, Takács egy büntetővel egyenlített (26-26). Perl újabb hármasba állt bele, ám nem adta könnyen magát a piros-fekete alakulat, Szavics büntetőivel megint hazai oldalon volt az előny (30-29). Benke és Keller összjátéka célt ért, majd Somogyi harcolt ki sportszerűtlen hibát, majd Benke tett vissza egy támadólepattanót (30-34). A többihez hasonlóan ez a találkozó is kőkemény volt, kőkemény védekezéssel. White vitt végig egy gyorsindítást, hogy aztán Takács egy félhoroggal egyenlítsen (34-34). Váradi csinált egy 2+1-es akciót, de a ráadás büntető kimaradt (34-36). A nagyszünetig nem történt változás, megőrizte minimális előnyét a Szombathely. 37-40.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

A fordulás után is feszült volt az összecsapás, több hiba is jött mindkét oldalon, végül Perl egy betöréssel szerezte meg az első pontokat a második félidőben, ez egyébként az eddigi legnagyobb szombathelyi előnyt jelentette (37-42). Váradi egy rendkívül távoli hármast dobott be, kezdett meglépni a Falco, jókor tudott váltani a Körmend (41-45). Jó akció végén Barac faulttal együtt tett fel egy közelit, bement a büntetője is (41-48). Mindkét oldalon jött egy-egy kosár, Keller sarokhármasával pedig elment tízzel a Szombathely, a mérkőzésen először (43-53). Antonisz Konsztantinidesz időkérése után Benke szerzett labdát, zsákolni is tudott, egy újabb jó védekezést követően pedig előbb Barac dobott be egy büntetőt, majd Benkétől jött egy tripla is, tizenhattal lépett meg a Szombathely (43-59). Nem tudtak kilábalni a gödörből a piros-feketék, Perl is csinált egy 2+1-es akciót, ezekben a percekben nagy fölényben kosárlabdáztak a sárga-feketék (43-62). A negyed hátralevő részében azt meg tudták akadályozni a hazaiak, hogy húsz fölé ne hízzon a vendég előny, de így is megnyugtató vezetést dolgozott ki a Szombathely. 44-62.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

Egyelőre nem tudott túllendülni a Körmend, White előbb két büntetőt, majd egy triplát is kihagyott, kisvártatva pedig Ferencz vétett sportszerűtlen hibát. Keller büntetői bementek, ezzel pedig meglett a közte húsz is (44-64). Stokes pontjaival próbált zárkózni az Egis Körmend, Ferencz Csaba kipontozódása után pedig White csinált egy 2+1-es akciót (51-64). Tovább görgette a vendégek gondjait, hogy Perl a lábát húzva besétált az öltözőbe, ráadásul óriási futásba került a Körmend, Stokes egy triplát is dobott, visszajött tízre a hazai csapat (54-64). Keller szépen centerezett, ráadásul ezúttal nem tudott válaszolni a Körmend, Keller újabb kosarat szerzett (54-68). Keller a védőoldalon is elő tudott lépni, majd Somogyitól jött egy közeli (54-70). Kevesebb, mint négy perc volt hátra, kezdett eldőlni a találkozó. Barac büntetői is célt értek, így bár hiába kapaszkodott még vissza egyszer a Körmend, ezúttal már nem maradt ereje a felzárkózásra. A Falco együttese a fordulás után robbantott és kiharcolta az ötödik mérkőzést a fináléban, amelyet vasárnap rendeznek, Szombathelyen. 62-77.

Fotók: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

HIRDETÉS

331 hozzászólás

331
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
88 Comment threads
243 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
103 Comment authors
Hunbasket HighlightAlbaCsávókO1GDrazsenpanzer Recent comment authors
Hunbasket Highlight
Olvasó

Egis Körmend vs Falco KC
⚪️62 -77⚫️
(22-21, 15-19, 7-22, 18-15)
https://youtu.be/dA0gHSb44iQ

Drazsen
Olvasó

A tegnapi Falco győzelemben szerintem az alábbiak játszottak szerepet: – A triplákat ha nem is extrán , de tegnap legalább átlagosan dobták ( 33%) – Perlt nem tudták 10 pontos tartani. – A lepattanókban is felülkerekedett a Falco, főleg a támadólepattanókban, ami nem volt jellemző az előző meccseke. – Szerintem a tegnapi meccs 3. negyedében ütközött ki az, hogy a Körmend 5 meccses elődöntőt játszott. – Na és Barac. A szombathelyi meccset követően nehezteétünk rá a meggondolatlanul dobott kétpontosa miatt, és a többi meccsen sem voltun elájulva tőle. De úgylátszik, hogy ő ezekre a kiélezett 4. meccsekre koncentrál, tavaly a… Olvass tovább »

tortajanos
Olvasó

Az eredmény alakulása
https://kepkuldes.com/image/UB2lag

jozsi67
Olvasó

Gratulálok a szombathelyieknek, megérdemelten nyerték a 4. mérkőzést. Sajnálom hogy nem sikerült a körmendi bajnoki cím, mert így úgy érzem, a körmendi sikerre inkább már csak matematikai esély van. Persze, bármi lehet még vasárnap, de most mi kaptunk egy lélektanilag is erős ütést. Azért a kardunkba dőlni nem kell, mert remek szezont tudhatunk magunk mögött, bármi is lesz holnap a vége. 5 meccs a döntő, ennél jobb reklám nem is kell a sportágnak. Két csapat indulási lehetősége a BL-ben pedig a bónusz a vasi kosárlabdabarátok számára, bármelyik csapatnak szurkolnak is.

Master1
Olvasó

Lesz, lesz, lesz csak azért is lesz… Ja nem…:) Talán majd 2040-ben…?
Nagyon nagy volt az arc, de a vasárnapi után remélem végre lesz egy kis realitásérzéketek, és a 3. döntőbeli vereség után belátjátok-a tényt-,hogy Vas megye 2. számú csapata vagytok..:)
Elő a Xanaxxal, mert hosszan tartó szorongás vár rátok.

Motoros
Olvasó

A nagy arc nálatok volt és van is kisgyerek, tudod háló, söprű, újjgyakorlat, sima liba, 3:0,az Alba ellen volt a döntő stb.
Ehhez képest keddtől – péntekig az összes Silverhelyi gyógyszertárban elfogyott a Nospa, Immodium, Loipedium és széntabletta.
Tudod miért?

Mert BEFOSTATOK????.

LOL????.

2lee14
Olvasó

LOL??????????

Leklibajsza
Olvasó

Te mennyire ostoba vagy.??????????????????????????????????????????

Motoros
Olvasó

Most miért bántod tulee14 szurkertársadat bajszi?????.
Ő is pont olyan mint te????.

panzer
Olvasó

Homokos motoros, maradt még a bográcsból a bajnoki cím ünneplése közben? Ja, nem kellett… Igen csendben voltatok..

Motoros
Olvasó

Az nevet aki a végén nyer????.

SárgaPárna
Olvasó

Te egy bíróság által elítélt nőgyalázó vagy!

SzhelY
Olvasó

te meg egy hazug féreg és még mindig adós vagy abizonyittékal fotelnyuszi

Háló Szaggató
Olvasó

Nyugodj meg, attól megnyugszol babettás ?

Motoros
Olvasó

Nyugi, én nyugodt vagyok ????.
Fepu már élesíti az ollót✂️✂️✂️✂️.

Háló Szaggató
Olvasó

Bánatában lenyírja a hajàt?

SzhelY
Olvasó

nagyarc nálatok van butus söprű körmendi hálovágás ,ehez képest küzdetek mint malac a jégen

2lee14
Olvasó

FaLcOnAk fÚjTak, PApP PéTeR, BeNzInkút, a BünTeTő sEmMiT NeM JeLeNt.

panzer
Olvasó

Főleg amikor a 2 körmendi maki összefutott és Váradira fújtak faultot ???

2lee14
Olvasó

Meg se mertem említeni.

97MTE00
Olvasó

Kicsit megnyugodva pár gondolat. Nem szoktam bírozni, egyszerűen nem érdemes, szerintem minden csapat részesült jó és rossz fújásban a bajnokságban. Egy dolgot változtatnék meg, a reklamálást. Nem kell oda menni a bíróhoz, beszélni neki, hozzá érni. Csak a csapatkapitány kérdezhetné meg, hogy miért történt a fújás adott szituációban. Legyen ott mindkét csk,halgassák meg, azt ennyi. Ők is megállnának a bírótol 1 méterre, azt jó napot. A szurkolás: sokan leírták a gondolataikat, egyszerűen aki egyszer eljön megnézni egy meccset, azt beszippantja a közeg. Régen is így volt, ma is így van. Örülök hogy részese lehetek. Költségvetés és szerencse. Hagyjuk már mindkettőt.… Olvass tovább »

p.borisz
Olvasó

Hát messze ez a legkorrektebb hozzászólás….egyet értek minden szavával.?

JR.Benitez
Olvasó

Ez teljesen így van. Korrekt

Chikán Sándor
Olvasó

Bravó Bravó Bravó! Hát igen! A második félidőt már rég vártuk azaz hiányoltuk!!!!!Vasárnap is ez kell!!! Bajnoki cim kell!!!!!! Ünnepelni akarunk vasárnap!!Hajrá Hajrá Hajrá FALCÓ

buzamatyi
Olvasó

ennyire vártátok Papp Péter játékvezetőt ? 😀

SárgaPárna
Olvasó

Motoros? Nőt gyalázol?
Pista? Bevetted az Egis által külön erre az alkalomra gyártott Szopirint?
Bocs gyerekek te tegnap megittam 5 liter rozét, ilyenkor kreatív vagyok!

pirosf
Olvasó

Legközelebb 20-25 szem Frontint tolj be mellé és az Egissel álmodsz örökre.

Kendeffy Botond
Olvasó

A 20 szem frontin meg az 5 liter rozéval külön jó a kreativitásodra.

Motoros
Olvasó

Holnapra fényesítsd ki az álarcodat????????

SzhelY
Olvasó

addig el se tudsz számolni amúgy is 5 litert iszol az már megöli azt a 2 agyselytedet amivel nem szarsz a takaród alá

SárgaPárna
Olvasó

Ma délelőtt a “kastély” udvarán felállított kivetítőn mindenki megnézheti a “Rohanjunk az idősek otthonába mozgóurnákkal” című dokumentumfilmet, illetve a körmendi legendák dedikálják az erkölcsi aranyérmet…
(utóbbi lehet elmarad, mert Pista mind elüldözte őket)

SzhelY
Olvasó

szhelyen sincs egy sem gyökér

Lebronz dzsemsz
Olvasó

Konakov for president, kormendi divatok a sok huho ellenere eleg csendesen neztek vegig a masodik felidot. Aki birozik nezze meg ujra a meccset vegig a kormendnek csaltak ?? a divatszurkolo fogalmat irja mar meg vki.

SzhelY
Olvasó

mit néztél cartoon networkot

JR.Benitez
Olvasó

Én annak örülök 2 vasi lesz BLben. Ez szerintem extra. Ráadásul ahogy hallani történtek aláírások is, lesz távozó, maradó, és érkező is. Akik nem idevalók képességben és hozzáállásban, már csak 1 meccsük maradt nálunk szerencsére. Vasárnap meg győzzön aki ott jobban megérdemli, remélem mi leszünk azok

GennaroDeTommaso
Olvasó

Legyünk reálisak, a Falco jobb és minőségibb csapat, a Körmendtől már az is nagy szó, hogy 5 meccsre hozták a párharcot. Vasárnap nyomás nélkül, valamivel felszabadultabban játszhatnak, bármi megtörténhet. Hiába játszott meglepően jól Takács és jöttek tőle nem várt, extra pontok, két olyan betlit mint ami Savic és Henry volt tegnap, nem lehet elbírni egy Falco szintű csapat ellen. White jól játszott, Gordon magához képest szerintem már kevésbé, Stokes beletette amit sérülten bele tud. Durázitól most nem jött az extra, Ferencz jól kezdett, aztán beleszürkült, bár az 5. faultjánál azért Benke nem kicsit könyökölt vissza, érdekes, hogy ezt videózás után… Olvass tovább »

Rouge
Olvasó

A tét agyonnyomta a Körmendet, megremegtek a kezek (4/22 tripla).

Teljesen felesleges bírózni, ennyivel jobb a Falco,
nem véletlenül az ötszörösen legnagyobb költségvetésű klubról van szó.

A hangulat és a szurkolás fenomenális volt,
gratula a körmendieknek,
a sok szombathelyi divat legalább láthatta ezt a tévé előtt,
és a sima győzelemnek hála vasárnap is kimennek mozizni az arénába.

Mint ahogy itt is újra feltűntek a divatok a vereségek utáni kussolás után (Vulcano és társai),
kivéve azokat,
akik már odaadták az aranyat a Körmendnek (Mendez és társai).

Vasárnap legyen egy szoros meccs, győzzön a jobbik!

JR.Benitez
Olvasó

Tavaly óta nagyon megváltoztál… tudod Barcelona, kenyérsütés, meg leszünk b..va és a társai. Aztán 3 hónap után előjöttél, és máshogy folytattad. A lényeg, Kecskemét ellen már megvan, elfáradtak…. ugye? Szerintem azon csapat szurkolója akit egy sokkal szerényebb költségvetésű és keretű Kecskemét kiüt, talán tarthatna némi önvizsgálatot. A kupagyőzelemhez gratulálok, azt jogosan vittétek. De terelhetsz ezerrel nektek ez az 5. hely ultragáz…. nézd a döntőt és szurkolj Körmendnek. Kb ennyi jut neked hetek óta. Te tudod, ha neked ennyi is elég…. Nekem nem a bajnoki cím a fontos hidd el. Mehessek családommal meccsre, és komoly csapatokat láthassak ősszel is a BLben.… Olvass tovább »

Roko
Olvasó

.

royalka
Olvasó

Én bírom Rouge kollégát, de tényleg. De most, hogy olvastam tőled a kenyérsütést, beugrott, és elkapott a nevetés. Szerintem nem sokan emlékeznek már erre, de én akkor is sírtam. A Covid első hulláma alatt történt. ” még egy kenyérsütő gépet is vettem” Á, végem van, bocs Rouge, de ezt nem lehet elfelejteni 😀

KD
Olvasó

Baszk/Katalán barátom, a divatszurkolásból egy kis ízelítő 1.31.20-nál.https://m4sport.hu/video/2022/06/24/tippmix-ferfi-kosarlabda-nb-i-egis-kormend-falco-volvo-alpok-auto-szombathely-donto-4-merkozes/ A ti szurkolásotokról meg a nagy csendben és fél házzal is egy kis izelitő: https://mindigtvgo.hu/details?id=12736234&type=7&srcCarouselId=1342

Jon
Olvasó

Ez megint öngól kicsit. Lehet, hogy sokan odaadták az aranyat a Körmendnek az előző meccs után. De miért is? Azért mert ez a Körmend csúszott-mászott, lelkes játékkal, jó teljesítményekkel vette el a Falco pályaelőnyét, a Falco pedig – több játékos lélektelen játékával, borzalmas teljesítményekkel – reálisan nézve messze került az aranytól. Valóban korrektebb lett volna elvitatni a Körmend játékát és hozzáállását és letagadni a Falco egyre inkább tendenciává való pocsék játékát és hozzáállását?

Motoros
Olvasó

A divatok adják oda az aranyat előre, az igazi szurkoló megvárja a mérkőzés végét jelző sípszót.
A szarénában.
Nem az Ántsz parkolójában????.

Tényleg, hova tűnt a cserepes?!????.

KD
Olvasó

Kedves szerkesztők, küldtem egy kis videót baszk/katalán barátomnak a divatszurkolásról. Mély tisztelettel érdeklődnék, hogy mit tetszenek moderálni rajta?

Vulcano
Olvasó

Én vagyok divat, amikor a tavalyi biztosnak hitt szolnoki bajnoki cím helyetti pofára esés után hónapokra eltűntél?
Oké mester…
Baszkföld azóta megvan?
A legendás körmendi tábor pedig olyan csöndben volt a 3. negyedben, hogyha nincsenek ott a falcosok akkor csak a cipőnyikorgást lehetett volna hallani.
Kb pont olyan volt akkor a körmendi szurkolás, mint a az olajkádé akit pályahátrányból földbe döngölt 3 légiós meg egy negyven éves Wittmann.
Akkor vicc vagy bazdmeg.

pirosfekete
Olvasó

Szombathelyen mikor ki szoptatok 2 perc alatt kiürült az aréna. Most meg, megakartátok mutatni milyen nagy szurkolok vagytok!!!!!
EZ SZOMBATHELY!!!!
Hajrá Körmend! ❤️❤️??

Háló Szaggató
Olvasó

Ti vagytok a csarnokban maradás örökös bajnokai?. Gratulálok! ?

oilers
Olvasó

Amikor zolikánál van a labda akkor a három betű mellé oda kéne mondanotok hogy pasi, akkor nem lesz annyira ratyi ?

SárgaPárna
Olvasó

Zolika annyira ratyi, hogy több nőt kettyintett meg, mint az Olaj tábor együtt…

pirosf
Olvasó

Elég lányos feje van,nem máshogy történtek a dolgok??? 😀

oilers
Olvasó

Én nem zoliról írtam ő egy jó játékos hanem rólatok divatokról ????

KD
Olvasó

Azt gondolták, hogy ott lesz az ötödik meccs is és valaki elfoglalja közben a helyüket.

KD
Olvasó

Most nézem vissza, a harmadik negyedben gyakorlatilag 2 perc alatt nyertük meg a meccset, amikor +7-nél Keller dobott egy triplát, majd Zozo 2+1-el két perccel később 18-ra hizlalta a különbséget. Jenőn jót mosolyogtam, amikor kijelentette az első félidőben: a légkondicionálás dacára a 2500 (?) ember beleheli a csarnokot. Még hogy légkondicionálás…

Kissadam91
Olvasó

Az a 2+1 nálam mindent vitt. 4-et lépett még a fault utàn de megadták. Mindent leirt a falcó meccseiről hogy mit kapnak.

KD
Olvasó

https://m4sport.hu/video/2022/06/24/tippmix-ferfi-kosarlabda-nb-i-egis-kormend-falco-volvo-alpok-auto-szombathely-donto-4-merkozes/ Látszik, hogy nem értesz a kosárlabdához/vagy és nem tudsz számolni vagy és elfogult vagy.1.37.10-nél kezdődik és a fault közben Perl vezeti a labdát, majd felteszi. Milyen négy lépés Te szerencsétlen?

neszojjabele
Olvasó

hagyd, ez a kisadamxx egy megcsomorlott biro lehet, akinek elment a karrierje a fogalmatlansaga miatt, aztan most probalkozik mindig minden ilyennel….

O1G
Olvasó

Szerinted amúgy itt a fault a labdafelvétel után volt?
Centiméterek vannak Durázi és Perl között mikor felveszi a labdát.
Vagy fault és két dobás, mert bónuszban vannak, vagy nincs fault és kosár jó.
Itt már rég elment a meccs, nem ezen múlt, de papp.cs bíráskodása tele van ilyesféle hibákkal.

KD
Olvasó

Inkább nem magyarázom el a szabályokat, mert látom, hogy nem érted.Rőviden: A fault után Zozo – lépéshiba nélkül- feltette a labdát, tehát kosár jó+1 dobás. Capito? Az, hogy fault volt, szerintem abszolut vitathatatlan.

AlbaCsávók
Olvasó

Legalább ne arcozz, ha nem ismered a szabályt 😀
Akkor van kosár jó +1 büntető, ha a játékos elkezdte a dobómozdulatot a fault pillanatában, ami pedig a labdafelvételt jelenti. Előbb járj utána, utána ülj a magas lóra vissza.

KD
Olvasó

Előbb nézd meg a közvetítést és utána elemezz!

Senki
Olvasó

Megint jön a nagy arc… 2 kérdés hol van a seprű? Hol van a hálóvágás? Ti 5. Költségvevetésű csapat… Birókal könnyű max még egy kőr lesz a kúton bár már drágább de majd hiánypótlást kaptok…

Jon
Olvasó

Szerintem szövegértelmezési gondjaid lehetnek…

Vulcano
Olvasó

34 körmendi büntető után bírózni…
Vicces.

Jon
Olvasó

Erről van szó! Végre 1x sikerült a csapatnak felszívni magát.
Aki meg ennyi büntető után bírózik, az álljon fejtetőre, a többit meg tudja. Különösen a szolnoki Körmend-szimpatizánsok.
1x egész véletlenül kijöhet a Falconak is a lépés a rájátszásban játékban.

vasipasi
Olvasó

Nagyon elfogultnak kell lenni ahhoz, hogy a mai vereséget a játékvezetőkre fogjuk. Ez volt az első mérkőzés, amikor kijött a két csapat közötti tudáskülönbség.
Ne adjuk fel, vasárnap hátha…

Tom84
Olvasó

A falco ma jobb volt. Szurkolni azt sajnos nem tudnak, de minden nem mehet. Az a szurkolás, amit a Körmend bemutat, az példátlan Magyarországon. Az ország legjobb csarnoktábora.

Vulcano
Olvasó

+13 után valahogy nem hallottam azt a legendás szurkolást hazai részről.
Ennyire azért ne legyél elfogult.

Tom84
Olvasó

Ez nem elfogultság kérdése, ezek tények.

Vulcano
Olvasó

“Tények”…
Ezek gondolom ilyen alternatív tények.

Tom84
Olvasó

Leírtam, hogy a falco jobb volt, de szurkolni nem tudnak. Mi olyan érthetetlen?

Vulcano
Olvasó

Szerinted…
Ez a lényeg. Ne próbáld az elfogult véleményedet tényként megállapítani.
Én pl nem azt tapasztaltam mint te.
Én azt szoktam tapasztalni, hogy a legendás körmendi tábor, mikor a Falco kezd kicsit elhúzni akkor kussban ülnek és mozizzák a meccset, majd a végén mikor minden mindegy akkor pedig elkezdenek tombolni és vergődni.
Pont akkor nem szurkolnak a csapatuknak amikor a legjobban kellene, hanem helyette előadják ezt a vesztes meccs utáni erőltetett ünneplést. Ez szerintem kurva gáz.

Tom84
Olvasó

Nagyon rossz a tapasztalatod. A falco soha nem szurkol, csak nézik a meccset. Semmiben sem segít a csapatának.

Vulcano
Olvasó

Semmiben nem segít a csapatának…
Oké?
Most már tényleg trollkodsz.
Gratula. Jól rászedtél, már majdnem elhittem, hogy komolyan gondolod.

Tom84
Olvasó

Leírtam, a falco jobb volt, de szurkolni nem tudnak. Mi olyan érthetetlen?

Mr.Anderson
Olvasó

Remélem kialszod te is a kannást?

Háló Szaggató
Olvasó

Biztos te is országos közvéleménykutattál mint Ádika?

SzhelY
Olvasó

ti meg -2 nél hazamentek erre se

fuliano88
Olvasó

Kálmán Laci a legnagyobb király!!!!!!?????

Jon
Olvasó

Ez így van. 😀

ldd
Olvasó

Farok lengető,fass ..opó motoros…
Megittad a behűtött pezsgődet?

Motoros
Olvasó

Majd vasárnap, ma Jack a soros????

JR.Benitez
Olvasó

Motoros…. olyan vagy mint Rouge. Egész évben csak kinevetnek. Aztán amikor felcsillan a remény, hogy hátha, esetleg, talán, akkor meg már előre iszol a medve bőrére. Ő is ezt csinálta tavaly, aztán koppant. Majd 3 hónapra eltűnt szégyenében. Te nem fogsz, tudom. Ha ti nyertek vasárnap, gratulálni fogok, mert akkor maximálisan megérdemlitek aranyat. Fordítva nem várom el, téged nem így neveltek ez sajnos nem a te hibád. Inkább legyél büszke a csapatodra, ahelyett hogy pirospárnát játszol. Vigasztaljon az a tudat, van aki nagyon boldog mai meccs után az MTE vezetőségben…

Jon
Olvasó

Lehet, hogy nem is szégyen, hanem “bünti” volt az. 😀
Gondolom megvonták tőle az interneten való szereplés jogát x hónapig.
Bár örökre kellett volna 😉

Motoros
Olvasó

Ismét tévedsz kicsirigó, minden nap iszom az egészségedre????.
Engem legalább neveltek, veled ellentétben????.
Én büszke is vagyok, mert mi már túlteljesítettünk.
Ti remegtek, nálatok ült össze a válságstáb, hogy nyerjetek valamit????.

Tudod, sima újjgyakorlat, söprű, háló, stb.????

Ehhez képest meg vasárnap este is játszhattok, nem gáz?????

Puszi????

JR.Benitez
Olvasó

Én nevelem akit neked kellene….

Senki
Olvasó

Biróknál eleget szoptál? Vagy pucsítani is kellett?

Noname
Olvasó

Miért bíróztok?
Minden meccsen több faltunk van?

CSAK AZ MTE
Olvasó
Háló Szaggató
Olvasó

Arról is van fotó, mikor ugyanez történt Falco Szolnok után a szolnokiakkal a benzinkúton? Bohóc?

Bballfan90
Olvasó

Gratulálok a győzelemhez! A harmadik negyedben végre a régi Falco-t láthattuk! Ez a döntő nem a szép kosárlabdáról szól, de amilyen küzdelem folyik a pályán mindkét oldalon, az valami elképesztő! Itt már csak az dönt, hogy ki bírja tovább szívvel-lélekkel! Életre szóló élmény ilyen hangulatú meccseket látni! Vasárnapra mimdenki öntse ki a vért a cipőjéből, és fel a végső küzdelemre!!! Hajrá Falco!!! ??????

sargafeketeasziv
Olvasó

Gratulálok a csapatomnak, vasárnap be kell húzni!
Előre a negyedik csillagért!⭐⭐⭐⭐

Kormend3
Olvasó

Nincs szegyenkezni valonk. 5 mecsre kenyszeritettuk a magyar valogatott felét. Mi mar nyertünk.
DE AZ A HANGULAT MILLIO AMI MA VOLT A CSARNOKBAN….. KÖSZÖNÖM HOGY KÖRMENDINEK SZÜLETTEM… IMÁDOM EZTA VÁROST, CSAPATOT MINDÖRÖKKÉ MTE, MINDÖRÖKKÉ KÖRMEND.

Egy Büszke Körmendi!

piros-fekete
Olvasó

Fantasztikus volt és a csapatra is nagyon-nagyon büszkék lehetünk.

Háló Szaggató
Olvasó

Büszkék lehettek, a második percben amikor még semmi nem történt, már ment a “buzi Váradi”. Ez valóban megsüvegelendő.

piros-fekete
Olvasó

Mondjuk most pont nem találtad el mert a csapatra írtam, de egyébként igen a szurkolásra is bár ez már megszokott nálunk, hogy jól szurkolunk. De látszik az agyi szinteden, hogy nem bírod felfogni a kommentemet.

PirosTakaró
Olvasó

Ma gyengék voltunk.
Grat Szombathelynek!
Vasárnap remélem jobban játszunk mint ma és akkor szerintem nyerhetünk.
Hajrá Körmend!!❤️?

Gecse J. Márió
Olvasó

2 órát lecsíptem engedély nélkül a munkaidőm végéből, a pesti dugóban aszalódtam majd másfél órát, utaztam 500 km-t (a visszaút sem lesz kevesebb…), és a végére simán kikaptunk… de megérte leutaznom! Ilyen szenvedéllyel nem lelkesednek máshol kosárcsapatért, örülök, hogy részese lehettem a mai őrületnek!
CSAK AZ MTE!!!

Gecse J. Márió
Olvasó

“Csak mi, csak mi ne verjük kebelünk;
Csak mi, csak mi emeljük fel fejünk!”
És próbáljuk megverni vasárnap még egyszer a magyar válogatottat!!!

Németh Róbert
Olvasó

Lehet itt anyázni is, de lássuk be ez a realitás, ès ebben nincs semmi elfogultság.

Bandy
Olvasó

Ha nyer a Falco, akkor ki dobol naluk? Körmendben olyankor Savic

Soós Sándor
Olvasó

Hali csicska (vezetőedző) Körmend tábor Hejj Hejj

fuliano88
Olvasó

Most ez komoly????

fuliano88
Olvasó

Hajrá Falco!!! De a halit ne keverjük már bele ide!!!!!!!

Senki
Olvasó

Fussál össze egy halisal te divat.. meglátod hol van szombathely…

Falcomarci
Olvasó

Na!Akkor mondom !Elhittètek!????

CsakazMTE
Olvasó

Ti hittétek el hogy sima 3-0 lesz?

JólnézünkMIKI
Olvasó

Golomán Gyurikának ma nem volt kedve játszani? Konakov ezt nem vette észre?

Dudi
Olvasó

Ték-ték-ték,
Sárga -feketék!
Most kell szerénynek maradni!
Vasárnap pedig mindent beleadni!
??

Piros Takaró
Olvasó

benczur,papp,földházi…..a kurva anyátokat!!!

pirosf
Olvasó

Nyilván nem rajtuk múlott,Stokes sajnos fél lábbal nyomta ma is.
Ettől függetlenül papp egyszerűen alkalmatlan,méltatlan a személye a bajnoki döntőhöz.

Németh Róbert
Olvasó

Soha nem fújnak jól, de nem volt ma sors döntő rossz itèlet, ès nem ezen múlt.

Jagerman
Olvasó

Faszikám nem a játékvezetők dobják a kosarat!

Vulcano
Olvasó

34 büntető nem volt elég?
Legközelebb hányat akartok? 50 elég lesz?

Leklibajsza
Olvasó

Őszintén megbotránkoztam a Körmend mai játékán. Az volt a mesterterv, hogy mindenkit be fognak darálni? Ennyira aljas ortó favagást soha nem láttam még…

Kovács Gábor
Olvasó

Miért az erdőbe mentél meccs helyett? Ott nem volt favágás. Csak egy kis színház

SPARTAN
Olvasó

Már az első félidő végén azt éreztem, hogy ez nem lesz meg. 🙁 Agyonnyomott minket az esély, a tét. Erőn felül teljesített eddig is a Körmend, egy sokkal erősebb Falcot kényszerített 5 meccsre. Megérdemelten nyert a Falco, mi túl sokat hibáztunk, feszültek voltunk.

Viszont az 5. meccs teljesen más lesz….azt gondolom felszabadultan játszhatunk.
Hajrá Körmend!

Noname
Olvasó

Aki ma bírózik, nézze vissza a meccset.
Ne szenvedjetek, ez viszonylag sima meccs volt.
Szerénység kell most és alázat.

pirosf
Olvasó

Persze.
Azonban szégyen,hogy ilyen szintű birók ténykednek Magyarországon,mint ez a papp…

Kovács Gábor
Olvasó

Jobb volt a falco,de nem ennyivel. Bárcsak ne ezen mulnának a párharcok.

Vulcano
Olvasó

34 büntető…?

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Tudsz mast is amugy vagy csak ez az egy szo van a szotaradban?

Brazzo2022
Olvasó

Az történt, amit reméltem és amire számítottam: a csapat dacos lett, összezárt és hozta a papírformát. Mert ez a meccs volt a realitás, ez a különbség a két csapat között. De nem nyertünk semmit, “csak” egy meccset. A következőt viszont be kell még húzni, és be is fogjuk! ??

Jon
Olvasó

Használt kicsit nekik, ha beleolvastak a kommentekbe…

Mogyi19
Olvasó

Jövő héten jön a szokásos szezon végi játékvezetős podcast. Papp Péter és Tóth Cecília lesz a vendégem. Várják a ti kérdéseiteket is, akár konkrét szituációkról is.
Szóval írjátok facen vagy instán, jövő hét közepén jön a podcast.

Milivoj
Olvasó

Papp Pétertől kérdezném, hogy mi a faszért lesz játékvezető aki ennyire fogalmatlan hülye?

Noname
Olvasó

Tamarodj szolnoki!

pirosf
Olvasó

Két kérdésem lenne,kedves Mogyi.
Mikor szándékozik szögre akasztani a sipot,papp úr?

Cilitől pedig azt szeretném kérdezni,mikor dobja le a textilt a Playboyban?

Hmafino1
Olvasó

A második kérdés sokkal jobb!

Yellowblack
Olvasó

Én nagyon kedvelem a podcastedet

AlbaCsávók
Olvasó

Poadcastet nagyon szeretem és Papphoz több kérdésem is lenne. Első és legfontosabb, hogy miért engedik a játékosoknak azt, hogy egyfolytában reklamáljanak? Az edzők toporzékolásait sem értem miért engedik (a mi edzőnk élen jár ebben), de az a nézőknek szerintem baromi frusztráló, hogy például Váradi egész meccsen beszélget a bírókkal és még soha nem láttam technikait kapni szövegért, miközben Szöszire meg az első mondatánál rádobták az elődöntőben egy (hibás ítélet utáni) reklamálásánál a tekót, ezzel ki is állt… Gondolom nyilván számít a hangsúly és a stílus, de ez így ebben a formában nagyon random és szubjektív. A másik, amit szerintem itthon… Olvass tovább »

CsakazMTE
Olvasó

Csak egy kérdés
Falco szurkolók itt voltak meccsen?
Sajnos nem hallottam őket még meccs végén sem ?

Háló Szaggató
Olvasó

Talán azért, mert már hazaindultál??

donnarumma
Olvasó

A harmadik negyedben meg némán csodáltátok az oktatást..
Jófej leszek: a felvásárolt, behűtött pezsgőtöket féláron visszaveszem?

2lee14
Olvasó

Én pl a Körmendieket se hallottam egész második félidőben ?

Lacika
Olvasó

Talán süket vagy azért, meg vak

CsakazMTE
Olvasó

Na megjöttek.

Yellowblack
Olvasó

Pedig a tv ben nagyon is lehetett hallani semmivel nem volt hangosabb a körmend

fuliano88
Olvasó

Szelektív a hallàsod!!?????

pirosf
Olvasó

Ma a pénz dobott több kosarat,nyert a magyar válogatott,megérdemelten.

Váradi Mari,te sutyerák alattomos suttyó,nálad már csak a pappgeci van lejjebb,Stokes sérült lábára vadászgatunk?

CsakazMTE
Olvasó

Előző meccsen ugyan ezt csinálták csak akkor Clarknak volt ez a feladata

Háló Szaggató
Olvasó

Kannás bor?

Leklibajsza
Olvasó

Igen? Perl Zolira vadászgatunk? Minden kontaktnál borda közé könyökölünk? Futó játékost hátulról suttyó módon kigáncsolgatunk?? Ugró játékost levegőben visszaráncigálgatunk?

pirosf
Olvasó

Bohóc….

Németh Róbert
Olvasó

Elkaptam egy levelet.
Pista. Te Gyuri lenne 2 kèrèsem.
Gyuri. Igen Pista.
Pista. 1. Szeretnènk 2x itthon játszani.
Gyuri. Rendben
Pista. 2. Ne itt vágjatok hálot, megint.
Gyuri. Ok. Nekünk is jól jön a + pènz, Hawkins extra gázsija miatt.
???

zetekosarak
Olvasó

El kell ismerni, már nem a Körmendnek áll a zászló. Csak azt kívánom, hogy felszabadultan, az esélytelenek nyugalmával játszanak a Savariában. (ja, és nyerjenek egy ponttal)

rickipicasso
Olvasó

Érdekes a sport lélektana. Egyszer egyik egyszer másik csapat nyer. Küzdenek a célért. Ha kikap a csapatod mindenki hibás, de ha nyer egy pillanat alatt elfelejted és világbajnoknak érzed magad. Ma kikaptunk. De mondom, érdekes a sport lélektana.

Roundmend
Olvasó

Én csak abban bízom, hogy szeptemberben a kosárlabda Európa bajnokságon ez a Szhelyre összevásárolt magyar válogatott ennél azért sokkal komolyabb teljesítményt nyújt majd, mint amit egy bajnoki cím megszerzésének lehetőségétől és terhétől teljes dekoncentrálttá vált és megijedő fiatal körmendi csapat ellen bemutatott, mert bár győztek és innentől övék mindenféle előny, de ez egy ilyen játékos kontingenstől egy hatalmas nagy kalap szar amit nem csak az ellenünk játszott 4 meccs alatt, hanem amit az egész rájátszásban produkáltak…

Pbask
Olvasó

Egyetértek. Ez a mai mutatott csak valami olyant, amit láttam nemzetközi meccseken.

Noname
Olvasó

Fáj?

Milivoj
Olvasó

Konsztantinidesz: “Barátsággal kérdezem a szövetséget, miért kell egy olyan bírót az eddig gyönyörű döntőre küldeni, mint Papp Péter?” ——- és milyen igaza van!

Kovari Andras
Olvasó

Hagyjuk mar konyorgom ezt a birozast…
Nezze vissza a meccset a ciprusi aztan utana haborogjon. Nincs olyan itelet amit nem reklamal…

Milivoj
Olvasó

Akkor a kopasz törpére mit mondasz?

Kovari Andras
Olvasó

Ugyan azt… nem edzo!

Milivoj
Olvasó

Legalább ez korrekt

Jagerman
Olvasó

Egy igazi kretén fax….

Senki
Olvasó

Tudom lacika is azt mondta hogy nem volt falt mikor össze vissza basztátok Stokeot…gondolom forditott esetbe ő szólt volna hogy labda volt…. Hagyjuk már ezt.. szar volt a Körmend,de ti kaptatok egy olyan fújást ami már undorító volt…saját jatékos elesik a làbába azt fault… Hagyjuk már….

KD
Olvasó

Hülyesègeket beszél a gyrosárus. Mit akar -15-nél? Aki pedig birózik, nézze vissza a meccset, fent van a médiaklikken. Ott helyszínen pl. kb. a negyedik sportszerűtlent sikerült a sporiknak befújni. De nem ezen múlt, szemellenzősök azok, aki azt gondoljàk, hogy ma a Körmend emiatt veszített.

2lee14
Olvasó

Tudjuk nekünk fújtak.
Vasárnap tali!
Hajrá Falco!?⚫?

Natko
Olvasó

Milyen égő ez nektek,hogy a Papp megint nektek fújt ?

Mr.Anderson
Olvasó

??? Látom beütött a kannás.

Jon
Olvasó

Azé’ az elvesztett döntő(k)kor nem gondoltam, hogy ezt is megérem, hogy a “Papp nektek fújt”. 😀

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés