Connect with us
Hirdetés

Bajnokok Ligája

“A Falco már bizonyította, hogy méltó a tiszteletünkre”

Kosztasz Haralampidisz edző azt mondja, a PAOK a végsőkig fog harcolni a továbbjutásért.:

:

Ma este 18 órától a PAOK Szaloniki vendége lesz a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely a Bajnokok Ligája D-csoportjának 9. fordulójában. A görögök legutóbb még Kosztasz Flevarakisz irányításával – a Sopron KC jelenlegi trénere – találkoztak a szombathelyiekkel, azóta azonban már a klub korábbi játékosa, Kosztasz Haralampidisz vezeti őket. A 43 éves szakember így nyilatkozott a mai mérkőzésről:

– Az eddig lejátszott mérkőzések is megmutatták, hogy ez egy nagyon kiegyenlített csoport. Úgy gondolom, hogy még mindig van esélyünk a továbbjutásra, és szeretnénk is ezt életben tartani a legvégsőkig. A keddi küzdelem is ennek tudatában zajlik, a végsőkig fogunk harcolni a továbbjutásért.

A görög tréner így jellemezte a Falcót, amely nyolc kör után négy győzelemmel és négy vereséggel áll a csoportban:

– A Falco egy nagyon jó csapat, kiváló védekezéssel és támadójátékkal. Nem véletlen, hogy eddig az összes ellenfelét legyőzte otthon, de idegenben is helytállt. Nagyon komolyan kell vennünk őket, és pontosan tudnunk kell, hogy mit kell tennünk. Ez egy olyan csapat, amely, bár első pillantásra nem ugyanazon a szinten áll, mint a többiek, de már bebizonyította, hogy méltó a tiszteletünkre.

fotó: paokbc.gr

HIRDETÉS

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés