Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

A Falco-Szolnok lesz az első tévés mérkőzés a középszakaszban

A szombathelyiek kerülhetnek legtöbbször képernyőre.:

:

Vasárnap már beszámoltunk róla, hogy az M4Sport melyik napokon közvetít mérkőzéseket a középszakaszból.

Mára kiderült, hogy most csütörtökön mégsem lesz közvetítés, úgy tudjuk, teremproblémák szóltak közbe.

Tervezett program az M4-en:

Április 18, csütörtök, 18 óra:
Falco – Szolnok

Április 21, vasárnap, 16 óra:
Körmend – Falco

Május 9, csütörtök
PVSK-Körmend

Amennyiben a női döntőben nem lesz szükség negyedik mérkőzésre, akkor május 5-én, vasárnap 16 órától a Falco-PVSK kerül képernyőre.

36 hozzászólás

36
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
29 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
20 Comment authors
Kendeffy BotondboreszdonnarummaGodemperordell Recent comment authors
derryl
Olvasó

Mindenki megnyugodhat, a Mindig fos tv továbbra is a megszokott kiváló minőségben, 21-ik százdi technikával adja az összes meccset!

Mindenkinek jó szurkolást!

boresz
Olvasó

Falconak csak a Péccsel szemben van esélye. Pénzkidobás közvetíteni,mint,hogy ajándék stadion is az volt hisz ki fog esni a Haladás az első osztályból. Körmend se lesz bajnok 3.helyen végez jó esetben középszakasz után. Pécs marad 5. 1-4.helyen meg a 7-10.helyen lesznek változások esetleg 12-13.helyen . Ami szerintem 100% nem Vas megyei csapat lesz a bajnok a rájátszás végén.

Kendeffy Botond
Olvasó

Kissé zavaros amit írsz. Csak egy kérdés a pontosítás végett: az MTE 3.helyét a középszakasz után hogy sikerült kiszámolni?

Biztos valami jó anyagot tolsz…

Godemperor
Olvasó

Tipikus troll. Szerintem úgy készült az irománya, hogy amit valójában gondolt, annak az ellenkezőjét írta le, aztán várja a reakciókat. 😀
Engem különösebben nem zavar, kellenek a hülyék is a földön.

S.Pippen
Olvasó

Ha jól számolom, ez 3 Filkó meccs, 2 Pécs, 2 Körmend, 1 Szolnok.

Van egy csapat, aki 0 (zéró) alkalommal (egyszer sem) kerül a képernyőre a középszakaszban. Ez így sportszerű és igazságos…?

Hubie Brown
Olvasó

Teremproblémák vannak az M4-nél.

dell
Olvasó

Ebben a bajnokságban Szolnokról még egy meccset sem adott a Tv és nem is fog.Az ,hogy itt felsorolod ,hogy Szolnok 1 meccs ez csak azért van mert a Falcónál játszunk. Egész évben csak Körmend és Falcó meccseket láttunk. Mi tudjuk is mi az oka de ilyen áron nem is kérünk közvetítést.

Godemperor
Olvasó

Én meg remélem lesz negyedik meccs a női döntőn! A franc se akar vasárnap négykor meccsre menni. Szívesen elcserélném ezt a közvetítést.

atibácsi
Olvasó

Sajnos lesz baj, nem kicsi! Szili még vagy négy hét gyógyulás, bár láttam az Evezős Csárdában kajáért menni hibátlan járással vasárnap. Voja tán még 2 hét pihi. Láttuk, nélküle fejetlen amatőr csapatunk van, az utolsó 30 másodperc alatt buktak 6 pontot szombaton, s kaptak ki egy szintén sérültekkel tűzdelt berényi csapattól. Andrics testtartása sem az egészséges embert mintázza, a törzse olyan szögben áll, mintha előre akarna esni. Szerintem úgy be van injekciózva, hogy nem menne át egy dopping teszten. A többiről már nem is írok, tudjuk a szitut. Jaylin játéka pozitív meglepetés volt, de ezzel együtt sem szabad csodát várnunk,… Olvass tovább »

gulyasszabolcs00
Olvasó

Jászól a tudod kicsodád… Esetleg jászol lehetne, ahol Jézus született. Tényleg nehéz lett volna Jászól helyett tornatermet, csarnokot vagy bármi kevésbé sértőt írni? És még mi vagyunk a bunkó parasztok…

atibácsi
Olvasó

Teljesen igazad van, idióta vagyok! Bocsánat!

gulyasszabolcs00
Olvasó

Így korrekt, semmi gond ??

nazol
Olvasó

1. Én nem emlékszem, hogy bárki mondta volna, hogy bunkó parasztok vagytok.
2. A kolléga sztem csak viccelni akart, nem pedig megbántani. Ezt alább korrigálta is bocsánat kérés formájában. (És ez ritka itt, mint a Falkós kupaarany.)
3. Pócs Jani bácsi sütötte el pár hónapja, hogy Jézus Jász volt, mert jászolban született. Ehhez képest a “Jászólozás” lófasz. 😀

gulyasszabolcs00
Olvasó

Pócs urat ezen a fórumon hanyagoljuk, ha már máshol nem ??

nyolcmegnyolc
Olvasó

Ott talàn már Voja is lesz.

moldi56
Olvasó

Ne csináld már,nem volt az olyan súlyos sérülés,szerintem már Pécs ellen is játszania kellene A Turáni Átok ez mókuspisi ami bennünket ért ebben a szezonban,Huszonegy éve járok meccsre de ilyenre nem emlékszem.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Az Egonos face oldalon írnak 2 hetet. Sok szurkoló, már elkezdte az edzéseket. Valakinek játszani kell.

red-black01
Olvasó

Hát igen, nálunk ez volt a 2006/2007-es szezonban, amikor Leslie horror sérülése tette fel a pontot az i-re. Az Albát k-va nagy meglepetésre pályahátrányból vertük 3:1-re, úgy hogy 2:0 után buktunk itthon a harmadik meccsen. A Falco az első meccsen vert bennünk itthon 25-tel, válaszként 40-nel nyertünk Szombathelyen. A sorsdöntő Falco elleni meccsen ment szét Leslie térde egy ziccernél. Ami előtte, de főleg utána történt, az aranybetűs történelem 🙂 . Addigra elvesztettük a Fodor testvéreket, Ledoux-ot, Mujanovics gerinc, Trummer térdproblémákkal minden meccsen összedrótozva játszott. Fizetni már csak hébe-hóba tudtunk, ellenetek egy légióssal, a királyi és nagyon szimpatikus, de szinte minden… Olvass tovább »

red-black01
Olvasó

Egy dologra rosszul emlékeztem, gyanús is volt.
Az Alba 2:1 után nyert itt nálunk és így mentünk vissza a sorsdöntő 5. meccsre Fehérvárra.
Sokan azért mentünk el, hogy ott köszönjük meg a csapatnak a szezont, de aztán a csapat másképp gondolta, Leslie 29 pontot tett bele, de mindenki megvolt vadulva 🙂 .

nyolcmegnyolc
Olvasó

Ha idén velünk döntőztök az elméletileg nem ilyen lesz. Remélhetőleg sok játékosunk meggyógyul. Airington már visszajött, és addig Voja, Szili, Peti, visszajön. Remélhetőlwg visszatalál Rowsey is. Meglátjuk, mi lesz a vezér bika nélkül.
Még az is lehet, hogy Tóth Ádám szerepet kap a Vasember 4-ben.

red-black01
Olvasó

Kérdés: Rowsey és Jakab egyidejű “távozása” között tényleg van összefüggés?

nyolcmegnyolc
Olvasó

Nem egyidejű szerintem.

derryl
Olvasó

Inkább ok, és okozat!

J.R.Benitez
Olvasó

????

moldi56
Olvasó

Én nem tudom mi végett ment el Rowsey,de a jelenlegi áldatlan állapotokat figyelembe véve,finoman szólva sem volt korrekt hogy itt hagyott csapot papot.Ha haláleset történt,azt nyugodtan le lehetett volna nyílatkozni,mindenki megértette volna,dehát nálunk nem ilyen a kommunikáció.

moldi56
Olvasó

Csak most derült ki,mennyire nem kellett volna felbontani Murphy szerződését.Azt a kivárási időt ő is megérdemelte volna,mint Airington.Jelenleg nem is tudom milyen állapotban van.

donnarumma
Olvasó

Látod red-black01 is pont azt hozza fel,amikor nem lettek bajnokok, mégis akkor, abban a szezonban volt a “MECCS”…Szerintem sok berényi sem fogja elfelejteni, a mostani szezont-és pl. a Szolnok legyőzését!
Pedig még “nem nyertek semmit”…Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem csak az első helynek van értéke.(bár nyilván nem hasonlitható ossze mással)

moldi56
Olvasó

Pedig abban a szezonban mi sem voltunk sokan.Az őszi szezont legtöbbször 6 emberrel játszottuk végig,a csere Sabaliuskas volt.A télen jött Molnár Bandi Debrecenből és voltunk 7-en.Az más kérdés,hogy pokoli szerencsénk volt elkerülte a sérülés a csapatot,ráadásul az ellenfelek mindenhol gyengélkedtek.Viszont akkor csak a magyar bajnokság volt meg a Magyar Kupa,a játékosok nem voltak ennyire kizsigerelve,mint mostanság.Vojvodának rengeteg meccs van a lábában,az a csoda,hogy eddig is birta.

moldi56
Olvasó

Tévedtem,volt egy krónikus sérültünk,Harazin Tamás.

WSreborn
Olvasó

Ej de fasza lesz, kapunk egy 30ast ország világ előtt…..de azért hajrá Olaj!!!

Zvezda
Olvasó

Nem olyan biztos az..

donnarumma
Olvasó

Örülnénk mi annak az 1 pontnak is…
Amúgy is az az egyik legnagyobb fájdalmam, ha vezetünk itthon 15-tel, ahelyett hogy lendületből “rádobnánk még 10-et”, nekiállunk időt húzni…20 mp pumpa majd 1 zárásból bravúrdobás, ami nyilván legtöbbször kimarad..
Így az előny fogy, a ritmus elveszik és szinte minden meccsünk szoros lesz a végére…

Megyeri 80
Olvasó

Na akkor most mi lett az alapszakasz végeredménye? Ha a Falco-Szolnok a középházban játszik kik vannak a felsőházban????

Milos
Olvasó

A középszakasz és a középház 2 külön fogalom.
Olvasd el újra.

Megyeri 80
Olvasó

Ok, de a hiba nem az én készülékemben volt! Az alcìm volt hibás, de már javìtották!

Csapajev
Vendég
Csapajev

A link címét nem javították…Ott még mindig középház szerepel. 🙂

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés