Connect with us
Hirdetés

A palánkon túl

A Falco legendája 22 éve a klub szolgálatában

Most minden segítő kézre szükség van a kórházakban, ezért Tanai Zoltán úgy döntött, visszatér eredeti szakmájához, az egészségügyhöz.:

:

Repül az idő. Nehéz elhinni, de az 57 esztendős Tanai Zoltán már 22 éve segíti masszőrként a Falco KC Szombathely NB I-es kosárlabdacsapatát – már szinte elképzelhetetlen nélküle a sárga-fekete gárda kispadja. Alaposan kivette a részét a Falco két bajnoki címéből (2007/2008, 2018/2019). És tíz edzőt szolgált ki: Hajnal Lászlót, Földi Sándort, Váradi Attilát, Szrecsko Szekulovicsot, Déri Csabát, Nikola Lazicsot, Bencze Tamást, Andjelko Mandicsot, Kálmán Lászlót, Gasper Okornt – számolt be cikkében a Vas Népe.

– Számomra is nagyon nehéz a mostani, vészterhes időszak – árulta el a vaol.hu-nak Tanai Zoltán. – Kialakult napi rutinom volt, szerettem a munkámat. Nemcsak gyúrtam a srácokat, hanem jókat beszélgettünk is, egy összetartó család tagjaiként tettük a dolgunkat. Hiányoznak a meccsek, az edzések, valamint a mérkőzéseken tapasztalható izgalom, a győzelmek utáni öröm érzése is. Sajnálom, hogy így ért véget a szezon, mert ez a csapat szerintem képes lett volna megvédeni a bajnoki címét, de a kupában is esélyes volt a végső győzelemre. Persze lehet, hogy hazabeszélek… Ugyanakkor azt nap mint nap láttam, hogy a fiúk, a szakmai stáb tagjai rengeteget dolgoztak azért, hogy valóra váltsák az álmaikat, a szurkolók álmát. Szerencsére el tudtam búcsúzni a légiósoktól – Washington például rám hagyta a kabalaként használt kabátját. A magyar srácokkal pedig tartom a kapcsolatot.

– Az utóbbi két évben már főállásban dolgoztam a Falcónál, előtte 35 évig viszont az egészségügyben tevékenykedtem Zalaegerszegen, műtőssegédként. Most minden segítő kézre szükség van a kórházakban, ezért vélhetően visszatérek a kórházba – Egerszegre vagy Szombathelyre. De nagyon remélem, hogy minél előbb túl leszünk a koronavírus-járványon, és a következő szezon gond nélkül, a szokásos időpontban elrajtolhat. Addig mindenkinek kitartást kívánok!

Most minden segítő kézre szükség van a kórházakban, ezért Tanai Zoltán úgy döntött, visszatér eredeti szakmájához, az egészségügyhöz (fotó: Nyugat.hu)

HIRDETÉS

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
lddMarillionmoldi56drszepkaroly Recent comment authors
ldd
Olvasó

Zolikáról sokan, velem együtt, nem tudták, hogy Zegen dolgozik …
Ez még pikánsabbá teszi a történetet.

És Ő gondolom, végig élvezte a különleges szitut …

Isten éltessen jó erőben, boldogságban sokáig – szertetteiddel együtt – !

Marillion
Olvasó

Jogos moldi56 észrevétele is….ha minden úgy van ahogy mondja…most hogy idő előtt győzött sajnos a koronavírus a sportvilág felett is….vegyék csak elő azokat is sorjában akik a háttérben dolgoznak a csapatukért….Zolinak meg jó egészséget és erőt a kórházakban rá váró küzdelemhez…és Hajrá Vasas….ó tudja miért jár neki ez a végszó….

moldi56
Olvasó

Gratulálok Tanai Zolinak,nagyon jó egészséget és munkával tatalmas életet kívánok neki.
Viszont nálunk az Olajnál is a gyúrónk Szabó Zoli legalább ennyi időt töltött eddig a csapatnál,mégsem készült eddig vele semmilyen riport.

drszepkaroly
Olvasó

Bravó Zolika! ???? ??

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés