Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“A bútorcipelés is megfelel egy hátedzésnek”

Amióta idő előtt lefújták a bajnokságot, és nincsenek tréningek, Bíró Levente egy ismerősének heti párszor besegít a kertészkedésbe.:

:

Bíró Levente nem is emlékszik arra, hogy mikor telt el legutóbb olyan sok idő kosárlabda nélkül az életében, mint az elmúlt hetekben.

– Amióta idő előtt lefújták a bajnokságot, és nincsenek tréningek, egy ismerősömnek heti párszor besegítek a kertészkedésbe, ami bevallom, szinte egy-egy edzésnek is elmegy. Természetesen annak, hogy vége a bajnokságnak, egyik igazi sportember sem örül, de a szurkolók és a játékosok egészségnél semmi sem lehet fontosabb – mondta a kosaras a pvsk-panthers.hu oldalnak.

Azért így is igyekszik magát elfoglalni, most például több ideje jut az egyetemi tanulmányaira is. Meg tudja hallgatni az online óráit, és serényen készíti a beadandókat is.

– A család most egy kicsit szétszakadt – árulta el a játékos. – A bátyám, Olivér és a párja Szombathelyen vannak, én is külön élek a szüleimtől, nagyszüleimtől, de azért igyekszünk online, és telefonton tartani a kapcsolatot. A család egy része most épp költözésben van, így ott is segítek a pakolásban, egyébként pedig itthon „háziasszonykodok”, azaz főzök magamra. E mellett pedig főleg sorozatokat nézek.

Ami a sportot, a kosárlabdát illeti, Bíró még saját magán is kicsit meglepődött.

– Jó ideje nem fogtam a kezemben kosárlabdát, nem is tudom, hogy mikor volt utoljára ilyen. Természetesen azért csinálom az edzéstervet, amit az edzők küldenek, erősítek például. Bár, mondjuk a bútorcipelés is megfelel egy hátedzésnek.

fotó: pvsk-panthers.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés