Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A Bundesligában lesz edző Kovács Adrián

Jelentős feladatot kapott a DEAC korábbi mestere.:

:

Az élvonalbeli DEAC korábbi trénere a német Telekom Baskets Bonn segédedzője lesz a jövőben, amelynél kollégáival gyors döntéseken alapuló, hatékony kosárlabdát szeretnének megvalósítani – írja a Nemzeti Sport.

A vezetőedző a 38 éves, finn Tuomas Iisalo lesz, aki eddig a Crailsheim Merlinsnél dolgozott, s a kis költségvetésű csapattal is sikeres volt, legutóbb bejutott a rájátszásba a gárdával.

A célokat még nem fogalmaztuk meg, de Tuomasszal egyetértünk abban, hogy nagyon gyors, dinamikus kosárlabdát játszó csapatunk legyen. Agresszív védekezést szeretnénk látni az együttestől, és a gyors döntésekre épülő, hatékony kosárlabda lesz a célunk. Tuomasszal abszolút megegyezik a nézőpontunk, a felfogásunk, megtiszteltetés, hogy vele dolgozhatok a jövőben. Remek szakember, aki kis klubbal is magas színvonalon dolgozott. A legjobb helyre kerültem, biztos, hogy rengeteget tanulok tőle

– szögezte le a Nemzeti Sport megkeresésére Kovács Adrián.

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
nick19VadkakasMivanmivanMiloCsippa Recent comment authors
nick19
Olvasó

Ez azért nem semmi! Gratulálok, jó és sikeres munkát! Nem sok magyar edző dolgozott külföldön, pláne nem ilyen ismert csapatnál.

Vadkakas
Olvasó

Sok sikert ex-DEAC coach.

Mivanmivan
Olvasó

Én is így gondolom, fiatal kora miatt nincs meg a tekintélye még. Fogunk hallani róla 10 év múlva bőven, szerintem.

Milo
Olvasó

Szerintem már most sem rossz edző, de nagyon jó edző is lehet belőle. Most lesz jó helyen, kell még neki pár év másodedzőként. Bárki bármit mond 28-30évesen (nem tudom pontosan hány éves) nem lehet kivívni a nehezebben kezelhető játékosok tiszteletét és ebbe fulladt bele. Sok sikert neki, másodedzőnek extra, vezetőedzőséghez még végig kell járnia azt a bizonyos szamárlétrát.

Csippa
Olvasó

Pont neki való, segededzo, kisebb felelősség, elemezni, meg videót vágni biztosan profin tud, minden rosszindulat nélkül. Ahogy hallani, az itteni leváltása oka sem szakmai volt, osszeroppant a nyomás alatt. Pedig a deac nem edzőfaló klub, közönség sem szed ízekre és ezt sem bírta el állítólag….

andrás
Olvasó

Remek lépés.
A sokak által lesajnált zöldfülü, királyként fog visszatérni pár év múlva

SzhelY
Olvasó

Grat sok sikert jó edző

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés