Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A DEAC is kiütötte a Jászberényt

Végül negyven lett közte.

Jászberényi KSE - DEAC 67-107 (12-27, 19-19, 19-30, 17-31)

Bajnokság, 7. forduló
Jászberény, Belvárosi Általános Iskola
V.: Ádám J., Török R., Dr. Oláh M. (Bogárdi J.)

JKSE: Füzi 20/3, Brbaklics 10/6, Williams 16/6, Filipovics 7/3, Primorac 7/3. Cserék: Kovács A. 3/3, Czirbus 4, Kovács V. -, Rékasi -.

DEAC: Moody 12/6, Somogyi 11/3, Guyton 17/9, Hines 18/6, Molnár M. 10. Cserék: Moore 5/3, Molnár D. -, Neuwirth 3/3, Drenovac 4, Polyák 9/3, Asszú 3/3, Tóth 15.

Bár gyorsan meglépett 7-3-ra a Debrecen, egy Brbaklics triplával és egy Priomorac duplával átvette a vezetést a negyed derekán a Jászberény (8-7). Próbálta gyorsítani a tempót a DEAC, aminek meg is lett az eredménye, 9-0-át futott a csapat, Patai Benjamin kért időt. Moody büntetőivel átlépte a tízet is a különbség, amely egyre csak nőtt. Látszott, hogy egy nagyon agresszív védekezéssel már az első negyedben elakarják dönteni a kérdéseket a hajdúságiak, akik a szerzett labdák után több látványos gyorsindítást is csináltak. 12-27.

A második felvonásban jobb ritmust kapott el a JKSE, amely Füzi remek játékával feljött tízre. Hamar helyreállt a rend, könnyű kosarakat szerzett a Debrecen, minden egyes pontért nagyon megküzdött a Jászberény. Az ezúttal csereként játszó Tóth Ádám és a kezdőben helyet kapó Guyton is megszórta magát a vendégeknél. 31-46.

A második félidőt 12-3-mal indították a debreceniek, a különbség már a húszat is átlépte. A nagy futást megállította a JKSE, de ez csak arra volt elég, hogy ne legyen nagyobb a differencia. Egy időkérés után még egy szinttel feljebb lépett a DEAC, amelynél ekkorra már minden játékos a pályára lépett. 50-76.

Két gyors triplával harminc lett a vendég előny, örömjáték volt már ez a debreceniek részéről. A DEAC végül 107 pontot dobva győzte le simán a Jászberényt és megszerezte tizedik sikerét a szezonban. A két gárda nemsokára újra összecsap egymással, ám akkor a hajdúságiak lesznek a vendéglátók.

Fotó: DEAC Kosárlabda Facebook

13 hozzászólás

13
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
MivanmivanKováts ImrejimmyKIMI10Tóth László Recent comment authors
Tóth László
Olvasó

Ez tiszta vicc . De jó , hogy nem lehetünk ott . Igaz ez nemcsak a szurkolóknak jó . Hát akkor minden rendben .

dabanhorz
Olvasó

Idén 20 éves a JKSE. Számos szép pillanatot tartalmazott ez a két évtized: az euforikus NB II-es döntőt 600 néző előtt; a “B” csoportban a Körmend elleni kupameccset, amikor már bátran mertünk nagyot álmodni; az “A”-ba jutást, amikor Szögi Ádi vágta le a gyűrűről a hálót; a remek ötödik helyeket; Bencze Tamás csapatának emberfeletti helytállását; az Olja-verést; az U18 parádés meccseit két éve…

A jelen viszont…? Hát, nem ilyen jubileumra számítottam/számítottunk…

dabanhorz
Olvasó

Jav.: Olaj-verést

Gecse J. Márió
Olvasó

Kár ezért a 40 pontért… a következő meccsre már tuti nem adnak a bukik -14.5 hendihatárt. 🙁

Hidegzuhany
Olvasó

Miért csináljátok ezt velünk ??? ???

gulyasszabolcs00
Olvasó

Elnök urunk az elmúlt pár napban a polgármesteren és a két alpolgármesteren keresztül is üzent nekem, hogy ne nyilvánítsak véleményt, fejezzem be a kommentelést. Most mindamellett , hogy ez mennyire kicsinyes, és mennyire méltatlan egy magas rangú, komoly felelősséggel járó pozícióban elhelyezkedő doktor embertől , az lenne a tiszteletteljes kérdésem, hogy mi a probléma? Normális stílusban, tényekre alapozva fogalmazok meg kritikát. Teszem mindezt nevemet és arcomat vállalva. Elhiszem, hogy ez ritkaság számba megy, de ne az üdítő kivétel legyen már a hibás. Ez az egyik. A második dolog az, hogy mégis miért kellene csendben maradnom? Annyira megnyugtató minden, ami a… Olvass tovább »

Hidegzuhany
Olvasó

Ismét mindannyiunk szívéből szóltál Szabi , mint már olyan sokszor !

jolly joker
Olvasó

Minden szavad igaz SZABIKÁM!!! Nem tudom minek kell még történni hogy Csabikánk fogja meg szarházi csatlósai kezét és húzzon a picsába!????

jolly joker
Olvasó

Pityu nyomjad a mínuszokat ettől biztos megnyugszol!!!

KIMI10
Olvasó

Igen Szabi! Szóról szóra! Kegyetlen helyzet van. Persze érdemes lenne visszanézni, hány éve küzdünk a kiesés ellen, kivételt képez a C-P. Szuperpáros véletlen összehozása, de a vezetés mindig mindent szuper jól csinál…..Minden csapat mindig már hónapokkal a kezdés előtt komplett csapattal edzőmeccseket játszottak, nálunk még játékosok sem voltak, persze tudjuk mindig meg kellett várni a legolcsóbb megoldást….no comment, de az edzőkkel sem semmi a helyzet, mindenki máshol nagyon jó csapatot hoz össze, itt ez sosem ment….Komolyan nincsenek szavak, hogy ezek nem képesek ezt belátni, de komolyan, milyen önző alakok!!! Nincsenek már jelzők..!!! Botrányos, hogy csak a saját érdek! Undorító! Szembeköpése… Olvass tovább »

jimmy
Olvasó

1év múlva csak az Öregfiúk csapata marad meg a megyeibe. Ott legalább van sikerélmény. 😀

Kováts Imre
Olvasó

Gratula!

Mivanmivan
Olvasó

Korrekt. Ne is hagyd, hogy elnyomjanak. Amíg nem valótlan dolgokat állítasz, és vádaskodsz alaptalanul, úgysem tudnak beléd kötni. Ez az ő szegénységi bizonyítványuk!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés