Connect with us
Hirdetés

Bajnokok Ligája

“A Falco megmutatta, hogyan kell kosárlabdázni”

Okorn szerint ez abszolút rendben van.:

:

A Falco KC Szombathely Bajnokok Ligája győzelme után a két edző érthetően máshogy értékelte az összecsapáson látottakat. A Neptunas Klaipeda edzője mindenesetre elismerően beszélt a magyar bajnokról.


Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője:
Köszönöm a szurkolóink támogatását, nagyszerű atmoszféra volt ma is. Én természetesen elégedett vagyok, remélem, ők is legalább annyira élvezték a mérkőzést, mint ahogy én és a játékosok tették. Nagyszerű munkát végeztünk, amit elterveztünk, szinte minden teljesült, nincs is ennél jobb érzés egy edzőnek. A csapat megértette, amiről beszéltünk napokon át, hogy miként lehet megverni egy ilyen erős ellenfelet. Nagy nyomást gyakoroltunk a külső sorukra, a huszonegy eladott labdájuk sem véletlen, illetve jó ránézni a statisztikában a gyorsindítások után elért huszonhat falcós pontra is. A védekezésből indult minden. Nagyon nagy győzelmet arattunk. Az első fele lement a BL-nek, veretlenek maradtunk hazai pályán. Nem lehetek elégedett az isztambuli utolsó öt percünkkel, illetve a dijoni kezdésünkkel, de a többi abszolút rendben volt, Zaragozában pedig elég közel álltunk a bravúrhoz. Versenyben maradtunk, és ez nagy szó, de továbbra is lépésről lépésre haladunk, már Debrecenre készülünk. Még egyszer köszönök mindenkinek mindent, a szurkolóknak is és a játékosoknak is.

Tomas Rinkevicius, a Neptunas Klaipeda vezetőedzője: Gratulálok a Falcónak, megmutatták, hogyan kell kosarazni, hogyan kell energikusan játszani. Az elejétől fogva nagyon nagy energiával játszottak, jobban akartak nyerni, megérdemelten nyertek.

Kiemelt fotó: ugytudjuk.hu

HIRDETÉS

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
FALCO19802lee14Suns Recent comment authors
FALCO1980
Olvasó

Debrecebe kéne menni,pulykakakast kéééne venni….Csak a Falco álééé!!!

Suns
Olvasó

Ricsike és barátai, Zoli küldött Nektek egy hűtőmágnest Szombathelyről: http://www.championsleague.basketball/images.fiba.com/Graphic/5/6/0/A/pbzbVpMwM0CcfT-qB78t1g.png?v=20191205141908333

2lee14
Olvasó

Ilyen hűtőmágnest nem mindenki hoz. Becsüljétek meg!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés