Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A DEAC is legyőzte a szombathelyieket

A Falco elfáradt a második félidőre.

DEAC - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 98-89 (21-23. 18-29, 28-14, 31-23)

Bajnokság, 26. forduló
Debrecen, Oláh Gábor utcai Sportcsarnok,
Földházi T., Frányó P., Fodor A.

DEAC: Moore 14/3 , Somogyi 2, Polyák 2, Hines 11, Tóth 14. Cserék: Guyton 17/9, Drenovac 30/12, Molnár M. 5, Neuwirth -.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely: Váradi 20/6, Perl 21/6, Doktor 3/3, Barac 13, Keller 6. Cserék: Anderson 17/6, Lake 6, Kovács B. 3/3, Dancsecs -.

Barac ott folytatta, ahol a legutóbbi bajnokin abbahagyta, az ő pontjaival szerzett vezetést a Falco, Doktor triplája pedig jelezte, a szombathelyiek javítani akarnak az ASE vereség után. Természetesen a DEAC sem adta fel, sőt… Moore triplájával a negyed közepén átvették a vezetést. Meg is jött a debreceniek önbizalma, Guyton egy zsákolással tépte a gyürűt. Váradi pontjai akadályozták meg, hogy meglépjen a hazai csapat. A Falco fokozatosan javuló játékkal vette át a vezetést. 21-23.

A folytatásban is a Falco játszott jobban. Tóth Ádám hiába dolgozott jól a palánk alatt, Váradi Benedek szenzációsan kosarazott. Az ő kosarával már a 16. percben 40 pontnál járt a Falco. A szombathelyiek egyre jobban nyitották az ollót, Perl játéka feljavult, ő tette közé a tízet is. A negyed hajrájában Anderson is szórt egy triplát, amire Hines ugyan válaszolt, de így is fölényesen nyerte az első félidőt a Falco. 39-52.

A harmadik negyedben feljavult a DEAC játéka. Drenovac és Tóth Ádám jó “tempóban” dobták a kosarakat, a vasiak támadójátéka akadozott. Keller Ákos egy zsákolással mutatta meg, hogy a rosszabb periódus ellenére nagyon “élesen” érkeztek a mérkőzésre. 77-66.

A negyedik negyed elejére ennek ellenére nyílt lett a mérkőzés. Nyolc perccel a vége előtt egy pont maradt a vasiak előnyéből. A DEAC fokozatosan vette át az irányítást, jobban játszottak a hazaiak. Drenovac megoldhatatlan problémát jelentett a Falcónak. De a szombathelyiek sorsát Guyton triplája pecsételte meg két perccel a vége előtt, 89-80 volt a táblán. 91-84-es állásnál Anderson hozta vissza a szombathelyi reményeket, de a Tóth Ádám sikeres büntetője gyakorlatilag eldöntötte a mérkőzést. 98-89.

HIRDETÉS

143 hozzászólás

143
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
38 Comment threads
105 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
56 Comment authors
EwingJonpályaszélsőegismte1Blizzard Recent comment authors
Jon
Olvasó

Benke, Bruinsma hiánya, Keller formánkívülisége, az a csoda inkább, hogy szoros volt a meccs.
Mondanám, hogy örülök, hogy így, a 2 vereség után már biztosan sikerült többeknek leszállni arról a bizonyos lóról és alázattal hozzáállni ehhez a játékhoz (és van, akinek a szurkoláshoz), de nem örülök. Ilyen áron nem.
Veszve még azért nincs semmi, de egyre több a rossz jel a bajnokság megnyerése szempontjából.
A keret még mindig erősnek számít, de egyre több a “ha”. És egyre kevesebb az idő a forma megtalálásához, sérülések kipihenéséhez és a védekezés-csapatjáték összeállásához…

pályaszélső
Olvasó

Gratulálok a Debrecennek és a fiatal Magyar edzőnek ,Kovács Adriánnak, aki már a beharangozóban -fiatalos pimaszsággal- GYŐZELEMRŐL beszélt és azt meg is valósította.Azon csodálkozom, hogy most elmaradt az Ökör-n Gáspártól a megrovás a fiatal edző számára?! Mi az oka “mester”? Öregszünk?Vagy már te is tudod,amit mi már régen, hogy a következő szezonban elküldenek a Falkotól, így meg főleg, hogy egy hét alatt két hatalmas gombócot is le kellett nyelned?!Nem volna baj ,ha tanulnál a fiatal ,Magyar edzőktől! Kellert elrontottad,akkor volt jó,amikor Körmenden játszott,azóta csak romlik!Hajrá Körmend,Hajrá Magyar edzők!

Mendez
Olvasó

Okorn tanulhat Kovács Adriántól?
Ez kb. olyan, mintha José Mourinho tanulhatna Pintér Attilától! 🙂

Bozic
Olvasó

Bendzsike, osszecuccoltal mar?

Marillion
Olvasó

Nehogymár Okorn miatt tud csak ennyit a Keller….vicc vagy ember! Keller nálatok is úgyanezt csinálta….oda vissza futkosott…pár blokk meg lepattanó….zsákolás…és ennyi, KÉPZETLEN! Betolni…Kisarkazni sem tud egy védekező centert! Bár csak ment volna vissza hozzátok! Nekűnk ezzel a játékkával nem erősítés! Lehet velem vitatkozn!

Blizzard
Olvasó

Bomba formában a csapat. Moody nélkül óriási bravúr. Tóth és Drenovac nagyon jók.

Mendez
Olvasó

Ez lesz a baj.
Most vagytok bomba formában.
Tudod amikor a Halálos iramban című filmben rosszkor nyomod meg a nitro gombot. 🙂

nazol
Olvasó

Sziasztok! Ezt már kb. egy évvel ezelőtt kipróbáltam, mivel ismét gyönyörű kommentek születnek, megteszem ismét. Előre is elnézést a stílusért, aki néha olvas engem, tudja, hogy nem ilyen vagyok.
Szóval.
Bball1-es fasszopó kis rektes gennyládák! Mi a tetves kurva anyátokért nem tudtok moderáláni ezen a szájbabaszott oldalon?!

Ha ez a komment marad, akkor mindent lehet (még mindig).
Ha nem marad, akkor viszont tényleg kérem az oldal faszfej üzemeltetőit, hogy a moderálási elvek mindenkire vonatkozzanak!

pirosf
Olvasó

😀 😀 😀

Ewing
Olvasó

Minden szavad adom. Annyit fűznék csak hozzá, hogy a fasszopó az faszszopò ??

SzhelY
Olvasó

Na hát az az 5 negativ lájk a moderálás ma ennyien olvasták a bb1 szerkesztőségében

Endre
Olvasó

Szêp napot, valamièrt a facebookon nincs ez a hìr 🙂 … gratulàlok a Debrecebnek komoly csapatot àllìtottak össze (Moody nèlkül is). A Falcotòl ez nagyon kevès lesz ha bajnoksàgot, ès kupàt akarnak nyerni. Most megtudhatjâk milyen amikor egy-egy meghatàrozò jàtèkos kiesik. Keller igazolâsa abszolùt öngòl volt vêlemènyem szerint. Az utòbbi kèt meccsen a kèt nem vàlogatott jàtèkos (no komment, biztos nehêz kiszorìtani a Karahodzic-Horti duòt) Lòrànt-Tòth À. szò szerint levette a pàlyàròl. Kisebb arc nagyobb alâzat. 😉

Mte

SárgaPárna
Olvasó

Tudjátok, hogy mit mondott mindig a drága jó nagymamám?

SzhelY
Olvasó

Ezen mit lájkoltok?

WSreborn
Olvasó

Igen tudjuk: “Van egy hülye unokám”

Redbid
Olvasó

Hát onnan, hogy jóformán másról sem beszélsz, gondolom azt, “Kisfiam vedd már le megint azt az álarcot”

De sajna te a nagyival is csak dacoltál, nehogy már neked bárki is megmondja, te csak mész büszkén a saját fejed után.
Ál arcban

egismte1
Olvasó

Azt, hogy ha tudja, hogy ilyen balfasz unokája lesz, inkább elkötteti magát

Marillion
Olvasó

Azt hogy inkább ne szólj hozzá amihez nem értesz…és akkor kevesebben fognak utálni!

Vilis79
Olvasó

A falco második negyedes játéka rémisztő volt az ellenfelekre nézve, tökéletes védekezés, taktikus támadás, ha ezt ki tudják tolni, simán bajnokok lesznek, ha nem, akkor Szolnok lesz a bajnok.

Sajka
Olvasó

Az apa hazaér a munkából, és benyit a lánya szobájába. Egy levelet talál az ágyon, remegő kezekkel olvasni kezdi. Kedves Apa! Nagyon sajnálom, de elszöktem az új barátommal. Megtaláltam az igazi szerelmet. Nagyon aranyos, izgalmas piercingjei, sebhelyei, tetoválásai vannak, és egy hatalmas motorja. Terhes vagyok, és Ahmed azt mondta, hogy igazán boldogok leszünk az erdőben, a lakókocsijában. Több gyereket is akar tőlem. Már tudom, hogy a marihuána nem káros, ezért azt fogunk termeszteni magunknak és a barátainknak. Ők védenek bennünket. Közben majd imádkozunk hogy Ahmed AIDS-e javuljon. A pénz miatt ne aggódjatok. Ahmed lebeszélte Jamal-lal, hogy szerepelhetek a filmjeiben. Sőt,… Olvass tovább »

szolnoksport
Olvasó

Csak hogy meglegyen a 100 hozzászólás: Gratulálok a Debrecennek és köszönjük! 🙂

hopehely
Olvasó

Gasper Okorn nem akarta Keller Ákost, Gráczer György és Tóth Kálmán-MSZP erőltette rá!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Sztem meg Soros volt… izé, Gyurcsány a hibás!

Pbask
Olvasó

Pedig nem változik semmi,csak az illető kiléte….

Vadkakas
Olvasó

Az összes mkosz és tv-s fasz szrjon farfekvéses száraz sünt, hogy sem a DEAC-Falco, sem a Szeged-Kecsó meccset nem közvetítette.

MAFCdrukker
Olvasó

Pár napja ráakadtam a youtube-on a 6th Man Basketball Agency nevezetű csatornára, oda fel van töltve jó néhány meccs az idei szezonból. Persze nem ér fel az élővel, de azért valami. https://youtube.com/channel/UCcHK2AvbzgChr1pwl2qPMRA

Dallas
Olvasó

És ezt csak most linkeled??? ! amikor tudod hogy a hunbasketet leállítoták idén ! büntetésböl nyomj 200 fekvötámaszt !

Amugy kösz .)

khezy
Olvasó

Gratulalok a DEAC-nak , Adrián nagyon megtalalta a csapat egyensúlyát , Debrecen – Szolnok – Falco kozott fog eldőlni ez a bajnokság .

Dudi
Olvasó

Azért a Deac még nem bajnokesélyes sztem. A Falco és a Szolnok is lehet alapszakasz első vagy második. És még akkor sem tükör sima semmi. A Falcora nézve a kupa a gond. Kb 1 hónap múlva döntő, és abszolút formán kívüli a csapat. Sajnos. Hajrà Falco

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a Debrecennek. Második félidei játékukkal megérdemelten nyertek. A Falco nagyon kétarcú volt ezen a meccsen, emlékeztetve az egész eddigi szezonukra. Bruinsma, Benke nélkül extra teljesítmény lett volna legyőzni a Debrecent, de az első félidei fegyelmezett játékkal erre mégis látszott lehetőség. Második félidőben a fejetlenség uralkodott, mintha a Paks elleni meccs folytatását láttam volna. Andersonnál sokkal jobb légiósok vannak a hazai bajnokságban is, centerek kóvályognak, egymást múlják alul. Ha teljes a keret, akkor sem hosszú a csapat, de amikor ketten kiesnek, akkor nagyon vérszegény. Nem tudom, hogy mikor lesz olyan, hogy teljes kerettel normális formában játszik a csapat, de szünet… Olvass tovább »

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Gratulálok a DEAC-nak! Pénteken fölköthetjük a gatyeszt, ráadásul tévés meccs lesz!

MAFCdrukker
Olvasó

Mindezt Moody nélkül…
Megkövezhettek, de szerintem ez a DEAC a bajnoki címre sem esélytelen, függetlenül attól, hol zárják az alapszakaszt.
Bár az is igaz, hogy a Falco sem volt teljes kerettel.

MagyarFerenc
Vendég
MagyarFerenc

Sárga kibaszott párna hol vagy?Nyomorék gyerek lassan helyeteken lesztek.Szolnok előzött.Grat Debrecenbe.

Marillion
Olvasó

Neked hiányzik? Mert nekem PL. nem!

WSreborn
Olvasó

Itt van nyugi, csak most a másik nicknevén Mendez néven osztja a nem létező eszét…..

Mendez
Olvasó

Wsreborn ha lenne egy kis eszed már féleszű lehetnél!!!! ???

WSreborn
Olvasó

Ezt te találtad ki? ????

Mendez
Olvasó

Nem.
Anyád a f@szommal a szájában.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Látszik rajtad a városiasodás …. ez Szombathely (?) …

pecs007
Olvasó

Igaz, hogy az Okorn csak délutánonként tart edzést mert a gyerekeire vigyáz Bécsben?
Tényleg naponta ingázik Bécs ész Szombathely között?

Mendez
Olvasó

Pécsi cig@ny!
Miért nem a semmirevaló ócska csapatoddal foglalkozol te tetü?

pecs007
Olvasó

Tehát igen?

Balázs
Olvasó

Mi van akkor, ha igen? Sokezer szombathelyi ingázik Bécsbe, nem egy nagy csoda.

pecs007
Olvasó

Srácok! Semmi rosszat nem akartam, de úgy látom a reakciókból, hogy valamibe beletenyereltem

WSreborn
Olvasó

Ha így is van, ő legalább nem mosogatni jár át Bécsbe….

Mendez
Olvasó

Te meg a szopnoki buzibátba szopod a hajlékzalanokat te fattyú köcsög!!!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Bb1!!!! Ó… ió…. ció… MODERÁCIÓ!!! 😉

SzhelY
Olvasó

Buzibár szopóállarcos

Mendez
Olvasó

Te kis buzerátor…mosogat 8 órát aztán anyád meg idejön lesz@pni a vidékilányok.hu-ról hogy el tudjon tartani téged hogy tudjál ide írogatni te szerencsétlen buckalakó.

WSreborn
Olvasó

Ismét villant a nyugati kultúra egyenesen Alpok(leg)aljáról! Tőled egy gondolatolvasó is csak félárat kérne!

Mendez
Olvasó

Most őszintén megint ki a f@sz volt kíváncsi a hülye fejedre ennél a cikknél te szerencsétlen buckás?
De csak ideevett a rosseb nem bírtad ki hogy ne okádjál ide valami óvodás baromságot hogy utána kiadhasd magadból a Falco fóbiádat.

SzhelY
Olvasó

Párni ez a változatod nagyon bosszantó

SzhelY
Olvasó

Van egy kultúrád szhelyi menő jenő

Marillion
Olvasó

Nem kell ez ide! Ha ingázik ha nem…tök mindegy….ha hallgatnak rá a játékosok akkor akár hány edzést tart is vagy egyet sem akkor is megy a csapatnak! De buktathatják is ugyanezekkel a paraméterekkel!

wolfy
Olvasó

Ez egy óriási skalp nekünk! Jár a gratuláció a csapat minden tagjának. Az utolsó két meccs után megint kezd olyan jól kinézni a csapat, ahogy tavaly mielőtt lefújták a bajnokságot! Remélem tartjuk a formát és Moody is visszatér minél hamarabb!
Rájátszásra egy egészséges Falco tuti döntőzni fog szerintem, de hátha ott is mi lehetünk az ellenfelek! 🙂 bár valószínű a Szolnoknak is lesz hozzá 1-2 szava!

patyomkin
Olvasó

erdekes hulyeseget irsz…ha 2-3 helyen vegez a ket csapat (Fika-Deac) az alapszakasz utan, akkor nem kerulhet mindketto a dontobe :)))) Szamolj mielott baromsagokat irsz

Yellowblack
Olvasó

13 ponttal mentünk a szünetre… A 2 centerünk 12 pontot dobott. Bruinsma nagyon hiányzik.ez jelenleg kevés. Bízom benne hogy a rájátszásban megmutatjuk hogy ki az ország legjobb csapata, remélhetőleg a kíváló szurkolóink segítségével.Hajrá Falco, Hajrá Szombathely ??

JászaiMari
Olvasó

Divatszurkolók.

Borden
Olvasó

Nektek kiváló szurkolóitok? ??? Ne röhögtess, most komolyan?! Fogalmatok sincs milyen egy komoly tábor. Vagy mikor egy komoly respecttel bíró tábor megdőrren és beleremegnek a falak! Ilyet ti soha a büdös életben nem fogtok átélni. Ha nálatok 3000 embert ír a vaknépe, akkor jó ha 2200-an vagytok, mert mindig hazudnak. Annak is 2/3-a totál fogalmatlan a kosárlabdához, nagyon sok a divat. Lásd mikor nem volt annyi közpénz, amit elb@szhattatok, alig voltatok meccsen. A kábé 35 emberes b-közepetekből úgy 15 gyerek még, az idősebbek fele meg degenerált ránézésre. Nagyjából ez a véleményem a naffalkó közönségről. De azt elismerem, hogy szeretik az… Olvass tovább »

Mendez
Olvasó

Mivan te trágyaszagú büdös falusi parasztgyerek.
Fáj, hogy egy jelentéktelen kis másodrangú csapat lettetek a megyében?
Ahogy a fociban úgy a kosárban is csak egy kis jelentéktelen kakidarabok vagytok élen a kopasz
fútyifőnökötökkel az élen?
Harcolj gyerünk…

Borden
Olvasó

Én harcoljak? Veled? ??? Te szerencsétlen! Ha majd végre lehet menni meccsre, megígérem, hogy megint kiszórunk benneteket a törzshelyetekről, megint futtok amerre láttok, hidd el. Ezt tudom ígérni. Én egy büszke KÖRMENDI srác vagyok, te meg csak egy szutyok falcós. Paraszgyerek… Én? ? Egy csodálatos kisvárosban élek, ahol van egy komoly tradíciókkal bíró, 3x bajnok, 7x kupagyőztes kosárlabda csapat, és mellette egy a – LEGJOBB NEM FUTBALL TÁBOR, és az egyik legjobb csarnoktábor címmel kitüntetett szurkolótábor, a tavalyi Casual Hungary szavazáson, de régebben is, ha csak az utóbbi 24 évet veszem csak alapul, többszörös győztes, második, harmadik tábor. Ti hol… Olvass tovább »

Pbask
Olvasó

Én egyikre se lennék büszke a helyedben.
De valakinek ez is életcél és büszkeséggel tölti el.
Tartalmas,minőségi, intelligens életmód, gratulálok hozzá.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Mendeznek írtad ezt ?

Kovari Andras
Olvasó

Nem akarok belemenni ebbe a kinek szebb a kertje uzengetesbe de ez a ki vagy te stilus azert enyhen szolva Chuck Norrisosra sikeredett. Nagyjabol ismerjuk egymast es nem tudom Te melyik buszra szalltal fel elol hatul de valoszinu nem olyanra amit itt leirtal. Tovabba az, hogy egyedul levertel ket embert akik a csarnokavaton bementek kozetek ismet Andersen tipusu talalkozasok egyike. Valoban bement kozetek ket ember es kb 30 ugrottatok ra. Elarulom neked, ha ok egy az egyben vannak veled most lehet nem tudsz ilyen szepen fogalmazni! En elismerem Kormendi kotodesedet, imadatodat a klub irant hiszen utotted verted azt a dobot… Olvass tovább »

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Szépen tudsz mesélni.

Borden
Olvasó

Figyelj, baromi nagy hülyeségeket írsz és feletébb felszínes vagy, teljesen fogalmatlan. De fogalmazhatok úgy is, hogy hazudsz. Az a helyzet, hogy például sohasem doboltam!?? A másik felét meg ha a szükség úgy hozná, alá tudnám támasztani tanúkkal. De ha kívánod privátban megteszem! Egy szavadba kerül. Bár sok kedvem nincs pont neked bizonygatni az igazamat. Tegnap sem az volt a lényeg, hanem reagálva egy hozzászólásra, leírtam az őszinte véleményemet rólatok, illetve felhívtam néhány szembetűnő különbségre a figyelmeteket, ami a két tábort, vagy szerencsére a két teljesen eltérő közeget illeti. Nem várom el, hogy megértsd, hiába is igyekeznék olyannak elmagyarázni, aki a… Olvass tovább »

Kovari Andras
Olvasó

Az, hogy most ki hazudik ne reszletezzuk. Van olyan kep rolad amikor utod a dobot illetve a neten talan megtalalhato a csarnokavatorol az a felvetel ahol latszik a balhe ami elmondasod alapjan te es a 2 falcos szurkolo kozott zajlott! Ahhoz kepest, hogy Te is 40 felett vagy mar eleg gyerekes ez a viselkedesed. Jatszod a kormendi Rambot kozben meg a korosztalyod szurkoloi egyutt soroznek es jokat nevetnek a regi idok meccseirol. Leirhatod az altalad velt kulonbsegeket a ket kozegrol sok vizet nem kavarsz vele! 🙂 En azt javaslom engedd el a temat es hagyd meg a kemenykedest es gyalazkodast… Olvass tovább »

Bozic
Olvasó

Te kis fattyuk*rva…
Legalabb ne szinezned ennyire.

Dudi
Olvasó

Ok Barátom, akkor ha ennyire buszke srác vagy, ird ki a nevedet is. Akkor tényleg kőkemény vagy……
Ja, és nem értem, miért kell ez a hangulatkeltés…. megint. Nyugi, csak nyugi.

SzhelY
Olvasó

Ilyen iq harcosokkal nemlehet

Lacataylor
Olvasó

A”2002″ befogadású iskolai tornacsarnok falai a 8.as tornaóra alatt is megremegnek,amit Bebes polgi “fütyi” bá közpénzéből tartottatok fent, aminek az idősebbek több mint fele, meg degenerált!!!!!! ránézésre a nomálisabb másik fele Szobathelyi létére azért megy oda mert a FALCO idegenden játszik!Nagyjából ez a véleményem a kör-mend közönségéről.De azt elismerem, hogy szeretik az emberek a kosárlabdát körmenden és könyékén……..ha-ha-ha
A baj az, hogy kevesen értik……..
Remélem megérem, hogy helyreáll a világ rendje,és a körmend nem lesz a nyolcban,a Falcó megint bajnok lesz..igaz akkor hálót vágni nem tud körmenden..harmadszor…….Egy (kosár)csapat van Vas Megyében!
Ez pedig a FALCO!!!!

SzhelY
Olvasó

A legendás tábort a 8. Os kisiskolások alkotják majd elzárják a csapot kombinát oszt annyi

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Falkó legendás szurkolótábora??? Na, jót RÖHÖGTEM! 😀

Dudi
Olvasó

A stílus maga az ember!! Bravo

Üvegtigris
Olvasó

Falcosok buckáznak de úgy látszik a buckát könnyeb megmászni mint a dombot,sosem lesztek a csúcson.

Roland
Olvasó

Ha még egy idióta kiírja, hogy 2 alap ember hiányzott….. Így lehetetek bajnokok, úgyhogy most pofa befog.

Dudi
Olvasó

Na még egyszer…

nyolcmegnyolc
Olvasó

A félidő vége előtt ránéztem, 15 volt közte. Váradi 20 pontjával. Most ránéztem 9-el nyert a Deac. Váradi még mindig 20pontjával. Kb 21perc alatt -24. Nem semmi. Nem az a megdöglök a győzelemért stílus.

Mendez
Olvasó

Megint fikázol egy olyan játékost amilyet szopnokon nektek 40+ év alatt nem sikerült kinevelni…

nyolcmegnyolc
Olvasó

Fikázok? Nem úgy érzem. Ez volt a mai meccs. Benineknaz elsőben minden bejött. Vezetett a Falco. A másodikban nem volt extra Benitől zakó a vége.

JászaiMari
Olvasó

Hol a parádé?

Roland
Olvasó

?

Motoros
Olvasó

Ül a droszton a taxiban????
????

Mendez
Olvasó

Alsóház milyen homokos?

Motoros
Olvasó

Csulacit kérdezd, neki vannak erről közeli emlékei????

Mendez
Olvasó

Az én emlékeim rólatok ezek:
Két bajnoki cím mindkétszer hálóvágás a putriban plusz söprések sorozata…

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Na,pont ebből látszik, mióta “foglalkozol” kosárlabdával,ugyebár.

SzhelY
Olvasó

Oszt ennyi

BL menetelés
Olvasó

Megint itt vagy gecse?A sárvári ” ingatlanos”a szombathelyi Biróság által két év pártfogói felügyeletre itélt az itt lányokat gyalázó irományaiért. A tárgyaláson a biró kérdésére hogy milyen eddigi itéletei voltak felsorolt még kettőt. Erről irogass vagy majd mi adagoljuk hogy megtudja mindenki. Reméljük őszintén leirod!

Marillion
Olvasó

Nem fogja….úgyhogy kezdheted tálalni nekünk….várjuk!

Motoros
Olvasó

Halljuk halljuk szajhős????

SzhelY
Olvasó

Tudomtudom én meg felfügesztet böritkaptam te kis okitoji

Lacataylor
Olvasó

De anyád már kiszállt…

FalcoParádé
Olvasó

Motoros anyjánál vagyok minden rendben!
Egész jól szopik! ???
A kis mothos! ???

Motoros
Olvasó

A taxis engedély negatív IQval is kiváltható?????

1959
Olvasó

Szépen lassan komótosan helyre áll a világ rendje. ?

patyomkin
Olvasó

Szombathely nagy allomas,
megy ott a faszallitas.
ket kislany ul a padon,
mindkettot jol megba…Szombathely nagy allomas….

Jagerman
Olvasó

Csak sikerült elbaszarintani. A csapatunkat ma is utolérte a Sopron-szindróma. Az első félidő tökéletes volt mind támadásban, mind védekezésben. A 13 pontos előny mellett kontrollált játékkal hozni kellett volna a győzelmet. Beni ellenállhatatlanul játszott, Barac is jó volt és Zozó is szépen termelt az első félidőben. 20 percig bravúrosan játszottunk…de aztán a harmadik negyed tragikusan xar lett és nem sikerült a gödörből kimászni. S a két alapember Evan és Szili hiányában egyértelmű, hogy hiányos kerettel bajban voltunk, igaz a Debrecenből Moody hiányzott, de ez akkor is -1 fő, ami szintén a hazaiaknak kedvezett. Két alapember kiesik és minden más, nem… Olvass tovább »

Milo
Olvasó

Kelleni kellene, de már nem lehet, köszönjük szépen Gyuri bácsi?

Marillion
Olvasó

Már lejárt az átigazolási időszak! Ezért gondoltuk többen mi szúrkolók hogy egy védekezni is tudó irányítot Anderson helytt plusz ötödik légióst…mert a riválisok is meglépték! És ha mi nem tesszük igy akkor baj lesz! Hát lett ill lesz….

Marillion
Olvasó

Bruinsma miért volt egyáltalán beőltözve ha bíztos volt hogy akkor sem tudja pályára küldeni ha nagy gáz van,és veszélyben a győzelem!?…Foghatnánk Benke és Bruinsma hiányára,de felesleges…akik pályán voltak azoknak értük is vért kellett volna inni hogy ma ez ne vereség legyen…de a fáradtság ugye! Keller meg fekvőtámaszokat nyom meccs után aztán beszédeleg a többiek után…Ma is sikerült neki észrevétlennek maradni! Nem látni hogy itt valami olyan stabil változás álljon be hogy a bajnoki döntöröl/címről lehessen beszélgetni! Van/nak aki/k ezt idén jobban megérdemli/k !

Heindrich
Olvasó

Kialudt a vulkán. Gratulálok a Deac-nak

Redbid
Olvasó

Kialudt a Vulcán Ó 🙂

Sajka
Olvasó

Nem gondoltam volna, hogy a Falco az alapszakasz végére ennyire gödörbe kerül.
A Debrecennek gratulálok.

andrás
Olvasó

Örülök a Deac winnek, de azért a másik oldalról két extraklasszis is hiányzott.
Ettöl függetlenül végre Guyton is mutatott valamit, szinte mindenkinek meglett a helye, és hátrányból is felálltunk, Adrián jól dolgozott ma mindenképp

Kiskokas
Olvasó

Drenovac mindent is tud, elképesztő a pali. Guyton is így a szezon végén elkezdett játszani.

Dudi
Olvasó

Sajnos egy formán kívüli Kellerrel és Andersonnal, vmint Bruinsma és Szili nélkül nem is lehetett más az eredmény. Respect Zozonak, és Beninek a kuzdésért. A Deac megérdemelte, mi pedig bízzunk a jobb folytatásban. Falco

Lacataylor
Olvasó

Sajnos a Keller (most formába volt)6 pont stb………mehet a levesbe a kupa,és a bajnokság is! Aki benne a CENTERT látta anno a cserénél az most szóljon.. ……tévedések sorozata….Lake ,Keller centerbe….3.Hely!

Marillion
Olvasó

Még a 3. helyet se kössük le tutira….még ahhoz is ennél több kell….Centerünk nincs….hobbikosaras légiós irányítónk van de minek? És sorolható lenne tovább…Okorn próbál cserélgetni belenyúlni a meccsekbe….de kevés a nyerő tipusú játékosunk…és ha van egy kettő azok is csak a “mi fiaink”…..

Roland
Olvasó

“Összezárunk és kijavítjuk s hibákat” Ja nem szívunk tovább??????

Mendez
Olvasó

???
Örülj amíg örúlhetsz buckás!
Rájátszásban megtudjátok hol van a helyetek.

moldi56
Olvasó

Nem gondolod,hogy szánalmas vagy?A vereséget is méltósággal kell elviselni.

Marillion
Olvasó

Most pláne nincs okunk ezt a stilust fitogtatni…rájátszásra is ez a keret maradt….és ha nem lesz addigra sérültünk még akkor is necces hogy hova érünk a bajnokság végére!

Olajheart2
Olvasó

Mert hol van a helyünk??

Marillion
Olvasó

Ne foglalkozz vele…ti ott vagytok ahol jelenleg megérdemlitek…minden jel szerint döntös résztvevők lesztek! Mi kifulladtunk…

SzhelY
Olvasó

Neked a szőnyeg alatt

SzhelY
Olvasó

Falkoparádé

Vadkakas
Olvasó

Drenovac te állat! ?
30 pont a Falconak!

Gratulálok uraim, nagyon jól jöttünk ki a 2. félidőre!
Guyton és Ádám szintén extra!

Hajrá DEAC!

Pbask
Olvasó

Ez kimaradt a mondanomból, de gratula nektek 🙂
Nagyon jól játszottatok,megérdemelt a siker.

Vadkakas
Olvasó

Köszönet!
Szerezzetek egy jó 5-öst és a döntőben (hiányzók nélkül) találkozzunk! 😉

Hajrá DEAC!

Marillion
Olvasó

Már nem lehet…lejárt az idő….sok sikert kakasok!

andrás
Olvasó

Félek hogy jövőre már valamelyik Sz betüs csapat játékosa lesz. Nagy fogás a pali

MAFCdrukker
Olvasó

A Szombathely is oda számít?

Marillion
Olvasó

Gratula Debrecenbe…jó kis csapatotok van és Stefan még nem is játszott…megérdemlitek hogy ott lehettek az élmezőnyben….Tóth Ádit a válogatottba az EB-re!

Pbask
Olvasó

Legalább ma küzdöttünk, nem azt láttam mint Paks ellen.
De a védekezés az már ilyen lesz Andersonnal.
5.légiós kellett volna ide, centerben ritka szarok vagyunk,amit az Olaj könyörtelenül ki fog használni,meg az ellenfeleink is. Adrián ezt kitünően kihasználta, Drenovac-Tóth egyeduralkodók voltak.
Gratula neki, sokat fejlődött szerintem egy év alatt.
Miki, tudom hogy jót akartál, de legközelebb légyszíves ne szólj bele, bízzuk ezt a szakmára. Gasper is jobban tudja mi kell ide, és nem véletlen utalgatott.
Nem volt jó húzás ez.
Menjünk előre, HAJRÁ FALCO!

Marillion
Olvasó

Van amit nem értek vagy te többet tudsz? Gasper feje fölött tőrténtek dolgok akaratán felül?

Pbask
Olvasó

Mint írtam nem akarok pálcát senki feje felett törni 🙂
Bajnokévünkben is ő hozta haza Govenst és Zozót.
Az jó húzás volt.
Szrecsko is nehezményezte, hogy Gyuri bácsi nem védte meg, mikor Vip-ből baszogatták folyamatosan. Gyuri bá nem mert elébe menni, mert a csapat innen kapja főleg a pénzt.

Csak annyi hogy mint a szezon elején, bízzák ezt a szakmára, és ne más döntse el,kit hozzunk ide.
Megijedtünk más csapat előnyben lesz, erre lecsaptunk rá dögiben, ahelyett hogy ötödik légiósban gondolkodtunk volna.

Sajnos ha nem nyerünk semmit, félek Gasper nem létezője ki lesz, és lelép.

Marillion
Olvasó

Oké köszi az infót….akkor ennek a szezommak valszeg igy röviden ennyi….

Pbask
Olvasó

Azért nem temetném a dolgot, ma hiányzott Szili + Bruinsma, de szerkezetileg el lett baszva, konkurens csapatok erősítettek, míg mi -valljuk be- szerintem gyengítettünk magunkon egyet.

Marillion
Olvasó

Aki ért a kosárlabdához…(és te értesz is a hozzászólásaid alapján)…az a napnál is fényesebben tudja hogy végy egy jó irányítót és egy képzett centert és ekköré keresgélj tovább! Hát nálunk melyik van meg? Keller csak magas de fogalmatlan ehhez a sportághoz….Anderson meg nálam az eddig a falcoban játszott összes légiós irányító közül (NÁLAM) a legszarabb! Én sérülése elött sem láttam benne azt a képességet ami egy bajnokságra törő csapatnál kell erre a posztra!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Szerintem!
Gyuribá mindent beleadott, mert azt gondolta, hogy mivel az Olaj jó, nem igazolhatja le Kellert, mert szerinte a kettő együt probléma lehet. Centert cserélt, ráígért mindenkire (bár lehet, a szombathelyi tengerpart is segített neki,) és leigazolta. Ez valószínűleg nem Okorn döntése volt, ő nem akarta Ákost….

1,8 másodperc
Vendég
1,8 másodperc

Mostani forma alapján Deac- Olaj döntőt mondanék, Keller pedig nem véletlen hogy fél évente keres új csapatot…. ővele, annyi pénzért amennyit kap, hátralépés volt a falconak, ami ráadásul csapaton belül problémát is okozott/hat. Anderson meg még mindig iszonyatos védő.

kendrickperry
Olvasó

Hangát még le kéne igazolni 🙂

Motoros
Olvasó

????

2lee14
Olvasó

Grat a Debrecennek!
Mi nálunk pedig el kellene gondolkodni mit is akarunk, mik a céljaink! Nem látom túl fényesen a helyzetet így előre, de lehet én vagyok túl pesszimista.
Hajrá Falco!

Mendez
Olvasó

Semmi gond.
Ez a Deac otthon elver mindenkit.
Kivéve a Falcot, ez az egy esélyük volt, Szili meg Bruinsma nélkül.
Öjöm bótoddáttág.
Rájátszásban ha Falco összeáll megint söprű lesz mindenkinek! ???

Pbask
Olvasó

Center nélkül?
Mindennek az alapja egy jó irányító és egy jó center.
Ebből ha az egyik megvan félig, csak védekezni nem tud.

piros710321
Olvasó

Te bohóc!

Motoros
Olvasó

Esetleg tudok egy jó asztalost,
Ki Gyurinak 1 garderobot összehoz,
Kell a hely a sok új zakónak,????
A Burdában címlapon diktálja a divatot????

Vesszen a filkóóóó????

Motoros?️?️?️?️

BL menetelés
Olvasó

Milyen volt gecse balázs a szombathelyi Biróságra járni? Húztad füled farkad ! mMegint akarsz jönni?

nyolcmegnyolc
Olvasó

Mendez!!
Mindenkit megver a Deac otthon?
Vas megye legnagyobb múlttal rendelkező csapata nyert Debrecenben.

Motoros
Olvasó

Így van, csak 1 Csapat van Vas megyében??️????????

Marillion
Olvasó

Akkor most a Falco Vagy a Körmend az amelyik az ország térkép szerint nincs Vas megye határain belül? Lemaradtam valamiről az iskolában?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés