Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A DEAC is ott lesz a kupadöntőn

Egy másodpercig sem vezetett a ZTE, amely már az első negyedben húszpontos hátrányba került.

  •   

DEAC - Zalakerámia ZTE KK 98-92 (28-15, 27-30, 19-22, 24-25)

Bajnokság, 13. forduló
Debrecen, Oláh Gábor utcai Sportcsarnok
V.: Tőzsér D., Goda L., Fodor A. (Gorka Sz.)

DEAC: Moody 20, Polyák 3/3, Manigat 25/15, Borisov 22/6, Tóth 19/3. Csere: Omenaka 2, Harrison 5/3, Bognár 2.

ZTE: Bibbins 14/3, Williams 26/6, Johnson 27, Szabó 10/6, Agafonov 8. Csere: Simon -, Doktor -, Djurics 7/3.

Nagyon fogadkoztak a debreceniek, hogy a két évvel ezelőtti eseményekkel ellentétben, ezúttal nem engedik kiénekelni a sajtot a szájukból, és ott lesznek a „hazai” rendezésű kupadöntőn. Ehhez ma este le kellett gyűrniük a ZTE-t.

Semmit nem bízott a véletlenre Kovács Adrián csapata, amely Borisov és Moody kosaraival két perc után 8-0-ra vezetett. Hiába kért időt Bencze, nem sokkal később már 12-0 állt az eredményjelzőn. Nagy nehezen betalált a Zete, de aztán a hatodik percben, Polyák hármasa után már 23-4 volt az állás. Az első negyedben csak Williams (13 pont) és Bibbins (2 pont) talált be a vendégektől, ráadásul utóbbi sem mezőnyből, csak a büntetővonalról… Tíz perc után 28-15-re ment a DEAC.

Bognár köszönt be a folytatásban, majd Szabó dobott egy triplát. Egy darabig állandósult a tíz pont körüli differencia, aztán elkezdett araszolni a ZTE. A tizennegyedik percben, 38-32-nél Kovács Adrián kért időt. Johnson is elkapta a fonalat, 42-39-nél már csak egy triplányi volt a cívisvárosiak előnye, újra időt kért a fiatal magyar szakember. A hajrára megrázta magát a hajdúsági együttes, 55-45-ös előnnyel mehetett pihenőre a szünetben.

Bibbins 2+1-es akciót hozott össze, de nem igazán tudott közelebb férkőzni a ZTE, mert mindig akadt valaki a DEAC-ból, aki átlendítette a társaságot a holtpontról. Szépen lassan újra visszatornázta a különbséget a házigazda. 72-60-nál időt kért Bencze Tamás. Ismét életjelet adott magáról a ZTE, egy 0-7-es szériát követően Kovács Adrián is lépett az asztal felé. Tóth kosarával ért véget a harmadik etap (74-67).

Moody és Bibbins csatáját előbbi nyerte (fotó: Zsu)

Két és fél perc után a kék mezesek 78-75-re megint visszajöttek. Sőt, 0-0 után 80-79-nél voltak a legközelebb ellenfelükhöz. Hat perccel a vége előtt Djurics sportszerűtlenül faultolta Manigatot, amit ki is használtak a hajdúságiak. Elfáradt a ZTE, amely végig rohant a eredmény után, és túl sok energiát felemésztett Szabóékból a felzárkózás. A szenzációsan kezdő DEAC teljesen megérdemelten nyert, hiszen az első perctől az utolsóig vezetett. Jutalmul részt vehet a Főnix Csarnokban a kupadöntőn.

fotó: Zsu

  •   
77 hozzászólás

77
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
26 Comment threads
51 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
34 Comment authors
LaBezete93MilenkoZTE ZOLITomika2 Recent comment authors
LaBe
Olvasó

Szóval Fenyő szerint MINDEN meccset megnyerve kellene bajnokságot nyernünk. Különben nem méltó a csapat a múltjához. Hát nem mondom elég magasra tetted a mércét…Teljes csapattal ez a 4. meccsünk 3-1 az arány. Ez tényleg felháborító!! 🙂 Előtte 9 meccsből 3 meccsen voltunk teljes csapattal. Az, hogy ez kinek a hibája, arról lehet beszélgetni, de változtatni már úgysem…. Tavaly január végéig extra volt a csapat, utána eltört valami. Ennyi erővel idén lehet ez fordítva is. Lehet, hogy januártól leszünk extrák…

Milenko
Olvasó

Gyakorlatilag 2 és fél perc alatt el is ment a meccs. Akkor már 10-0 volt. Oké, hogy később egyszer a vezetésért is támadhattunk, de a meccs már az elején elment. Az a csapat, amelyik szezonok óta nem védekezik, nem fog mérkőzést nyerni egy jól dobó ellenféllel szemben. Ez Bencze legnagyobb hibája! Nincs védekezés! Egy dologban viszont meg kell védenem őt, és a vezetőséget. Ez pedig Tóth Ádám kérdése. Azt nem tudom, hogy mennyire szereti vagy sem Benczet, de a lóvét azt nagyon. Ő azért nem jött vissza Zegre, mert közel 3 millás fizetést kap Debrecenben. Ennyit képtelen lett volna kifizetni… Olvass tovább »

ZTE ZOLI
Olvasó

Istenem, itt mennyi szemellenzős szurkoló van!
Nem kell kupa, lassan jó lesz nekünk a végén a 10. hely is, sajnos sok szurkoló ehhez asszisztál is! Ez a KLUB és a szurkolók is sokkal, de sokkal többet érdemelne!

Tomika2
Vendég
Tomika2

Debrecenben csak a Falco és a Paks nyert eddig. Nyilván nem lehet a Zetét a mezőny 2 legerősebb csapatához hasonlítani. Tóth Ádám másfélszer annyi pénzt kap, mint Agafonov. Tegnap Tóthnak volt jó napja, de aki latott már kosárlabdát az tisztában van vele, hogy Agafonov sokkal képzettebb és több esze van a játékhoz.
A Debrecen nagyon harapott, nekik ez élet-halál meccs volt a Kupa miatt. Ők tudtak meccs elején emiatt jobban rápörögni a játékra, ezért nyertek. Meg azért mert kap minden beesett nekik. Ez egy teljesen vállalható meccs volt a Zetének.

Tóth István
Olvasó

Hetekig azt hallottuk, hogy azért vannak a zakók, mert nincs írányító. Most miért nem azt halljuk, hogy az ellenfélből hiányzott egy légiós és így Sem sikerült nyerni!Ez így lenne korrekt nem?! Apropó szerinted kire kíváncsi a Zalai publikum? Egy Törzsgyökeres Egerszegire vagy Agafonovra?Az Ukrán egy szezonban óriási hullámvasútba játszik míg Ádám légiósokat megszégyenítő statokat csinál mindezt egyenletesen!Van kérdés? Ja tudom felsőház…. Marhák….

Fenyő
Vendég
Fenyő

Kicsit megkeveredtél a pénzekkel.Hatalmas hülyeséget írtál le,de nincs ezzel gond tudom védeni kell a mundért.Ha nem írtál volna,bölcs maradtál volna.4 légiósos Deac ellen ez vállalható volt?Egy szerencséje volt az istenednek,hogy a Deac padján tapasztalatlan,fiatal edző ül..24-4-nél egy komoly edző megöli az ellenfelet,nem felsegíti a padlóról.Egy komoly edzővel ez 20-as zakó a Zetének.Ennyi pénzből ez a cél?Ismétlem,amit este írtam..a minimális célt a kupaindulást nem sikerült teljesíteni.Az pedig nonszensz,hogy Agafonovot Tóth Ádival egy lapon említed.Tóth Ádi bajnoki címet,kupaaranyat,bajnoki bronzot nyert a Zetével.Fehérváron a döntőben 2010-ben ő nyerte meg nekünk a kupát a remek játékával.Vannak,akik nem 5 éve kezdtek kosármeccsre járni,hanem több évtizede.

Tomika2
Vendég
Tomika2

Talán Egerszegre megy a Csirke Feri, aztán megnyugszol és a Zete is bajnok lesz. Csak a gyógyszereket ne hagyd el egyből!

JozefRohácvisszatért
Olvasó

A pénzeket biztos BT súgta, csak azt nem mondta, hogy bruttó vagy nettó. És a kettő között ne az államnak befizetett adót értsd…

Prisztás
Olvasó

Tomika2 ne haragudj már meg ezek a játékosok mit tesznek a klubbunkért?? Meghalnak a pályán szerinted , hogy bajnokok legyünk , hogy ismét kupagyőztesek legyünk?? Szádra veszel egy olyan Zalai játékost aki letett valamit már az asztalra szeretett csapatunkban! K.rva sok itt az okos ,de ezek a játékosok ki kell mondani alkalmatlanok a jelen helyzetben és mostani edzővel hogy felsőházasok legyenek…nem hogy nyerjenek nekünk aranyat! Álomvilág van Egerszegen fel kéne ébredni!! Aztán most megsértődhetsz!

Tomika2
Vendég
Tomika2

Ismerem Dusant személyesen. Én csak a képességeiről és nem a mentalitásáról írtam. A 2010-es ZTE büdzséje a kétszerese volt a Paksénak. Te sem gondolod remélem azt komolyan, hogy az az arany az azóta süllyesztőbe került Völgyinek köszönhető? Idén a Falconak kell bajnoknak lennie, Gregg Popovich sem tudna tenni ellene semmit. A Zete ezzel a kerettel az 5-8 helyre hivatott. Ennél rosszabb helyezés kudarc lesz, jobb meg bravúr. Felőlem erőlködjetek itt az egész szezonban, de nagy csodák nincsenek. Van legalább 5-6 csapat, akinek jobbak a lehetőségei mint a Zetének. Ezt tudomásul kell venni. Azon lehet vitatkozni, hogy ez miért van így,… Olvass tovább »

JACKSON
Vendég
JACKSON

A Zete 5-8helyre hívatott! Oké, de tavaly is 10lett és idén is nagyon kevés az esély rá! Akkor?

Tomika2
Vendég
Tomika2

A tavalyi csapat és büdzsé gyengébb volt. Ott inkább csak a 8 volt a realitás. Az idei bajnokságból meg még nagyon sok van vissza. A 8 meglesz a Zetének.

JACKSON
Vendég
JACKSON

6éve kezdődött egy új folyamat ezzel a komplett Teammel akik most a csapatért dolgoznak!Valahol nagyon gyenge munka folyik, hogy ha még mindig ott tartunk, hogy talán elcsípni a 8at!Lásd Oroszlány akik Fele ennyi pénzért is hozzák ezt a teljesítményt 1 év NB1 után!

JozefRohácvisszatért
Olvasó

Hagyjad már ezeket!A játéknak nem 100%-os összetevője a pénz!Ha így lenne, le sem kellene játszani a meccseket!Csak 2 pénzköteget egymás mellé raksz, akié a magasabb,az nyert és kész!Mit tesz hozzá az edző, mit tesznek hozzá a játékosok?A ZTE a meccseinek 90%-ában 90-100 pont körül kap és teljesen mindegy,hogy otthon játszik vagy idegenben!Az ellenfél is mindegy,képes ugyanúgy 100 pont körül kapni egy Szegedtől és egy Pakstól is!És ez ment egész évben!Realitásokról beszélsz, miközben a csapat évről évre gyengébben teljesít!Nem csak az eredmény, a mutatott játék is katasztrófa! Volt 3 elfogadhatóbb meccs, ami után a még behülyíthetők elhitték a műsort. De aztán… Olvass tovább »

Prisztás
Olvasó

Nem érdemes Tomika2-vel vitatkozni mert kb olyan mint bánya lovak… csak azt látja jónak amit ő gondol tök sötét…

zete93
Olvasó

Az, hogy valakinek van egy véleménye, és ezt leírja, attól még nem sötét. Az a sötét, aki azokra hallgat, akik hónapok óta úgy becsmérelnek embereket, hogy nulla bizonyítékuk van. Az, hogy valaki szar edző, lehet egy vélemény, viszont az, hogy adócsalónak neveznek valakit, az büntethető. Remélem, ennek meglesz a következménye.

JozefRohácvisszatért
Olvasó

Köszönjük,hogy megneveztél egy tevékenységet.Mert itt rajtad kívül senki nem tette.Remélem,ennek is meglesz a következménye

zete93
Olvasó

Az meg a másik, hogy Dusan exportás unokatestvére miket írogat ide, Tóth Ádámnak kellene tisztáznia, mert ezzel ő is megütheti a bokáját. Tisztelem, mint játékost, bírom, mint embert, éppen ezért remélem, hogy ezeket az infókat nem ő csepegteti a rokonának, mert akkor a szurkolók nagy része – velem együtt – nagyot csalódna…

TT
Vendég
TT

Először is gratulálok a csapatnak, kibrusztolták.
Azonban továbbra is tartom, hogy attól függ a játékunk, hogy melyik légiósunk fog ki extra napot.
A Borisov-Tóth duótól ezt szerencsére már megszoktuk, most idén először csatlakozott hozzájuk Manigat.
De egy jól meccselő edzővel nem ilyen nyögvenyelős lett volna, a 20 pontos indulás után.
Véleményem nem változott. Hektikus a játékunk továbbra is.
Moody a megmentőnk sokadjára.
Top4-hez ez továbbra is kevés.
Harrsion lesz a harmadik légiós, akit elküldünk majd.
Ui:nem arról van szó, hagy Adrián tehetségtelen, de egyelőre nem top csapatnak az élére való. Majd 5-10 év múlva.

vaino
Olvasó

Valószínűleg ez okozza a félreértéseket és feszültségeket, mivel ez a keret jelenleg(!) nem Top4-es.
Harrison eleve a padra jött 5. légiósnak, csak Costa és Armwood kiesése miatt lépett elő játékpercben.
Az 1. negyedben elképesztő extrát dobott a csapat, azt nem lehet végig tolni – a ZTE pedig akkor mindent kihagyott. Máskor is kezdtünk már itthon ennyi kinti dobással, csak akkor nem mentek be.
Az új légióstól sok függ majd.

TT
Vendég
TT

Ezért mondom, hogy esetleges és hullámzó a játékunk.
Attól függ ki fog ki jó napot.
Nagy taktikai húzásokat nem látni.
Harrisontól ez akkor is kevés. Ennyit egy magyar is megdob. Szerintem mehet Ő is.
5 légiósból 2 jött be, kettő már elment ugye, a harmadik kérdéses. Ez is a szakmai stáb felelőssége.
A költségvetés Top4, az, hogy nem bírnak egy ennek megfelelő játékoskeretet kialakitani, ismét csak a vezetőség és a szakmai stáb feladata.
Bízzunk Moody-hoz hasonló kaliberű új légiós(ok)ban.

dball
Olvasó

Manigat hogyhogy idén először? Rendszeresen sül a keze.

TT
Vendég
TT

Tavaly 14,2-őt átlagot, idén 11,1-et. Közel 30%-os visszaesés.
Szeretem, mert akar nagyon, de ebben a szezonban pont, hogy nem volt túl sok termékeny meccse.
Az első meccsen dobott 22-őt, most 25-öt, a közte lévő 11 meccsen 2 és 12 pont között.
Annyiban javítom magam, hogy a tegnapival idén nem először hanem másodszor jött neki ki az extra.

Cole
Vendég
Cole

TT!
Na mit mondtam? 😉
Nem azt mondom, hogy már nincs mit javítani, de csak meglett ugye ez a meccs és 4-en is extrát hoztak.

TT
Vendég
TT

Igen, köszönjük a szokásos hármasnak, akihez most szerencsére idén először Mani is csatlakozott.
Ennek ellenére közel sem lesz a kedvenceim között ez a meccs.
A kupára nagyon kellene egy ötödik légiós, vékony így a keret.

JACKSON
Vendég
JACKSON

Szurkolói “más” szemmel:Szilveszter éjjelén esett a hó, nekünk a Magyar Kupa sose volt jó,Fényévre a felsőház de bízzunk vakon,8ba kell kerülni nincs itt irgalom.Bár a Deac megfogyott nekünk nem is kár az ifjú elverte Benczét mint jég a határt!Mondjuk azt a szurkolóknak sikerszéria,ha kikapunk a Falcotól sincs nagy tragédia!A tavalyi 10.helyet megtartani csoda, Stárics Kornél nem való más csak Űrhajós óvoda!

JozefRohácvisszatért
Olvasó

Ezt kellene leközölni olyan lelkesen, mint ahogy a főnyalonc firkász moslékjait szokták

royalka
Olvasó

Senkit nem tisztem megvédeni. Volt itt már részeg aurószerelő és a haverjai, meg mindenki, akiket egy nicknév mögül könnyű megtalálni. Ezek az emberek több száz kilométert utaznak a csapatért. Önszántukból, önköltségen.Ha képben lennél tudnád, hogy a főfirkász,( aki amúgy egy nagyon tisztességes ember) bizony írt kemény kritikákat is , max. a klub nem hozta le azokat. A zalasport face oldalán visszanézhető, olvasható. A részeg autószerelő és a haverjai meg megint utaztak 1000 km- ert, hogy szurkoljanak. Még a végén ők tehetnek majd az idei rossz szereplésről lassan ott tartunk. Becstelen ember vagy te.

JACKSON
Vendég
JACKSON

A legnagyobb gond az, hogy nem az idei szereplés szar hanem lassan az elmúlt 3 év!!És bizonyos emberek még azért lehetnek méltatlanul ott ahol mert valakik ennek a gyalázatnak is tapsolnak!Vannak országok ahol az ablakon dobják ki a”főnököt”egy ilyen csapnivaló szereplés után.Le kell írni a Kupanemindulás Szakmai és Vezetői Bukás!

JozefRohácvisszatért
Olvasó

Egy nikknév mögül könnyű megtalálni?Mintha te nem ugyanezt csinálnád!Képzeld,tisztában vagyok vele, ki írja a szurkolói szemmel cikkeket. Nem írtam szerintem semmi olyat, hogy nem tisztességes ember.Igen,fogalmazott meg kritikákat és akkor valóban nem hozta le a klub az írását.De ahelyett, hogy megmaradt volna ennél az őszinte hangvételnél, inkább szépen visszavett, úgymond felpuhult.Elkezdte azt a pozitív szart, amit a vezetőség is veret ezerrel és beállt a tapsikolókhoz. Így persze azonnal hozza a klub az írásait. És nekem egyre inkább úgy tűnik, neki ez a fontos. Hogy minden meccs után ott virítson az írása a klub oldalon. Ezért lett unszimpi. A fent említett… Olvass tovább »

royalka
Olvasó

Ne említs engem magaddal egy lapon. Megnézheted a hsz- eidet, hogy micsoda rágalmazásokat művelsz itt hónapok óta, meg megnézheted azt is, hogy engem mikor láttál ilyen stílusban itt hozzászólni valamihez..Edző, elnök,Zsuzska, szurkoló, neked mindegy ki, csak rágalmazni tudsz. De hidd el, következménye lesz ennek. Ezt büntetlenül szó szerint mondva, nem lehet csinálni.

JozefRohácvisszatért
Olvasó

Ha nem tetszik a stílus, az a te dolgod. Az, hogy nekem meg mik és kik nem tetszenek ennél a klubnál, az meg az én dolgom. De hogy rágalmaznék bárkit is? Aztán mivel? Az nálad már az, hogy ha nem vígadok itt és hozsannázok a 9.-11. helyről? Némiképp fogalomzavarban vagy, nem gondolod? De csináld csak nyugodtan,jövő héten jön a Szombathely!A mester vajon milyen turpissággal készül?

Basketball 7
Olvasó

Fullcourtot követve, én is csatlakozni tudok az elöttem szólókhoz ez a mérkőzés palánk alatt ment el. Illetve a kapott pont is sok. Az első negyedért kár. Ádámnak gratulálok, három magas emberünk teljesítményét hozta le egyedül. Három ember gyengébb teljesítményét nem bírja el a csapat. Nemrég megírtam Szolnokra hogy az irányítójuk kevés pontot dob, hiába a sok assist. Hát ezt most tartom Bibbins re is. Tőle több lenne várható. Nem védve senkit de úgy gondolom nem baj hogy nem lesz Kupa. Kevesen is vagyunk, +terhelés. Agafonov és Szöszi se mai gyerek. Alacsony poszton terhelhető a csapat de magas poszton kicsit “öreges”.… Olvass tovább »

fnyprtk
Olvasó

Gyertek károgók sírjatok tovább! Debrecenben nem szégyen kikapni, lesznek még komoly bravúrjaink ez most nem jött össze, de ne hátra hanem előre nézzünk! Hajrá Fiúk!!! Hajrá ZTE!!! Alakul az a játék!

Tóth István
Olvasó

Nézz rá a Tabellára te Szerencsétlen!4 légióssal felálló Gyerek edzővel meccselő Deactól kaptunk ki!

Fenyő
Vendég
Fenyő

Te idióta!!Ennyi a véleményem amit írtál arra tömören.Az ilyen buta emberek miatt áll még ez az egész mocsok ami a klub körül van,mint te!

JozefRohácvisszatért
Olvasó

Neked inkább saját magadon kellene sírnod!Meg azon, hogy mi érdeked van még ebben a véget nem érő nyalásban… Tartok tőle, te még egy playoutos meccsen is az edzőt dícsérnéd és fényes jövőt vizionálnál… Barom…

Emőkefan
Olvasó

ilyen rövid paddal ne számíts még bravúrra sem.

Fenyő
Vendég
Fenyő

Rövid pad? Ki rakta össze ezt a keretet?Kinek nem kellett Tóth Ádám?Kihez nem jött el a a Falco 11! játékosa,aki ott alig játszik?Nem jönnek hozzá magyarok..azért nem,mert tudják mit csinál és milyen.

ZTE_KK
Olvasó

Dusán SK miatt nem jön Fenyő papa 🙂

Fenyő
Vendég
Fenyő

ZTE KK ezt nagyon rosszul tudod. BT miatt nem jön.A szurkolók körében ez lett el híresztelve,hogy Kornélra haragudjanak,ne Tomira.Vagyis,aki ezt híresztelte annak ez volt a célja.

Prisztás
Olvasó

Két szóval tudnám ezt kommentelni és meg ne haragudj de figyelj a két szóra….: BUTA VAGY !

JozefRohácvisszatért
Olvasó

Bencze TAKARODJ,Bencze TAKARODJ! Gratulálok “mester”, ezt is sikerült elrendezni! Nem kell mégegyszer átutazni az országot ilyen lim-lom magyar kupák miatt! Inkább nyilatkozzuk le gyorsan, hogy újra a bajnokságra koncentrálunk! Amilyen meccseink lesznek, pláne idegenben, nem is csodálom, hogy elkél a koncentráció! Egy fiatal edzőmogul a helyedre tett ma.Egy jó Ádival, aki ízig-vérig zalai, egy ilyen játékossal vertek meg minket az ország túlsó végén. Aki miattad, csak miattad nem tért még vissza Egerszegre… Ez is a te szégyened … Kíváncsian várom a klub honlapján a nyálas,sz*ros, mindenkit felmentő tudósítását, ahogy azt már megszoktuk.Mert a meccs előtti parádés fogadkozást gyönyörűen tudták tálalni.… Olvass tovább »

JACKSON
Vendég
JACKSON

Akkor foglaljuk össze a fontos kérdéseket:Szolnokon a mélyből a Falco nyomába Potocnikkal, míg Bencze maradásával búcsú a kupától és a felsőháztól!Tóth Ádám játékával jelezte,Agafonov a cipőjét nem pucolhatja!

Prisztás
Olvasó

Jó napot! Múltkori cikkben bizony megfogalmaztam , hogy nem lesz ám egyszerű a Civis városban…hát így is lett… újabb betli a bajnokságban , és persze betli a kupa… mi az , hogy egy Zalaegerszegnél nem fontos a kupa???? Hogy képzelik ezt ?? Lehet okoskodni , tapsikálni Tamásunknak meg 3 meccs utáni örömmámorban fürdőzni, de Zalaegerszegen nem lesz felső ház! Jó lenne már ha szurkolóink (tisztelet a kivételnek) most már tennének valamit …legfőbbképpen Megtanulnának racionálisan gondolkodni! Ki kell mondani most már Stárics úr, hogy tovább előre egy új edzővel… Tamás viszlát … építeni kellően felkészülni a következő bajnokságra , hogy ilyen… Olvass tovább »

zetekosarak
Olvasó

Egyértelműen a palánk alatt ment el a meccs a fullcourt szerint. Majd kétszer annyi lepattanót szedett a Deac, és így kevés pontot is dobtunk a festékből. 3 negyedet nyertünk, de az elsőt nagyon elkúrtuk. Lerohantak minket, és későn eszméltünk. Ez van, a Falco meccset nagyon várom, kíváncsi vagyok, hogyan készíti fel a csapatot a mester.

Fenyő
Vendég
Fenyő

Gratulálok a Deacnak a győzelemhez és a kuparészvételhez.4 légióssal vertek minket úgy,hogy egy percig nem vezettünk.Tamás egy 26 éves gyereket nem tudtál lemeccselni,végig az ő akarata érvényesült.A minimális célkitűzést nem sikerült teljesíteni a kuparészvételt.Jön a Falco január 4-én és megint a part szélén leszünk 14 forduló után 6-8-al..ennyi pénz soha nem volt a zalai kosárlabdában..ott tartunk,hogy talán a 16.fordulóra megint nullás lesz a mérlegünk.Nem kell elhinni ilyen-olyan mendemondákat,hogy ez a meccs el volt engedve..ezt csak az ostoba,buta embereknek lehet bebeszélni.Aki ezt terjeszti csak hülyének akar nézni benneteket.Szegény Tominak még azt a fricskát is le kell nyelni,hogy Tóth Ádám megette a… Olvass tovább »

paparazzi
Olvasó

Bencze Tamás nem tudja rávenni a védekezésre a csapatát, igazából nincs is a ZTE-nek szervezett csapatvédekezése.
Bencze mellett elrohant a modern kosárlabda!
Agafonov és Szabó ma megint szabotálta a játékot!
A VAL pontok mutatják, hogy micsoda fölényben játszott a DEAC.

dball
Olvasó

Ez férfimunka volt és tegyük hozzá, illett is ott lennünk a hazmai rendezésű kupadöntőn. Az első negyed után kicsit elbíztuk magunkat, de Milos tanár úr hátán vitte a csapatot, Moodyt pedig szerintem említeni se kell. Az egerszegi játékosok küzdelme előtt le a kalappal. Huszonegyről gyönyörűen felálltak egyetlen kosárig. Polyák Lacit döbbenetesen offolták… A szurkolóiknak pedig köszönjük a kis (itt Debrecenben már-már menetrendszerű) közjátékot. Emelt az amúgy is tüzes hangulatú meccs színvonalán.
Folytatás a Főnixben. Hajrá DEAC! És Búék minden kosárszurkolónak!

vaino
Olvasó

Tóth Ádám kimaradt a méltatásból. Nélküle esküvő helyett temetés lett volna…

dball
Olvasó

Jogos! Ádi extrát hozott. És ha már mindenki edzőzik meg Adriánozik, hozzáfűzném azt is, hogy még mindig “Berényi viszi a csapatot”? 🙂
Csak halkan jegyzem meg: ma ott se volt. Kovács nagyon is tudatosan használja elődje tanácsait, amikor szüksége van rájuk.

torma
Olvasó

Azt gondolom nem voltunk elég élesek ahhoz , hogy ezt a meccset megnyerhessük.Szabó és Agafonov is csak kirándulni ment vidékre .Sajnos.
Nem a kupa miatt, de a felső ház miatt inkább kellett volna ez a győzelem,ami szintén hiányozni fog a végelszámolásnál.Ezt a DEAC-ot pedig itt most verni kellett volna , de kritikus pillanatokban észnélküliek voltunk megint.3 az 1-ben leindításnál nem kell hárompontosat bevállalni.100%-os ziccereket tettünk gyűrű mellé több alkalommal is.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

A Zetének nincs semmi szégyenkezni valója. Debrecen erős. Megpróbálták, szoros volt, most nem sikerült. Lesz még javításra lehetőség bőven. A kupát sem ma bukták el tulajdonképpen, hanem az ostoba hazai bukták miatt. Talán ha Bibbins előbb érkezik…

Zte72
Olvasó

Ma sajnos nem ment igazán a tehetséges fiataljainknak,Simon se dönthet el minden meccset.
a három ügyesebb légióst pedig még 7 plusz 4 meccsen láthatja a zegi közönség aztán el felejtik azt is melyik földrészen lehet Zalaegerszeg.Magyar magunk Szabó Zsolt sajnos nem fog fiatalodni.
Én csak gratulálni szeretnék a vezetésnek a piszok kitartó és eredményes munkájához.

vaino
Olvasó

Szép volt Fiúk, szép volt Mesterek, Hajrá DEAC! 😀

Akkor most Kovács Adrián nem rossz edző, ugye? 🙂

Károgás indulhat, 3-2-1…. 😀

Debreceni
Olvasó

Ennyit jelent ha nincs ott mellette Berényi, csinálhatja azz amit szeretne, és láss csodát úgy kezdtünk egy mérkőzést mint még soha #berenyinemkellesz

vaino
Olvasó

Még, kérlek írj még ilyeneket!!! 😀

A következő lehetne ez: “Ha Patonay itt lett volna, akkor sima közte 20, vagy 30, vagy 50, vagy 100!”

Szánalmas vagy, egy ilyen győzelem után is ennyire vagy képes!

dball
Olvasó

Ez nem Berényi hiánya miatt volt. Nagyon megtoltuk az elejét. Noha nem értek egyet azokkal a kommentekkel, amelyek Adrián tehetségtelen mivoltát és Berényi beleszólását firtatják, de itt most a játékhoz köze nem volt annak, hogy Sanyi jelen volt e vagy sem.

Debreceni
Olvasó

Szerintem sem rossz edzo Adrián, de amikor Berényi lemond és továbbra is ott pattog a pad mellett már nekem ciki

lujo
Olvasó

Talán jobb ez így nekünk. Vékony a keretünk egy kupa hétvégéhez, főleg az ország másik végén. Eddig sem jött ki jól a kupa nekünk, legalább nem kockáztatunk sérülést. Jó lesz a plusz regenerálódás a bajnokság 3/4én. Jó utat hazafelé, hajrá ZTE!

JACK
Olvasó

Előre tudható volt, hogy elengedjük a kupát, aminek örülök is, hiszen ahhoz kevés a keret.

RRichieG
Olvasó

Most akkor Berényiék mégsem szar edzők. Most Bencze takarodj van 😂😂😂

moldi56
Olvasó

Berényiékről a véleményem továbbra is ugyanaz…

vaino
Olvasó

Berényi Sanyi ott sem volt a meccsen, az U16-os válogatottal van a Felvidéken

RRichieG
Olvasó

Na, tegnap még ő irányított mindent szerintetek.

vaino
Olvasó

Vannak folyamatos károgók Debrecenben (és az ellendrukkerek között) is, akik most erősen kussolnak.
Az örök elégedetlen debreceniek pedig gratulálni nem fognak a “saját csapatuknak”, mert gerinc az sajnos nincs; az okosabbja legalább most nem károg, mert nem akar nevetséges lenni.
De a következő vereség után majd gyorsan előbújnak, ahogy szoktak!

Tóth István
Olvasó

A Deac 4 légióssal és tejfeles szájú edzővel is végigvezetve helyre tette a már már 3 győzelemtől diadal ittas Bencze alakulatot!Talán időbe jött a józanító pofon a rózsaszín ködbe, hisz voltak olyan szurkolók aki a klub oldalán felsőházba várták a csapatot!Falco elleni mérkőzés előtt talán a klub weboldal kezelői is rájönnek, itt a 9-10helyről nem kéne annyira túltolni, hogy a pattogatott kukoricás, hölggyel is riportot csinálnak, hogy érzi magát a sikerszéria végén!Jó reggelt!Idén sem lesz kupameccs siker.. Se..

Csak a ZTE
Olvasó

Ha tudni akarod, a kupa semmilyen téren nem volt tervben és ez a mérkőzés el lett engedve, mivel a bajnokság fontosabb. Nyugodj meg, a felsőházban lesz a csapat.

Tóth István
Olvasó

Ha úgy gondolod hogy 6-7 győzelmi aránnyal felsőházba lesz ez a csapat ahol 12:1,10:3,9-4 csapatok vannak és úgy hogy a Zete megy Szolnokra Fehérvárra Körmendre Oroszlányba és most jön a Falco akkor te vagy alkoholista vagy esetleg füves vagy egyszerűen nem normális!De inkább annyit mondok szakmailag nulla vagy!

Fenyő
Vendég
Fenyő

Miért jó ez,hogy ilyen hazugságokat leírsz itt? Te ennyire hülyének nézel itt mindenkit?Van akinél beválik van akinél nem..én a második tábort erősítem.Ne szórakozzál már..ha hazudsz hihetőbbet hazudj.Ezt értelmes ember nem veszi be.

Sedmakfun
Olvasó

A zte nem akart a kupával foglalkozni. Még jól jöhet az a szünet.

Borbély Lajos
Olvasó

Hiába dob jól Johnson, túl sok labdát elsz ór. Ez csakis vereséghez vezethet.

convoj27
Olvasó

2 db labdát adott el, ugyan annyit, mint amennyit a csapatból másik 3 játékos… Nem gondolnám, hogy ez mérvadó lenne..

JACK
Olvasó

A 2 eladott labda tényleg sok!
Ja nem, mégse!

Csak a ZTE
Olvasó

Borbély Lajos néha nézd át a statisztikát, mielőtt ekkora hülyeségeget írsz. Előttem írták, 2 eladott labdája volt. Ez jelenti nálad a sokat?
Bravó!

Borbély Lajos
Olvasó

Bravó! Nekem az nem tetszik, hogy 25db kétpontos kisérlete volt, s ebböl csak 13 db volt sikeres. Ezen a mérközésen Williams kivételével (aki ugye nagyon pontosan dobott) mezönyböl 10 db körül dobtak rá kettes és hármast a játékosok. Egy kis túlzással csak öt kellett jól védeni. A többi ZTE játékos tulságosan is átengedte neki a dobásokat. Ez remélhetöen nem volt tudatos, így sikerült. Hogy miért, azt lehetne tovabb boncolgatni.

pbask
Vendég
pbask

Magyar mag döntötte el

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés