Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A DEAC edzője sajnálja, hogy elvesztegették a szurkolóik idejét

Így látták a trénerek a szombati bajnokikat.:

:

MVM-OSE Lions – Egis Körmend 104-98 (29-32, 20-19, 31-27, 24-20)

Simon Petrov, MVM-OSE Lions: Nagyon kemény mérkőzés volt. Először is köszönetet kell mondanunk a szurkolóknak, nagyszerűek voltak, olyan hangosan szurkoltak, hogy még a hangom is elment. Nagyon hálásak vagyunk, sokkal tartozunk ezért, és az energia amit adtak, a kritikus pillanatokban sokat segített, belehajszoltak minket a győzelembe. Fiatal csapat vagyunk, a játékosainknak fejlődni és tanulni kell, különösen a kemény védekezés terén. Túl sok könnyű kosarat hagytunk az ellenfélnek, de ettől még a győzelem nagyon jó érzés. Dolgozni fogunk a hiányosságainkon a következő fordulóra.

Antonisz Konsztantinidesz, Egis Körmend: Először is, pont olyan csapat az OSE, ahogyan megjósoltam. Erről beszéltem a mérkőzést megelőzően. Gratulálok az Oroszlánynak. Kilencvennyolc pontot dobtunk és vesztettünk, mert kaptunk száznégyet. Meg kell találnunk, min kell változtatni a védekezésben, mert nem folytathatjuk így. Húsz támadó lepattanót engedtünk, ami maximum egy iskolai csapatnál megengedhető, de nem egy profi csapatnál. Ismét gratulálok a hazaiaknak, a legjobbakat kívánom nekik. Szintén szeretnék gratulálni két játékvezetőnek, Söjtöry Tamásnak és Nyilas Istvánnak. Mr. Papp viszont szégyen a magyar kosárlabdára. Ugyanezt csinálta a tavalyi döntőben a Falco ellen, semmit sem tisztel. Minden alkalommal, mikor közel kerültünk az OSE-hoz. Egyértelmű, hogy problémánk van vele: Mr. Papp! Senkitől sem fogadom el, hogy szórakozzon az én és a játékosaim munkájával. A gyermekeimre esküszöm, ha ez harmadjára is megtörténik, nem tudom, mi fog történni. Elfogadhatatlan dolgok történtek, ahogy tavaly is a Falco ellen. Nem tisztel meg senkit, azzal, hogy jól végzi a munkáját. Ez volt az utolsó ilyen alkalom Mr. Papp. Kérem ezt írják le és mutassák meg a neki a videót. Köszönöm.

Kometa Kaposvári KK – Szolnoki Olajbányász 88-94 (18-22, 22-27, 22-27, 26-18)

Ivan Rudez, Kometa Kaposvár: Még mindig nem vagyunk elég kemények, amikor akartak be tudtak jutni a festékünkbe. A permiter-védekezésünk nem volt elég jó,  a 94 kapott pont ennek is köszönhető. Ha meg akarjuk nyerni az olyan nagy meccseket, mint például a Szolnok elleni, akkor konzisztensebbnek kell lennünk az egy az egy elleni védekezésben. A tizenöt támadólepattanó elfogadhatatlan.

Gasper Potocnik, Szolnoki Olajbányász: Gratulálok a csapatomnak, mert egy kemény meccset sikerült megnyernünk, de úgy gondolom megérdemeltük a győzelmet. Nem volt egyszerű dolgunk, mert jó játékosok és egy kiváló, s felkészült edző van Kaposváron. Harcolnunk kellett az utolsó pillanatig, hiszen az utolsó negyedben egy kicsit elveszítettük a fókuszt. Támadásban is voltak hibáink, de védekezésünk nagyon nem tetszett, mert, bár nagy iramú meccs volt, sok pontot kaptunk. A jövőben sokkal jobban oda kell figyelnünk a lepattanókra és az eladott labdákra, de ez volt még csak az első meccsünk.

Soproni KC – DEAC 90-62 (14-6, 30-26, 26-6, 20-24)

Bors Miklós, Sopron: Gratulálok a csapatnak! A srácok minden utasítást betartottak, amit megbeszéltünk az előzőekben. Egy nehéz és hosszú felkészülésen vagyunk túl, és éppen ezért nehéz ilyenkor az első mérkőzés, pláne hazai pályán egy erős ellenfél ellen. Ez a Debrecen ma nem a legjobbját nyújtotta, de ez egy jó csapat, és úgy gondolom, hogy az első perctől az utolsó percig le tudtuk reagálni minden változtatásukat és nem tudott a ritmusunkból kibillenteni minket, ez volt ma a sikerünk kulcsa. A csapatunkból pedig úgy gondolom, hogy mindenki a maximumot nyújtotta amikor pályára lépett, ezért nem is tudok senkit kiemelni. Ezt a mérkőzést, csapatként küzdve sikerült ilyen nagy különbséggel megnyerni.

David Dedek, DEAC: Gratulálok a Sopronnak, a játék minden elemében jobbak voltak! Ami minket illet, ma nagyon alacsony színvonalon játszottunk, és ezt nem tehetjük meg még egyszer, amikor Debrecen városát és a DEAC csapatát képviseljük. Sok munka vár még ránk a következő mérkőzés előtt. A mérkőzést nagyon lassan és puhán kezdtük, hagytuk, hogy a hazaiak önbizalmat nyerjenek, túl sokat foglalkoztunk a bírói ítéletekkel. Sokkal magasabb szinten kell teljesítenünk ennél a jövőben, mert ilyen nem fordulhat elő még egyszer egy olyan csapattal, amelyet profi játékosok alkotnak! Köszönjük a szurkolóknak, hogy elkísértek minket, és sajnáljuk, hogy elvesztegettünk két órát az idejükből.

Budapesti Honvéd SE – Falco KC Szombathely 61-78 (21-19, 10-23, 20-20, 10-17)

Baksa Szabolcs, Honvéd: Köszönjük szépen a gratulációt a Falco részéről! A részemről is jár a gratuláció a Falcónak! A végére kinyílt az olló, megérdemelten nyerték meg a mérkőzést ezzel a különbséggel is. Elsősorban a saját csapatomnak szeretnék gratulálni. Pontosan azt raktuk ki a pályára, azt a harcosságot, azt a küzdős mentalitást, amit képviselni szeretnénk, ami az én edzői filozófiámnak is az alapja. Csak a büszkeség hangján tudok megszólalni. Óriásit küzdöttünk, nemcsak szívben, hanem kosárlabdában, tehát taktikai és technikai oldalról is fel tudtuk venni a versenyt egy A-csoportos bajnokcsapattal. Ez számunkra nagyon fontos. Még egyszer mondom, nem azért jutottunk fel, hogy átutazók legyünk, a játékosaim ebben az osztályban is képesek jó teljesítményt nyújtani. Ezt ma bebizonyítottuk, sajnáljuk, hogy nem lett a vége győzelem. Még egyszer, teljesen megérdemelten nyert a Falco, gratulálunk neki!

Milos Konakov, Falco: Ahogy a meccs előtt is mondtam, szeretnék gratulálni a Honvádnak, hogy visszajutott az első osztályba. Ez jó a magyar kosárlabdázásnak. Jól játszottak, nagy energiával a teljes mérkőzésen, így ehhez is szeretnék még egyszer gratulálni. Örülök, hogy győzelemmel kezdtük a szezont, tudtuk, hogy nem lesz egyszerű a bajnokság eleje. Volt néhány sérültünk, így nem könnyű rotálni, edzeni. Az elején nagyon sok támadólepattanót szedtek, ezen változtattunk a második negyedben. Ott elkaptuk a ritmust, így végül megérdemelten nyertünk. Sok sikert kívánok a Honvádnak, és gratulálok a csapatomnak!

Forrás: MKOSZ

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés