Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A bajnokság egyik legagresszívebb csapatát akarják felépíteni Körmenden

Konsztantinidesz nagyon bízik a korábbi magyar magban.:

:

A vaol.hu munkatársa látogatta meg a bajnoki rajtra készülő Egis Körmend együttesét.

– Szerb légiósunk, Stefan Szavics rendkívül jól képzett játékos taktikai és technikai értelemben is. Többopciós kosaras, védekezésben és támadásban is sokoldalúan használható. Kamau Stokes igazi irányító, helyzetbe tudja hozni a társakat, elsősorban ezt várjuk tőle. De maga is megoldja az egyes szituációkat. Maliek White extra védőjátékos, ő kiemelkedő teljesítményre képes. Wesley Gordont pedig nem kell különösebben bemutatni, őt soproni időszakából jól ismerjük. Kicsit később érkezett, de már ő is felvette a ritmust. Ilyen típusú játékosa évek óta nem volt a csapatnak, igazi ötös, aki a palánk alatti védekezésben sokat segíthet a csapatnak. Ehhez megvan a megfelelő fizikuma is – mondta a csapat másodedzője, Kocsis Tamás.

Antonisz Konsztantinidesz elmondta, nagyon fiatal csapattal vágnak neki a következő szezonnak, melynek alkalmazkodnia kell az évek során kialakított edzői filozófiájához.

Támadásban modern kosárlabdát játszunk majd, ugyanakkor védekezésben a bajnokság egyik legagresszívebb csapatát akarjuk felépíteni. A sikerhez vezető út legfontosabb része a védekezés lesz

– mondta a ciprusi szakember, majd hozzátetette:

Nagyon bízom a korábbi magyar magban: Ferencz Csabában, Durázi Krisztoferben, Mócsán Bálintban és a feltörekvő fiatalokban. Új a csapatban Krivacevic Márkó, szerintem ő sokat fog segíteni nekünk. Nagyon profi játékos, nagyon jó jellem, és minden olyan tulajdonsága megvan, ami a modern kosárlabdához kell center poszton. Ami a légiósokat illeti, én voltam az, aki a kiválasztást végezte, ez az én felelősségem. Köszönetet kell mondanom a klub vezetőségének a bizalomért, remélem, hogy eredményesek leszünk, és meghálálhatom ezt.

Fotó: Vaol.hu

12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
jozsi67Kendeffy BotondMarillionGodemperormajerle09 Recent comment authors
majerle09
Olvasó

Elég zűrös arcok, az igaz…

SárgaPárna
Olvasó

Ne baszogasd őket! Nem látod, hogy az összes vállát súlyos családi gondok nyomják, ami olyan december környékén csúcsosodik ki?

donnarumma
Olvasó

Nem tűnik ez rossz csapatnak!
A légiósok ,ha tényleg beválnak + Fepu+ Mócsán(2válogatott szint) +Krisz és Krivi 2 használható magyar + a fiatalok…
9-10 fős rotáció,fiatal csapat, lehet a tempót diktálni,rohanni…
kíváncsi leszek. a 4 hez szerintem kevés lesz

PolgármesterÚr
Olvasó

Reszkess NB1?

SárgaPárna
Olvasó

Tehát, ha jól értem a ciprusi olyan csapatok akar, amelyik minden meccsen felszedi a parkettát… Így valóban semmi értelme lerakni…

Godemperor
Olvasó

???
Hát akárki akármit mond, ez most tényleg nagy poén volt.

Kendeffy Botond
Olvasó

Egyetértek. Jár a dupla csont a gazditól.

Marillion
Olvasó

Lehet igy is hozzászólni csak akarni kell! Ez nem semmi…és S.P.-től ki hinné!?

vasipasi
Olvasó

Ha már addig eljutottunk, hogy az edző és nem a polgármester választja ki a légiósokat, nem éltünk hiába.

Redbid
Olvasó

És ha még azt is sikerül eldönteni, hogy a csapatnak szurkolsz vagy a polgármesternek, akkor pláne

vasipasi
Olvasó

A csapatnak. Én veled ellentétben nem a polgármesteri hivatalból írok és abban is biztos lehetsz, hogy többet áldoztam erre a csapatra anyagilag is, mint te, tehát a pofádat akár be is foghatod.
Nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy aki nem asszisztál ahhoz, ami a szeretett csapatomnál történik az ellenség. Akkor sem, ha a besúgó hálózat tagjai már kommentelési feladatokat is kapnak.

jozsi67
Olvasó

A stílus maga az ember. Ez rád is vonatkozik, attól függetlenül, hogy max kinevet a többség. Semmi gond ezzel persze, a köpködés a körmendi ellenzék hasznos idiótáinak régi fegyvere. Erre a legjobb oldal, a régi honlap vendégkönyve. Feltehetően azért is maradt meg. Ott szeretettel fogad a közönség java. Egyébként, komolyra fordítva, semmi értelme a hozzászólásodnak. A cikk, a csapatról szól és a felkészülésről.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés