Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

A bolgár helyzetről beszélt a Szeged volt légiósa

Ivan Lilov jelenleg a Sztara Zagora csapatát erősíti.

  •   



:

:

Ivan Lilov a 2016-17-es szezonban játszott a Naturtex-SZTE-Szedeákban, majd utána megfordult még Debrecenben és Kaposváron is, de az utóbbi két állomáson nem váltotta meg a világot. A bolgár válogatott kosaras a napokban több vicces videót is posztolt Instagram-oldalára – például házi úszó-bajnokságot is imitált, hiszen Bulgáriában sem rendeznek mérkőzéseket a kosárlabda-bajnokságban, így Lilov is otthon tölti az idejét.

– Szerencsére minden rendben, egészségesek vagyunk. Próbálunk néhány vicces dolgot csinálni itthon, hogy gyorsabban teljen az idő. Akárcsak Magyarországon, itthon, Bulgáriában is komoly intézkedéseket vezettek be, csak boltba, gyógyszertárba vagy bankba mehetünk ki, természetesen maszkot viselve. Remélem, minél hamarabb véget ér a járvány, és visszatérhetünk a normális élethez, valamint újra játszhatunk – mondta a korábbi légiós a Szeged Facebook oldalának, aki tagja volt a Magyar Kupa bronzérmet nyert csapatnak.

Lilov jelenleg a Sztara Zagora csapatában játszik, amellyel a 4. helyen állnak a bajnokságban.

– A szövetség egyelőre nem döntött, véget vet a bajnokságnak,vagy megpróbáljuk lejátszani június-július környékén, meglátjuk, hogy alakul a vírushelyzet. Az volt a célunk, hogy döntőt játsszunk, remélem, ezt el is tudjuk érni. A bolgár-magyar? Bízom benne, hogy nézők előtt le tudják játszani a meccset, és természetesen bolgár győzelmet várok! – tette hozzá a futball Eb-selejtező kapcsán a Szedeákban anno 19.06 pontot átlagoló kosaras.

Fotó: Naturtex-SZTE-Szedeák Facebook

  •   
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés