Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

A FIBA szakértői nem számítanak magyar továbbjutásra

Úgy gondolják, hogy az olaszok már a magyar csapat ellen bebiztosítják a kvalifikációjukat.:

:

Pénteken folytatódnak a világbajnoki selejtezők, a magyar válogatott pedig két élet-halál mérkőzés előtt áll. Előbb pénteken Olaszországba látogat, majd hétfőn Szombathelyen a horvát válogatottat fogadja. Sztojan Ivkovics csapatától két győzelemre lenne szükség ahhoz, hogy megőrizze az esélyét a továbbjutásra, de még ez esetben is szükség lenne a többi eredmény kedvező alakulására. Első feladatként az olasz meccset kellene bravúrral abszolválniuk Vojvodáéknak. Mint ismert, az első meccsen 69-63-ra verték a taljánok Debrecenben a mieinket.

A papírforma azt sugallja, hogy a már biztos továbbjutó Litvánia mögött az olaszoknak és Lengyelországnak van a legtöbb esélye. A FIBA által megkérdezett négy szakértő is hasonlóan látja az esélyeket, egy kivétellel, aki a mögöttünk álló horvátokat is esélyesebbnek tartja, mint minket.

Simas Baranauskas úgy érzi, hogy Olaszország már ellenünk bebiztosítja pénteken a továbbjutást. Az olaszok mellett Lengyelországot várja még továbbjutónak.

Igor Curkovic szerint az olasz csapat mellett Horvátország lesz a másik kvalifikáló. A döntése némiképp érthető, hiszen a blogger az esze helyett inkább azt írta, amit a szíve diktált…

David Hein véleménye szerint az olaszoknak a magyarok elleni meccs után már nem lesz miért izgulniuk, egyértelműen hazai sikert vár. Emellett még a lengyeleket várja befutónak.

Jeff Taylor is az olasz-lengyel párost várja a maradék továbbjutó helyekre. A kommentátor szerint az olasz-magyar meccs kulcsa az lehet, hogy a Debrecenben 25 pontig jutó Vojvoda Dávidot hogyan sikerül semlegesíteniük a hazaiaknak.

Kiemelt kép: fiba.basketball

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
purplederrylnemethimiKoopspiros710321 Recent comment authors
purple
Vendég
purple

Azért játsszuk le azt a meccset, emberek lesznek az olasz csapatban, nem űrlények..

nemethimi
Olvasó

Más diktál a szív, és mást a realitás, sajnos…bárcsak elő venne a kommentelők hada, hogy milyen dilettáns pesszimista voltam!

derryl
Olvasó

Nem vagy pesszimista, csak nem szálltál el mint a sóhaj. Nem ezt a meccset kellett volna nyernünk, hanem az itthonit, a polákokról nem is beszélve. Ez a hajó elment, zakó lesz, és a horvátok ellen elég az U20 is, de majd a mágus megint elmondja, mekkora hősök vagyunk, mi mindent megtettünk, előre kell nézni stb… A seggünket meg törölhetjük.

Koops
Olvasó

Ezek a bohócok inkább menjenek libákat kergetni, mint hogy ellenünk beszéljenek!
Hajrá Magyarország!

piros710321
Olvasó

Remélem sikerül a csoda és mind a négyen pofára esnek!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés