Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A DEAC ezt nagyon akarta, első vereségét szenvedte el a Falco a bajnokságban

Remek mérkőzést hozott a forduló rangadója.

DEAC-Tungsram - Falco KC Szombathely 91-88 (29-19, 18-22, 21-20, 23-27)

Bajnokság, 12. forduló
Debrecen
Kapitány G., Tóth C., dr. Mészáros B. (Bodrogváry I: J.)

DEAC: Thames 17/15, Hagins 18/9, Drenovac 18/9, Aska 17, Kovács Á. 4. Cserék: Neuwirth -, Dzeletovics 17/9, Kerpel-Fronius -, Polyák -.

Falco KC Szombathely: Váradi 15/6, Somogyi 12/9 ,Benke 12/3, Kovács B. -,Keller 12. Cserék: Golomán 6, Clark 17/6, Barac 14/6.

Váradi szerezte az első kosarat a Tóth Ádámot nélkülöző DEAC ellen. Thames triplával válaszolt rá, de Aska is zsákolt egy látványosat. Somogyi duplája és Drenovac triplája jelentette a folytatást. Somogyi triplájával zárkóztak a vasiak, Benke büntetőivel pedig a vezetést is visszavették. A hazaiak azonban megrázták magukat, Drenovac zsákolását követően időt kértek a vendégek. Barac kosarával folytatódott a mérkőzés, Drenovac válaszolt rá. Clark is megszerezte első pontjait, de a debreceniek jobban kosaraztak ebben a periódusban. Dzeletovics dobott fontos triplát, majd a ráadás büntetőt is bedobta. Milos Konakov reklamálásért technikait kapott. Kovács Ákos duplájával nyílt tovább az olló, de a negyedet Hagins brutális triplája zárta. 29-19.

A folytatásban is a DEAC tartotta kézben a mérkőzést, Dzeletovics termelte a pontokat, míg a vasiakban Somogyi tartotta a lelket, de az olló nem zárult, nagyon elkapták a fonalat a hazaiak, akik a negyed elején már tizenkét ponttal vezettek. Benke és Clark kosaraival zárkózott a szombathelyi csapat, de mindkét oldalon sok volt a hiba. 36-28 volt a táblán, amikor Jorgosz Vovorasz időt kért. Drenovac dobta be egyik büntetőjét, majd egy hármast is behintett a légiós. Kovács Ákos duplája után már tizennéggyel vezetett a DEAC. Keller szerzett egy duplát, Golomán pedig zsákolt egy nagyot. Váradi triplájával egy 7-0-ás rohanást csináltak a vendégek. Debreceni időkérés következett. Thames hármasa pottyant a vasi gyűrűbe. Váradi és Benke pontjai következtek, de Dzeletovics is betalált. Somogyi triplája is ült, ez volt a negyed utolsó kosara. 47-41.

Clark zsákolásaival folytatta a felzárkózást a Falco. Thames remek hármasa nagyon jókor jött a hazaiknak. A szombathelyiek szemmel láthatóan rendezték soraikat, minden labdáért nagyon megküzdöttek. Hagins kapott technikait, a Falco pedig Keller zseniális zsákolásával egyenlített. Újabb debreceni tripla nyugtatta a hazai kedélyeket, ismét Thames talált be távolról. Barac dobott egy duplát, időt kértek a hazaiak. Kemény, feszült, harcias mérkőzés volt. Kosárváltást követően előbb 58-56, majd 61-56 is volt a táblán. A DEAC őrizte előnyét, Dzeletovics kosarával már ismét nyolccal vezettek. Váradi dobott egy triplát, nagyon kellett ez a szombathelyieknek, akik Perl Zoltánt nélkülözték betegség miatt. Thames is betalált távolról. 68-61.

Aska és Barac pontjaival folytatódott a mérkőzés, majd a folytatásban is ők termelték a pontokat. Benke triplájával 72-70-re zárkózott a Falco, Keller duplája pedig már egyenlítést ért. Aska villant a másik oldalon, Keller két büntetőt is kihagyott, maradt a debreceni előny. Hagins küzdött meg egy dupláért, Keller egészen zseniális kosárral válaszolt. Kicsivel később Aska ugrotta át a magyar válogatott centerét. 78-75 volt a táblán, amikor időt kért a Falco. Clark egyenlített, Golomán duplájával pedig a vezetést is megszerezték. Aska büntetőivel, Váradi pöcizésével folytatódott a mérkőzés. Somogyi adott zseniális gólpasszt Kellernek, gyönyörű alley-oop volt. Hagins szórt egy triplát, Somogyi pedig csak az egyik büntetőjét dobta be. Thames távolijával vette vissza a vezetést a DEAC, de Váradi is bedobott egy ziccert. Dzelatovics is hármast dobott, Milos Konakov időt kért. Keller csak az egyik büntetőjét dobta be, időt kért a DEAC. Drenovac is csak egyik büntetőjét dobta be, a Falco is időt kért. A sárga-feketék nem tudtak pontot dobni, így a nagyot küzdő DEAC nyerte a találkozót.91-88.

HIRDETÉS

146 hozzászólás

146
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
43 Comment threads
103 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
51 Comment authors
JonMAFCdrukkerSavariaRulesZvezdaMilo Recent comment authors
Jon
Olvasó

Azért az a világ vicce, hogy a mindigo most még egy független kommentátort sem volt képes a mikrofon mögé tenni, akinél nem azt találgatjuk, hogy biztosan pártatlan-e, mert most biztos volt, hogy nem az…

Aranyalba
Olvasó

A Mindigo erre a meccsre nem küldött kommentátort. A debreceniek beültettek egyet. Nekem semlegesként a hibáival együtt is jobban tetszett így a közvetítés, mint amikor csak a kép jön. De ha valakit zavartak a félrebeszélései (2 volt összesen+ a matekos) lehallkíthatta volna a TV-t, mint sokan teszik ezt Jenőnél.

Jon
Olvasó

Ne vedd magadra, de a semleges nézők ebben nem számítanak – bár tudom, hogy mára divat lett mindig a semlegesekre hivatkozni – de a sportszerűség a lényeg a sportban. És a közvetítés is a része.
Tegnap 2 csapat játszott és őket – meg esetleg a szurkolóikat, játékosok családtagjait, stb. akik lehet, hogy ezt a közvetítést nézték – illett volna megtisztelni egy semleges közvetítéssel, a sportszerűség jegyében.
Ha valaki nem kompetens, azt majd a főnökei eldöntik. De az nem elfogadható, hogy nyíltan szurkoljon egyik félnek lényegében az egész ország számára pénzért biztosított csatornán!

MAFCdrukker
Olvasó

Grat Debrecenbe!
A Falconak ez bőven belefért, de a DEAC-nak akkor is egy nagy fegyvertény ez. Jó látni, hogy a szurkolók többsége kulturáltan viseli az eredményt mind szombathelyi, mind rivális oldalról. Az mondjuk érdekes, hogy egy-két szombathelyi azt a DEAC-tábort ekézi, amelyik két éve drapival szurkolt a vendégben a Nagyvárad-Falco BL-selejtezőn, de hát ők tudják.

Marillion
Olvasó

Már annak is lehet örülni hogy csak páran…ahogy említetted,de persze ha valaki/ket odaengedünk mellénk akkor azokra nehogymár aztán meg a sarat dobáljunk! Újfent grat Debrecenbe!

SavariaRules
Olvasó

Azért őszintén meglep, hogy a szolnoki kommentek a legnormálisabbak, úgy látszik mégsem ők a legbunkóbb tábor.
Mondjuk nincs mese, rajtunk kívül csak ők tudják az elmúlt évekből, hogy milyen a nemzetköz-magyar kettős terhelés, hogy mennyire tudni kell ilyenkor mérlegelni egy meccs fontosságát, és néha egy-egy meccset el kell tudni engedni.
Mint ugye ezt a debreceni teljesen lényegtelen meccset.
Otthon úgyis egy 20-25-el küldjük el őket
💛🖤💛🖤💛🖤

nyolcmegnyolc
Olvasó

Jó reggelt!!
Írhattad volna azt is, hogy most jövünk rá, hogy mit műveltünk annak idején, leginkább mi Falco szurkolók, amikor az Olaj nemzetközi meccset játszott. Most érted, hogy fáradt a Falco, mert volt néhány extra meccs, akkor nem értetted, hogy miért fáradt az Olaj, miért panaszkodunk. Volt, hogy egyszerre volt NB1, ABA, és nemzetközi kupa. Volt, hogy 2hét alatt lett volna 7 meccs…

Zvezda
Olvasó

Gratula Debrecen!

Milo
Olvasó

Ez egy hatalmas Deac győzelem bárki bármit mond, ráadásul a Falco ezt meg akarta nyerni, különben nem játszottak volna ennyit a kulcsemberek. Tóth Ádi a legjobb center a ligában és Vincent is az egyik legjobb fiatal. Az egyetlen használható fiatalja a Deacnak törött ujjal játszott, sínben van egyébként az ujja, de összerakták tegnapra. Persze Perl hiányát megérezte a Falco, ha van Perl, akkor nyertek volna tegnap simán. Persze, ha van Ádi meg Vincent, akkor ugyanolyan kiélezett lehetett volna a meccs. Egyébként nekem Golománon látszott egyedül a fásultság. Clark viszont az eddigi legjobb Falcos meccsét hozta szerintem. Egyébként abszolut nem gáz… Olvass tovább »

Kék-Fehér
Olvasó

Óriási bravúr, ráadásul Ádi nélkül. Gratulálok a DEAC-nak.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Pedig a nagyon szakértő Déri Csaba, Falcovereség nélküli bajnokságról beszélt. Erre puffffffff

Jon
Olvasó

Ennek az esélyéhez minden posztra legalább 2 egyforma képességű játékos kellene és ha csak 1 rivális nagyon erős, már akkor is ott van egy vereség.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Gumival beszéld meg

donnarumma
Olvasó

Gratulálok a Deacnak megérdemelten nyertek!

Szimba
Olvasó

Akkor ezzel a falco kifizette Somogyit! Megoldották, hogy a Deac ki ne csússzon a 8-ból!!!

Marillion
Olvasó

A mérkőzést nem láttam, arról sem tudtam hogy Perl Zozó nem tud játszani. A Deacnak mindenképpen jár a gratuláció mert szokták volt mondani a győzelmet sosem kell megmagyarázni! Az első vereségnek valamikor el kell/ett jönnie! Hát akkor ma ez is eljött. Ez lehetett egy tudat alatti teher is eddig a csapatnak hogy mikor üt majd be, ha ez igy volt akkor most egy fokkal könnyebb a továbbiakra nézve! A szerdai BL meccsre kellene regenerálódni, hogy behúzzuk itthon! A többség úgy olvasgatom hogy azt reméli hogy bukjuk el a szerdát is, ezen nagyon nem lepődhetünk meg mi Falco szurkolók! Akik pedig… Olvass tovább »

SzhelY
Olvasó

és hát lassan itt a karácsony a szeretet ünnepe!

WSreborn
Olvasó

Szerintem senki nem írt olyat, hogy ne nyerjetek szerdán…

Aranyalba
Olvasó

Ne állj bele a mártír szerepbe, ennél Te értelmesebb kommentelő vagy 🙂 Nem, hogy a többség, de a kisebbség sem nagyon írta azt, hogy szerdán a Rigának szurkol. Aki meg így tesz az a Ti mendez/sárgapárnátok klónja Körmendről, Szolnokról vagy akár Fehérvárról.

Marillion
Olvasó

Oké!

Jon
Olvasó

Inkább egy kicsit a fáradtságot láttam, mint teher lett volna szerintem. És ne legyen igazam, de Golománt messze nem éreztem olyan formában, mint korábban. Remélem jól van és szerdán ő is jó teljesítményt tud hozni, mert nagyon fog kelleni.

KD
Olvasó

Elolvasva a kommenteket, négy megjegyzés: Gratula a Deacnak, a büntetözésünk ismét botrányos volt, ami egy ilyen szoros meccsen nem fér bele, Zozo nyilván hiányzott, ö talán bedobta volna a büntiket, meg a lecsökkent rotáció sem jött jól szerdára. Végül, de nem utolsó sorban: drága debreceniek, ezt a közvevitöembert melyik “ turkálóból” szereztétek? Az még hagyján, hogy elfogult, ez még érthetö, de könyörgöm, nem lehetett találni valakit, aki ismeri a kosárlabda szabályait? A gyöngyszem nekem: Váradi és egy Deac játékos rávetödik a labdára, szerinte ilyenkor mindig a védekezö csapaté a labda. A zsüriasztalnál a nyílról biztos a wc-re vagy a kijáratra… Olvass tovább »

red-black01
Olvasó

Azért az is erős volt, amikor 10 mp-el a vége előtt azt mondta hogy a Falco gyorsan faultolni fog, bár még csak 4 csapatfaultjuk van, így dobás még nem lesz.
Aztán meg sem lepődött, amikor átballagtak a debreceniek büntetőket dobni😂

Nem szakma ugyan, de az is aranyos volt:
az eredmény 47:41, hét ponttal vezet a DEAC. 😂

USBkábel
Olvasó

Sárgapárna ne sírj a majom fejű kurva anyádat

Mendez
Olvasó

Apu molesztált kiskorodba?

Zvezda
Olvasó

Fejezzd be szerintem most már. Gondolom kiélted magad. Úgy látom nem figyeled a tabellát, mert annak ellenére, hogy a pozíciónk több mint előkelő. beleállsz itt mindenkibe alpári stílusban. Tök felesleges, csak lejáratsz minket.

wolfy
Olvasó

A Falconak nyílván nem osztott nem szorzott a mai meccs, de azért mégis csak nekünk sikerült elsőnek megverni őket. Arról nem beszélve, hogy számunkra élet-halál meccs volt a kupa miatt! Bravó srácok!
A Falconak pedig sok sikert a Riga ellen!!!

Pojaca
Olvasó

Vereséget ráfogják a Rigára,
Hogy készülni kell szerdára.
Végre eljött a várva várt nap,
Több pont lett a másik neve alatt.
Reméljük lesz bent sokszor részünk,
Úgy lesz teljes, boldog évünk.
Nyár elején az aranyt várva,
Ezüst jut csak sokadjára!!!

Mendez
Olvasó

Megjött homokos motoros!!!!
Ezüst?
Örülnél ha faluba jutna 10 évente egy ezüst.
Falco ARANYCSAPAT már két éve,
Európában tartanak tőle félve
Aki idejön az Arénába
Bosszúsan távozik hírnevét féltve.
Nagy mellénnyel jönnek ide csávók,
Lehajtott fejjel távoznak a gádzsók.
Büszkén vállaljuk a magyar kosárlabda hírnevét,
Letörjük az amcsik nagyképű fednevét.

Pojaca
Olvasó

Nem motoros vagyok, de még csak nem is körmendi. A “műved” pedig gyenge, mint az algopirin.

Mendez
Olvasó

Nem úgy néz ki!
Le lettél nyomva mint a bélyeg kisköcsög! 🙂

SzhelY
Olvasó

rokonod volt József Attila?

Petike97
Olvasó

Gratula Debrecenbe,ez most benne volt,nekünk nem ez a meccs volt fontos.Semmit nem akartunk kockáztatni és ez így volt rendjén.Most viszont itt külön kiemelném Clarkot,főleg azoknak akik repülőre akarták már ültetni…Ha kap lehetőséget és hagyják kibontakozni tud ő jó is lenni.💛🖤

Aranyalba
Olvasó

Ja és a Riga kb 4-5. lenne a magyar bajnokságban, a Falco 15-20 ponttal üti Őket szerdán. Az a meccs messze van az év meccse titulustól, mikor volt idén egy bajnoki döntő, járt az Arénában a Treviso és volt egy bravúr győzelem Görögországban.

Mendez
Olvasó

Mekkora egy kis büdös türhő paraszt vagy , ez a Riga a Vojácskáddal együtt küldené haza a csapatodat legalább 40 ponttal te kis székletfehérvári csicska parasztgyerek te.
Majd megkapjátok Szombathelyen év végén ami jár nektek arany albás hülye gyerek!!!

SzhelY
Olvasó

szép magyar beszéd versenyen ne indulj azért😀,amúgya meccs tetszett?

Xero
Olvasó

Ez a Riga azért most verte el a héten a Trevisot és bomba formában van.. 🙂
Az eddigi meccseink pedig nem csoportelsőségről döntöttek, csak utólag az eredmények tükrében lettek igazán nagy horderejű győzelmek..
A bajnoki döntő meg nagyon fontos dolog, de azért nem nemzetközi..

Jon
Olvasó

Épp ezt akartam írni. Az a Treviso nem egy gyenge csapat, a görögöket idegenben verték és Szombathelyen is meleg volt a meccs vége. A Riga meg otthon csak megverte őket.

Aranyalba
Olvasó

Hihetetlen ez a lekezelő stílus néhány Falco szurkolótól. Ez a Dzeletovic, ha akarjuk nem dob 5 pontot sem , meg Zozóval simán meg van kommentek a mindenhez is értő jászberényi tótum faktummal gyönyörű. Úgy beszélünk, mintha szerdán Athénban nyerni jó játékkal egy meccset, csütörtökön hazarepülni 3 óra hossza alatt majd 4 nap múlva újra játszani, az olyan hú de nagy leterheltség lenne. Az meg eltörpül Perl hiánya mellett , hogy nem volt Tóth Á. és a fiatal szabály egyik legjobbja. Én is szerettem mikor mi voltunk a legjobbak, de ennyire lekezelően, felsőbbrendűen soha nem írtam volna a rest of the… Olvass tovább »

Mendez
Olvasó

Te kis székletfehérvári kis takony, ti soha semmit nem értetek el nemzetközi szinten akkor sem amikor NBA-s irányítótok (Blanks) vagy éveken keresztül az Alba Regia Zrt-n keresztül a legnagyobb költségvetésetek volt úgyhogy ne pofázz ide kis köcsög gyerek pláne ne székletfehérvárról.

Aranyalba
Olvasó

Te egyszerű kis hülye gyerek vagy, még életedben nem voltál Falco meccsen. Nem vagyunk egy szint, ne szólj hozzá ahhoz amihez hülye vagy. És még az Alba Regia épitőipari céget is kevered az Albacomp számítástechnikai céggel.

Mendez
Olvasó

Nem voltam Falco meccsen.
Csak Pavloviccsal, Molnárral, Pallag Zolival meg Djurica Stannal söröztem együtt a Romkertben te kis fapapucsos féreg!

Aranyalba
Olvasó

Ahhoz képest, hogy milyen régóta jársz meccsre keversz bennünket a paksiakkal. Ugyanis ők használtak fapapucsot. Mi az asszonykórus vagyunk

Xero
Olvasó

Még szerencse, hogy te nem vagy lekezelő.. 🙂

Aranyalba
Olvasó

Melyik mondatom volt lekezelő ? Én tisztelem a Falco eredményeit , de néhány “szurkolójuk” nem tudja helyén kezelni a sikert.

Xero
Olvasó

Hát például ezzel: “szerdán Athénban nyerni jó játékkal egy meccset, csütörtökön hazarepülni 3 óra hossza alatt majd 4 nap múlva újra játszani, az olyan hú de nagy leterheltség lenne”. Kezdjük azzal, hogy szerdán a csapat mindent kiadott magából.. Ez alapban több napos regenerációt igényelne.. Utána hazautaztak, ami egy egész napos utazás. Ha esetleg még nem repültél, akkor elmondom, hogy nem olyan, mint felugrani a buszra.. Szóval a 3 óra jól hangzik, de valójában kicsit több időt igényel és akkor ugye mégcsak Bécsbe érkeztünk meg… 1 otthoni nap volt, a péntek. Majd szombat megint utazás, Szombathely – Debrecen majdnem 500 kilométer,… Olvass tovább »

Aranyalba
Olvasó

Max másképp gondolkodom az utazás fárasztó erejéről, de semmiképpen nem akartam lekezelő lenni. Bármilyen furcsa, ültem már repülőn 🙂 nincs az az európai város, ahonnan a hazautazás extra leterhelés lenne. A Szombathely-Debrecen utat buszozni, azt adom, abba nem gondoltam bele, hogy oda is el kellett jutni 🙂 Utólag lehet jobb lett volna szombaton játszani és ha van olyan járat, akkor csütörtökön Debrecenbe repülni, ha tényleg annyira jó a Riga. Bár “az én Vojácskámmal” felálló Albámat a Falco is 30 körül verte, azzal nem mondott nagyot szurkoló társad (?), hogy minket 40nel verne 😀

Xero
Olvasó

Akkor ezek szerint mindenkinél más.. Engem a repülés konkrétan lenulláz.. De ha nem is fáraszt valakit, akkor is kiesik egy egész nap az átmozgatásból, regenerációból és helyette csak ül egy helyben.
Hát azért a mostani Alba, már nem az az Alba, akivel a szezon elején játszottunk… Innen nézve pedig nem megnyugtató, ha 40-el verne titeket a Riga.. 😀 De majd szerdán okosabbak leszünk.. 🙂

Aranyalba
Olvasó

sok sikert most szerdán 😀

Xero
Olvasó

Köszi!! 🙂 Mondanám, hogy nektek is, de ugye a kövi bajnokit pont ellenetek játszuk.. 😀

Mendez
Olvasó

Ohhh jönnek a fapapucsos kis köcsögök!
Szét lesznek faragva az agyoncserélt légiósválogatottjukkal meg a vojjácskájukkal együtt….

SzhelY
Olvasó

azért az még messze van

gulyasszabolcs00
Olvasó

Ebbe hogy sikerült engem belekeverni? 😃 4 hónap alatt ez kb a 3. hozzászólásom. Annyit írtam,hogy a DEAC győzelme szerintem nem “isteni feltámadás” vagy “csodaszámba menő megtáltosodás”. De, ha szerinted is az, akkor elfogadom. Nem minősítelek “ismeretlenül” (egyébként tudom ki vagy 🙂), mégha te meg is tetted ezt.

AlbaCsávók
Olvasó

Hát akkor ne vedd magadra, ha jól látom sehol nem írta, hogy rólad beszél 🙂 kinek nem inge…

Aranyalba
Olvasó

Arra gondoltam, hogy egy Perl nélküli Falco legyőzése a DEAC-tól elvárható. Mintha ők teljes kerettel lettek volna. Nem ismerjük egymást , de az itteni munkásságod látom. Te vagy a kosárlabda Bauko Évája 🙂

gulyasszabolcs00
Olvasó

Munkásságom továbbra is az elmúlt fél évben kb 3-4 komment. Évát nem ismerem, de azt mondom,hogy te vagy a kosárlabda Bauko Évája. Valamelyikünknek igaza van. Vagy egyikünknek sincs. 😉

Aranyalba
Olvasó

Éva az a remek ValóVilágos celeb, aki előre megírja, hogy ki nyeri az RTL fantasztikus szinvonalú vetélkedőit, lelőve így a poént. (Ha érdekel, tudta azt is ki nyeri a Konyhafőnök VIP-et és sajnos ezt is jól 😀 )

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a Debrecennek a győzelemhez, a Falconak pedig ahhoz, hogy Zozó nélkül az utolsó másodpercekig volt esély, hogy megmaradjon a veretlenség. Deberecen a triplái és a Falco kihagyott büntetői jelentették a különbséget. Nem dőlt össze a világ, szerdán egy sokkal fontosabb mérkőzés kell a szemek előtt lebegjen, sérülés és hosszabbítás nélkül megúszta a csapat a meccset ez fontosabb. Remélem Zozó addig felgyógyul és részt tud venni edzéseken, hogy a maximumot tudja nyújtani a Riga ellen. Debrecen okosan játszott és olykor kifejezetten tetszetősen, biztos, hogy nem a mostani helyen fognak végezni.

in_vitro
Olvasó

Valaki leírhatá hogy mi is történt a végén, mert számomra a Fullcout-ot nézve érthetetlen, hogy kb 10 másodperccel a vége előtt amikor a DEAC vezetett, Benke miért dobott rá egy 2-est (ami nem ment be), majd miért dobott rá Váradi Beni is egy 2-est kb 2 másodperccel a vége előtt amikor ugyancsak 2 pontos hártányban voltunk. De a leg érthetetlenebb számomra hogy főleg Perl Zozo nélkül minek küldtük el a nagy csapatot Debrecenbe?? Én bizonyosan az U21-et küldem volna, mert a múlt heti AEK meccs után elég fontos lett volna az hogy minden felnőtt játékosunk otthon alukáljon, hogy a lehető… Olvass tovább »

fanaticfantastic
Olvasó

U21-et? Ezt komolyan írta? A sportszerűséget ismered?

Aranyalba
Olvasó

U21-es csapata max a Halinak van, kosárban U20 van 😀

PL
Olvasó

Azzal,hogy ma a Falco elszenvedte első vereségét, ez fórum jàrt legjobban. Lesz 200 hozzászólás, a szokásos stílusban.

A meccset csak félig láttam, de amennyi km,és ahány meccs van a Falco-lábakban, látszott a fáradtság. De szerintem ez a vereség itt és most bőven belefért.

Perl Zolinak jobbulást, szerdán erősítse a csapatát!

p.borisz
Olvasó

Gratulálok a DEAC-nak, nagyot mentek! Megérdemelték a győzelmet, nem vitás. A mieinkből rendesen kivette a szerdai meccs az erőt, de a botrányos büntetőzésre nincs mentség… Mondjuk ha ez volt az ára a Riga elleni győzelemnek, akkor egy szót sem szóltam.
A kommentátort remélem árgus szemekkel és nyitott fülekkel hallgatták a királyi tv-nél, mert szerintem megvan krézi jenci utódja…éppen olyan seggfej módon, hetet-havat összehordva közvetített, épp hogy ki bírta húzni a nyelvét a DEAC seggéből…

zetekosarak
Olvasó

Hát, nekünk ez nem sikerült, ahogy a Szolnok ellen sem, gratulálok a DEAC-nak. Viszont így izgalamasabb lesz a bajnokság ott fent, a tabella elején. (mindenestre nemzetköziben nagyon szorítok a Falco sikereiért)

KPSVRKK
Olvasó

Hagins-Thames kettős mintha hónapok óta együtt játszana.
Ennyit számít egy jó edző és egy minőségi játékos érkezése. Helyére kerülnek a kirakós darabjai.
Jó meccs volt, köszi.

Mendez
Olvasó

Muhaha.
Majd ha a Váradi-Perl kettős igazán beindul akkor fogsz ámululatba esni ember.
Az nem magyar bajnokság szint lesz majd meglátod.

Mendez
Olvasó

Ennyi.Fassszopó körmeniek mínuszoljatok…..egyszerűen senkik vagytok!!!!!

egismte1
Olvasó

Te egysejtű kemény, kicsi legényke

Mendez
Olvasó

Fasszopó körmendi mit akarsz te itt?
Le vagytok nullázva, a Falco a ORSZÁG, nem VAS megye, érted kis köcsög, az ORSZÁG legjobb csapata te kis hulladék trágyaszagú kreténgyerek te!!!!

red-black01
Olvasó

Szerintem ne igyál ha nem bírod.
Gyógyszerre meg főleg ne! 😉

egismte1
Olvasó

Te nagyon bátor, nagyon erős, nagyon okos. Ja, nem. Csak egy egysejtű

red-black01
Olvasó

3 “s” betűt írsz zsinórban?
Van még suli? Mert holnap ha dolgozatot írtok és ilyen kialvatlanul mész neki, az még alsó tagozat 3. osztályban is kemény ám! 😂

Mendez
Olvasó

🙂
Szeretném ha a rájátszásban ismét összekerülne a Falu a Falcoval!
Most nagy a pofátok!
De amit akkor kaptok nem teszitek zsebre azt ígérem!
Nem állok jót magamért most mondom!
Készüljetek tetves rühes trágyaszagú parasztok!
Szét lesztek alázva!

egismte1
Olvasó

A legnagyobb pofád neked van, egysejtű pajtás! Erős vagy, azt hiszed. Csak a szád habzik papi

SzhelY
Olvasó

mert teegy totum faktum vagy ugyebár ebben az univerzumban és ha valaki nem olyan tülhő mint te te kis porszem az elmehet a náthásba,fröcsögni anyázni a legprimitívebb ember is tud,bár lehet te is a dongó kocsmáában szocializálodtál hangember

Pojaca
Olvasó

Lassan feküdj le IQ harcos, büdös szarszagú szájú Mendez, holnap indul a reggeli műszakod, el ne aludj, lekésed a buszt.

Mendez
Olvasó

1. Diákkoromban ültem utoljára buszon.
2. Az, hogy mikor dolgozom legnagyobb sajnálatodra magam döntöm el.
3. Agyon leszel b@szva a csapatoddal együtt és nyüszíteni fogsz mint egy kis féreg te rühes kis csúszómászó patkány, világos? 🙂

red-black01
Olvasó

Menjél kisfiam pihenni, elég lesz mára!
Anyukád is szólt már kétszer, ha meg ennyi mocskos duma után megint nem mosol fogat, még le is tol.
Be sem pakoltál holnapra, már csak két nap és téli szünet, bírd már ki és egész nap játszhatsz majd!
A többi harmadik osztályost meg ne piszkáld holnap, te már 14 éves vagy, nem illik a kisebbeket bántani állandóan.
Szóval hallgass kicsi gyerek anyukádra, nem akar ő neked rosszat! 😉

Xero
Olvasó

Így végre Thames sokszor a helyén játszhat, 2-est..

Mendez
Olvasó

Thames….egy légiós a sok közül.

dball
Olvasó

Extra Hagins meg koncentráció és megvan a bajnokverés. Onnan hiányzott Perl Zoli aki az ország egyik legjobb kosarasa, tőlünk viszont kimaradt Ádi és Lapo is, így is ment a védekezés. Fasza este volt kösz srácok!
Sok sikert Szhelynek és biztonságos utat haza!
Hajrá DEAC!

Ui. a bb1nek: Váradi Kornél szerintem nem játszott bár az első mondatban foglaltak szerint, szerintetek igen.

nazol
Olvasó

Gratulálok a DEACnak, de egyébként lófasz nem történt. Maximum annyi, hogy a Falco tesztelhette azt az üzemmódot, hogy mi történik ha kiesik az egyik húzójátékosuk. Alapvetően most is azt mondom, hogy ha náluk mindenki egészséges, a 8. helyről is megnyernék a bajnokságot. 1-2 buktának semmi jelentősége, főleg hogy az Olaj (sajnos bőven) fog még vereséget szenvedni. Messze még a vége.

fanaticfantastic
Olvasó

Hát,,,,,igen…

Vulcano
Olvasó

Azért a bőven eléggé tulzás. Nekünk is lesz még idén egy Alba…

andrás
Olvasó

Perlel esélyünk sem lett volna, vagy dob vagy kisír 25 pontot, ez a realitás. Így is hisztiztek a Falco játékosok mint akiknek jár a győzelem 😁✌️

Somogyi szépen odabaszott nekünk az biztos.
De mégiscsak Deac az első aki Falcot vert idén, szép nap ez a mai. 😃

Mendez
Olvasó

Én is gratulálok debrecenbe.
Viszont ne akarjanak a semmiből a csúcsra törni!
Ahhoz kurva kevesek sajnos.

Mendez
Olvasó

🙂

fanaticfantastic
Olvasó

Gratula Debrecenbe! komoly eredmény ez!

JR.Benitez
Olvasó

Gratulálok DEACnak. Megérdemelt győzelem. Jó hogy nem lett hosszabbítás.

Dennis
Olvasó

Isteni feltámadás a DEAC-tól, nagy pénzben fogadni mernék, hogy a győzelmi széria Kecskeméten is folytatódni fog és meg is van a DEAC-nak a MK részvétel!
Gratulálok ehhez a csodaszámba menő megtáltosodáshoz a DEAC-nak, meg a forgatókönyv íróknak is!

gulyasszabolcs00
Olvasó

“Isteni feltámadás” és “csodaszámba menő megtáltosodás” ??? 😃😃 Maradjunk annyiban, hogy némileg erős jelzők ezek akkor, amikor 4 napja még Athénban játszott kőkemény meccset a Falco. Konkrétan néhány játékos lépni alig tudott, láthatóan rengeteget kivett belőlük a görög win. Ez ellen a mentálisan és fizikálisan egyaránt fáradt Falco ellen szerintem illet behúzni ezt az egyébként bombaerős kerettel rendelkező DEAC-nak. A győzelemhez tehát gratula, de helyén kell ezt kezelni (szerintem). Falconak sok sikert a nemzetköziben!

AlbaCsávók
Olvasó

A bomba Deac keret Tóth Ádámmal, Vincenttel, egészséges Dzeletoviccal lenne. És akkor nem is említem hogy mindkét u23-ás is sérülten játszott (Kovács például törött ujjal) mert nem azon múlik nyilván egy ilyen meccs.

törrögszultán
Olvasó

Már bocsi, de nem ezt vállalta a naffalco? Bajnokság + nemzetközi szereplés… tudták mivel jár, lásd más nk-i csapatok. Ne hivatkozzon fáradtságra senki! Ha meg nyernek egy meccset, kapásból az van “brutál erős ez a csapat, még a cseresora is…szinte nincs aki megverje őket!
Lesz még vereségük…

Xero
Olvasó

Hát és? Akkor már nem lehet fárasztó? 😀 Szerintem a cseresorral itt még sosem villogott senki, mert eddig sem volt túl széles rotációnk..

Mendez
Olvasó

Akkor ugye nem fog senki sírni ha még két légiós érkezni fog?
Mert a BL-re szükség van még két emberre.

redmiller
Olvasó

Gratulálok a DEAC-nak!
Nekünk nem túl jó jel szerdára… Így is nem kis gondjaink vannak…

Szurker
Olvasó

Gratula a DEAC-nak, jobban akarták ezt a győzelmet!
Várható volt, hogy ezúttal már nem lesz se szerencsénk, se energiánk, se semmink a végére, de jobb is ez így. Ez abszolút belefért most még.
Ami bosszankodásra adhat okot az a botrányos büntetőzés… Nem is tudom mikor dobtuk a büntetőket ennyire rosszul.
Ami pozitívum az az, hogy nem sérült meg senki.

Most már ténylegesen lehet a sorsdöntő BL meccsre koncentrálni.
Szerdán mindenki az Arenaba!

Szombathely! Vas Megye! Magyarország! 💛🖤🇭🇺

SárgaPárna
Olvasó

A debreceni fasztarisznya kommentátornak (gondolom valami csicska FIDESZ bérenc, aki nem meri azt mondani, amit lát), valaki mondja meg, hogy Falcóban játszik a magyar bajnokság legjobb játékosa egy bizonyos Perl Zoltán, aki ma nem játszott. A riporter úr ugyanis ezt nem vette észre másfél óra alatt, miközben telesírta percenként a közvetítést, hogy a fatuskó Tóth Ádám nem játszik…

Pbask
Olvasó

Az első, mikor egyetértek veled, persze a jelzők nélkül. a közvetítés alatt egyszer sem hallottam megemlítve Zozó hiányát + a feldobásos általa kitalált szabályon kicsit vakartam a fejem, hogy ez most wtf? Lemaradtam valamiről?

Bencur2021
Olvasó

Ez amugy teljesen igaz, meg ugy adta elő mint ha ez a meccs a Falconak élet halál fontosságú lenne, görögországból megérkezve a Riga elleni meccsre készülve.

Xero
Olvasó

Hát igen.. maradjunk annyiban, hogy ez nem egy elfogulatlan közvetítés volt.. Bár néha jókat nevettem.. 😀 Néha meg csak néztem, hogy “Mivan???”

andrás
Olvasó

Ennyire fáj ez a vereség? 🤣

Pbask
Olvasó

Abszolút megérdemeltétek, vitán felül. Nekem személy szerint nem fáj, de egy hozzáértő,korrekt közvetítés elkél ha tőletek odaültetnek valakit.

andrás
Olvasó

Igen és akkor Tóth Ádám már fatuskó? 😃
Gondolom Keller nem fatuskó már másfél éve 🤣✌️

Jó nagy hiszti..

SárgaPárna
Olvasó

Egyáltalán nem fáj… De másfél órán keresztül sírni, a Tóth Ádám miatt és nem “észrevenni”, hogy a Perl nincs ott felbaszott.

andrás
Olvasó

Debreceni kommentátor: kinek kellene szurkolnia? 😃 Vendégnek?

SzhelY
Olvasó

nyugalom jönnek az ünnepek inkább készűlj a bl meccsre

Gézuka
Olvasó

nagyon fáj párna? fatuskó? lehet hogy az, de hogy nem akkora gusztustalan játékos mint Váradi és Somogyi az tuti. miért nem némítottad le akkor te nyomorék?

SárgaPárna
Olvasó

🙂 🙂 🙂 🙂

Vulcano
Olvasó

Azért nem fogok a kardomba dőlni, hogy a 13-ból csak 12 meccset nyertünk meg. Ha ez volt az ára egy Riga elleni győzelemnek akkor egye fene. Remélem Zoli jobban lesz addigra.
A bűntetődobásra meg szánjunk egy egész napot, mert az valami botrányos volt.
Hajrá Falco!🟡⚫

WSreborn
Olvasó

A büntetődobàs egy olyan dolog, amit hiàba gyakorolsz edzésen üres csarnokban, az fejben dől el éles szituban.
A DEAC ott volt fejben, ti meg most nem. Ha 100%-ban ott vagytok fejben akkor ezt Perl nélkül is nyertétek volna 8-10 ponttal.
Inkább egy teljes értékű Tóth+Valerio párossal felálló Deac-ot néztem volna meg egy Perl-el felálló Falco ellen.
De jó meccs volt így is

Xero
Olvasó

Hát ebben részben igazad van.. De tavaly óta az egész csapat fejben nincs ott és csak a büntetőknél? Az, hogy egy játékosnál ingadozik, az rendben van, de idén ez egy csapatszintű probléma..

Jon
Olvasó

Azért a gyakorlásnak is megvan a szerepe! Minél többet gyakorol valaki edzésen, annál jobban benne lesz a mozdulat a kezében éles szituációban is! Minden vizsgarendszer erre (gyakorlás) épül, mióta világ a világ.
Oké, lehet hibázni, senki sem gép, ráadásul a centerek többsége sosem lesz 80+%-os büntetőző, de a Somogyi ne úgy álljon már oda, hogy ahogy megfogja a labdát, már akkor fogja a fejét az ember és arra gondolunk, hogy csodával határos lenne, ha az egyik is bemenne. És a többieknek is 60-70%-nak alapnak kellene lennie!

Jon
Olvasó

Vulcano! Csak az a gond, hogy nincs összefüggés a két meccs között. Sőt, mivel itt hajtás volt és még a végén sem lett elengedve a meccs, a Riga elleni is bukó lehet. (reméljük, nem lesz)

Xero
Olvasó

Gratulálok a DEAC-nak! Jól játszottak! A legjobb taktika ellenünk, ha erőltetik a kinti dobást, amit nagyon szépen meg is oldottak. Mi lábbal nagyon lassúak voltunk..
Csak azt sajnálom, hogy nem szombaton volt ez a találkozó. Teljesen felesleges volt így áttenni, mínusz 1 nap pihink van. Azt halkan hozzáteszem, egy dologra még a fáradtság sem mentség.. 10/23?? Ez 43%…
Talán annyi pozitívum volt, hogy Boris ráérzett a 3-asokra! 😛
Na mindegy, ezt gyorsan felejtsük el és koncentráljunk az év eddigi legfontosabb meccsére!!! Hajrá Falco!! Mindent bele a Riga ellen!!!
Zozónak pedig jobbulást!!

Bencur2021
Olvasó

Egyszerüen nem tudom megérteni, kulcsjátékosok perceire figyelni kellett volna és elengedni ezt a meccset… erre a percekre nem figyelünk és még ki is kapunk. Nem baj mert belefér, meg ha akarják ugy is simán nyernek, de akkor minek fárasztják szét magukat a szerdai bl meccs elött? Mégegyszer nem baj ha kikapuk de Kovács és Verrasztó játszhatott volna 10-15 percet fejenként.

JR.Benitez
Olvasó

+1

red-black01
Olvasó

Kedves bb1 szerző!
Ráérnétek fél perccel később kitenni a cikket, csak az maradt le hogy a Falconak volt még egy egyenlítési lehetősége, de Váradi dobása kimaradt.
Ebben nem Váradi a lényeg, hanem esetleg nem mindenki láthatta a meccset és lényeges momentum volt így a végén, talán egy tudósításhoz hozzátartozik.
Engem mondjuk nem zavar, csak mondom.

red-black01
Olvasó

Kösz így már oké 😉

CsakazMTE
Olvasó

A drapit már nem tudták elveszíteni, ezért most valami mást kellett 🤷‍♂️

Mendez
Olvasó

🙂
Várj csak…

Soós Sándor
Olvasó

Hulladék csapatoddal foglalkozz inkább…

Mendez
Olvasó

Azt hiszik az istállóban nyernek 5 meccset aztá’ megváltják a világot.
Maximum azt érik el hogy a Falcoval kerülnek össze a rájátszásban.
Annak meg mindenki tudja mi a vége…

SzhelY
Olvasó

legalább látjúk a nagyfakót az istáloba mint bodigusztit falunapon és ezért hálásak leszünk köszönjük

CsakazMTE
Olvasó

Inkább a “hulladék” csapat mint a pénzel tömött nagyfalco 🤫

Bozic
Olvasó

Tudjuk-tudjuk. Nálatok tyúktojásért játszanak Stokes-ék.

Mendez
Olvasó

Akkor élvezd csak, hogy 18 éve beszopjátok azt a maszlagot amit a kopasz a hülye fejetekkel megetet!

CsakazMTE
Olvasó

Fáj a vereség? Igen ingerültek vagytok 😂

Soós Sándor
Olvasó

Anyukád nyelt volna le…

CsakazMTE
Olvasó

Nyugodj meg Sándorka, nincs semmi gond

Szurker
Olvasó

Ezt az elképesztően humoros hozzászólást egyedül vagy azemtéeultrásszal közösen sikerült kitalálni?
Nem baj, éld ki magadat, nagyobb örömöd valószínűleg nem lesz már a szezonban. 😀

Mendez
Olvasó

Na hál’isten, már azt hittem megnyerjük, ezer szerencse, hogy nem.
Most a következőt tenném Milos helyében, olyan éjjel 3 óra tájban mikor Szombathelyre ér a csapat, bevinném őket az Arénába és holnap délig a büntetődobás orrvérzésig!!!!!!!!!
Ez a 43% büntetőből ez mi?????????????

SzhelY
Olvasó

ez 43″/,, os büntetőzés😀

Dallas
Olvasó

Egy 12 éves szellemi szintjére utal ha azt gondolod bárki elhiszi hogy hál isten hogy nem nyertünk ,én utoljára 11-12 évesen próbálkoztam ilyennel amikor téli szünetbe kiégettem-olvasztottam a szőnyeget csillagszóróval ,és mivel én voltam csak otthon ,a Zsukov marsallnak is könnyeket csalna a szemébe haditervem megbukott ,ergo vagy itt ragadtál, vagy még ennyi vagy ,az egyik még kinőhető hiszen állapot ,a másik… 🙂

crazybasket
Olvasó

Ez ma így sikerült a Zozó nélkül. Én személy szerint sem mérges, sem ideges nem vagyok a Csapatra, de cserébe szerdán húzzuk el rendesen a Riga nótáját! Minden 13.banjokin bukni egyet egye fene, belefér!😄

Vadkakas
Olvasó

14 3ast dobtunk, majdnem elbsztuk, Tóth Á. nélkül.
A nagyon erős Szhely ellen ez egy nagyon kemény eredmény!

Hajrá DEAC!

JászaiMari
Olvasó

Nem jött be a színészkedés végre. DIVATSZURKOLÓK hol voltak???

Pbask
Olvasó

Az a jó ebben a vereségben, hogy akik fél évig végre erre a pillanatra vártak, végre megjelenhettek, és az ódujukból kijönnek 😀
Hááááj, Mérí!

JászaiMari
Olvasó

Örömömben hanyattvágtam magam, ahogy azt nálatok tanítják.

Mendez
Olvasó

Kire gondolsz?
A hét játékosára a Bajnokok Ligájában? 🙂

p.borisz
Olvasó

Debrecenben mind a 20 szurkoló állva tapsolt…muhaha…🤣🤣🤣

dball
Olvasó

p.borisz vicces, de azt a 20 állvatapsoló szurkolót szeretik Debrecenben ahogy az a maroknyi tábor is a csapatot. Nem baj…hál’istennek nem is tőletek várjuk hogy odavissza kölcsönös legyen a tisztelet a csapat meg a drukkerek között.
Voltak nagyobb idők a debreceni kosárszurkolói életben, azok elmúltak, most ez van, de mi ezt szeretjük. Senki nem vágyik itt többre. Pláne amíg a foci az úr..

p.borisz
Olvasó

És mi vagyunk a divatszurkolók… A 20 előtt le a kalappal, de a többiek nem hitték el, hogy a DEAC-nak van keresnivalója, hát ki sem mentek…add ezt be mondjuk Szolnokon vagy Körmenden, hogy mást ne mondjak…

dball
Olvasó

Senki nem mondta, hogy divatszurkoló vagy, debreceni szájból tudomásom szerint ritkán hangzik el ilyesmi a kosárlabdában. 😀
Én rendszeresen kijárok a hazai meccsekre meg idegenbe is, ha időm engedi. Az Oláh Gáboron ülve is nagyon jól szoktam magam érezni ahogy az a 7-800 néző meg szurkoló is, akik rendszeresen kijárnak. Ma is bőven szokásos létszám fölött voltunk. Innentől nem hót mind1 neked hogy ki jár ki a Nagyerdőre és ki nem?
Az meg hogy mi van Körmenden, meg Szolnokon, különösebben nem érdekel. Nem várhatjuk el az országtól, hogy minden csapatnak többszázas ultra-fanatikus tábora legyen.

Pbask
Olvasó

Gratulálok a DEACnak, vége felé izgultam hogy egy Athén-Debrecen túra után még belefutunk egy hosszabításba is.:)
Fáradtság ült a csapaton, ha másból nem a gyenge védekezésből és a 43% körüli büntetőzésből látszott.
Kicsit relaxáljunk, és készüljünk a szerdára, remélem Zozó picit jobban tud lenni addigra.

Bozic
Olvasó

Chipset, popcornt, üdítőt, alkoholos italokat elő!
Jó kis este következik itt azt hiszem. 😀

Grat a DEAC-nak!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés