Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

A fordulás után minden kérdést eldöntöttek a franciák

Három győzelemmel és három vereséggel várhatja a következő kört a magyar csapat.

Franciaország – Magyarország 81-40 (15-11, 24-14, 29-2, 13-13)

Világbajnoki selejtező, E-csoport, 6. forduló
Mouilleron-Le- Captif, Vendespace
V.: Aunkrogers (lett), Suslov (észt), Fuska (szlovák)

Franciaország: Albicy 5/3, M'Baye 10/9, Lang 3/3, Okobo 2, Poirier 9. Cserék: Maledon 15/9, Outtara 6, Tarpey 5, Lacombe 4, Labeyrie 5, Jaiteh 13, Cornelie 4.

Magyarország: Somogyi 6, Vojvoda 7/6, Benke 2, Allen 2, Keller 2. Cserék: Pongó 6/6, Perl 7/3, Filipovity 2, Golomán 2, Hopkins 4/3, Lukács -, Szabó -.

Mint ismert, már a továbbjutás tudatában, így hangulatilag mindenképpen feldobódva, ám az utazás körülményeit tekintve bizonyára fáradtan érkezett Franciaországba a magyar válogatott. Az biztos, hogy egy nagyon motivált francia csapat várt a mieinkre, hiszen az előző körben egy ponttal kikaptak Montenegrótól.

A mieink vezethették az első támadást, Benke triplája jött le a gyűrűről, majd egy hazai és Vojvoda-hiba után végül az NBA-t is megjárt Poirier szerezte meg az első kosarat egy zsákolással (2-0). Keller egyenlített egy egykezes dobással, ám Albicy előbb egy hármast értékesített, majd egy gólpasszt is kiosztott (7-2). Egyelőre nem estek be a távoli kísérleteink, Somogyi révén így is sikerült szépíteni (7-4). Albicy továbbra is jól kosárlabdázott, az ő vezérletével jártak előrébb a franciák, de Benke is feliratkozott a pontszerzők közé egy betörést követően (9-6). Kisebb gólcsendet követően növelni tudták az előnyüket a hazaiak, majd két büntető is érkezett tőlük (13-6). Somogyi szerzett labdát, de nem sikerült ziccert dobni belőle, viszont Jaiteh büntetői is lejöttek. Hopkins is csak egyet küldött a helyére a vonalról, másfél perc volt vissza a negyedből (13-7). Somogyi újra labdát csent, feljöttünk négyre, amit sikerült is megtartani az első tíz perc végéig. 15-11.

Labeyrie könnyű kosarával indult a második felvonás, majd Maledon távolija hullott a gyűrűbe (20-11). Egy szép akció végén Pongó révén meglett az első bedobott magyar hármas, kosárral tudtak válaszolni a franciák (22-14). Vojvoda is jól célzott a sarokból, ám Jaiteh egyelőre megállíthatatlannak bizonyult (24-17). Újabb gyorsindítást csináltak a kék-mezesek, Sztojan Ivkovics kénytelen volt időt kérni (26-17). Vojvoda remek visszalépős trojkát küldött a helyére, ám a festékben nem találtuk az ellenszert a hazaiak fizikális játékára (28-20). Egy újabb gyorsindítást követően a találkozón először meglett a közte tíz is, Somogyi gyorsan válaszolni tudott, ráadásul egy támadóhibát is kiharcolt (30-22). Bár a gyűrűbe nem sikerült betalálni viszonylag hosszú percekig, ezúttal összeállt a védekezés, így nem nőtt a különbség a felek között, sőt, Hopkins távoliját követően időt kellett kérnie Franciaországnak (30-25). Allen Rosco egypontosai lejöttek, triplával büntetett a hazai csapat (33-25). Hopkins vétett sportszerűtlen hibát, megint elléptek kétszámjegyű különbséggel a franciák (39-25). Az utolsó támadást Magyarország vezethette a félidőben, de Perl ziccere lejött. 39-25.

A fordulás után mindkét oldalon jött egy-egy eladott labda, majd Benke ziccere jött le, M’Baye triplával büntetett (42-25). Tarpey is hozzátett kettőt, kezdett nyílni az olló a felek között, sőt, Maledon büntetőivel a húsz is meglett közte (46-25). Maledon elkapta a fonalat, már a tizenharmadik pontját szerezte és a második félidőben továbbra sem tudtunk pontot szerezni, míg a franciák már tizenötnél tartottak (54-25). Tovább nyomtak a hazaiak, harminccal is elmentek (55-25). Filipovity közelijével szereztük meg az első kosarat a második félidőben, közel hat percet kellett rá várni, de azonnal válaszoltak a hazaiak. A játék képe nem változott a negyed végéig, a lényegi kérdések gyakorlatilag eldőltek. 68-27.

Sok hiba jellemezte a záró etap elejét, de a franciák magabiztos győzelme már nem forgott veszélyben, így eldőlt, hogy Magyarország 3 győzelemmel és 3 vereséggel zárta világbajnoki selejtező első körét. 81-40.

A továbbjutók viszik magukkal az összes eddig megszerzett eredményt, a mieink Litvániával (5-1), Csehországgal (3-3) és Bosznia-Hercegovinával (3-3) csapnak össze, míg Franciaország 5-1-gyel, Montenegró pedig 4-2-vel várhatja a következő felvonást. A hatfős csoportból a három legjobb jut ki a 2023-as világbajnokságra.

85 hozzászólás

85
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
39 Comment threads
46 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
52 Comment authors
Jenei CsabaO1GKDBuborkaHeindrich Recent comment authors
Jenei Csaba
Olvasó

2 tanulságot kell levonni ebből a meccsből (és meg is kellene fogadni): minden csapatot annyival kell megverni, amennyivel lehet!!! (Falco félidőket adott le egész szezonban, mert “…a 10 pontos győzelem is elég..”). A másik, ellenféltől, eredménytől függetlenül (lásd Franciák), 40 percen keresztül kell kőkeményen védekezni.

heraklith
Olvasó

Mókás gyerek vagy ? A Falco azért adott le félidőket mert szar és hullámzó volt, de cuki vagy hogy azt gondolod, hogy visszavettek magukból. Ez vicces ?

Rolex
Olvasó

LegmagasabbSZINT??SZILÁRD? most láthatta mi az a szint ahol ő játszani szeretne.
Na ezzel a teljesítménnyel nem fog..

Pbask
Olvasó

Ivko játékstílusa alatt minden játékos tudása alatt teljesít az esetek többségében.
Én kíváncsi leszek, szerintem neki jobban fog menni, mint Beninek.

Heindrich
Olvasó

Most szembesült pár játékos mi a legmagasabb szint. Így már szerintem mindenki érti miért jönnek vissza pár szezon után a külföldre szerződött sztárok. Somogyi és Voja játszott azon a hőfokon ami ide kell. Fejekben kell rendet tenni!

feri
Olvasó

Ezek a játékosok ebből élnek, nem is átlagos magyar szinten…Lehet rosszul játszani, ki is lehet kapni egy jobb csapattól:de amíg a címeres mezben játszanak, szántsák fel a pályát.Ha ez nem megy, ne álljanak ki!
Ez a teljesítmény a nullával volt egyenlő.Ha így dolgozol egy munkahelyen, másnap már nem kell bemenned.
És a szurkolók? Ennyit érdemelnek?
Szégyen.Adjátok vissza a fizetéseteket.Szégyent hoztatok egy országra és a sportágra.
Ivkovics meg takarodjon oda, ahonnan jött!

Cibona5
Olvasó

Nincs itt semmi látnivaló. A Majsztró előre megmondta, hogy le van szarva, csak épségben érjünk haza. Ha profi a csapatvezetés, akkor szombat reggel kiutaznak és kicsit pihengetnek, dobálgatnak egész hétvégén, hogy frissebben várják a meccset. De nem, a Majsztró büszkén vállalja, hogy ország-világ előtt bohócot csinálnak belőlünk. Ez a szomorú, mert őszintén szólva, ha a franciák akarják, akkor 50-60 pont különbség is lehetett volna a végére.

Kendeffy Botond
Olvasó

A franciák stabilan a világ élvonalába tartoznak az utóbbi 20 évben. Sok NBA-játékossal. Mi meg az európai középmezőnyben. A különbség látszott már a kaposvári meccsen. Tegnap sajnos még jobban. Nem a vereséggel van gond, hanem azzal, hogy nem látszott, hogy a fiúk akartak küzdeni. Igen, hosszú volt a szezon. Igen akadtak utazási problémák, de a tegnapi látottakat csak ezzel nem lehet magyarázni…

Gyorsan felejtsük el ezt inkább, mert igazából tétje nem volt.

YoWassupFam
Olvasó

Vicces látni , hogy akik bőnyállal szájba veszik amikor megy azok most meg porig gyalázzák azt … gratuuu cucikák!

WSreborn
Olvasó

Ez csúnya volt. Rossz volt nézni.
Tudom nem mentség, de selejtezőt rakni közvetlenül a bajnokság utánra nem a legszerencsésebb nekünk. Ilyenkor ugyanis kijön hogy milyen óriási lemaradásunk van fizikálisan.

Gabi
Olvasó

Csak azt tudnám miben fáradtak el biztos mindegyik a 4 műszak után ült repülőre.Dolgoznának 150.000-ért azt meg tudnák mi az a fáradtság.

Madison
Olvasó

Nem baj, ilyen előfordul, a továbbjutásnak és a három győzelemnek nagyon örülök, szép volt, Fiúk!

Rolex
Olvasó

Zozónak itt,hogy hogy nem fujják a szar kamu faultjait amivel tudna dobni 28büntetőt?

Rózsabimbó
Olvasó

Nem magyar bírók fújtak.

2lee14
Olvasó

Még egy válogatott meccsen is képesek vagytok belerúgni. No comment.

Rózsabimbó
Olvasó

….mert ugyebár van az a szabály, hogy “nem fújnak védőfaultot a támadó játékos által kierőszakolt fizikális kontaktusokra”.

Zozo azért dob számolatlan büntetőt a hazai pályákon, mert a magyar bírók, Zozo esetében nem veszik figyelembe ezt a fontos szabályt és rendszeresen kapja a szabálytalan betörései után a büntetődobásokat.

KD
Olvasó

Bimbókám, a betörésekhez kell a megfelelö elzárás mondjuk a centerektöl, de ebböl tegnag vajmi keveset láttunk. A kosárlabda csapatsport, ahhoz, hogy valaki eredményesen tudja használni a gyorsaságát, a kettö-kettök utáni centermunka a szükséges. De valszeg ebböl úgysem értesz semmit, mert már rég leszállt a piros-fekete köd…..

Vulcano
Olvasó

Zozónak a BL-ben is az egyik legjobb pont és VAL mutatói voltak.
Ott is magyar bírók fújtak?
Meg esetleg a szakértő urak megnézhetnék azokat a válogaott meccseket, ahol Zozó vitte a hátán a csapatot.

Lacika
Olvasó

Amikor fel veszed a címeres mezt akkor egy nemzetet képviselsz.Fel kell szántani a parkettát.Nincs mentség!Szégyen!A legkevesebb az lenne a megbánás és a bocsánatkérés!Nem magyarászkodni!

Rózsabimbó
Olvasó

Szégyen gyalázat, megint csak szégyen gyalázat!
Megmagyarázni lehet, de minek–láttuk!

Artur Doki
Olvasó

Jobb lett volna itthon maradni,0-20 vagy 0-30 oszt mindenki jobban járt volna…)))

Buborka
Olvasó

Vereség esetén jár 1 pont, 0-20 esetén nem.

Hidegzuhany
Olvasó

Csehorszagot es Boszniat odavissza meg kell utni Litvaniat pedig otthon , es kint leszunk !!!

Vulcano
Olvasó

Hátha csak ennyi kell…?

Redbid
Olvasó

Sajna ez van ha egy igazi kosárlabdacsapattal “játtszunk”

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Akárhogy is, ez qrva égő volt! Nincs mit megmagyarázni. Ez a produkció lósz@r volt! Szégyen a válogatottra és a szövetségi kapitányra nézve is! Ez nem teljesítmény, akármilyenek is voltak a körülmények! Gyalázat!

Cannibal
Olvasó

Na ezért kellene bezárni az összes csarnokot. Ennek a sportnak itt semmi értelme. Kezdjük azzal, hogy lehet egy válogatottat pofa alapján összeállítani évek óta? Másik: Minden évben mindenhol tele légióssal és nincs 5 normális magyar játékos. Ilyen Keller félékkel akarunk bármit? Annyira sötét, hogy már fájó, de lehetne sorolni. Persze majd az edző (kapitánynak nem nevezném) megmagyarázza újra. (Késői indulás, hosszú szezon, stb)

Bballfan90
Olvasó

Lehet, hogy megköveztek, de én most nem szidnám sem a csapatot, sem Ivkovicot, mert ez most nem rajtuk múlt. Én egy hajnali 6-tól tartó, egész napos, több átszállásos utazás után a fenekemet is nehezen törlöm ki (nyilván öreg is vagyok), nemhogy egy olyan francia válogatott ellen kelljen kiállni, akik között több NBA és Euroliga sztár csak arra készült napok óta, hogy a Montenegró elleni vereséget követően hogyan mossák fel a következő ellenféllel a padlót. Szerintem ehhez képest még csoda, hogy az elején valamelyest tartottuk a lépést… Én inkább azt mondom, hogy ezt gyorsan el kell felejteni, és biztonságos haza utat,… Olvass tovább »

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Én meg azt mondom, erre nincs mentség! Mindkét csapatnak tétnélküli volt a meccs. De ők odatették mahukat, mi meg NEM! Lealáztak minket. Elfogadhatatlan!

heraklith
Olvasó

Egyik csapatnak sem volt tét nélküli, mindkét csapat viszi tovább a pontokat. Ez persze nem változtat azon, hogy minősíthetetlen volt a játék és a hozzáállás is.

heraklith
Olvasó

Erre a játékra sajnos nincs mentség. Bármennyire is szeretnénk szépíteni. A portugálok elleni játék is katasztrófa volt és nem rajtunk múlt az az 1 pont. Ha bemegy a portugáloknak az a tök üres ziccer, akkor Ivkó most nem tudna azzal takarozni, hogy már kijutottak és igazából nyerni sem akartak, csak azért mentek el, meg ne sérüljön valaki, meg hogy egy hazautat utána megkockáztassanak. Serdülő gyerekeknek sem mondanak már ennyire gagyi dumát, hogy örülünk annak, hogy senki nem sérült meg. A bohóc meg egy ország előtt égeti magát ilyen szöveggel. Meg eljátsza majd a hőst, hogy őt kell szidni nem a… Olvass tovább »

O1G
Olvasó

NBA sztárok alatt kire gondolsz? Az NBA sztárjaik keretben sem voltak.
1 NBA játékosuk játszott, Maledon, aki igencsak messze van a sztártól a tengerentúlon.
Ezzel persze nem azt mondom, hogy ez a francia b csapat nem mérföldekkel erősebb a magyarnál, csak érdekel kikre gondoltál.

Endre
Olvasó

Benke-Keller-Golomán 6pont :(. Perl egyedül megdobta ezt, igaz -40nèl.

ldd
Olvasó

Ez nem volt dicsőséges….
Az egész nyögvenyelősen indult…
Vagy fel tudod dolgozni vagy nem, a fiúk leblokkoltak…
Tudjuk ezek a franciák jobbak, nem nagyon tudunk mit kezdeni a játékukkal, meg a brutál fizikai fölényükkel…
Én hiszek bennük. Szerintem az EB – re felépülünk.
Ámen…

egismte1
Olvasó

És az a francia b válogatott volt

ldd
Olvasó

Avass be…melyik az ” A”?

Revenge
Olvasó

Rudy Gobert;Nicolas Batum;Evan Fournier;Nando de Colo; Timothé Luwawu-Cabarrot;Frank Ntilikina;Thomas Heurtel;Killian Hayes…csak pár név:)

YoWassupFam
Olvasó

Ez a francia B válogatott is mérföldekkel van előrébb annál a magyar válogatottnál is ahol Hanga,Tóth Á. és akár prime Lóránt is pályára lép…

MemphisGrizzlies13
Olvasó

Ha kikapunk 20-25 ponttal úgy hogy látszik az akarás oké. Elhiszem hogy fáradtak voltak. Nem lehet nem fáradtnak lenni egy ilyen nap után. Csak az a baj hogy nem is akartak semmit. Olyan nincs hogy 2 pontot dob egy profi csapat. Ez nem csak fáradság. Teljes mértékben leszarták az egész meccset. Ilyet nem teszünk soha semmilyen körülmények között. Ilyen edzői hozzáállását én még nem láttam ez vicc kategória.

Szurker
Olvasó

Ezt a mai teljesítményt nem lehet értékelni sajnos, maximum egy rövid tömör szitokszóval..
Jó pár meccset láttam már életemben, de ez a 29-2 valami bődület, nem akartam hinni a szememnek konkrétan.
Hiába volt tét nélküli a meccs, azért ez több mint osztálykülönbség.

Ettől függetlenül jó utat és pihenést a csapatnak!
Hajrá Magyarok! ??

GCkosar
Olvasó

Semmi baj srácok, a mai körülmények nem élsporthoz valóak voltak. Sportszerűségből el kellett menni, le kellett játszani. Aludni kell rá kettőt, aztán nem kell foglalkozni vele többet.

mte7
Olvasó

Szép volt fiúk!!!
Erre bűszkék lehetünk,egy negyed alatt dobott 2 pont,a végén -41…
Most mindenki ránk figyel…???

Gecse J. Márió
Olvasó

A lényeg, hogy hozza valahogy épségben a fiúkat a maestro, végül is ez volt a célkitűzés a meccs előtt!

gulyasszabolcs00
Olvasó

Kaotikus utazás ide vagy oda, ez lesújtó volt.

Jó pihenést a játékosoknak, rájuk fér!

Magyarok ‼️ ?? ❤?? ??

SPARTAN
Olvasó

Keller Ákost kérdezem, hogy ezt most mi veszítettük el, igaz?

Fáradtak! Fejben, fizikálisan, mindenhogyan! Ez az egy mentségük! Több ilyen nem fog előfordulni! Ebben biztos vagyok! Hajrá Magyarok!

Endre
Olvasó

Ugyanez jutott eszembe nem a franciàk nyertek, mi veszìtettük el…

heraklith
Olvasó

Vicckovics nagyot meccselt megint, csak most nem volt szerencsénk, mint pénteken. Persze ehhez a megaláztatáshoz semmi köze, nyilvánvaló, hogy csak a körülmények tehetnek róla. Az ő cucikái fáradtak, hiszen a francia játékosok nem indultak BL-ben, az Euroliga meg ilyenek nem számítanak. Meg különben is a Falcos sztárok kétszer is utaztak 20 km-t a döntő alatt. És tényleg lenyilatkozza a bohóc, hogy annak örül, hogy nem sérült meg senki és az a fontos, hogy hazaérjenek. Akkor minek mentetek el te bohóc, ha még az utazástól is félsz? Vigyorogva megy kezet fogni a francia edzővel egy ilyen alázás után, mint aki jól… Olvass tovább »

LBJ
Olvasó

+1

ldd
Olvasó

Tegyél rendet a lelkedben komám, mert rámegy az egészséged…
Méregteleníts …

LBJ
Olvasó

Aki ebből is ki tudja hozni a Falco hibáját, utálatát annak annyi esze van mint egy mojlepkének…
Ami már látszik 2. Meccs óta, Voja,Marko, 0 önbizalommal játszik, agyonrotálva, hogy a ritmust se tudják elkapni..
Egy kérdés tennék fel a Falco szapulóknak, mutassanak már fel 1 meghatározó magyar játékost, akik a saját nevelésű klubjukban játszanak, vicc, hogy a irigység ilyenkor is kifakad belölletek, tisztelet a kivétel amikor egy országnak kellene drukkolni!
Hajrá magyarok!

gyuros
Olvasó

Te làttàl mostanàban meghatàrozó magyar jàtékost? ?

Csippa
Olvasó

Feleslegesen hosszú a bajnokság mind a játékosok szempontjából, mind a kluboknak anyagilag, egy bajnokság sem ilyen hosszú, mint a magyar… Sok értelmes változás, változtatás kéne. Am meg 30:25ről 69:27 abszolút szakmai kérdés, ahogy a portugálok elleni leadott előny is a meccs végén…

Knézy Ernő
Olvasó

Hagylak titeket, Mendez.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Egy troll legyen vicces, kreatív, nagy szókinccsel rendelkező, szellemes, ötletes és változatos.
Ez, így, ebben a formában semmire nem jó, kedves András. ?

Hidegzuhany
Olvasó

Ezert imadlak Szabi !!! Egy mondattal leoltasz barkit ??? es mindig intelligensen !!! Profi !!!

mte7
Olvasó

Okoska szabi…te aztán nagyon vicces kreativ vagy..
Minden lében két kanál…
Egy nagy maflás már igazán ki járna neked…

gulyasszabolcs00
Olvasó

A keresztneveket nagy betűvel kell írni, még akkor is, ha nem szereted az illetőt. Bár célszerűbb először megismerni valakit, és maximum utána megutálni. Ha így tennél, nem utálnál.

Az utolsó sort nem kommentálom, téged minősít.

Hidegzuhany
Olvasó

Szerintem tobb kormendi baratja van Szabinak mint neked … valszeg mert valoban vicces es jo arc. Aki egyszer is beszelt vele az kedveli …

Mendez
Olvasó

Ez megint tipikus körmendi volt…azt kell felpofozni aki szólni mer a az ilyeneknek.
Kövessétek csak a gazdátokat birkák!

Godemperor
Olvasó

Amit közölni szerettél volna, az a “minden lében kanál”.
Amit te írtál, az egy sorozat volt Tony Curtis és Roger Moore főszereplésével.
Remélem legközelebb nem fogod egy másik sorozattal is keverni (Minden lében négy kanál-Burn Notice), csak hogy még nagyobbat mondjál!

Pbask
Olvasó

Mester 😀

Kovacs
Olvasó

Örülnötök kéne annak, hogy az összes “szar” magyar játékos a Falcoban játszik!
Eddig az volt a baj, hogy ott vannak, most meg nyomod, hogy milyen szarok!
????????

2lee14
Olvasó

Meg se lepődök hogy csak Falco játékosokat írtál le. Kb ennyire is vagy komolyan vehető!

Mendez
Olvasó

Tájékoztasd a nyugdíjas Wittmant, hogy legközelebb hátrakötözött kézzel lépjen pályára, mert így túl egyszerű volt hülyét csinálni az egész SZOPnoki csürhéből.
???

fanaticfantastic
Olvasó

Szopnoki a q …. (találd ki)

Mendez
Olvasó

Nektek qrvára nem kellene ugatni a válogatott meccseknél, mert ebben az évezredben még nem sikerült játékost delegálnotok, előtte is maximum kispadmelengetőket.

fanaticfantastic
Olvasó

Szerintem,meg bőven lehet,mert a hazámat képviselő válogatottról van szó. Természetesen a nagymúltú,szombathelyiek megmondják,hogy lehet -e véleményünk a nemzeti csapatunk meccseiról.Jogos. Kom… bácsiék a legjobb vásárlók. Mi csak gyufáért ugrunk be a boltba. Nem válogatottért. Nekünk nincs beleszólásunk,hiszen a Falco felvásárolta a válogatott 80%-át. Viszont,így lehetősége van egy egységes,összeszokott magot küldeni a nemzeti csapathoz. Ez most nem jött össze. Ahelyett,hogy erről beszélnétek,”kedves” szombathelyi “barátaim”,ismét a Szolnok és a Körmend a témátok. Mocskos egy gárda vagytok. Csaó!

fanaticfantastic
Olvasó

Tény,hogy Ivkovic is elmeccselte. Fogalma nem volt az egészről. Ez igaz. Mert sokkal több volt ebben a csapatban. Két pontot dobni,rengeteg könnyű kosarat kapni ,tartósan. Q-ra bele kellett volna nyúlnia,időben.

fanaticfantastic
Olvasó

Abszolút azt éreztem,hogy menjen le a meccs,mert le kell játszani. Tartás meg sehol. Kivéve,talán Voja.

Milenko
Olvasó

Bravó Ivkovics! Szép volt fiúk! Szép, kidolgozott figurák, kőkemény védekezés, extra dobóforma. Elég is volt 40 pontra.
Szégyenletes…

Praenoricum
Olvasó

Három pozitív dolgot tudok megemlíteni a mai meccs után. Az első, hogy nem a védekezésünk volt a legrosszabb, hanem a támadás. A másik, hogy nem kellett meccs után gondolkodni azon, hogy ki játszott jól és rosszul. A harmadik, hogy ez a meccs is véget ért. A mester gondolatairól meg azt gondolom, ha az volt a célja, hogy ne sérüljünk meg, akkor kár volt elutazni, meccs nélkül mínusz hússzal megúsztuk volna.

Buborka
Olvasó

Nem egészen. Pályán elért vereségért jár 1 pont, 0-20-ért pedig nem.

USBkábel
Olvasó

Balfasz Falco

2lee14
Olvasó

??

p.borisz
Olvasó

Látom az értelem lecsapta a biztosítékot… Ja hogy nem is volt… Én kérek elnézést

PL
Olvasó

Nem lett szép a vége.
De nem szidok senkit.
Egyrészt a végeredményen nem változtat, másrészt ez egy csapatsport.

Szerencsés hazautat kívánok!

Ptamas
Olvasó

Na hová lettek a nagy bajnok Falco sztár játékosai??????

2lee14
Olvasó

Ha értesz a sportághoz, átlátod a dolgokat, és megvan a válasz. De valszeg nem értesz hozzá.

CsakAzImitNe
Olvasó

Sport helyett, sport szeletet ettek !

CsakAzImitNe
Olvasó

Annyi sok jó étterem van arra felé … Miért nem lehetett volna kosárlabdázás helyett békacombot ropogtatni ? Természetesen az OLAJ nyert volna !

Milivoj
Olvasó

Ezt a Sebők-Vincze-Gilszki-Zsíros-Arabo ötös is felülmúlta volna

CsakAzImitNe
Olvasó

Tolószékben !

Mendez
Olvasó

Láttuk.
Egy kecskeméti törpe a f@szára húzta az összeset.

CsakAzImitNe
Olvasó

Azonnal kérjen elnézést mert megsértett !

p.borisz
Olvasó

Jaja .. Melyik is játszott a válogatottban ma?? ne válaszolj, a kérdés költői volt ..???

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés