Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A Falco szétdobta a Szolnokot a döntő második mérkőzésén

Cakarun kiállítása után szétestek a piros-feketék.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Szolnoki Olajbányász 99-73 (24-23, 28-17, 31-14, 16-19)

Döntő, 2. mérkőzés
Aréna Savaria, Szombathely
Földházi T. P., Cziffra Csaba Zs., Tőzsér D. K. (dr. Gincsai J. P.)

Falco: Anderson 12/6, Váradi 17/12, Benke 16/6, Bruinsma 15, Keller 10: Cserék: Perl 20/6, Barac 7, Doktor 2, Kovács B. -, Sövegjártó -, Dancsecs -.

Szolnok: Warner 13/6, Kovács 2, Badzim 15/9, Cakarun 2, Subotic 10/3. Cserék: Pongó 7/3, Taiwo 2, Juhos 12, Zsiros 3/3, Rudner -, Gibson 5/3, Pallai 2. Kiállítva: Cakarun

Benke Szilárd szerezte az első kosarat a bajnoki döntő második összecsapásán. Két büntetőt is bedobott. Cakarun a palánk alól válaszolt rá, a másik alatt viszont már Keller villant. Badzim egyenlített. Váradi rossz triplája után, Warner kosarával vették át a vezetést a vendégek. Anderson rázta meg magát, bravúrkosarat dobott a légiós. Warner ismét betalált, ezúttal a sarokból. Benke óriásit zsákolt és egy plusz büntetőt is dobhatott, mert Cakarun faultolta.

A Falco szurkolók Gráczer Györgyöt köszöntötték a mérkőzés előtt – Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

11-11-nél került összetűzésbe Cakarun és Váradi, aminek végén a Falco játékosa a földre került. A játékvezetők hosszas videózás után Váradinak technikait adtak, Cakarunt kiállították. Subotic és Váradi triplájával folytatódott a mérkőzés.

Cakarun mozdulata után Váradi került a földre – Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

Kapkodóvá vált mindkét csapat játéka, rontott dobások, elhibázott büntetők. Benke rázta meg magát: egy büntetőt és egy ziccert is bedobott. Időt kértek a vendégek. Pongó egy triplával egyenlített, a másik oldalon Keller hibázott. Perl büntetőivel és Bruinsma kosaraival folytatódott a találkozó. Warner triplája nagyon jókor jött az Olajnak, sőt, az utolsó kosarat is a vendégek szerezték. Juhos talált be. 24-23.

Feszült, küzdelmes mérkőzés volt – Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

Benke triplájával folytatódott a mérkőzés, 11 pontnál járt a Falco kosarasa. Bruinsma büntetőkből volt eredményes, négy ponttal vezettek a sárga-feketék. Perl és Kovács is két pontot szerzett. Szoros, izgalmas, feszült volt a találkozó. Brunisma kosarára Juhos válaszolt, mindketten a palánk alól találtak be. Perl Zoltán “verte meg” a teljes szolnoki védelmet, remek kosarat dobott. Warner is megrázta magát, egy támadáson belül három pontot is szerzett. Subotic is úgy szerzett kosarat, hogy közben faultolták, de ő nem dobta be a ráadás büntetőt. Hibáztak a szombathelyiek is, így Badzim triplájával átvette a vezetést az Olajbányász. Anderson egyenlített, és az ő triplával is vették vissza a vezetést a vasiak. Badzim büntetőzött hibátlanul, de az Olaj nem tudta tartani Perlt, aki ismét egy egyéni akció végén szerzett kosarat, majd büntetőkből is betalált és azzal a lendülettel egy triplát is dobott. Adott egy zseniális passzt is, azt Váradi értékesítette. Az első félidő csattanója Keller Ákosé volt, triplát dobott. 52-40.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

Keller zsákolásával indult a második félidő. Váradi és Badzim is triplát dobott, majd Bruinsma is betalált. Váradi önkívületben játszott, újabb tripláját követően időt is kértek a vendégek. Bruinmsa tette közé a húszat. Subotic büntetőivel zárkóztak a vendégek, de azonnal érkezett az újabb szombathelyi tripla. Váradi újabb triplát dobott, eldőlni látszott a mérkőzés. Anderson kosarát követően Gasper Potocnik időt kért. Bruinsma hatalmas zsákolással ugrasztotta talpra a hazai szurkolókat. Barac és Váradi duplájával harminc környékére nőtt a hazai előny. Gibson hármasa rázta fel a piros-feketéket és Pongó is betalált. A Falcónak azonban minden sikerült, Perl a sarokból talált be. 83-54.

Nagyon jól játszott a Falco – Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

Barac büntetőjével nőtt harmincra a különbség a két csapat között. Az összes lényegi kérdés eldőlt már erre. A Szolnok minden igyekezete ellenére nem tudott változtatni a játék képén, míg a vasiak már félgőzzel is őrizték magabiztos előnyüket. Gasper Okorn a fiataloknak is lehetőséget adott, de a másik oldalon Pallai is pályára került.  Ez az este a szombathelyiekről szólt, megérdemelten nyerek. 99-73.

A párharc állása 1-1, folytatás pénteken.

HIRDETÉS

332 hozzászólás

332
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
97 Comment threads
235 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
98 Comment authors
FalcaoCibuláre BucimbungapályaszélsőTom84Modus operandi Recent comment authors
Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Először is gratulálok a Falconak a nagy arányú, megérdemelt győzelemhez! Szilinek, Perl Zolinak külön is! És a Szolnoknak is nagy respekt! Kár volt az elején azért a műfejelésért és az Oszkár-díjas műelvetődésért is, mindkét profi (?) élsportoló szégyellheti magát!! Juhi, Te meg gyere haza, Szolnokon csak pótkerék leszel, itthon meg király! Igaz; drága pótkerék, olcsó király… HAJRÁ KKK/OSE!!!

pályaszélső
Olvasó

Semlegesként! Felháborító,hogy a döntő mérkőzés 2. meccsét a “cifra köcsög” játékvezetők döntik el? Nagy esélyt adtak a 3.meccs megnyeréséhez is. Miért csak Cakarun-t állították ki? Miért kapott technikait Váradi, ha nem volt vétkes, illetve Őt is ki kellett volna állítani! Cakarun a szemébe nézett és hanyat vetette magát,majd a fekvő helyzetben a lábaival Cakarun lábai között “dolgozott”, mint akinek “MELEG” hajlamai vannak!Szégyen,hogy egy válogatott játékos ezt műveli a pályán! VÁRADI erre ÉDESANYÁD sem lenne BÜSZKE?! Javasolom SZALAI Úrnak, hogy tegyen rendet a játékvezetők között, mert a Szolnoki meccsen is Súlyos hibákat vétett és szemmel láthatóan a Falconak fújt a köcsög… Olvass tovább »

heyho
Olvasó

Semleges…

BL menetelés
Olvasó

Bizony jó lenne ha a szalai rendet tenne és önszántából takarodna az mkosz éléről!mkosz=szalai= szolnoki polgármester ez ugye szolnokiak szerint rendben van! GUSZTUSTALAN, ETIKÁTLAN! Ja hogy a balkánon nem tudjátok mi az? Kérdezzétek meg a többi csapat szurkolóit mi erről a véleményük! Gyerünk minuszolni a kutyát nem érdekli!

Tom84
Olvasó

Hihetetlen, hogy egyik csapatban sincsen egy olyan játékos, aki ezt a fasszopó váradi majmot eltakarítaná a pályáról. Egy utolsó cserét beküldeni, és csak annyit mondani neki, hogy tudod mi a dolgod.

Modus operandi
Olvasó

Vegyél példát gusztustalan váradi PERL ZOLIRÓL!! Csupa nagy betűvel, mert Ő valóban tiszteletreméltó játékos.

Modus operandi
Olvasó

pontosítok tiszteletre méltó sportember.

Modus operandi
Olvasó

Nagyon sajnálom, hogy nem a játék döntötte el a bajnoki trófea sorsát.

Gusztustalan vagy és alattomos váradi, mint csulaci volt. Csupa kis betűvel!

Chikán Sándor
Olvasó

Potocsnik jogtalan hőbörgései abszolút unszimpatikus volt és a csapata is átvette a nyilvánvaló faltok után ugyanezt a szót használom a hőbörgéseket.Mijen sportemberek ezek akik nem ismerik el a szintiszta szabálytalanságokat??????? Szinte őrült módön hajtott a Szolnok, persze sok volt náluk a falt.Sok sok szolnoki komment undorító volt.Milyen sportemberek ezek!!!Szégyenteljes emberek!! Talán a magánéletűkben is ilyen undorítóak??? Ezért az ismeretségi körük is felelős,meg persze a családjuk is.Nagyon jó kosármeccs volt elképesztő hajtással mindkét csapat részéről.Jár a gratuláció mindkét csapatnak!!!.A továbbiakban is kívánok semleges bíráskodást és jó kosárlabdát és normális szurkolókat!!!!!!!!!!!

Kissadam91
Olvasó

na mert mijen? 😀 végem

Üvegtigris
Olvasó

Röviden tömören BUZI VÁRADI.

Rózsabimbó
Olvasó

Mocskos sárga!

PL
Olvasó

300.!!!!!

szeretnék egy bb1-es tollat kapni, ha már megvan a 300. komment! ??

donnarumma
Olvasó

????

Heindrich
Olvasó

Erre tanított anyád amikor kicsi voltál benike?

futásutána
Olvasó

Téged más édesanyjának emlegetésére tanított a tied? Te csodás ember! 🙂

Mendez
Olvasó

Most komolyan mit vártok ezektől a balkáni kődobáló előemberektől?

Vulcano
Olvasó

Ezek szerint téged arra tanított, hogy más frissen elhunyt édesanyját emlegetsd.

Madison
Olvasó

Hát ez ocsmány volt… Alighanem mindenki sejtette, mi várható a játékvezetőktől az első meccs után, de ez az első negyed minden várakozást alulmúlt… Tényleg roppant ellenszenves csapat ez a Falco, de sajnos egyben rettentően jó is, jelenleg kevés esélyt látok a Szolnok bajnoki címére, remélem azért Potocnik valamit ki tud találni… Ugyanez igaz Váradira is, végtelenül undorító, ugyanakkor zseniális is, nem tudom, miért Perl van sztárolva, szerintem Váradi klasszisokkal jobb nála, Perl olyan semmilyen nekem…

Vulcano
Olvasó

Jó tudni, hogy a mezőny legjobb játékosa neked “semmilyen”.

Madison
Olvasó

Igen, az, sajnálom! Nem kérdés, hogy nagyon jó játékos, mindig hozza, amit kell, mégis számomra teljesen színtelen-szagtalan… Váradi – bármennyire utálom is – összehasonlíthatatlanul nagyobb egyéniség szerintem.

Vulcano
Olvasó

Valamiért az összes többi csapat a kezét-lábát törné egy olyan “semmilyen” játékosért, mint Zoli. Kicsit le vagy maradva. A körmendi kollégák már múltkor megfejtették, hogy Zoli tök szar játékos. Jelezném, hogy ez a semmilyen játékos a tavalyi Bajnokok Ligájában az egyik forduló MVP-je volt.

Madison
Olvasó

Nyilván örülne bármelyik magyar csapat, ez nem is lehet kérdés! Mint mondtam egy nagyon jó játékos, aki nagyon kevés hibával, kiegyensúlyozottan hozza a jó teljesítményt. Én azonban eddig ennél sokkal többet nem láttam benne, nem látom az egyéniségét, a karakterét, a meghatározó személyiségét, amiket viszont Váradiban igen. Szerintem egyértelműen ő a jobb és a Falco szempontjából meghatározóbb. Az viszont tény, hogy azért nem láttam irgalmatlan mennyiségű meccsét, simán lehet, hogy tévedek, ígérem, a következőt úgy nézem, hogy végig őt figyelem! 🙂

Beniben
Olvasó

Már nagyon várom a ZTE bejelentéseit! El fog törpülni mellette ez a szánalmas döntő…:))))

Zsé
Olvasó

Na,azért (is) rühell az egész kosárlabda társadalom benneteket,mert ilyen “ikonjaitok” vannak, mint a lúzer, örök vesztes, mindig második Kálmán “silver” Csulaci, meg a már-már első számú Oscar-díj várományos,jelenleg “csupán” Jászai díjas színművésznő váradi “patkány” benipunci.

Csabcsi
Olvasó

Gyanítom,hogy így benke megússza a pénteket… ?

Rózsabimbó
Olvasó

Nem fogja megúszni!

Falcao
Olvasó

Mit uszik meg egysejtu?:)hogy futyoresztek mikor nala van a labda?hu-ah…vajon kibirjak?!majd holnap odabasz nektek mindketto egy 20/9-et aztan johettek ide sirni megint…

pirosf
Olvasó

A Falcoba a Váradi az kicsoda? Rosszul irtátok,Jászai 17/12.

olaj75
Olvasó

Undorító összevásárolt Zsoldos férgek vagytok, sárga g…k

2lee14
Olvasó

Újat írjál néha, kezd unalmas lenni.

Vulcano
Olvasó

Sorold az Olajban játszó saját neveléseket légyszíves.

SzhelY
Olvasó

Szinész bob a nemzetibeahelye, ezek nem játékosok kis iskolások

USBkábel
Olvasó

Nem anyázás és minden rosszindulat nélkül Váradi édesanyja (isten nyugosztalja) igazán megtaníthatta volna a gyermekét hogy hogyan kell egy kosárlabda pályán tisztességesen nem a földön forogva halálunkat adni.Ha akkora küzdő a Jászai Benike akkor miért az arcát fogdosta egy el nem ért mozdulat miatt és miért nem ment tovább anélkül hogy a földre pattintotta magát 🙂

Székely Gergely
Olvasó

Abaszolút függetlenként, élőben láthattam a meccset.
Szolnok pad többször verte a plexit a mögöttük ülő szurkolóknak akárhányszor örültek, felugrottak. Itt ültünk mi is. Kiállítása után cakarun végig szemlélte a meccset mellettünk. Pedig eskü, vártam beül közénk, helye lett volna.
Jó mérkőzés volt. A legjobb két magyar csapat csap össze. Elnézném még jó pár meccsig.
Győzzön a jobb!

PL
Olvasó

A Falco jatekosok meg imakönyvvel szemlélték a meccset, meg se mozdultak egy kosar utan sem ???

donnarumma
Olvasó

Hisztiző “lányok”
Az ezelötti meccsen a jv-k visszanézték és ítélkeztek! Az tetszett még a Poor Petinek is……..Visszanézték ,ahogy most is!
Ne hisztizzetek! Veszíteni tudni kell stb.bla bla bla…Nem egy játékoson múlik…Hosszabb a padunk…többet cserélünk…Hajrá!
Harcra fel!

Motoros
Olvasó

Megint kisírta a vén gyuri,
Nekik fújt a három ratyi,
Silverhelyi színészek,
A Broadwayen a helyetek????

Ui: Kapitányok Szégyene,
Cakarun nem felejt!

Vesszen a tökfilkóóóó????

Motoros?️?️?️?️

Sin City
Olvasó

Sárvári hugyos bohóc… sírjál! 😀 😀 😀

BL menetelés
Olvasó

Ébredj te gecsesárváriingatlanos lányokat gyalázó ma jelentkezned kell a pártfogódnál az ocsmány beirásaid miatt! Ha gondolod taxival lemennek érted hogy ideérjél. Egyébként azt hallani szeretett városodban Goldenhelyen hogy mások is feljelentettek úgy hogy készülj! Lányodat neveled rendesen?

Motoros
Olvasó

Nyugi Sanyi te is jönni fogsz ?
Neked taxi?sem kell, mert úgy hírlik ingyen utazol a vonaton?
Várd a postást, viszi a meglepetést ?

BL menetelés
Olvasó

Már régóta várom a tárgyalásaid alatt is mindig azt igérted hogy feljelentesz mindenkit de még senkinek nem jött semmi meglepetés! Csak nem a piros motorodat akarod elküldeni de egyik futárszolgálat sem vállalja!Azt csiripelik a cinegék hogy még vannak ügyeid! Gyűjtsd a pénzedet ügyvédre meg a büntikre!

Motoros
Olvasó

Tudod Sanyi, addig jár a korsó a kútra míg jön még kutyára dér, ami késik nem múlik????

BL menetelés
Olvasó

Te baromarcú sárvárigecsebalázsingatlanos senki! Még idézni sem tudod a közmondásokat olyan sötét vagy! Sajnos hiába erőlködsz ebből már soha nem jössz ki jól hisz tudjuk milyen ügyeid voltak még és vannak folyamatban! Majd adagoljuk!

egismte1
Olvasó

Még a neved is egy vicc

ldd
Olvasó

Gratulálok mindkét csapatnak!
A kiállításról az a véleményem, hogy a LEGJOBB ítélet született.
Érezhető volt az elején, hogy a játékvezetők, a Szolnok agresszivitását nem fogják engedni.
Ebben a szituban várható volt, hogy valakinél elszakad a cérna…
Szolnokon, ezek után, a SZOLNOK AZ ESÉLYESEBB, szerintem…

fanaticfantastic
Olvasó

Sajnos nem.

donnarumma
Olvasó

En nem tudom mi volt ma ezzel az Olajjal… Potocnik az első két percben annyit reklamált és ugy rohangált mint Gasper fénykorában.. Mi az első felidőben 6 ziccert kaptunk úgy hogy “engedtuk” ha már bevitte övé. Ezzel szemben az Olaj odabaszott mindenre még a zsákolásra is! Kovács egy pályán keresztül futva üvöltött mint a sakál a jv-vel ( Beni pl.ilyet soha nem tett) majd mire megkapta a tk-t még ököllel üti a plexit! Mondhatjuk,hogy túlpörögtek? De +30 nál az a fogalmatlan Taiwo is odabaszott hátulról a ziccerező Baracnak, nem sokon múlott a sérülés… Persze tudjuk, veszíteni is tudni kell… A… Olvass tovább »

Leklibajsza
Olvasó

Taiwo mindig ezt csinálja. Két évvel ezelőtti elődöntőben Zozó vitte ellene, mire ő konkrétan pofonvágta.

Xero
Olvasó

Igen. Bár nekem ez az első meccsen is feltűnt és kétség kívül jól csinálják, mert ilyenkor nem tudunk kosarat szerezni. Nem nagyon volt ezen a két meccsen 2+1-ünk.

Best2
Olvasó

Jajj szegény szopnok!!! Ha a kakafuti bólógatót otthon hagyjátok, lett volna plusz egy hely a buszon!!! ???

WSreborn
Olvasó

Made in Szombathely

donnarumma
Olvasó

1:1 semmi más..harcra fel

fanaticfantastic
Olvasó

Nagyjából igen,amúgy. Csak nálunk a fél karunkat amputálták ma…Innen lenne szép,helytállni.

donnarumma
Olvasó

Amputáltátok…

fanaticfantastic
Olvasó

Beni nálatok játszik.

donnarumma
Olvasó

A “buta” meg nálatok

fanaticfantastic
Olvasó

Bedőlt az bíztos. Kár,hogy erre játszott a táncos,komikusotok… Sajnálom,hogy valószínűleg ennyi volt nekünk.

donnarumma
Olvasó

Haaat ha az év játékosa 2020 nálatok ennyire képes…én a “komikust” választom(nem kérdés) azért furcsa hogy egyikotok sem hibáztatja a királyotok aki hulyesége.miatt ekkora szarba kerultetek,teljesen jogosan

fanaticfantastic
Olvasó

Azért kíváncsi leszek,hogy a “sportemberetek” mit is sziszeghetett Cakarunnak…. Utána majd meg lehet beszélni a reakciót is. Van a tartás,ami a mai világban nem mindíg kifizetődő,egyrészről. Valamint van a mindent a célért ,bármilyen áron,még aljasság bevetésével is, másrészről. Te a másodikat választod. Na,én meg az elsőt. Mert többre értékelem. Mocsok módon kiénekelt arany ,nem érték. Nálam.

donnarumma
Olvasó

Cakarun anyázta Benit aki ezért elé állt..ilyen fasza csávó a centeretek!Ő szólt be neki először! Ezek után eldöntheted kit értékelsz…

fanaticfantastic
Olvasó

Na. Gondoltam,hogy ismét tudod a tutit. Szombathyit a KGB élére.

donnarumma
Olvasó

Te jelentetted ki,hogy Beni szólt oda….én vettem a fáradtságot és megkérdeztem..te meg “gondoltad”

fanaticfantastic
Olvasó

Megtudjuk. Két oldala lehet ennek.

donnarumma
Olvasó

Ezt elhiszem, én is így gondolom

Leklibajsza
Olvasó

Szerintem a non-stop könyökölés sem túl sportszerű, sőt elég aljas.

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a Falconak a győzelemhez és a mutatott játékhoz. A 163:95 val érték nagyon nagy eltérés. Ma többen tudtak előrelépni a legutóbbi mérkőzéshez képest, különösen a légiósok. Bármennyire is meggyőző volt a Falco ma, ettől még mindig csak 1:1. Most kell a földön maradni és legalább ilyen energiával kell felmenni Szolnokon a pályára védekezni és ilyen koncentráltan, fegyelmezetten támadni. Az, hogy Cakarun nem lesz ott és az hogy közel harminc lett most közte, az még nem hoz győzelmet. A Falco idén nem egyszer tudott egy túlnyert meccs után szétesetten játszani, ha ebbe a hibába esnek, akkor a harmadik meccsen is… Olvass tovább »

PL
Olvasó

Cakarun kiállítása kb olyan mintha a Falcobol Perlt vagy Váradit állítanák ki..
Az utolsó mps tripla egy elveszített meccs volt, ez a mai egy vereségnél többet hozott…
Főleg, hogy a pénteki meccs kulcs lesz…
Hiba ezt a 2 szituaciot egy szinten nézni.

Praenoricum
Olvasó

Én a játékvezetői döntés szempontjából állítottam párhuzamba a kettőt. Nálam mindkét ítélet a helyén volt és a szabályok szelemében született. Egy dolog azért kimaradt, Lake a döntő során mind a négy-öt meccsen kimarad a Falco keretéből. Nem Cakarun szint, természetesen egy percig sem mondom (24-12,5 val), de a hozzáadott értéke mellett, vitathatatlanul hiányzik a rotációból (16 percet átlagolt) és emiatt például Barac nem a posztján játszik és a magas emberek minden meccsen +7-8 perceket kénytelenek játszani, ami sűrű menetrendnél mindenképpen számít. De az idei szezonban amúgy a Falconak nem kell elmagyarázni, hogy milyen, amikor kulcsjátékos hiányzik, mert alig volt olyan… Olvass tovább »

MAFCdrukker
Olvasó

Miért érdeke a bb1-nek, hogy sok komment legyen? Vagy a kattintásszám számít és az rendre akkor lesz magas, ha a kommentek száma is az?

andrás
Olvasó

Kivülállóként nézem a döntőt, a Falcoban profibbak a magyarok, a Szolnokban profibbak a jugó légiósok.
De a szurkolók összevetését nálam a Falco nyeri (vagy akárki az Olaj ellen) mert a Szolnok drukkereknél hisztisebbek, gyerekesebbek nincsenek az országban ?✌️

agyas
Olvasó

Azért a testvér körmendiekről se feledkezzünk meg

andrás
Olvasó

Kifejezetten kedvelem a Körmend drukkereket debreceniként, de kb senki mással sincs bajom.

PL
Olvasó

nem tudtok élni nélkülünk ?

WSreborn
Olvasó

Mondja ezt egy szombathelyi????ha hisztit szeretnèl látni ajánlom figyelmedbe a szombati meccs utàni sírás-rívást

andrás
Olvasó

Első meccsen legalább esély volt rá, hogy jogtalanság történt, most viszont a védhetetlent véditek Szolnokiak és rendkívül sajnáljátok magatokat a szabálykönyv ellenében ? vicces..

WSreborn
Olvasó

Szurkolj a Falconak, a hozzád hasonló úgyis csak a favoritnak mer drukkolni.

Savaria
Olvasó

TOTÁLIS megsemmisítés! 163-95 VAL-arány egy döntőben.
Ezen felül a szolnoki klubnak és ,szurkolóknak’ is megmutattuk, hogy milyen körítés illetve hangulat illik egy fináléhoz. Az, hogy 10 szurkoló jött Szolnokról, egyszerűen nevetséges…:)
A szolnokiak által vitatott kiállítás pedig személyesen és visszanézve is teljesen egyértelmű volt, mást nem csakis cakarunt okolhatják a fegyelmezetlensége/agyatlansága miatt.

CsakazMTE
Olvasó

Mit vársz kedden szerinted hányan fognak elutazni Szolnokról? ?

PL
Olvasó

kijárási tilalommal fűszerezve…

baromi gáz, ha valaki a jelen helyzetben ilyenen lovagol…

futásutána
Olvasó

Ha spórolni akarnak a benzinnel senki se jön 🙂

fanaticfantastic
Olvasó

Legyél csak büszke! Sok ilyen győzelmet kívánok nektek! Egyszer megérted majd,talán,hogy miért..

WSreborn
Olvasó

A hangulat meg sem közelítette a szombatit, a péntekit pedig jobb ha el sem kèpzeled.
Attól hogy jó csapatotok van nagyon messze vagytok ti még attól, hogy szurkolásról és bármi másról oszthassátok az észt Szolnokra, Körmendre, Zalaegerszegre stb….
Majd talán 10 év múlva komám ha kitart addig a pénzetek

Kovari Andras
Olvasó

Ugye erzed, hogy ez kicsit ovodasra sikeredett?

WSreborn
Olvasó

Ezt nevezem érvnek!

Savaria
Olvasó

Jaj fejezd már be kérlek. 1000-1200 szurkoló volt az ütött-kopott kis csarnokotokban hétvégén is. Ha jobbnak találtad a hangulatot akkor biztosan nem voltál ma a 10 szolnoki néző között, de ezen nyilván nem lepődök meg szájhős…:)

PL
Olvasó

egy 78ezres Szombathelyen max 2500? ember egy meccsen, ha nincs járvány.

erre nem lennék nagyképű.

?????

Kovari Andras
Olvasó

Szolnok 71 ezer lakos 1200 nezo… 🙂

PL
Olvasó

járvány van. Mit vársz? Ma volt 1200 az arenaban? nem úgy nézett ki… ? 78ezres város…..

öngól.

fanaticfantastic
Olvasó

Mi ez a pö.sméregetés,András? Nem mindegy neked? Örülj,hogy ott ,nálatok annyira sokan vannak. Bár amikor még csak annyi aranyunk volt mint nektek ,itt is több a volt a nézőszám. csak ,tudod már 8 bajnoki cím és 8 kupagyőzelem után …. lanyhul a figyelem. Megszokássá válik az arany. Olyan,rutinszerűvé. Szerencsétek van,hogy alig van belőle nálatok. Így még kosárlázban ég a nép.
Benit felvette az SZ.F.E. amúgy? Vagy csak valamelyik színitanodában képzi magát? (poén volt)

WSreborn
Olvasó

Ütött-kopott csarnok? Lehet de mi nem.jatszottunk soha 800 fős istállóban mint ti anno

Kovari Andras
Olvasó

hat azert a tiszaligeti sportcsarnok sem egy Madison squaer garden azert valljuk be.

fanaticfantastic
Olvasó

A csarnok ,bizony kopottabb már. Ki volt használva. 8 bajnoki arany és 8 kupa arany… Hát,volt a csarnok használva az bíztos… Meg ugye múltja is a van a csapatunknak. Senki sem fiatalodik,,,

Ev.Ok.
Olvasó

Ne a saját szemétdombodon kakaskodj, hányan voltatok ma? Mi hányan voltunk szombaton? Ülj fel a vonatra aztán mutasd meg Szombathelyen hogy tudsz szurkolni a csapatodért… Több kérdésem nincs. Jó éjt

PL
Olvasó

hű, nagy tudas kell egy szombati munkaszuneti napot egy keddi munkanappal osszehasonlítani.

segedmunkásagy. Igaza volt BT.nek.

fanaticfantastic
Olvasó

Kemény vagy,mint a Kék Duna keringő. Ezaz… Mutasd meg. Subbóta Hejj

Praenoricum
Olvasó

Az a 10 szurkoló, aki időt energiát áldozott arra, hogy fél napot és éjszakát kocsiban töltve átszelje az országot csapatáért, az sosem nevetséges! Ha egy jött volna, vagy 100 akkor is ugyanezt gondolnám.

MAFCdrukker
Olvasó

A szurkoláson szerintem MOST kár vitázni mindkét oldalról. Egyrészt a hétközi időpont miatt, másrészt a járványhelyzet miatt egyik tábor sem hoz olyan számokat+hangerőt, mint normál esetben. A múlt szurkolásban megint csak érdekes kérdés, egyfelől nyilván rangot ad a tábornak, másfelől viszont a csapat nem hallja az 5-10 évvel korábbi buzdítást, csak azokét, akik éppen akkor ott vannak. Most akkor mondhatnám, hogy harmadannyian voltunk B-s elődöntőn hétközben, mint az élvonalbeli bajnoki döntő 1. vagy 2. meccsén, de minek? Nem jelent semmit. Az már talán inkább mérvadó, hogy a látogatható meccseken egymáshoz viszonyítva milyen átlagot hoznak a csapatok, de mivel kevés a… Olvass tovább »

Olajheart2
Olvasó

Nem bírom ki leírom ( pedig nem akartam, mert nem vagyok egy hisztis gyenge nő..) DE ELÉG MOSTMÁR abból, hogy úgy állítjátok be magatokat mint az intelligencia és a makulátlanság mintái, bezzeg a csürhe Olaj szurkolók… Nem tisztem védeni magunkat Olaj szurkolókat, mindenki magáért felel.. biztos volt a kő dobálás, ha már ennyien írjátok falcosok.. DE arról miért nem írnak a fehér mikrobusz makulátlan falco szurkolói, hogy nem tudtam felhajtani a 4esre, hogy hazainduljak, mert a rendőrök nem tudták őket kordában tartani az úton hulla részegen hőbörögtek, majd amikor lelassítottam és meglátták az Olaj pulóveremet, és sálamat rátámadtak a kocsimra,… Olvass tovább »

WSreborn
Olvasó

Nem tudtad hogy ott csak mintaemberek élnek?
Ejnye-ejnye

kobee77
Olvasó

Ezt már régóta tudja mindenki hogy
csak nők meg gyerekek ellen szeretnek illetve mernek kiállni…

Olajheart2
Olvasó

És nem sajnáltatni akarom magam mielőtt valaki ezt hinné,mert annál sokkal vagányabb nő vagyok, célom a rávilágítás a makulátlan intelligens és minta falco szurkolókra!

SárgaÉsFekete
Olvasó

Áh szóval te álltál meg mellettünk! Intelligens nő vagy, gratulálok! Ha ilyenek a nők szolnokon, vajon milyenek a férfiak? UNDORÍTÓ visszamaradott csürhe!

SárgaÉsFekete
Olvasó

Istenem mekkora egy bohóccal van dolgunk…Kedves Olajheart2, azért állt a buszunk az út mentén, mert szerettünk volna rendőrségi jegyzőkönyvet íratni, ugyanis a bérelt busz megsérült a Neandervölgyi kőhajigáló viselkedésetek miatt. Semmi nem történt úgy, ahogy állítod, ki kell, hogy ábrádítsalak. Valamiért a szolnoki drukkerek mindig tudják, ki mit mond 50 méterrel arrébb (mert ugye már azt is “gondoljátok”, hogy Beni mit mondott tegnap), vagy ki mit csinál. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy miközben a jegyzőkönyv felvétele és a rendőrséggel való intézkedésünk tartott a “kedves” hölgy szurkólótársatok megállt az út közepén mellettünk, majd kiüvöltött mindenki füle hallatára, hogy “F*szsz*pó falcosok”… Olvass tovább »

Xero
Olvasó

Amúgy valaki felvilágosíthatná Jenőt, hogy Barac nem azért került a Falcoba, hogy 40 pontokat dobjon minden meccsen.. Rohadt idegesítő volt az ugatása arról, hogy milyen szarul játszik, közben pedig eszméletlen mennyiségűt munkát végez, védekezik és birkózik bent…

agyas
Olvasó

A bb1.hu kezd a prostisrácok színvonalára süllyedni. A végén kiderül, hogy Váradi fejelte le Cakarunt 🙂

fanaticfantastic
Olvasó

Rossz nevet választottál. Nem hiteles.

WSreborn
Olvasó

Mindenki Váradi-Cakarun sztoriról beszél, pedig ha visszanézitek làthatjàtok, hogy Benke kezdte az egészet. Akkor Váradi lecsapta a magas labdát, tehàt nyugodtan lehet mínuszolni, de ez szerintem taktikai utasítás volt Okorntól.
Ezzel tulajdonképpen elismerték, hogy Cakarunnal felálló Olajt nem egyszerű legyőzni Szolnokon.
Ez számunkra akár hízelgő is lehetne, mivel Okorn híresen lenéző az ellenfelekkel.

Pbask
Olvasó

Miről beszélsz? Lehet valami elkerülte a figyelmem, mi volt Szilivel előtte?

WSreborn
Olvasó

Elnéztem, utána ment neki, tehát nem Benke sara igazad van

Kovari Andras
Olvasó

az mar utanna volt amikor Cakarun fejelt! Beni a foldon volt mar es akkor rohant oda Benke es Anderson! Szerintem ne lass bele tobbet mint ami volt

Pbask
Olvasó

Arra gondolsz, mikor utána odarohant Cakarunnak, mikor Beni már rászínészkedett és elesett, vagy még jóval előtte volt valami?
Nem tűnt fel, de majd visszanézem.

kobee77
Olvasó

Cakarun nem akart fejelni. Ha a Beninek nem pinája lenne hanem farka, akkor szimplán csak össze nyomták volna a szarvukat egy kis trash talk mellett. De hát a Beninek nincs farka, láthattuk is az eredményét.

donnarumma
Olvasó

Eredmény:bajnoki cím! Amatőr

in_vitro
Olvasó

Hú de jó kis mérkőzés volt!
Nyert a csapatunk. Jól játszottunk. Végre a fiatalokat is pályára küldte Okorn Mester. Sőt még Sövegjártó is játszott ma már végre. Hosszú volt a lábadozása, üdv. újra a csapatban!

moldi56
Olvasó

Jó ez a kép,ahogy Váradi őrjöngve örül Keller előtt.Na így néz ki egy olyan játékos,akit szétfejelt ez ellenfél centere.

Kovari Andras
Olvasó

Moldi! Hol volt szo arrol, hogy szetfejeltek? Osidok ota jarsz meccsekre Te is tudod, hogy a szabaly az, hogy a szandekot is buntetni kell. Cakarun tett egy fejelo mozdulatot amivel elerte Beni arcat igaz serulest nem okozott! De itt nem az a lenyeg mekkora a seb, hanem a szandek! Es az megvolt! Buta volt Cakarun!

Pbask
Olvasó

Moldi, tudod jól nem arról van szó.
Tóth Ádámos eset ott volt a szemed előtt, hangoztatattad is hogy történt mert hallottad.
Ott is a mozdulatot díjazták ezzel, egész egyszerűen a döntőben nem lehet ilyen felelőtlenül viselkedni, néha el kell viselni a trash talkot. Bár kétségkívül elhiszem, hogy nehéz úgy játszani, ha kicsit kizökkentenek a komfortzónádból.

Hmafino1
Olvasó

Na de emberek!Itt mindenki Váradi Beni ről beszél. Könyörgöm a sportszerűtlenséget a pályára nem illő tettet Chakarun követte el! Mit kellett volna Váradinak csinálni?

vaino
Olvasó

Tehát Váradi (válogatott, saját nevelés, példakép) lehet sportszerűtlen, megszegheti a Fair-play szellemiségét, és lehet így és ezért bajnok?

Black Bird
Olvasó

Tegyél már fel valami másik lemezt. Váradi provokált. Igen. Cakarun egy forrófejű, antipatikus, sokat szövegelő játékos. Ha minden provokálást fejelès (fejelő mozdulat) követne, 10 kiállítás lenne meccsenként.

vaino
Olvasó

A Fair-play nem szezon és divatfüggő. Független attól, ha ezt másképpen látod.

milanka487
Olvasó

Nem feldobni magát és odarúgni!
És ez a suttyó alak válogatott!

Németh Róbert
Olvasó

Knèzi Jenő szavaival èlve “vonalban ültem”ès jól láthatóan Cakarun simán le fejelte, az más kèrèsem, hogy Beni mièrt dobott ekkora hátast, ha nem is èrte volna el, akkor is ez a mozdulat nem pályára való, független attól, hogy kinek szurkolunk.

PL
Olvasó

mit? nem fetrengeni….

Apaboy
Olvasó

Szerintem ez csak az egyik oldal.

Cakarum sportszerűtlen volt, kiállították, megérdemelte és az eltiltást is. Elborult egy pillanatra és már nem is először.

Váradi sportszerútlen volt, tudatosan provokált, kicsit lökdösődött, majd szinészkedett és még vissza is rugott – legalább olyan komoly rugás volt mint amilyen a fejelés – és megúszta egy technikaival, sőt egyesek szemében még hós is.

Nagyjából ugyanaz a bünti járna Neki is…, de nem kapta meg.

Xero
Olvasó

Pedig állítólag mi nem tudunk veszíteni… Szerencsére totál világos ez esetben a szabálykönyv. Nincs benne olyan, hogy “jajj, ha csak kicsit fejelt, meg ha nem találta el..” Ez van, ez egy objektív dolog. Beninek a kakaskodásért jogos a technikai, Benkének meg szintén lehetett volna adni egy technikait. Amúgy megértem, hogy idegesek a szolnoki szurkolók, fordított esetben én is az lennék. De megköszönhetitek a játékosotoknak, hogy ennyire sötét, hogy egy bajnoki döntő meccs 5. percében ennyire nem képes magát kontrollálni.. Egyébként pedig eddig mindenki arról beszélt, hogy milyen hosszú a Szolnok padja. Egy ember esett ki.. ettől még nem kell úgy… Olvass tovább »

vaino
Olvasó

Tehát Váradi (válogatott, saját nevelés, példakép) lehet sportszerűtlen, megszegheti a Fair-play szellemiségét, és lehet így és ezért bajnok?

Xero
Olvasó

Leírhatod még ötvenszer, attól még nem lesz igazad. Nem ő tehet róla, hogy Cakarun elvesztette a fejét. Ugatás, meg kakaskodás majd’ minden meccsen van, attól még nem kell fejelgetni..

vaino
Olvasó

Így van, teljesen igazad van! De Váradi Benedek (válogatott, saját nevelés, példakép) lehet sportszerűtlen, megszegheti a Fair-play szellemiségét, és lehet így és ezért bajnok?

Piffinger
Olvasó

A csatában nem az ellenfelet dícsérjük!
A játékvezetőknek már előtte meg kellett volna fogni a két játékost, hisz már előtte ment a harc.
A csatában nem szabad felülni provokációra, de a provokálás sem feltétlenül helytálló…( Persze azért érdemes mondjuk megnézni egy-két videót Chiellini és Ibrahimovic küzdelmeiről)
De persze a csaták nem a tisztességről szoktak mindig szólni.
Caki hülyeséget csinált…
Mindentől függetlenül, akárhogy esik is ki egy játékosunk, ennyire összeomlani nem szabadna.
A csatában győzni kell!
Egy döntőben nincs két nyertes…
Meg tudjátok csinálni!!!

HAJRÁ OLAJ!!!

heyho
Olvasó

Két dolgot szeretnék hozzátenni a mérkőzéshez: 1. A szolnokiak a pár nappal ezelőtti kommentjeikhez hűen megpróbálhatnák a méltóságteljes és a veszíteni szavakhoz tartani magukat, ha már a szombathelyiektől elvárták. 2. Köszönjék meg a döntéshozóknak, hogy ezért nem kellett elutazniuk. Ui.: Amint Benedek édesanyjával kapcsolatban írnak egyesek az egyik legszégyenteljesebb dolog amit a magyar kosárlabda történetében valaha hallottam/olvastam, őszintén szégyelljék magukat. Minden szurkolótábor legalja amit ezek a primitív, gyűlölettel teli “szukorlók” megengednek maguknak. És ezek után még fenyegetik is a játékost. Őszintén sajnálom, hogy a szolnoki kosárlabda ezeket az embereket termelte ki maga körül és nyújt táptalajt ezen barbár állatok véleményeinek… Olvass tovább »

Dudi
Olvasó

Tisztelt Szolnoki Szurkolók! Számomra Cakarun egy unszimpatikus, agresszív játékos. Valószínűleg annyira, mint nektek a Váradi. Lehet, hogy nem színészkedik, de Ő is sokat jártatja a száját, és egy kis alattomosságért sem megy a szomszédba. De! Én nem anyázom, nem mondom el mindenféle szemét, alávaló és még sorolhatnám a jelzőket. Cakarun hülyeséget csinált, felült a provokációnak. Ennyi. Az állás 1-1, folyt köv pénteken. ??

futásutána
Olvasó

+1

Pbask
Olvasó

+1
Ők ezt látják, mi pedig azt hogy Cakarun könyökkel takarít,amit az esetek többségében le se fújnak. Elfogultak vagyunk bizonyos szintig, de ez így a normális. Nekik Cakarun olyan küzdő, mint nekünk Beni.

futásutána
Olvasó

Benedek édesanyját senki ne merje a szájára venni egy percig se. Emberek vagytok ti? Hogy lehet ilyeneket leírni? De nem csak az övére de bárki más édesanyjára. Eszetek legyen. Sötétség legalja.

WSreborn
Olvasó

Senki nem gondolta komolyan hidd el!

futásutána
Olvasó

Ha valamit nem gondolok komolyan nem írom le. Főleg ha kényes téma.

kimye
Olvasó

Ez a Varadis foto mondjuk netto provokacio es szanalom, kulon szeretnek gratulalni a szerkesztoknek…

vaino
Olvasó

Tehát Váradi (válogatott, saját nevelés, példakép) lehet sportszerűtlen, megszegheti a Fair-play szellemiségét, és lehet így és ezért bajnok?

Black Bird
Olvasó

A sportszerűtlenséget a pályára nem illő tettet sokkal inkább Chakarun követte el! Igen, Váradi provokált. De ha minden provokálás után fejelő mozdulatot tenne a másik fél, 2-2 elleni streetball meccs lenne már a második negyed.

futásutána
Olvasó

Írd oda még pár komment alá válasznak hátha valaki még nem látta! Csak ügyesen! Cakarun lehet így bajnok? Nem hinném!

vaino
Olvasó

A Fair-play hiányával lehet bárki bajnok?

futásutána
Olvasó

Jól csinálod ne hagyd abba ezaz!

Kovari Andras
Olvasó

Olvasom itt a kommenteket! Tudom, nehez nem elfogultan egy ilyen meccs utan barmit is irni de konyorgom, ertelmezzuk mar a szabalyokat! Torten egy kakaskodas Beni es Cakarun kozott! Ha csak egymasnak felallnak kapnak egy-egy technikait es megy tovabb a meccs! De Cakarun tett egy fejelo mozdulatot ami minden sportagban azonnali kiallitas fuggetlen attol, hogy eltori e az ellenfel orrat vagy eppen csak hozzaer az arcahoz. Teljesen felesleges itt csalasrol irogatni egyedul Cakurunt kellene elovenni es elbeszelgetni vele, hogy amit tett az konnyen egy egesz eves munkat donthet romokba. Benit lehet utalni de attol meg nagyon jo jatekos! Es igen, egy… Olvass tovább »

fanaticfantastic
Olvasó

Meghatározó játékos nélkül. kora délután,munkaidőben.. Ne legyél már ilyen álnaív..

Kovari Andras
Olvasó

Nem agyonvertuk a meghatarozo jatekosotokat hanem csinalt egy butasagot es azert nem lehet ott penteken! Cakarun felelotlen volt ezen nincs mit szepiteni!

Pbask
Olvasó

+1. Így gondolom én is. De azt is belátom, hogy elfogult vagyok, és fordított esetben felrobbannék a dühtől. Így a szolnoki részt is megértem, de csak addig, amíg nem jön valaki a halott szerettével. Az számomra nem fér bele már.

WSreborn
Olvasó

Senki nem gondolja komolyan, csak az első indulat beszél mindenkiből. Judit több Olaj meccsen is volt Szolnokon mikor Kornèl itt jatszott, rendkívül szimpatikus ember volt.
Aki a szájára vette már reggelre megbànja hidd el.

fanaticfantastic
Olvasó

Szerintem én bíztosan nem jöttem ezzel. Erre nagyon figyelek. Nem szidom a mások szeretteit.Főként nem,az elhunytakat.Viszont jónéhány szombathelyi cigányozta,sértegette mindenféle jelzővel a szolnokiakat. Nem a kommentelőket. A SZOLNOKIAKAT! Anyámat,apámat a gyermekem,az unokáimat. Többször felhívtam a figyelmet,hogy hagyják ezt abba. Pld a Mendez nevű hozzászólónak is. Úgyhogy: Szeretném ha ez nem ismétlődne meg mert én is utánajárok ,hogy kik ők,akik ezt megengedik maguknak és elgondolkodom egy feljelentésen. Mint azt a körmendi-Szombathely szúrkoló beígérte itt valahol,a kedves kommentelőknek. Teljesen jogosan,amúgy.

Lebronz dzsemsz
Olvasó

Itt mindenki ennyire hulye szolnokon?? Halo emberek hat latvanyosan odafejelt, ezen nincs mit kerdore vonni! Cakarun jatekat mindog is szerettem, es ezutan is fogom, nagyon jo jatekos, de mar illene ennyire rutinosnak lennie, hogy az elso 5 percbe nem gurul el a gyogyszer!

fanaticfantastic
Olvasó

Figyelj! Nem hülye mindenki Szolnokon. Állítsd le magad! Ne minősíts egy várost. Élnek itt bőven,olyan emberek akiket nincs jogod sértegetni. Mint Szombathelyen is.

Lebronz dzsemsz
Olvasó

Bocsanatot kerek az 1%-tol, aki nem annyira hulye, hogy felfogja, hogy ha egy jatekos megfejeli a masikat azt ki kell allitani

WSreborn
Olvasó

Inkább ne százalékoljunk jó? A Hali szurkolókkal jöjjek most elő? Vagy 3000 torokból jövő cigányozással az éremátadás alatt???

Lebronz dzsemsz
Olvasó

Nekem azok ugyanolyan hulyek, ha azt hiszed, hogy nalam merce az, h ki hol lakik tevedsz! Sztem mindenhol vannak primitv buta szurkolok, de a legprimitvebbek nalam egyertelmuen a soproniak

vasipasi
Olvasó

Látom a Bb1 (nagyon helyesen) törli azokat a szolnoki kommenteket, akik Váradi Benedek édesanyját a szájukra vették. Egészen elképesztően buta és sötét emberek élnek köztünk.
Remélem ennek ellenére a szerkesztőségben az adatok megvannak, mert holnap büntető feljelentést teszek mindegyik ellen. (a hozzászólásokat lementettem) És kivétel nélkül mindegyikük nevét nyilvánosságra hozom, vállalva annak minden jogi következményét.

vaino
Olvasó

Erkölcsileg teljes mértékben igazad van, jogilag nem teljesen. De erkölcsileg teljesen igazad van!

Dallas
Olvasó

Szólíthatlak KG.Bélának esetleg STAS.Irének ? bocs a securitatéra most nem jutott eszembe semmi, az Irén saját szerzemény lejogvédem,a bélát már én is plágizálom 😛

moldi56
Olvasó

A helyeben én nyugodt maradnék,nem öntenék olajat a tűzre.

Vulcano
Olvasó

Kik voltak pontosan? Mire elkedtem olvasni már törölték ezeket a kommenteket.

Pbask
Olvasó

Respect. Azért van egy szint, ami alá nem megyünk.
Bizonyos rétegeknél azt hittem a kőzápornál nincs lejjebb.
Tévedtem..

PL
Olvasó

ugye sargaparna haverodat is nyilvanosságra hozod?

Zsé
Olvasó

Jujj… most aztán mindenki összesz.rta magát. ? Egy igazi erkölcsi hős vagy! ?Gyökér!

Kov14
Olvasó

A kiállítás, erről beszél mindeki. Én Falco szurkolóként elismerem, hogy (színészkedett) rájátszott erre a mozdulatra a Beni. De már maga a mozdulat, hogy egy kosárpályán valaki meg akarja fejelni a másikat, az egyszerűen szánalmas, félreértés ne essék az, hogy rájátszott Beni az se példaértékű, de ha állva marad és ténylegesen megfejeli, akkor nemcsak Cakarunt állították volna ki, hanem lehetséges, hogy Beni is most pár meccsig bevethettetlen lenne. Ezért nem kell elítélni Benit, hogy ezt csinálta, a saját maga épségről van szó, és azaz első, hogy mindenki épségbe maradjon. Én gratulálok, a Szolnoknak, hogy próbálták tartani magukat a kulcsjátékosuk nélkül is,… Olvass tovább »

Mivanmivan
Olvasó

Köszi.
Csak azt nem értem, hogy a fejeléses szitu előtt Beni ugrott Cakarunnak, ezt nem vettek figyelembe. Lentebb írtam egy páros kiállítás opciót, ezt továbbra is fairnek tartanám.

Kovari Andras
Olvasó

azert kapta Beni a tekot! Ha Cakarun is csak annyit csinal, hogy egymas arcaba bamulnak kap egyet o is es megy tovabb a meccs. De a fejelo mozdulat kiallitast ert!

Kov14
Olvasó

Ahogy megnéztem újra és újra a felvételeket, én úgy látom, hogy Cakarun elakarta kérni Benitől a labdát, de Beni az alapvonali szolnoki játékosnak adta a háta mögött, és ez váltotta ki a feszültséget a 2 játékos között. Ezért, és a színészkedésért kapta Beni a technikait ebből a szemszögből nézve, az hogy milyen párbeszéd ment közbe a 2 játékos között, azt meg csak ők tudják. Cakarunnak pedig meg kellett volna őríznie a hidegvérét, de tudom saját tapasztalatból is, hogy ez ilyenkor nagyon nehéz

kobee77
Olvasó

Az nem fejelés volt te szerencsétlen

Black Bird
Olvasó

Fejelő mozdulat te szerencsétlen.

Kov14
Olvasó

Kedves Kobee77,
Ha te nem úgy láttad, akkor nézd meg mégegyszer, mert ott nem súgdolózni akart Cakarun a Beni fülébe.

SárgaPárna
Olvasó

Láláláláláááá Lálálááá Lállláááááá

milanka487
Olvasó

Fogadjunk hogy kint sem voltál, sőt még nézni sem nézted!

Ballabolla
Olvasó

Oriasi suttyo vagy! Buszke lehetsz magadra. A szoban fricska minden csapatsportban megy. Ezt tudni kell kezelni egy “profi” jatekosnak… Mit mondhatott neki Varadi, amiert fejelt? De tenyleg, mit?

Ballabolla
Olvasó

Ezt egy Váradi Benedeket anyázó kommentre írtam, amit azóta töröltek…

elfogult vagyok
Olvasó

Kosárlabda szurkolóként nagyon sajnálom, hogy a döntő mind két mérkőzésén a kontaktok “túljelzése” a bírók “etetése” ennyire fontos része lett a taktikázásnak! Mi lesz így kedvenc sportunkkal???? Ütőképes válogatott helyett nem EB-re, hanem az Oszkár gálára megy a válogatottunk?
Sajnálom, hogy a kosárlabda sport lesz így az igazi vesztes!

Mivanmivan
Olvasó

+1

ejjha
Olvasó

Semleges szurkolónak mondanám magam, de a falco kb. olyan mint a fradi. Nem a múltja miatt, mert az nincs neki, inkább az, hogy valamiért ellenszenves számomra, ahogy a legtöbb szurkoló számára. Ott van pl váradi esete. Soha nem csipáztam, de nem tudtam megmagyarázni miért. De manapság egyre jobban beigazolja miért érzek így. Nem fog kezet a győztes csapattal mert nem tetszik neki a bírói ítélet? Szégyen és szánalmas. Aztán bohóckodik egyet, amire még büszke is (nem vitatom, hogy Cakarun hülye volt). Ezután nagy eséllyel megnyerik a bajnokságot, erre is büszke lesz nyilván. Hányok az ilyen sportolóktól. És vele együtt a… Olvass tovább »

agyas
Olvasó

Csakarun a nemzet hőse, váradi meg egy libernyák 🙂

vaino
Olvasó

Tehát Váradi (válogatott, saját nevelés, példakép) lehet sportszerűtlen, megszegheti a Fair-play szellemiségét, és lehet így és ezért bajnok?

Kovari Andras
Olvasó

szegeny egy eleted lehet ha ennyi negativot le tudsz irni 8 sorban. Elarulom, Beni egy ertelmes es intelligens srac! Egy jo sportolonak csibesznek is kell lennie. Mindig kezet fog az ellenfellel es a mai Cakarun esettol eltekintve egybol elnezest ker egy esetleges fault utan is. Felesleges hergelned magad annyit nem er meg a dolog

vaino
Olvasó

Hm, hm, hm…… Tehát Váradi Benedek (válogatott, saját nevelés, példakép) lehet sportszerűtlen, megszegheti a Fair-play szellemiségét, és lehet így és ezért bajnok?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés