Connect with us
Hirdetés

Magyar Kupa

A döntő a célja a Körmendnek a kupában

Zollner jelen pillanatban a Falcót esélyesebbnek érzi a Paksnál.:

:

Kedden eldőlt, hogy az Egis Körmend a Jászberényt kapta ellenfélül az idei Magyar Kupa negyeddöntőjében. A piros-feketékre továbbjutás esetén másnap a Falco-Paks csata győztese vár Győrben. A Rába-partiak vezetőedzője, Matthias Zollner a klub Facebook oldalával osztotta meg gondolatait a kupasorsolás után:

„Nem mondhatjuk, hogy könnyű sorsolást kaptunk, hiszen mindjárt elsőként azzal a Jászberénnyel találkozunk, amelyik holtversenyben a harmadik-negyedik helyen áll mögöttünk a tabellán, és amely nagyon tapasztalt, rutinos játékosokra épít. Az ilyen csapatok ellen nehéz játszani, különösen akkor, amikor „csupán” három meccset kell nyerni ahhoz, hogy trófeát szerezhessen egy klub. A rutinos játékosok ezt jó tudják kezelni, és képesek alkalmazkodni ezekhez a helyzetekhez. Azért sem könnyű a sorsolásunk, mert ha előre gondolkodunk – és természetesen az a szándékunk, hogy továbblépjünk – akkor láthatjuk, hogy a sorozat erősebb ágán leszünk.

Várhatóan a Falco lehet az ellenfelünk az elődöntőben, és velük sem könnyű a párharc, ők is közvetlen üldözőink a bajnoki tabellán.

Jelen pillanatban, a bajnoki helyezések alapján őket látom esélyesebbnek a Pakssal szemben, persze addig még sok minden történhet. Változhat a csapatok formája, jöhetnek, vagy épp távozhatnak játékosok. A lényeg, hogy számunkra, mint a bajnokságban második helyen álló gárda számára a minimális cél az, hogy döntőt játszunk Győrben.”

Fotó: Egis Körmend Facebook oldala/Jene Sándor

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
majerle09sargafeketezte2018 Recent comment authors
majerle09
Olvasó

na, ezt egy korrekt nyilatkozat. Tulajdonképpen mind a 8 edző ugyanezt elmondhatná a csapatok nevének kicserélésével.

zte2018
Vendég
zte2018

Miert más csapatoknak mi a cél a kiesés?

sargafekete
Olvasó

Nektek az elmúlt években azért az volt, mi legalább az ezüstérmet tűzzük ki célként.:)

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés