Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A Falco nyerte a “csonka csapatok” meccsét

A második negyedben Alekszandrov is kidőlt a Jászberényből.

JP Auto-Jászberényi KSE - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 57-78 (19-19, 17-13, 8-25, 13-21)

Felsőházi középszakasz, 6. forduló
Jászberény, Belvárosi Általános Iskola
V.: Cziffra Cs., Praksch P., Goda L. (Balogh L.)

JKSE: Ruják 6, Rakics 11/3, Brbaklics 8/3, Alekszandrov 4, Pantelics 10. Csere: Kerpel-Fronius 10/6, Czirbus 8, Fekete -.

Falco: Govens 11/9, Curry 11/6, Váradi 11/3, Bruinsma 13/3, Reddic 21. Csere: Tóth N. 2, Bíró 6/6, Hódi -, Verasztó 3/3, Körmendi -.

A hazaiaktól Pitts, Coleman és Cseh, a vendégektől Perl és Balmazovics hiányzott sérülés miatt.

Govens-Curry alley ooppal indult a mérkőzés. Fej-fej mellett haladtak a csapatok, kosárra kosár volt a válasz, hol egyik, hol másik gárda vezetett. A harmadik percben, 17-15-nél Okorn kérte ki a mérkőzés első idejét. 19-19-es döntetlennel ért véget az első tíz perc, a vendégektől tíz pontot Reddic szerzett.

Másfél percet kellett várni az első kosárra a folytatásban, amit Ruják jegyezett, majd a másik oldalon éppen ő faultolt, Reddic hozott össze egy 2+1-es akciót. Újra a falcós center volt eredményes, 21-24-nél Lazics kért időt. A 14. percben Alekszandrov megsérült, elsőre nem tűnt komolynak a dolog, de besétált az öltözőbe, és már nem is állt vissza a játékba. Nem sokkal később Reddic kapott sportszerűtlen faultot. Nem volt magas a színvonal, fordult a kocka, a félidőben 36-32 volt az állás.

Váradié volt az első kosár a fordulás után. A Falco átrohant ellenfelén, két és fél perc alatt 0-9-cel kezdett, 36-41-nél időt kért Lazics. Hiába, 20-2-es szériát ment a Szombathely (38-52). 0.4 másodperccel a harmadik negyed vége előtt Curry dobhatott hármat, hibátlanul, így 44-57-ről indult a záró etap.

Rakics triplájával hozta vissza tízre a csapatát, Govens válaszolt rá, majd Bíró is rátett egy trojkát a különbségre. Váradi nehéz helyzetből értékesített egy középtávolit, ezzel először lett húsz közte, 47-67-nél időt kért a JKSE. A végére lehetőséget kaptak a fiatalok is, a Falco már nem engedte ki a győzelmet a kezéből, a második félidőben átszaladt ellenfelén, és megérdemelten nyert.

58 hozzászólás

58
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
10 Comment threads
48 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
21 Comment authors
nyolcmegnyolcJksedellnagyapátok810509 Recent comment authors
WSreborn
Olvasó

Kicsit lenyugodva szeretném jelezni, hogy a jászberényi szurkolókkal semmi bajom és a jászberényi embereket kifejezetten szeretem, de tényleg van egy olyan érzésem hogy egyes meccseket könnyűszerrel elengednek, de ellenünk mindig felszívják magukat. Pantelics egy mocskos tetű utálom évek óta, a többiekkel semmi bajom. A jó viszony pedig maradjon meg, rajtam nem fog múlni. Hajrá JNSZ Megye!!!!

Jkse
Olvasó

Szipatikus ez most tőled! Ennek lassan semmi értleme, hogy egymást szidjuk mindkét csapatnak SOK PROBLÉMÁJA van. Bízzunk benne, hogy
Berény és Olaj részről is a playoff
már a sikerekről fog szólni!!

dell
Olvasó

A sok okos Berényítől kérdezem,hogy Pitts tegnap miért nem játszott? Azt ne mondjátok,hogy sérült mert senki nem hiszi el. Az Olaj ellen nem volt sérült csak előtte és utána. Egy jó tanács:fogjátok a sárgák kezét és még csókolgassátok is egymást.Szépen lefeküdtetek nekik.

Jkse
Olvasó

Ha a roppant szimpatikus olaj játékosok nem ütötték, rúgták volna szét Pitts et akkor lehet játszott volna tegnap is. Sok okos Szolnokitól kérdezem miért feküdtek le a Pécsnek? Vojvoda mért pont ellenünk játszott kétszer is? (Hozáteszem mi félidőbe vezettünk!)

falco2008
Vendég
falco2008

Aleksandrov feküdt le a legjobban, a semmitől sérülés.. Aggódnék az egészségéért kedves JKSE fanok!

Jkse
Olvasó

Semmitől? Gondolom nem voltál akkor a meccsen! Imádkozhat ha nincs komoly sérűlése mert gyilkos Norbi hozta formáját!
Idén már volt egy hasonló eset akkor achilles szakadás lett, ami egész pályafutást tönkre tehet!

falco2008
Vendég
falco2008

Drága Szabolcs! Egész jó hangulat volt ahogy hallottam, Respect. Téged nem láttalak 🙁 ott voltál?

gulyasszabolcs00
Olvasó

Barátom, azt hittem már nem böffentesz ide egy fainat ?csak sikerült na… Merre voltál? Tudod, én mentem Szombathelyre egy szerdai nap , ne csináld, hogy te nem jöttél el hozzánk!? Nagyon gáz lenne… Azért remélem nincs gond, és csak lusta disznó voltál elutazni messzire ?

S.Pippen
Olvasó

Szégyen volt a Filkóra nézve, hogy a félidőben még vezetett a hazai csapat 3 legjobb játékosa + a csapatkapitánya nélkül. Jobb lett volna, ha Alekszandrov sem játszik, ezt a meccset amúgy is elengedte a Berény. Reméljük meggyógyul mindenki a play-off-ra, ez a csapat megérdemelné a 4 közé jutást. Ja, Orlando Coleman óriási figura, ritka értelmes, jópofa amerikai, könyörgöm, tartsuk meg!

gulyasszabolcs00
Olvasó

És eszméletlen közvetlen is! Előző hétvégén u13as focisták meccsére jött ki velünk, szurkolni a kicsiknek!

derryl
Olvasó

Tényleg fasza gyerek lehet. Már látom szemeim előtt, hogy visszatérésekor gyalogkakukknak öltözve fut ki a parkettre, a fején valami bóbita lengedezik, a fenekéből marabu tollak állnak ki, oda fut a játékvezetőhöz, miközben olyan pofát vág, mint vizisikló a rátámadó anyamongúzra, és azt mondja neki, bip-bip, majd mikor az operatőr rásvenkel, átszellemült pofával megismétli: bip-bip! És a sok 10-13 éves berényi kosárpalánta viharos tapssal jutalmazza!

Csodálatos fickó!

jb17
Olvasó

Huh… Nálad komoly bajok lehetnek fejben ?

derryl
Olvasó

A te fejedben szerintem a Sivatagi show stúdiófelvételeit lehetne leforgatni. Látszik, hogy jász vagy, nem szégyen az, csak egy állapot,,de viseld csendben, büszkeséggel.

jb17
Olvasó

Nem én vagyok az aki ok nélkül köt bele mindenbe ami él és mozog.

jaszberenyikse
Olvasó

Jásznak lenni egy állapot… Gratulálok te agyoniskolázott!

derryl
Olvasó

Nézd! Mikor ti játszottátok a csiki-csukit az első-és másodosztály között, én nem szopóztam, nem drukkotam ellenetek, pedig néha olyan verést kaptatok, hogy, csak a vészkijáraton tudtatok kimenni, mert az ki volt világítva! Elmúlt. Nem tudom mi bajod, hogy nem alpári módon írtam le a véleményem, érző szívem megpróbálta lírikusan megfogalmazni egy gyermekszerető kosárgéniusz visszatérését. Erre kapom az ívet. Na mindegy, ilyen időket élünk. De, ha elhagyod szűkebb pátriádat, mondjuk Jászladány felé, és a kultúra néhány harmatcseppje a válladra hull, ne söpörd le, ne várd, míg a nap felszárítja! Idd fel, érezd a testedben, ha utána a tükörbe nézel, egy egész… Olvass tovább »

derryl
Olvasó

Bocsánat, Schwarz.!

derryl
Olvasó

Ezjó!!! Véletlenül kimarad egy betű a nevemből, javítom, és dislike! Van még lejjebb odaát?

jb17
Olvasó

Egészen idáig, mi se drukkoltunk ellenetek, sőt nem egy imserősöm és még én is átjártam Szolnok meccsekre szurkolni nektek, még jó pár héttel ezelőtt is. És akkor most, hogy idén jóval feljebb kerültünk mint az előző években, ti nektek ez nem tetszik. Biztos lennék benne, hogy ha most az utolsó helyek valamelyikén állnánk és nem nyertünk volna kétszer ellenetek, semmi bajotok nem lenne velünk. Sajnálom, hogy ilyen rosszindulatú tud lenni egy ember mint amilyen te vagy és itt néhány társad aki hozzászólt. Jaszberenyikse még a múltkori Körmend elleni meccsetek után is gratulált nektek, pedig akkor már lehordtátok a Berényt, játékosait… Olvass tovább »

derryl
Olvasó

Na tessék! Leírom a végén a jókívánságaimat, ez sem tetszik! Azt nem írhatom, hogy szeretlek benneteket, mer Másik Vége jogdíjat kér!
Nem baj, nyugodtan utáljatok bennünket, +-1 már nem számít, mi ezt 30 év alatt megszoktuk, megy a pengeváltás oda-vissza a többiekkel, ez így van rendjén, kulturált keretek közt kell is, hogy így működjön! Bármikor leállok sörözni egy albással, meg is történt nem egyszer, de egymás tenyeréből nem fogunk enni!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Ne felejtsd el, hogy ez nem egy általános szolnoki vélemény, hanem Derryl véleménye. Én továbbra is szurkolok a Berénynek. Jó csapatotok van szinpatikus játékosokkal (talán Pantelics nem az ?) szurkolókkal. Remélem itt is, ott is meggyógyulnak a sérültek.

Jkse
Olvasó

Köszönjük! Végre egy nem kötöszködő Szolnoki…..
Sérülteiteknek jobbulást majd ha visszatérnek reméljünk többi szolnoki se lesz ennyire fusztrált!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Én így gondolom, de a főnököm is berènyi.?

nagyapátok
Olvasó

Fene sem gondolta volna, hogy ilyen érzékenyen érinti a kisgyermek lelkedet, hogy idén Szolnokon még olyan amerikait sem sikerült igazolni aki beköthetné Pitts vagy Coleman cipőfűzőjét…

Bármelyik csapatban is játszik 2 ilyen látványos játékra képes játékos, figyelni és élvezni kell, mert sajnos a NB1-ben sokszor Tóth Norbikat kell meccsról meccsre szenvedve néznünk.

derryl
Olvasó

Papi! A cipőfűzőt felénk megkötik, de egye fene! Örüljetek a két emberkének, hál istennek, nekünk nem egyszer volt részünk jobb játékosok alakításaiban gyönyörködni. Akkor ált. bajnokok is lettünk!

nagyapátok
Olvasó

Ezt nem berényiként írtam derryl-ke.
Perry is ilyen játékosok közé tartozott, mindenki szívesen nézte a mit tud a pályán, ráadásul emberileg is szimpatikus volt.
Olyan vagy mint egy fusztrált óvodás aki bizonygatja, hogy márpedig az ő apukája erősebb.
Ez nem szolnoki stílus, kezdesz furcsa lenni nekem..

derryl
Olvasó

Papika!

Ne reménykedj, szolnoki, és hetero vagyok! Talán máshol kellene próbálkozni!

Részemről lezártam!

gulyasszabolcs00
Olvasó

Friss hír, első kézből : Nemanjanak se törés se szakadás, szalagnyúlása van, pár nap és rendbe jön! ?

Godemperor
Olvasó

Akkor megverhetitek idegenben is a Szolnokot. Hadd örüljenek! 😉 😀

WSreborn
Olvasó

Pedig hogy fel voltak háborodva a berényiek, mikor azt mondtam hogy megint le fognak feküdni a falconak, és lám tessék. Az a seggdugó persze most nem játszott, remélem kap a pofájára panteliccsel együtt a ligetben!!! Nem elég a szekérderéknyi sérült még a dögkeselyűk is összefognak ellenünk. Remélem ha nekünk nem jön össze legalább az MTE lesz a bajnok!
Hajrá Olaj!

donnarumma
Olvasó

Ti ma miért feküdtetek le a Pécsnek? Voja Tóth miért pihent? Ellenünk majd tuti játszik!A fától az erdőt…
Ha nem mi,remélem a berény lesz a bajnok!

Godemperor
Olvasó

Húúú, ez már beteges.

Aramis
Vendég
Aramis

Igazi lokálpatrióta vagy! 😀
Olyan semmilyen, mint a szolnoki nevelésű fiatalok… 😀

WSreborn
Olvasó

Még szerencse hogy nem a te minősítésed a mérvadó, vagyis annyira amennyire a csapatod általában a végelszàmolásnál, semennyire. Ennyi év szopás utàn nem csoda a sok papír aranyérem mellett a Perl-Váradi párosra hokkantasz…..mivel más nem jut

Rouge
Vendég
Rouge

“….Olyan semmilyen, mint a szolnoki nevelésű fiatalok…”

Te, nuni, a semmilyen szolnoki nevelésű fiatalok között azért van olyan, aki nemrég végig játszott egy győztes magyar kupadöntőt,
és a végén a nyakába akasztották az aranyérmet….
a szilverhelyi sajátnevelésű fiatalok asszisztálása mellett….
az örök vesztesek asszisztálása mellett…:):)

810509
Olvasó

Megbeszéltük hogy nincs olyan hogy örök , meg hogy mindig , meg hogy soha . 33/17 , emlékezz!

Kosár122
Olvasó

Pittsnek izomsérülése van, ezért nem TUDTA vállalni a játékot, Aleksandrov pedig a meccs közben sérült meg, így gyakorlatilag végig 2 légiossal kényszerültünk játszani…..ez aztán a lefekvés!
Te viszont egy nagyon buta rosszindulatú paraszt vagy, és biztos frusztrált hogy szopni járt az olaj Berénybe idén;)

WSreborn
Olvasó

Na ide figyelj te félcédulás, én nem személyeskedtem, de úgy látom nagyon nagy lett az arc felétek. Azt hogy mi a szopás hamarosan megtanuljátok, addig fogjátok egymàs kezét a sárgákkal. Jó pàrosítás vagytok egy örök lúzer és egy jelentéktelen banda…..

derryl
Olvasó

Nem is tudtad, már Berényben vizelik a Golf áramlatot? Nyertek kétszer, és már Jászteleknél kiírták, hogy a kosárlabda fővárosa!

jb17
Olvasó

Paranoiás vagy? Ember, szerinted mi akartuk hogy lesérüljenek a játékosaink? Direkt sérült le ma Nemanja is, Pitts,Coleman meg Gyuri mellé? Lehet ha gondolkoznál nem beszélnél hülyeségeket. Nekünk sem nagy öröm, hogy pihentetésre kényszerülnek a játékosaink, főleg úgy, hogy a kispadunk rövid is és gyenge is.

laja
Olvasó

Itt nem erről van szó te hülye gyerek! Pitts ellenünk játszott előtte nem és utána sem.Mi ez ha nem a sárgák segítése? Remélem a Pécs beelőz bennetek és Szolnokon is megkapjátok ami jár Pantelicsestől és Pitts -estől,mert ellenünk biztos,hogy mindenki játszik. Én meg régen azt hittem,hogy Jászberény nem Vas megyében van de tévedtem…..

derryl
Olvasó

A válasz lentebb: “Kelet Magyarország szíve” ……

jaszberenyikse
Olvasó

Elhiszem,hogy frusztráltak vagytok a sok sérült miatt de attól nem kell azt gondolni,hogy mindenki összefogott az Olaj ellen. Remélem a filkó is beelőz benneteket és a Paks vagy a Kecsó kiver titeket a po-ban ha már te ilyen szépeket kívánsz nekünk. Szép napot!

WSreborn
Olvasó

Kecskemét ugyan egy másik megye, és ott is kikaptunk már sokszor, de velük mindig jó volt a viszony a mai napig. Talán mert nem szálltak el egy-két győzelemtől, és nem jelentették ki egy mákos szezon 3/4énél, hogy az Olaj szopni jár oda. Nem is beszélve erről a példátlanul sportszerűtlen magatartásról amit Pitts játékával művelnek. Az utóbbi meccseken szinte csak ellenünk játszott, a falco elleni meccseket meg sorra feladják. Közben meg nagy a barátság. Akár egy Guy Ritchie film címe is lehetne: A lúzerek és a senkik!

jaszberenyikse
Olvasó

A bajnokság ebben a szakaszában a taktikázgatásnak már nagy szerepe van. Miért ne az Olaj ellen játszott volna Pitts ha akkor reális győzelmi esélyünk volt? Ja,mert egy megye vagy mert amíg mindig agyon vert minket az Olaj addig nagy volt a barátság de amint kétszer kikapnak meggyűlölik a JKSE nevét és egyből összeesküvés elméleteket gyártanak,hogy így lefeküdtünk a filkónak meg úgy csak ellenük játszik mindeni?! Úristen….

jb17
Olvasó

Engedd el jaszberenyikse, úgyis csak az a jó és az az igaz amit ők írnak, hiszen mégis csak ők a nagy Szolnokiak.

donnarumma
Olvasó

Jobbulást a sérülteknek!
Nyílván a “rövidebb csapatnak” jobban hiányoztak a kiesők,de ez ellen nincs mit tenni-mi is megtapasztaltuk már párszor.
Sajnos egy szezonban még ezt is be kell kalkulálni.
Jó és kiélezett meccsekre vágyunk,nem előre feladott vagy edzőmeccsekre.
Át kell gondolni ezt a rendezést…
Persze szép volt fiúk,hajrá Falco

jaszberenyikse
Olvasó

Ez sajnos siralmas volt.Gratulálok a Falconak és szurkolóinak! Kész csoda,hogy egy félidőt bírtunk de Nemanja nélkül esélyünk se volt a második félidőben. Okorn gondolom jól lecseszett mindenkit az öltözőben és onnantól brutál védekezést toltak. Favágó Norbi miatt megsérült Nemanja(nem tudom,hogy miatta-e nem láttam konkrétan de ő védekezett rajta amikor történt). Sajnos az ő kiesésével még Pitts és esetlegesen Coleman visszatérésével is borús a jövő. Reméljük a legjobbakat. Sajnos érik a vasi döntő de hátha Vojának nincs nagy baja és Benke is visszatér. A falconak még Balmazovics és Perl nélkül is brutálisan jó kerete van, pár szombathelyi elmagyarázhatná,hogy mégis miért nem… Olvass tovább »

Drazsen
Olvasó

“A falconak még Balmazovics és Perl nélkül is brutálisan jó kerete van, pár szombathelyi elmagyarázhatná,hogy mégis miért nem tudnak többet kihozni ebből.” Erre Falco-szurkolóként én is kíváncsi lennék. Talán Okorn mestert kellene megkérdezni.

Godemperor
Olvasó

Igen, Norbival ütközött, de nem volt különösebben kemény kontakt. Legalábbis tévén keresztül nem tűnt annak.

moldi56
Olvasó

Nektek is gratulálok Szabolcs! Nem tudtátok behúzni.Bezzeg ellenünk!A Ligetben visszavágunk.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Mi ez a bezzeg ellenünk? Ti tényleg azt hiszitek, hogy a Berény az Olaj ellen munkálkodik? “Bezzeg ellenetek” játszott Pitts és Aleksandrov is, ma egyikük sem sajnos. Akik fent voltak a pályán, mindent megtettek! Vágjatok csak vissza, ha azzal elégtételt vesztek úgy érzed, akkor legyen. Köszönjük egyébként a gratulációt, gondolom az eddigi eredményeinknek szólt ?

jaszberenyikse
Olvasó

Nagyon komoly összeesküvés elméleteket gyártotok ott a Tisza partján. 😀
Ha lenne egy remek taktikád,hogy kellett volna megverni a naffalkót 2 légióssal és nem éppen Voja,Szili,Kovács,Tóth szintű magyarokkal kérlek oszd meg velünk. Sajnos az egy tény,hogy legnagyobb esélyünk a középszakaszban hazai pályán a sérültekkel tűzdelt Olaj (ezt ki is használtuk) és a Pécs ellen van. Innentől kezdve miről beszélünk?

gulyasszabolcs00
Olvasó

Nagyon remélem, hogy Nemanjanak nincs komolyabb baja, kórházba szállították, imádkozzunk, hogy minden rendben lesz! Ha ő is kiesik… Nem is folytatom! Gratula a Falconak, és az egy tucat szurkolónak akik csütörtökön eljöttek Kelet-Magyarország szívébe egy edzőmeccsért! Jó utat nekik! Minden hiányzónak jobbulást, borzasztóan facsaró és felesleges ez a középszakasz, nettó hülyeség. Elég lenne a középházban lejátszani, hogy ki csapódik az első 5-höz, ennek semmi értelme így. Sorra dőlnek ki a játékosok az összes csapatból szinte. Persze értem, heti két meccs lehet nem sok, de ebben a formában egyelőre csak káros ez az egész a bajnokságra nézve. Majdnem elfelejtettem : “Karnevál,… Olvass tovább »

redmiller
Olvasó

Mert másoknak nem olyan hosszú a szezon… Évek óta ez van! Rövid a kispadotok, ez van… Kutya le sem szarja, ha másnál vannak sérültek! Nekünk is volt ilyen szezonunk!

gulyasszabolcs00
Olvasó

Idióta, ki beszélt kettős mércéről? Senki nem mondta, hogy másnak rövidebb a szezon, sőt írtam is, hogy más csapatoknál is sorra dőlnek ki az emberek, engem ez bánt,mert a bajnokság színvonala is jelentősen csökken akkor, amikor pl egy Szolnoknál a fél csapat hiányzik, a Sopron is rendesen megtépázott, a Falconál is vannak gondok sajna, rólunk nem is beszélve… A kutya lehet nem szarja le, hogy más csapatnál is vannak sérültek, de te ahogy látom leszarod. Mert semmi eszed nincsen. Szörnyen irigy vagy, minden megnyilvánulásodból látszik. Ne okádj ide feleslegesen, a felénk/felém érzett utálatodat ne itt vezesd le, inkább üsd a… Olvass tovább »

redmiller
Olvasó

Én nem idiótáztalak le… Téged minősít!
Középszakasz nélkül nem is lennétek NB1/A-ban, mert akkor Szekulovics se ment mwg benneteket…
Ez egy ilyen szezon! Több sérülés! Amúgy meg pont erről ugattunk, hogy akkor leaztek bajban, ha sűrűsödik a program… Cssk az Olaj pl. jóval több mecccset, a válogatottak meg pláne többet játszottak! Nagyobb a sérülés rizikófaktora…

derryl
Olvasó

Hagyd! Két éve, mikor ti már az utcáról toboroztatok játékost, annyi volt a sérült, az nem zavarta!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés