Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A Falco megelőzte a Telekom Veszprémet az Év csapata versenyen

Jó hírverés ez a magyar kosárlabdának.:

:

A Magyar Sportújságírók Szövetsége nyilvánosságra hozta az Év csapata versenyének pontos eredményét. A sportújságírók idén két kosárcsapatra is szavazhattak. A Sopron Basket a 10. lett, míg a Falco KC Szombathely – a Telekom Veszprém kézilabdacsapatát is megelőzve – a 8. helyen zárt.

A pandémia miatt ezúttal online rendezték meg az M4 Sport – Az Év Sportolója gálát a Nemzeti Színház Gobbi Hilda színpadán.

AZ ÉV CSAPATA

(hagyományos csapatsportok)

1. FÉRFI LABDARÚGÓ-VÁLOGATOTT 855 pont
2. FERENCVÁROS (labdarúgás) 547 pont
3. FÉRFI VÍZILABDA-VÁLOGATOTT 532 pont
4. GYŐRI AUDI ETO KC (női kézilabda) 171 pont
5. FTC-TELEKOM (férfi vízilabda) 85 pont
6. FÉRFI JÉGKORONG-VÁLOGATOTT 74 pont
7. NŐI VÍZILABDA-VÁLOGATOTT 65 pont
8. FALCO KC SZOMBATHELY (férfi kosárlabda) 53 pont
9. TELEKOM VESZPRÉM (férfi kézilabda) 50 pont
10. SOPRON BASKET (női kosárlabda) 40  pont

HIRDETÉS

16 hozzászólás

16
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
Pablo EscobarKissadam91Sajkabpgarcia Recent comment authors
Kissadam91
Olvasó

Hát ez tényleg vicc egyébként ???komolytalan

Pablo Escobar
Olvasó

Akkor olyan mint te bohoc??????

Kissadam91
Olvasó

De mire föl? Akkor amikor az olaj ABA ligába játszott bajnok lett kupa győztes, final fourba jutott akkor ő hanyadik helyen lett volna? Vagy amikor ő volt a bl-ben? Ez vicc

Sajka
Olvasó

Tetszik, nem tetszik a foci az egész világon a legnézetteb, legnépszerűbb és legtöbb pénzt megmozgató csapatjáték. Ennek megfelelően ott egy kis siker is sokkal nagyobbat szól, mint mondjuk a valóban csak egy bő tucatnyi ország által művelt vízilabda sikerek.
Így ne lepődjünk meg ezeken a listákon.

Yellowblack
Olvasó

A létszám emelés miatt jutottunk ki a korábbi és a következő eb re is. Egyáltalán nem vagyok fradista de a bl főtáblára jutás sokkal nagyobb volumenű dolog volt. Hajrá Falco

Milo
Olvasó

Szerintem meg pont a focistáink érdemelték meg a legjobban. Egy teljesen reménytelen helyzetben lévő válogatottat kapott meg Rossi mester és kivitte őket idén az EBre, illetve megnyertük a nemzetek ligája csoportunkat és top16-ba kerültünk az A-ligába jutással. Ami azért bravúr kategória akárhogyis nézzük. Az Eto, meg a Veszprém semmi extrát nem hozott magas költségvetéssel hozták az elvárható eredményt nagyrészt légiósokkal. A Falco is nem megbántva őket, meg nem lenézve az eredményeket, azért nem csinált extra eredményt, (értsd: nem jutott tovább) “csak” bravúros győzelmeket szerzett. A Fradi jöhetett volna még szóba nálam, mert nekik azért közel nem reális eredmény a BL… Olvass tovább »

donnarumma
Olvasó

én is így látom…

Buborka
Olvasó

Az a helyzet, hogy a kézilabdásoktól és a vízilabdásoktól ez egy elvárt eredmény, a labdarúgóktól pedig egy csoda. Azt senki nem nézi, hogy az elvárt eredmény mögött mekkora munka van, és mekkora a valós értéke a sikernek.

Vulcano
Olvasó

Ennyi belefeccölt pénz után már igazán el lehetne várni a focistáktól is néhány eredményt.

Pbask
Olvasó

Ennek az eredménynek semmi értéke,mondom úgy hogy nem utolsó helyen végeztünk.
A köpcösnek csak a foci számít,és úgy is fekszenek alá neki.
Én az ETO-s csajoknak adtam volna.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Elképesztő korrekt hozzászólás. Írhatnám, hogy +1, de inkább ez +100!

bp
Olvasó

A Győr az elmúlt években háromszor is volt év csapata, a bl-cím védés ilyen kerettel már nem jár akkora elismeréssel ha sokadjára sikerül. Arra jó ez az egész bohóckodás, hogy a különböző sportágat kedvelő emberek igazságérzetét felpiszkálják. 3 éve is a Győr kapta a címvédésekért. Miközben a szolnoki vízilabda csapat olyan all-in-t csinált itthon és BL-ben (teljes veretlen szezonnal) amit előtte évtizedek óta egy magyar vízilabdacsapat sem.. Persze ha mélyebbre nézünk az is kérdés mennyire gigászi teljesítmény világválogatott szintű csapatokkal címeket nyerni kevésbé népszerű sportágakban (akár a győr akár az akkori szolnok, vagy FTC vízilabda csapat esetében). A fociban viszont… Olvass tovább »

hp12
Olvasó

Nem ez a legfőbb probléma, hanem, hogy a foci EB-re éppen csak kijutó válogatott megelőzte az EB győztes vízilabda válogatottat és az év csapata lett 🙁
Félreértés ne essék, örülök, hogy kijutottak, de a két eredményt nem lehet összehasonlítani.

Vulcano
Olvasó

Illetve a Bajnokok ligája címvédő Eto-t, a Bl finar four-os Veszprémet is. Ebben az országban csak a foci számít. Konkrétan a listán bármelyik csapat jobban megérdemelte volna mint a foci válogatott. Az év edzője pedig nagy meglepetésre Marco Rossi…

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

+1
respect!

garcia
Olvasó

A vizilabdát 6 országban veszik komolyan meg 6 országban kisérik figyelemmel. Az egyik legszűkebb ismertségel rendelkező olimpiai sportág, már rég törölni kellet volna. A kézilabda sem kiemelkedő a világban. Pl a röplabda is elötte jár.Teljesen korrekt a végeredmény.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés