Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A Falco ellen szerezte meg a nyolcadikat a Sopron

Óriási meccset játszottak a csapatok.

Sopron KC - Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely 90-83 (21-26, 23-22, 16-20, 30-15)

Bajnokság, 17. forduló
Sopron, Novomatic Aréna
V.: Benczur Tamás, Fodor Attila, Györfy Rúben (Bognár Tibor)

Sopron: McGill 19/9, Myers 20/9, Ford 9/3, Sitku -, Montgomery 19. Cserék: Halász -, Fazekas 2, Takács 3/3, Borisov 16/12, Werner 2.

Szombathely: Somogyi 21/9, Benke 17/9, Clark 14/3, Golomán 6, Keller 7. Cserék: Verasztó 2, Perl 10, Kovács -, Barac 6.

Váradi Benedek nélkül lépett pályára a remek formában levő Sopron otthonában a Falco.

Közel egy perc után egy Golomán-Keller összjátékkal megszületett az első kosár a találkozón, kisvártatva pedig Clark süllyesztett el egy triplát (0-5). McGill is távolról volt eredményes, majd Montgomery csinált egy 2+1-es akciót, ezzel pedig átvette a vezetést a Sopron (6-5). Felváltva jöttek a kosarak mindkét oldalon, jól bekezdtek a csapatok (11-11). Egy jobb periódussal megint kezdtek ellépni a vendégek, Benke középtávolija után öttel húztak el, Montgomery viszont azonnal válaszolni tudott, igaz, erre Clark 2+1-ese érkezett (13-19). Ritmust váltott az SKC, pillanatok alatt egyenlített, Milos Konakov időt kért (19-19). A hátralevő két percben jobban fejezte be az akcióit a Szombathely, így előnnyel zárhatta az első negyedet. 21-26.

Verasztó büntetői, majd Werner zsákolása, azaz fiatal magyarok kosarai nyitották a második felvonást, melyeket újabb pontok követtek mindkét oldalon (25-30). Ford célzott pontosan a sarokból, feljött kettőre a Sopron, ám Barac négyre növelte a különbséget (28-32). Percekig megragadtak a felek négypontos Falco-vezetésnél, 35-39-cel fordultak a félidő utolsó négy percére a csapatok. Erről a helyzetről végül a sárga-feketék tudtak elmozdulni, akik kiépítettek egy nyolcpontos előnyt is, elsősorban Somogyi és Golomán pontjainak köszönhetően (35-43). Sokáig úgy tűnt, hogy ez kitart a nagyszünetig, ám sikerült váltania a soproniaknak, akik mínusz ötnél labdát szereztek, ráadásul Perl is kapott egy technikai hibát, aminek köszönhetően feljött egylabdás különbségre a hazai alakulat (44-47). A végén még Perl dobhatott két büntetőt, amiből egy ment be, 44-48-cal zárult az első félidő.

Perl, Keller, majd Takács talált be a fordulás után, két és fél percet követően maradt a közte négy (47-51). Innen 6-0-t ment a Falco, ezzel pedig a találkozón először közte tíz volt (47-57). Erre még rájött Somogyi három büntetője, amire hiába jött Montgomery két pontja, a fiatal magyar újabb két egypontost értékesített (49-62). Sikerült bejönnie tíz alá a soproniaknak, időt is kért Milos Konakov (55-62). Tovább nyomtak a hazaiak, Montgomery tarthatatlan volt ezekben a percekben, villámgyorsan négyre olvadt a szombathelyi előny (58-62). Változtattak a játékukon a vasiak és a negyed végéig nyolcpontos vezetést építettek ki. 60-68.

McGill találta meg a rést a szombathelyi védelmen, Benke szinte őt lemásolva fejezte be az akciót a visszatámadásnál (62-70). Egy-egy kosár után Borisov dobott egy hármast, feljött ötre a Sopron, ráadásul Myers is kosarat szerzett (69-72). Barac forgatta be az emberét, Borisov viszont megint jól triplázott (72-74). Golomán távolija lejött és bár Myers az egyenlítésért dobhatott, mindkét büntetőjét kihagyta. Újabb lehetőség adódott a hazaiak előtt, ezzel viszont már élni tudtak, ugyanis Borisov trojkája beakadt, öt perccel a vége előtt átvette a vezetést az SKC (75-74). Óriásit küzdöttek a soproniak, különösképpen Ford, aki több támadólepattanót is visszaszedett, két pont lett a jutalma (77-74). Benke lélektanilag fontos triplát dobott, újra döntetlen volt az állás (77-77). Myers szerzett kosarat, majd eladta a labdát a Falco, kettő és fél perc volt hátra. A labdabirtoklásból újra Myers vétette észre magát, ezúttal egy trojkát süllyesztett el (82-77). Benke óriási hármast dobott, abszolút nyílt végjáték előtt álltak a csapatok (82-80). Myers egyszerűen tarthatatlan volt, újabb kosarat szerzett, Keller próbálkozása pedig lejött a túloldalon (84-80). Borisov lépett elő megint egy újabb hárompontossal, ezzel pedig gyakorlatilag eldöntötte a találkozót. Az SKC ezzel a sikerével már zsinórban nyolc győzelemnél jár. 90-83.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

HIRDETÉS

210 hozzászólás

210
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
62 Comment threads
148 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
62 Comment authors
RougeCsakaSopronzsoti*Z*T*E*Zvezda Recent comment authors
Heindrich
Olvasó

A falkót szeretni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem

Knézy Ernő
Olvasó

A fekete párduc Szombathelyről jött felénk ?

Rouge
Olvasó

Miért utálja mindenki a Falcót?

Nagy GRATULA Sopronba!

Mendez
Olvasó

Hiába próbálod elhitetni magaddal Gábor, nem mindenki utálja a Falcot.
Nektek, a körmendieknek elhiszem, hogy van miért.

PL
Olvasó

Bár te be akarod beszélni Attika, hogy minden körmendi titeket utàl, meg irigyel, hát nincs így. ?

Az, hogy egyéb szurkolók meg milyen véleményen vannak, azért megdolgoztok itt a kommentszekcióban bőven. Csak a normális szurkolókat sajnálom, ők nem ezt érdemlik. Te, meg pár társad potyog a magas lóról, azon meg lehet nevetni.

Aztan jöhet a söprüshugggggyozas ahogy szokott jönni tőled ? attól még a tények tények maradnak. ?

Mendez
Olvasó

Aztán elárulnád, hogy mitől potyognánk a magas lóról Pistike?
Bajnoki és kupacímvédőként, a BL legjobb 16 csapata között?

Traktoros
Olvasó

és miért utálja mindenki Rouget?

Jon
Olvasó

Gondolom látod a like/dislike arányodból is Gábor (rajtad maradt :-P), hogy nem mindenki utálja a Falcot.
Meccsek után, bajnokság után győzelmi örömöt akar a szurkolók nagy része érezni, vereség esetén nyilván mindenki csalódott, de a normálisabbja nem azzal tölti napokkal-hetekkel később az idejét, hogy folyamatosan aktívan utálja a másik csapatot/csapatokat.

qkuruc
Olvasó

Sárgapárna hol lehet ilyenkor?Sír a párnájába mint egy taknyos?Remélem azért nem kapott infarktust ?

CsakaSopron
Olvasó

Érdekes meccs volt. Meccs nagyrészében Falco volt előrébb, és volt a 3. Negyedben is 58-62 nél hogy zsinórban rontottak ők is, de nem tudtuk kihasználni. Azthittem ott megtörik a csapat, de elképesztő utolsó negyed sokad virágzását élő Milosnak és Myersnak köszönhetően. Falconál Somogyi ismét villant, jó látni fiatal magyart ennyire jól játszani. Perl egész meccsen görcsösen, frusztráltan látszott (legalábbis szerintem), ezt leginkább a támadóhiba + tekónál jött ki. Nekünk ez jól jött, kihasználtuk hogy nincs Váradi, és a Perl-Barac duó sem szárnyal. A hangulat extra volt, és én külön köszönöm, hogy a két szurkoló tábor lehozta kevés szidással (mégha a… Olvass tovább »

Marillion
Olvasó

Nektek is tovább a megkezdett úton! Ezt kívántam Egerszegre,és Sopronba is! Nyugat Magyarország éledezik! Hajrá Falco!

zsoti
Olvasó

ennek jobban örülök mint a ZTE győzelmének!!!ha-ha-ha!!!hajrá ZTE!

*Z*T*E*
Olvasó

Bravó Skc! Hatalmas győzelem a nagy Falco ellen! Szép volt!
Gratula!
Hajrá ZTE! Hajrá Sopron!

KD
Olvasó

Látva a hsz-ket, már értem, hogy a németek második világháborus bevonulása után miért nálunk volt a legtöbb feljelentés. azóta sajnos semmi sem változott, süt a rosszindulat pár emberről. A BL meneteléskor ugyan fogcsikorgatva gratuláltak egyesek, de most kimutatták a foguk fehérét, amikor a következő körben a bukásunkat szeretnék. Csak nehogy meglepődjenek…..

PL
Olvasó

látva a meccsek előtti hozzászólásaitokat, megértem, ha valaki beszól meccs után.
Egypáratok akkora lovon ül, hogy csodálkozik, ha megbillen, és leesik, akkor kiröhögik.

Kissebb arcot – és más lesz minden.

KD
Olvasó

Na persze, mert ti vagytok a szerénység szobra. De látszik, hogy hiányoztál az értö olvasás órákról, nem erröl van szó a hsz-ben. Én csak. BL bukásunkat vizionálokról írtam.

olaj75
Olvasó

Van igazad. Én csak visszaadom ,mert megígértem még akkor, azt a sok mocskot amit az Olaj kapott 2010-18 között…

fanaticfantastic
Olvasó

Ki kívánta a Bl-ben a bukásotokat? Senki.Viszont ,valóban,akkora az arcotok,volt edző,Gyuri bácsi,néhány játékos,de főleg szurkoló,fórumozó szinten,hogy szinte már természetes,hogy amint elvernek benneteket, az egész kosárlabdaszurkoló társadalom örömujjongásban tör ki. Mert végre visszanyal a fagyi. Kisebb arc= barátibb hangnem. Láthattad. Barátságosan viselkedtem. Erre bíztattam mindenkit. De ti,amint éreztétek az erőtöket,mindíg és újra és újra lekezelően,lenézőn beszéltek másokról. Még más településekről is. Viseljétek! Magatoknak alakítottátok ki ezt.

KD
Olvasó

Fusd át még egyszer a hsz-eket, talán ráakadsz. Ha nem sikerül, majd segítek.

fanaticfantastic
Olvasó

Végigolvasom akkor ismét.

Zvezda
Olvasó

Gratula a Sopronnak!
A 8 már szemmel is láthatós széria!! Csak így tovább SKC!

Hajrá Falco!

olaj75
Olvasó

Hozzatok még 2 légióst 2 honosítottat és Voját. Hátha úgy sikerül.Léket kapott zászlóshajó.Kozpénztemető,összevásárolt zsoldos g…k. idézet 2016-os Falcós hozzászólásokból…

Noname
Olvasó

Bucka! Szerdán le lettetek szop…va!??

olaj75
Olvasó

Sárga g…k ti meg tegnap is…

fanaticfantastic
Olvasó

Ti meg 4-ből 3X. Ja és bucka a j b Q a!

Vulcano
Olvasó

Ez mindig vicces egy szolnoki szájából.

2lee14
Olvasó

Érmeket nem most osztanak. Inkább most jöjjenek a vereségek mint akkor amikor nem kellene. Megyünk tovább! Gratula a Sopronnak! Hajrá Falco!
Károgók meg ennyire ne erőlködjenek mert innen látni a vörös arcukat,duzzadó erekkel.

Rózsabimbó
Olvasó

Előre valamelyik Fiba Cup helyért! Talán még meglehet!
Szálljatok le a magas lóról!

Bencur2021
Olvasó

Gratulálok a Sopronnak! Baromi jó meccs volt a helyszínen! Konakov! Benke megint 36 perc.. Zozóval mi van ? Nagyon jól védték, de azért látott már komolyabb védelmet, tudom hogy beteg volt, de azota ez mar a 3. Meccse. Palànk alatt szó szerint faszra lettünk húzva pózícióból semmit nem tudtunk megcsinálni egy keményebb védekezés ellen. Menni kell tovabb, most egy hetig nincs meccs, felkell toltodni remeljuk Beni meggyogyul addig, es Gyuri is nem tudom mennyire tett neki jót ez a mai játék lehetett látni rajta hogy felti magat. Pozitivum Clark Somogyi Mind a 2 en extrak voltak, Szilit nem említem tőle… Olvass tovább »

andrás
Olvasó

Az öreg Milos megint beverte a végén..
A 8as szériának a felét ő hozta kb, a többin nem játszott ?
Egészen elképesztő ??✌️

Dudi
Olvasó

Nagy hülyeséget csináltunk. Nyerni kellett volna ezt a meccset, még ha nehezen is. Nem sikerült…..
Most viszont felértékelődik a szolnoki győzelem. ??

zetekosarak
Olvasó

Mit is mondhatnék. Gratula SKC! Szép munka, ráadásul mi is nyertünk! Bonts egy cigit, gyújts egy sört! 🙂

magister_officiorum
Olvasó

Szenzációsak voltunk! Szép volt, Fiúk, csak így tovább! #Κώστας

Kék-Fehér
Olvasó

Elkèpesztő. Gratulálok a Sopronnak! Nagy nehezen mi is behúztuk Hajrá ZTE ès SKC!

budosalbacomp
Olvasó

Nem csak az albacomp budos hanem ez a doglott falco is bangak +8rol hogy tudtak kikapni. Remelem blbol is ugyanigy esnek ki

MAFCdrukker
Olvasó

Egy perc néma csönd az elbukott tippmixért!?

Mendez
Olvasó

Taps.
Maréklepkeeszű.

KD
Olvasó

A képlet egyszerü: ha nem védekezünk és 90 pontot kapunk, akkor vereség a vége. Sajnos egy-két játékos formán kivül van meccsek óta ( Zozo, Golomán, Barac), ez is szerepet játszik a rossz szériában. De a döntö faktor a védekezés, mert azzal mindig meccsben maradsz, még kevésbé jó támadás mellett is. De még mi vezetjük a tabellát és a jövö heti Körmend elleni meccsel az elöl lévö csapatok elleni meccseket már letudtuk. Végül gratula a Sopronnak, nem adták fel -13-nál sem és a negyedik negyedben elsösorban Boriszov kosaraival forditottak.

Marillion
Olvasó

Na és akkor innentől 360 fokos fordulat kellene már végre a csapattól különben a Körmend ellen is kellemetlen lesz és fájni fog!

Zsarkov
Olvasó

360? Jól számolsz…

Motoros
Olvasó

Sem a matek,sem a helyesírás nem az erőssége?
Még hogy 54 éves…
Inkább 7?

Marillion
Olvasó

Te még nem hibáztál egyszer sem? Nagy pofád van gyere állj elém beszélgessünk személyesen te nagypofájú! Várlak Szombathelyen!

Lightbringer
Olvasó

Ne húzd fel magad rajtuk Marillion, te itt a bb1-en az egyik legkorrektebb fórumozó vagy. Felesleges leállni a trollokkal, mert fizikai formában soha nem fognak az ember elé odaállni a véleményükkel. Gyakorlatilag csak az tartja életben a trollt, hogy reagálnak a hülyeségeire az interneten, ellenkező esetben már rég eltűnt volna.

Marillion
Olvasó

TE EGY IGAZI URIEMBER VAGY,ÉS HÁLA ISTEN TŐBBEN IS VANNAK MÉG KÖZTETEK ITT EBBŐL A KARAKTERBŐL! JÓ EGÉSZSÉGET

Marillion
Olvasó

Lightbringer!

Motoros
Olvasó

Hívj 20/9339-742?

Marillion
Olvasó

Ezt már egyszer eljátszottad hülyegyerek! Ez akárki telefonszáma is lehet! Helyszinre gyere nem vagyok beszarva tőled,te sem tőlem,de ettől függetlenül nem verekedni megyek mert nem vagyok az a fajta!Az mit oldana meg ha egymásnak esünk? Ambulancia,rendőrségi ügy… Beszélgessünk! Én vállalom magam!

Motoros
Olvasó

Oké, akkor küldj 1 smst ha ennyire beszari vagy, majd én felhivlak?

Te akarsz talizni, gyere te hozzám?.

Traktoros
Olvasó

Apuu,tudod jol
a kannasbor nem neked valo!
Most kiadtad az asszonyod szamat,
Sokunk kedvenc videki lanyat!?

Vesszen az EMTÉESZ???

Traktoros????

Motoros
Olvasó

Tőlem örökölte a rímfargást?.
Sajnos 2 napos korában fejre ejtették a kórházban, de mi így szeretjük a lütyőt?.

Marillion
Olvasó

És akkor még van pofád beszólni…te hányod ide a verseidet amiben semmi rím nincs! Nyelvtan és irodalom vers írás nem az erősséged szégyenled magad és mégi erőlteted!

Marillion
Olvasó

NEM!

QQRIQ
Olvasó

és a Keller

Jon
Olvasó

Ez most szerintem nem az a bajnokság, hogy egy gyengébb játékkal ne kellene tartani a közép-, vagy akár alsóházi csapatoktól.
Ha nem sikerül rendezni a sorokat, akkor a legkisebb probléma az alapszakasz 1. hely elvesztése lesz.

Yellowblack
Olvasó

Gratulálok a Sopronnak a bajnokság meglepetés csapata.nálunk ennyit jelent ha egy fontos játékos kiesik,az idei bajnokság meglesz de ha egyszer Váradi,Perl vagy Benke eligazol…Hajrá Szombathely

Bballfan90
Olvasó

Gratulálok a Sopronnak, kár a vereségért.

Somogyi Ádi elképesztő! Remélem, hogy ezek után aktív tagja lesz a rotációnknak a második félidőben is, mert benne van az X faktor. Váradiról tud valaki valamit, kellett volna ma a győzelemhez, vagy legalább még egy kiemelkedő teljesítmény valakitől. Hajrá jövő hétre a Körmend ellen!

Zsarkov
Olvasó

Sárgák! Két elhasalás után, a hónotok alá nyúlunk, felsegítünk benneteket a padlóról, hogy ne csupa kudarcélménnyel menjetek neki a bl-nek, erre ma megint eltaknyoltok!? Kicsit aggódom, mert az a magyar kosárlabdának se érdeke, hogy megalázva, fületeket-farkatokat behúzva, a kertek alatt kullogjatok haza egy-egy bl cumi után…, úgyhogy szedjétek össze magatokat!

KD
Olvasó

Ne “aggodj” értünk, megoldjuk. Ha jól emlékszem, éppen most szereztünk egy selejtezös helyet valakinek jövöre a BL-ben. Ha ti lesztek, majd megnézzük, mire mentek. Lehet, hogy forró lesz a tiszai halászlé, és már a selejtezöben megégtek ( Mint idén az Eurocup-ban)

Knézy Ernő
Olvasó

Megégünk ? És ? Játékosallomany , anyagi helyzet teljesen más nálunk !konnyu beszélnetek, ti vagytok a válogatott csak csapat szinten ,illik is eredményeket hozni !

Zsarkov
Olvasó

Az a “baj”, hogy mi akkor is nyerünk, ha kikapunk…, mert minket nem érdekel más, – se az eredmény, se a tabella- CSAK AZ OLAJKA!

Knézy Ernő
Olvasó

Álé ,álé,

Mendez
Olvasó

Ja, akkor bocs.
Nektek mindigjó.
Ha találtok követ akkor meg pláne.

KD
Olvasó

Milyen anyagi helyzetröl beszélsz? Vitya önti a pénzt a narancssárga városoknak, azokból a milliárdokból csipjetek le ( Lásd Alba, Deac,Zeg). Mkosz elnökötök csak meg tudja oldani?

Knézy Ernő
Olvasó

Arra ,hogy a bajnokságba legyünk eredményesek ,azt megoldja …

KD
Olvasó

Miért, a BL-ben nehezebb? Csak nem?

Knézy Ernő
Olvasó

Úgy erzem,hogy nektek a bajnoki nehezebb ,mint a BL.

KD
Olvasó

Nyilván a magyar bajnokság erösebb, mint a BL, ja nem. A különbség a beletett energiában van, de ez abból adódik, hogy a BL-ben nem nagyon van javítási lehetöség, a bajnokságban meg majd a rájátszásban kell villantani.

Knézy Ernő
Olvasó

Az sem mindegy,hogy hanyadik helyen kezdi az adott csapat a Playoffot a pályaelőny szempontjából. . Valszeg hogy ki kezdi a rájátszást első helyen az Falco vagy Szolnok lesz . Ha az elődöntőn túl jut mind 2 csapat akkor majd a pályahátrányban levő csapat tud e az esetleges 5. Mérkőzésen győzni ,ti sem jöttök szívesen 3szor Szolnokra ,mi sem megyünk 3szor szívesen Szombathelyre .

Mendez
Olvasó

Mi szívesen megyünk 3. Szolnokra.
Ne beszélj félre.

Knézy Ernő
Olvasó

Szívesen jöttök ?
Buszt cserélni max.

Knézy Ernő
Olvasó

Egyébként csoportunkbol a nagyvaradi csapat elég szepen szerepelt tavaly . Bl-ben is megállnák a helyüket ,hidd el.

Rózsabimbó
Olvasó

Ha az Olaj ellen nem dobtatok volna 15 mákos 3-ast, csak 7 sikerült volna, mint a Sopron ellen, már akkor megkezdtétek volna a lejtmenetet és arra kellene erősen koncentrálnotok, hogy meg legyen legalább a negyedik helyetek a bajnokságban és a Fiba Cup-ban öregbíthessétek a magyar bajnokság hírnevét!

Noname
Olvasó

Ostoba fajankó!

donnarumma
Olvasó

Olaj Falco 69:84
1, Falco
….Szolnok
Ha valami vàltozik, majd szólok?

fanaticfantastic
Olvasó

NA! Ismét egy szombathelyi nagyképű f..
Ha változás lesz ,akkor az egész fórum fog szólni nektek! Röhögő fejekkel.

donnarumma
Olvasó

Te szerencsétlen!Te vagy az egész fórum? 190 hsz ből 40 a tied egy Skc Falco meccs utan…pumuklizol, bírózol, kotekedsz..majd amikor valaki reagal megsertodve szemelyeskedsz-pedig veled ellentetben en csak tenyt irtam le!
MOst is azt irom: buta vagy mint a tök

fanaticfantastic
Olvasó

Ja. a tény. …..Szolnok. Ezt írtad. NEM! Valójában a 2. Szolnok Továbbá a tényt nem így szokták közölni ,mint te. (“Ha valami vàltozik, majd szólok?”) Nagyarcú,lekezelő 0 vagy. Továbbá fenntartom a beírásod után,méginkább. NAGYKÉPŰ.Hiperszuper tuskó. Érdekes,hogy pld. Marillionnal nem szokott ilyen pengeváltásunk lenni,szinte soha. Mert ő tudja ,helyén kezelni a pillanatnyi sikert. Mégegy: Mondd,mennyi a szombathelyiek által engedélyezett,hozzászólás ,minimum limit? Megpróbálom majd betartani az oldalatokon.

fanaticfantastic
Olvasó

Elírtam. Maximális.

donnarumma
Olvasó

Tisztában vagyok a beirásom stílusával.Ami természetesen szándékos volt, reagálva rátok-rád…Rózsabimbó,aki szolnoki szimpatizáns írt egy provokáló nagyképű hsz-t. Amire én válaszoltam-Neki!
Erre már ugrottál is!
Te kb.10 hsz en keresztül kötekedtél.Pumukliztál, lekezelően beszéltél a Falcoról. Olvasd vissza nyugodtan.Alig vártad hogy valaki visszaszóljon és végre leírhassd azt ami bánt!..

Nálad még Olaj 75 is sokkal többre tartom!Utál minket leírja és kész! Te meg játszod itt magad..A 2 színű csúszó-mászónál rosszabb nincs.
És ami még mindig tény:
Olaj Falco 69:84
1, Falco
….Szolnok (nem tudom hányadik, nem nagyon érdekel)
Nem tudtam, hogy van korlátozás az oldalon:D
Szóval engedd meg, hogy ha “változás lesz, majd szólok;-)”

fanaticfantastic
Olvasó

Tévedsz. Benneteket utállak,akik itt arcoskodnak. Vulcano,Marrillion és még néhány korrekt hozzászólótokkal semmi bajom. Pont ti utáltatjátok meg a csapatotokat. A lekezelő stílusotokkal. Így idősebb korban már nehezebben tűröm és ,bizony visszaszólok amikor épp aktuális. Most az mert kikaptatok ismét. Nem vagyok kétszínű. A normális hangnemre normálisan írok. A provokatívra,pedig úgy. Abban igazad lehet,hogy itt nem kellene. Bár az Olaj vereségek alatt meg nektek nem illene. Ennyi. Lezártam.

Vulcano
Olvasó

Ti meg ha nem mákoljátok be az összes 1 labdás meccset, akkor olyan 7. helyen lennétek most…

fanaticfantastic
Olvasó

De nem is arcoskodunk,mint közületek 10-ből nyolc kommentelő.

donnarumma
Olvasó

Nem..ez nálatok itt 5/5 itt jelenleg:te,zsarkov,rozsa,erno, 75…ti még úgy is arcoskodtok, hogy jelenleg nincs mire

fanaticfantastic
Olvasó

Különben olyan kerettel ami a rendelkezésetekre áll,minimum elvárás a jó szereplés. Ne bennünket szapuljatok mert mi amit tudunk ,megteszünk. Eddig ez is nagyon szép. Mák,vagy nem mák.

Vulcano
Olvasó

15 ponttal kikaptatok hazai pályán úgy, hogy kétszer annyi büntetőt dobtatok, nálunk Barac+Beni+Gyuri összesen 5 pontot dobott és a 2 u23-asunk meg Szili vert le titeket.

fanaticfantastic
Olvasó

Miért dobtak,csak 5 pontot? Nem volt benne a szerződésükben ez a feladat?

fanaticfantastic
Olvasó

Szilit és Somogyit is érdekes módon kaptátok. Na! Ők vertek meg bennünket az extra dobásaikkal. Nem kell ezt túlbeszélni. Bevásárlás csak. Ha hétvégére nem vásárolok be akkor csak zacskós leves lesz. Nálatok ,jó az “anyagbeszerző” Meg van hozzá költőpénz. Ezért kajáltok homárt. Csak hosszútávon,nehogy megülje a gyomrotokat.

Derulo
Olvasó

Ratyi párna lesz buli katafán?! ??

Dobey
Olvasó

Hagyjátok párnát! Őt kicsit sem érdekli a Falco meccsei. Majd a következő beharangozóban jön megint büfögni az aktuális ellenfélre.

kancsofroccs
Olvasó

a vendegbe vegig mutogato (14eves) hugyosjozskanak adjatok a cumit a szajaba, ne sirjon annyira:*:)

Knézy Ernő
Olvasó

Vas megyébe ezt tanuljak az usbnek nevezett valakiktől!

Vulcano
Olvasó

Nálatok meg ugye Bogyó és Babócát énekel a közönség…

Mendez
Olvasó

Nézzetek a táblára, menjetek a pics@ba.
Ennyi.

fanaticfantastic
Olvasó

Te anélkül is elmehetsz.

Petike97
Olvasó

A Falcos társaimnak írok most elsősorban…Gyerekek el kell fogadnunk,hogy mostanában nem megy annyira..Felejtsük el ezeket a szar kifogásokat hogy Sopronban nem megy,fáradtak vagyunk stb…Miben vagyunk fáradtak,mitől?Lassan megint kezdődik az erőltetett menet na akkor leszünk igazán fáradtak nem most…A legjobb 16 között ilyeneket nem lehet megengedni magunknak.Nagyon remélem hogy az új légiós ad egy nagy löketet nekünk.Gratula Sopronba.??

Jon
Olvasó

Igazából, ha belegondolok, még mindig a fáradtság lenne a legjobb.
Sokkal kevésbé szeretném, ha motiváltsági probléma, széthúzás, egymás megnemértése, játék szétesése, komolyabb hullámvölgy, vagy bármi egyéb legyen az ok.

Motoros
Olvasó

Sopronban is cumizott a filkó ?,
A Lövérekben sokkal jobb a levegő?,
A görög beadta a kopasznak a gyrost?,
Vár az Iseum, indíthatjátok a volvót?.

Vesszen a tökfilkóóóó????

Motoros?️?️?️?️

PL
Olvasó

nem kell ez, főleg, hogy mi is kaptunk egy akkora pofont, hogy Vasvárig repültünk…

Marillion
Olvasó

Szerinted a babettás hallgat rád? Inkább bocs hogy nem kertelek de szarik rád /is/ ! Falcofobiás!

Traktoros
Olvasó

Szia fater rég láttalak
A Paksi alázáson vártalak!?
A nagy emtéje otthon esett pofára,
Trágyás lett a pistabá orcája?

Vesszen az EMTÉESZ!???

Traktoros????

Marillion
Olvasó

Most ez megint micsoda? Az hogy a Falcoval kelsz és fekszel azt már régóta tudattad ezt nevezik beteges fóbiának! Ezt megint bárhogy próbálom összerakni egybe szavalni csak egyre szarabb lesz! Mit égeted itt magad bukott rímkovács!

Zsarkov
Olvasó

Rímkovács? Dadaista szabadversekről hallottál már, vagy neked csak az a vers, amiben rímek vannak? A gesztus a lényege…, én értékelem, köszönöm Motoros, Kassák Lajos is büszke lenne rád! ?

Motoros
Olvasó

Köszi Zsarkov, Marcsika még csak az elsőt járja, így megbocsájtom a tudatlanságát?.

Marillion
Olvasó

MUTASD MEG MAGAD BABETTÁS! MOND MIKOR HOL SZOMBATHELYEN? SZEMÉLYESEN IS MEGHALLGATOM A VERSEDET!

Motoros
Olvasó

Ott a telszámom Marcsi, hívj fel és megbeszéljük a randit?

Marillion
Olvasó

IRJ LE ITT EGY HELYSZINT SZOMBATHELYEN…LEHETŐLEG 15 ÓRA UTÁNRA MERT ADDIG MELÓZOM,ÉS ÉN MEGMUTATOM MAGAM! Ezt a tel szám meg bárkihez tartozhat,nem hívogatok én semmi számomra ismeretlen név nélküli számot!

Motoros
Olvasó

Én senki után nem futok, ha látni akarsz gyere te, 3 után mindig lesz rád időm?

Mendez
Olvasó

Uhhh.
Hiába vagy értelmi fogyatékos, ez a vers akkor sem jó.
Sajnálom, ha csak egy parányi szikra lenne én adnám de…
De nem.
Homokos barátunk sajnos olyan, mint a csapata.
Huggyos, söprűs, jelentéktelen.

PL
Olvasó

huggyos ?? szilverhelyi heJJJJesírás ???

jelentektelen, mégis velünk foglalkoztok ??

attttttttika ????

Pojaca
Olvasó

Mondtam hogy nyer az SKC! INDUL A BUSZ!!! INDUL A BUSZ!!! A soproni légiósok elképesztően extrák.

donnarumma
Olvasó

Kozte 20 Fepu /15…mondtad…

PL
Olvasó

Nem jó egy vereséget szenvedett Falco után a Falcoval játszani..és persze jövő héten pont mi megyünk oda ?

Nem láttam a meccset, de ahogy látom Somogyi megint nagyon jól termelt. (csak majd ellenünk ne! ?)

Gratulalok a Sopronnak, nagyon nagyot menetelnek.

Pbask
Olvasó

Ha ugy játszotok mint Körmenden akkor sansztalanok vagyunk. Ugyanakkor ugy érzem a presztizsmeccsekre felpörgünk többnyire, főleg védekezésben (Éreztem Szolnok elleni győzelmet, ahogy Sopron elleni vereséget is).Bálint játszhat?

PL
Olvasó

Akkor a mai meccsünket nem láttad. Ha olyan lendülettel játszottunk volna ma is, ahogy a karácsonyi 5 meccsen, akkor azt mondom, hogy oké, megvan az akarat, akár egy szoros meccs is lehet Szombathelyen. De ez a mai….ez egy görcsösködés volt. Kérdés, hogy mennyire tudjuk ezt a mai sz@rt elfelejteni, mert ha így játszunk…

Nem, szerintem Bálint nem lesz, én január végi visszatérést tudok.

Marillion
Olvasó

Gőrcsöltünk mi is Sopronba ez lett a végeredménye!

Yellowblack
Olvasó

Jó meccs lesz már várom

Marillion
Olvasó

Mostanában sorozatban könnyen sebezhetőek vagyunk! Hazai gyürűkre is labilissak vagyunk újabban. A per pillnat dobóforma fogja eldönteni az El classicót!

Sárgarabszolga
Olvasó

reméljük lesz még minél több veresége a tökfilkónak! Szép volt Sopron!

Marillion
Olvasó

Lesz.

SKC King
Olvasó

Hihetetlen!
Azért a Falco jó csapat, de most mi voltunk a jobbak! Myers meg kell tanulja a fegyelmezettséget. Azt csodáltam, hogy miért nem adnak technikait a szinte “folyamatosan” reklamáló Pl Perlnek? Jobbak voltunk!
Falconak sok sikert a nemzetközi porondon!

Jon
Olvasó

A szolnoki csapat erejének leszólására jó válasz ez a meccs. Az ottani győzelem ára a mostani vereség, a fáradtság kijött a végén. Ez a Sopron érdemeiből semmit nem von le, mert egy gyenge csapatot meg lehet verni fáradtan is.
És a “teljes a keret”, meg a “Falco végigveri a mezőnyt” arra is jó válaszok ezek az egyre növekvő vereségszámok, mert mutatják, hogy a rövid kispad – meghatározó külső dobókban (is) – is okozója lehet problémáknak még betegség, vagy sérülés nélkül is.
Tudom, tudom, a “tavasz”, bízzunk a Falcoban, de nehogy biztosra vegyünk bármit is a 2 nagyon sikeres tavasz miatt.

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a Sopronnak, remek negyedik negyedükkel megfordították a meccset. Somogyi, Benke, Clark aki jól teljesített, ez pedig kevés volt ma. Kissé hosszúra kezd nyúlni ez a téli szünet, szerencse, hogy a Szolnoki extra triplázással tudott ott nyerni a csapat, így ez a vereség nem változtat a tabellán. A Falco eladott 14 labdát, engedett 13 támadó lepattanót és kapott 90 pontot. Fejben valahol nagyon elcsúsztak a dolgok, ezek a mutatók nekem azt mutatják. Azt sem felejteném el, hogy két négy faultos játékos dobta szét a csapatot és erre nem tudott reagálni a pad. Nem igazán éreztem, hogy az időkérések vagy a… Olvass tovább »

Marillion
Olvasó

A szúrkoló,csak a leláton van,nem lehet bent az őltözőben,és stb. ha ősszefutsz az utcán egy játékossal a csapatból megveregeted a vállát,egy hajrá falcoval tovább mész és kézfogás! Ha van ha nincs ok okozat a tutit sosem fogod megtudni. De azt hogy eljött a fáradság ideje ezt ne már most emlegessük,hiszen tudtuk hogy mivel jár az ha bajnokságot akarunk nyerni és a BL-t sem engedtük el a csoport megnyerésével! A stáb meg ezekhez a célokhoz igazitotta a játékoskeretet. Most meg Okorn fut fel az irodába hogy mégis jétékos kell még ide! Szerintem ezt rajta kivül is mindenki átlátta hogy csak a… Olvass tovább »

Jon
Olvasó

Remélem, kilábalnak ebből a gödörből és nem kell olyanokon gondolkozom, amire okot ad a vereségek és a rossz formák mellett olyan eset, mint pl. az Alba-meccsen időkérésnél Konakov erősebb okítására egyik magyar játékosunk – aki nem játszik jó formában – félreérthetetlenül felnézett a mennyezetre, hogy ez nem komolyabb mögöttes problémák jele-e.

Knézy Ernő
Olvasó

Bízom benne,hogy a forduló csapatában mind a 7 falco játékos benne lesz !!!

Soós Sándor
Olvasó

Szolnoki magyar játékos sosem lesz ?

fanaticfantastic
Olvasó

Bocs,de a szombathelyi neveléseknek meccsek óta nem megy. Hiába klasszisok. Ergo: Az összevásárolt magyarjaitok hozták a meccset,ellenünk is. Somogyi,Benke… Miről beszélt?

p.borisz
Olvasó

Összevásárolt? Nálatok ki a helyi…? Szóval pssszt

fanaticfantastic
Olvasó

Mindíg jöttök ezzel a baromsággal. Van 2 klasszis,nevelés. Összejött. Mondj még néhányat. Ne csak mostanról. Bármikorról a rövid kis történelmetekből. Amúgy,pld,Pallai is szolnoki.

p.borisz
Olvasó

Mi jövünk ezzel? Bocs, de nem te kezdted?

fanaticfantastic
Olvasó

Nem. Olvasd vissza. Reagáltam egy szombathelyi által írt kommentre.

Knézy Ernő
Olvasó

Egyébként a forduló csapatát mostanában úgy válogatják össze ,h kinek minél nagyobb a a pofája az garantálhatja magát benne ! , áradi,benke, olomán guri , elker áki!Perlt , Somogyit nem hozom ide , 2 normális játékos van a szarfalcoban !

Lightbringer
Olvasó

Tényleg ott tartunk, hogy még mindig van aki nem érti mi alapján áll össze a forduló csapata? 😀

Knézy Ernő
Olvasó

Val

csak.az.skc
Olvasó

Ez igen!! Szép volt srácok! Kostas egy Isten!
A másik oldalon pedig Somogyinak le a kalappal, nem semmi amit ma összehozott.
Hajrá Sopron! SKC

zetomee
Olvasó

Bocsi szombathelyi szurkolók, de egy kis zrika belefér szerintem:
Európa, Európa….
Brutál jó meccs volt. Mindkét csapat kiadott magából mindent.
Myers állat. 4 hibával visszajönni és dob kb 12 pontot az utolsó negyedben.
Most kell a földön maradni és nagyon dolgozni tovább!
Hajrá Sopron!

QQRIQ
Olvasó

Csatlakozom! Aki Sopronnak akarja megmutatni Europát az fogalmatlan! Az európai kosárlabdából kaptunk ízelítőt, pár szép megoldást, lendületes támadást láttunk, de nekem soproniként tőletek Somogyi érett hibátlan játéka volt ami nagy örömöt okozott. Nem is mérgelődtem, amikor ő dobott pontot. De feltűnően gyenge volt a Falco kondija, ami érthetetlen. Mi viszont megmutattuk milyen wgy igazi csapat, ahol jó emberek egymást segítve egy iszonyatosan szimpatikus edzővel élvezik a kosárlabdát! Mióta élek soha nem nyertünk 8 meccset egymás után remélem lesz folytatás!!!

fanaticfantastic
Olvasó

Sopron,a hűség városa! Szeretem! Gratulálok az utóbbi idők teljesítményeihez! Bár van benne kicsit szomorkásabb fejezet is.:D (nekünk,szolnoki szurkolóknak) Kötelességetek volt a mai győzelem! Ok,viccelek! Viszont,tényleg szép volt!

p.borisz
Olvasó

Gratulálok a Sopronnak, fejben sokkal jobban ott voltak. Végig akartak, nem adtak fel. Így kell ezt csinálni. Sajnos mi megint fáradtak voltunk, legalábbis fejben biztosan.Ádin és Clark-on és Szilin kívül másnak nem ment a játék. Mondjuk Kovács Benit nem tudom miért nem játszatta többet Konakov mester… A bírók szerintem normálisan fújtak, volt tévedés erre arra is. Amennyiben mindig ilyen lenne, én azt már simán elfogadnám. Ami mellett nem tudok elmenni szó nélkül, az a biztonsági szolgálat undorító viselkedése. Gusztustalan, alpári megnyilvánulások,fröcsögő nyállal, vörös fejjel tutulás gyerekek előtt…kultúra na, az ma náluk nem volt. Jön a Körmend meccs, arra fejben össze… Olvass tovább »

Xero
Olvasó

Gratulálok a Sopronnak, megérdemelten győztek. Szép egyéni teljesítményt tettek le az asztalra. Már akkor is extázisban játszottak a 4. negyedben, amikor még nem is vezettek. Nálunk valami egy pár hete nem kerek, remélem csak mentális fáradtság, formán kívüliség. De hát majd lesz ez jobb is, szerencsére egyelőre ezek nem osztanak nem szoroznak ezek a bukták. Persze még pár ilyen és ez már nem lesz elmondható…

Szurker
Olvasó

Gratula a Sopronnak! Az Olaj ellen se igazán értettem és most sem, hogy ezeket a -15/-17 pontos hullámvölgyeket miért nem sikerül redukálni, mert valljuk be ezek egy meccsen belül nagyon durva visszaesések… 9 pontot dobunk az utolsó negyed kb. 8. percéig egy ki-ki meccsen idegenben papíron sokkal esélyesebbként… Szolnokon ezt még elbírtuk, de itt már nem. Értem én, hogy kettős terhelés meg minden, de koncentráljunk már jobban! A pozitívum Somogyi Ádi volt megint (meg talán Benke a vége felé), de most ez kevés volt. Remélem jövő hétre sikerül összekapnia magát a brigádnak, mert az utóbbi 4 meccsből 3 vereség elég… Olvass tovább »

fanaticfantastic
Olvasó

Akkor,Pumukli visszajön? Mert Szolnokon is ő reklamált a bíróknak. Pedig nem ő az edző. Vagy el van döntve,hogy ki a fej? Konakov csak bábú?.

Soós Sándor
Olvasó

Sajátoddal foglalkozz ne fel felé nézegess.

fanaticfantastic
Olvasó

Reméljük,hogy folytatjátok a zuhanórepülést és rövidesen én mondhatom neked ezt a mondatot,amit ideböfögtél.

Gézuka
Olvasó

eddig is bábú volt… 🙂 A bagós folyamatosan nyomta az instrukciókat a padról és néha elég nehéz volt eldönteni ki is a valódi edző…

ZTE ZOLI
Olvasó

Hatalmas Gratuláció! ?✌️??

darius96
Olvasó

Nem akartam elhinni amit látok a 4.negyedben. Nem tudom mikor volt utoljára ilyen meccsben részem.. elképesztő. Igazi csapatmunka, egyéni extrákkal és egy hihetetlen edzővel. A görög csoda! Remélem már a vezetőség azon is dolgozik, hogy jövőre is Kostas legyen a vezetőedző.
Remélem Báne is látja ezt..
Hatalmas gratula a CSAPATNAK!
Hajrá Sopron!

Marillion
Olvasó

Gratulálni kell Sopronba megérdemelték!Az egész meccsen csak a görcsösséget lehetett látni a Falco játékában,és a saját megszokott játékuk már hetek óta elveszett! Beni mint csapatkapitány és egyébként is nagyon hiányzott,de nehogy ebbe kapaszkodjunk,mert Somogyí Ádi több mint extra teljesítményével ugyanazon a poszton mindenben pótolni tudta! Perl Zozót miért erőltetjük?Tudjuk mire képes ha minden oké,de ez még nem mostanság van,erőlködik, a megszokott utat sem találja a palánk felé a tempók sem jönnek,nincs ritmusa a játékának és ezt hosszú távon is megérzi a csapat! Gyurit is erőltette Konakov mikor egyértelműen zavarta gondolom a sérülése! Megint eladott labdák tömkellege,és a megszokott dinamika is… Olvass tovább »

Mendez
Olvasó

Kellenek ezek a vereségek pont ilyenkor amikor belefér.
Letudjuk aztán tavasszal nem lesz gond.

fanaticfantastic
Olvasó

Sok sikert a nemzetköziben! Komolyan!

Marillion
Olvasó

A veresség sosem jön jókor,talán mintha fejben is fáradna a csapatunk,plusz hozzá a betegségek és elkezdödtek az ilyen olyan sérülések is,na ezek után mondja meg valaki tutira hogy tavaszra a végjátékra minden olyan lesz mint kellene! És most még tovább szívja majd a BL is a csapatot!

Vulcano
Olvasó

Ha ránézel a tabellára akkor láthatod, hogy nem fér bele. Több biztosan nem.

Lightbringer
Olvasó

A Falco eljátssza a Wehrmachtot, hogy télen nem megy? Vagy mi a probléma tavaszig? 🙂

donnarumma
Olvasó

Semmi baj nem tortent. Fasultak es faradtak voltunk…
Megerdemelten nyert a jo formaban levo Sopron

SzhelY
Olvasó

ember miben fáradtatok el mi leaaz ha beindul a bl

Petike97
Olvasó

Ez mondjuk most tényleg jogos hogy miben

Marillion
Olvasó

És akkor hogyan fogunk tudni például vissza frissülni,mikor innentől csak sürűbb lesz a menet?

Mendez
Olvasó

Nem értitek.
Majd tavasszal rájöttök.

donnarumma
Olvasó

Fejben! A Falco a bajnoksag elejen mar csucsformaban volt! A Bl selejtezore, majd a bl csoportra keszult! Az elso meccseken siman vertunk mindenkit! Most fordult a kocka- a csapatok kezdenek ossze érni, formaba lendulni!
Eleg megnezni a buntetozest! 5 meccse nem talaljuk el a gyurut… ez koncentracio semmi mas! Nem lehet 8 honapot csucsformaban jatszani! A rajatszasra megint abban leszunk es ha kell a 8. helyrol is megnyernenk a bajnoksagot SZERINTEM

Marillion
Olvasó

Kimondani egyszerű,hogy a rájátszásra…csak megcsinálni na ahhoz kell sok mindennek hosszútávra tökéletesen múködni a gépezetben!

Jagerman
Olvasó

Sajnos az utolsó negyedben elment a mérkőzés. Nagyon nagy kár érte, mert addig kézben tartottuk a meccset. A Sopronnak végig hihetetlen szerencséje volt, ráadásul a játékvezetők is szép hazai pályát fújtak nekik, nem volt következetes játékvezetés és a nem egyenlő feltételeket végül pszichésen sem bírtuk el a végén. Ami bennünket illet: Somogyi extra volt és Clark is nagyon hasznosan játszott, valamint Szili is szépen teljesített. A negatívumok: ennyi labdát nem lehet eladni büntetlenül, a betegségük óta Zozó és Gyuri is keresi az igazi formáját, érthetetlen, hogy Kovács Beni miért nem kapott a 2. félidőben több játékpercet…így sajnos elfogytunk a végére…..

fanaticfantastic
Olvasó

Kezdődik. Szerencse+ bírók.. Falco….pfff

SopronKCfan
Olvasó

Nekünk fújtak? Ezt te sem gondoltad komolyan

Pbask
Olvasó

Szerintem rendben volt fujás, egyik oldalra se húztak. Ne fogjuk erre balfaszságunkat, Szolnokon komolyabb hazai pálya volt, kb felborult a pálya, mégis sikerült nyerni.

fanaticfantastic
Olvasó

Szolnokon azért éreztétek így,mert nem csak nektek fújtak,mint általában. Ez furcsa lehetett,mert megszoktátok.

Vulcano
Olvasó

Legalább azután a meccs után ne tagadd, hogy nektek fújtak…

fanaticfantastic
Olvasó

Kb.egyformán fújtak,kivételesen. Nektek az már olyan,mintha ellenetek fújnának. Megértem.

darius96
Olvasó

Vicces hogy a Sopronnal kapcsolatban emlegetsz szerencsét.. akkor Benkének a 4.negyedben az utolsó másodperces szinte félpályás triplája az mi volt? Röhej, hogy amint kikap egyszer a Falco egyből jön a szerencse meg a bírózás… Gratulálok, ez igen!

Marillion
Olvasó

Ahogy mondtad…Ami bennünket illet…na innentől érdemes azokkal a tényekkel előhozakodni. Amivel kezded a mondandódat az most már egy hosszabb széria sajnos csak közben sikerült a Szolnoki mérközést behúzni! Ha ezek az említett dolgok nincsenek a csapatban akkor senki nem foglalkozna a fújással,mert valszeg nyerűnk mert Zozó a megszokott kb. 20p, a Gyuritól is a kb.15p ! Az SKC a régi új edzőjével olyan pörgésben amivel mostanság végigveri a mezőnyt!

zetomee
Olvasó

Bírózni ma nem szerencsés, mert korrekt volt a jv.hármas nagyjából

Csippa
Olvasó

Le a kalappal a Sopron előtt, ez már komoly!

Heindrich
Olvasó

Tippmix gyilkos nap.

fanaticfantastic
Olvasó

A név kötelez.. Déry Tibor: Képzelt riport,egy amerikai popfesztiválról. Déri Csaba: Képzelt eredmények egy magyar kosárlabda bajnokságról.

zetomee
Olvasó

Valaki már összesíthetné a meccs előtti tippeket. Ki milyen arányban nem talál

Csippa
Olvasó

Abszolút

fanaticfantastic
Olvasó

4-ből 3 meccset bukott a Falco. Ha nincs extra 3 pontos dobásuk akkor 4/4 lenne. Most sajnálhatjuk igazán a szerdai meccset.

Mendez
Olvasó

Ha nincs extra szar dobóformánk az Alba ellen akor simán nyerünk.
Hagyjátok már ezeket a hülyeségeket.

Vulcano
Olvasó

Nektek pedig ha nincs Subotic utolsó mp-s triplája Egerszegen, meg ha nincs az összes bemákolt egylabdás meccs, akkor nem a 2. helyen lennétek az biztos.

fanaticfantastic
Olvasó

Ez is igaz.

Marillion
Olvasó

Igy igaz Szolnokon sem panaszkodhatnak a mákostésztára! Csak azt nem értem hogy hovatartozástó függetlenül egyesek nem gondolkodnak csak az a lényeg hogy kötekedni lehessen a másikkal! A sportszerűség már rég kiveszőben van!

fanaticfantastic
Olvasó

A sok buckázás ,eredménye. Nálam ,legalábbis bíztosan.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Mr. Tzatziki top edző! ?

Soós Sándor
Olvasó

Benczur anyukád nyelt volna le…

Marillion
Olvasó

A Sportban nincs ha…de most mégis beleveszem ezt,mert ha nem vesztettűk volna el már hetekkel ezelőtt a megszokott játékunkat ritmusunkat akkor fujhatnak rosszúl vagy jól a csapatot nem zavarja őssze és megnyerjük! De házon belűl van most a probléma egyszerűen ennyi!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés