Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

A csapat játékosa próbálta újraéleszteni az MTK edzőjét

A kiérkező mentők huszonötperces küzdelem után sem tudták megmenteni Radovan Vukovic életét.:

:

Pénteken délután a Bb1.hu is beszámolt arról a szörnyű tragédiáról, ami az MTK női csapatának csütörtök esti edzése előtt történt. A másodedző Radovan Vukovics a csapat öltözőjében hunyt el. A tragikus este körülményeit a vezetőedző Nagy Dóra elevenítette fel a Blikknek.

– Az erősítő teremben edzett a tréning előtt, majd átment az öltözőjébe, itt talált rá egy kollégánk tíz perccel a kezdés előtt. Életerős, vidám férfi volt, sosem betegeskedett. Egyedül élt, mi voltunk a családja, itt érezte magát boldognak – árulta el lapnak a könnyeivel küzdve Nagy. – A csapat nincs most olyan állapotban, hogy a kosárlabdára koncentrálhasson, így le is mondtuk a Győrrel lekötött felkészülési meccsünket.

A lap az MTK-tól megtudta, amint rátaláltak az élettelenül fekvő Vukovicsra, azonnal segítséget hívtak hozzá, az egyik kosárlabdázó pedig megkezdte az újraélesztést.

A mentők telefonon keresztül igyekeztek segítséget nyújtani, majd kiérkezésük után még körülbelül huszonöt percig küzdöttek a másodedzőért. Sajnos, hiába…

A rendőrség kizárta az idegenkezűséget. Csak a boncolás után derülhet ki, miért hunyt el Vukovics.

 

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés