Connect with us
Hirdetés

A palánkon túl

A Falco gyűjtést szervez a Katolikus Karitásznak

A SIG Strasbourg elleni Bajnokok Ligája mérkőzés folyamán.:

:

A SIG Strasbourg elleni Bajnokok Ligája mérkőzés során a főbejáratnál egy feldíszített karácsonyfát kell keresni, oda lehet letenni a Karitásznak szánt adományokat.

“Évről-évre a karácsony előtti utolsó hazai mérkőzésünkön egy nemes cél érdekében gyűjtést szerveztünk, ahol szurkolóink mindig egységesen léptek fel. Hol nehéz sorsú gyerekeknek, családoknak, hol szervezeteknek gyűjtöttünk, és ez idén sem lesz másképp – írja a klub honlapja.

A tavalyi évhez hasonlóan az idei gyűjtésen is a Katolikus Karitász Szombathelynek segítünk. A szervezet karitatív tevékenységet végez, a szombathelyi rászorulóknak segít nap, mint nap. Az elmúlt év nagyon nehéz volt, ezért is hívjuk szurkolóinkat, hogy a karácsony közeledtével segítsük a rászorulókat.

A megkeresésünkre a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász elmondta, hogy főleg gyerekjátékoknak és tartós élelmiszereknek örülnének, mert a jelenlegi helyzetben ezekből a termékekből van a legkevesebb.

Hogyan lehet adományozni? A 2022.12.21-én 18:00 órakor kezdődő SIG Strasbourg elleni Bajnokok Ligája mérkőzésünk során a főbejáratnál egy szépen feldíszített karácsonyfát kell keresni. Oda lehet letenni a Karitásznak szánt adományokat. Az adományokat – amennyiben módjuk van rá – kérjük cipősdobozba csomagoljátok és úgy tegyétek a fa alá.”

Fotó: falcokc.com

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
fanaticfantastic Recent comment authors
fanaticfantastic
Olvasó

Szép hagyomány!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés